Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

luni, 6 ianuarie 2014

Jurnal de Atelier I - Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.49. AVERTISMENT la Agonia Uniunii Europene - eseu (3)



            Foto:” Sfântul Soare” (lemn de stejar), 1996
 
    Iniţiativa cetăţenilor pentru un Venit Minim Garantat, Necondiţionat (VMGN).
   Dragi prieteni, vă invit să citiţi cu atenţie Iniţiativă VMGN luată la nivelul cel mai înalt de 15 state din UE, care ne va garanta la toţi cetăţenii demnitatea, egalitatea şi libertatea umană. Şi bineînţeles să o semnaţi, prin link-ul pe care-l postez mai jos. Această Iniţiativă ne va ajuta la eliminarea: a) diviziunii sociale. B) dezbaterilor dominate de invidie, corupţie, de abuzuri şi de toate consecinţele acestora. C) birocraţiei atât de costisitoare, superflue, represivă şi exclusivă din punct de vedere al inspecţiei şi controlului social.
   În contextul în care salariile din România se află printre cele mai precare din UE, cetăţenii români au tot interesul să semneze.
   Iniţiativa cetăţenilor pentru un Venit Minim Garantat, Necondiţionat, ne poate schimba fundamental mentalitatea, modul în care gândim despre “lăţimea de bandă mentală” a europeanului, care la oamenii săraci este limitată, iar la oamenii bogaţi este deja hibridizată, aflată în comă tehnică şi politică.
   Cu alte cuvinte, starea de sărăcie în care a ajuns UE în ultimul sfert de veac a impus o povară psihică asemănătoare cu a pierde 16 puncte de IQ, sau comparabilă cu diferenţa de cunoaştere şi percepţie, care se poate observa, de exemplu, între oameni normali şi oamenii hibridizaţi deja (prin cele două Geneze: prin implant şi prin interferenţă. Adică, prin” implant uterin” şi prin implant pe “creierul bicameral”, care se fac acum prin genetică moleculară, prin cipul RIFD şi prin noul program de alimentaţie şi medicamente, prin Codexul Alimentarius & OMG-Monsanto).
   Astfel, oamenii fără venituri sunt bolnavi psihic, trăiesc un coşmar, într-o depresie continuă; cei cu venituri mici (între 150 şi 300 de dolari pe lună) sunt” vaccinaţi” pe creier să se gândească doar la problemele lor financiare efectuate prost (la facturi, de exemplu); sunt obsedaţi tot timpul de foame, frig, frică, întuneric şi negaţie. Oamenii cu venituri mari (între 3000 şi 10.000 de euro pe lună) sunt deja hibridizaţi, aflaţi în comă tehnică şi politică, la nivel social planetar; ei sunt” vaccinaţi” pe iris, pur şi simplu nu mai văd decât în Cercul lor de casă, sunt rupţi de realitate, pentru că toţi sunt în cârdăşie acum cu oamenii politici, care când ajung la guvernare trăiesc ca “în sânul lui Adam” şi uită de Restul lumii.
   Toate cercetările asupra creierului uman arată că nu este vorba de europeni săraci mental, este vorba mai degrabă despre oameni care se întâmplă să fie în sărăcie, pentru că trăiesc într-un mediu profan, creat artificial. Toate cercetările medicale şi sociologice ne spun că nu popoarele europene sunt sărace, ci chiar politicienii bogaţi aflaţi la guvernare, care sunt “adormiţi” şi deja “vaccinaţi” şi hibridizaţi, aflaţi în comă tehnică şi politică, la nivel social planetar, datorită fenomenului de globalizare forţată a lucrurilor şi de nouă tribalizare a persoanelor.
   Este posibil că ocultă mondială să conduce Europa după formulă magică dată de Mircea Eliade, dar aplicată greşit, potrivit căruia “sacrul este camuflat în profan şi profanul este camuflat în sacru”.
   Cred, totodată, că nu există oameni inutili, ci doar o societate bolnavă care nu este în stare să le descopere utilitatea iar ei suferă. De aceea, acest surogat de societate nu va fi bună nici pentru cei realizaţi, nici pentru cei nerealizaţi, tocmai pentru că primii îi condamnă pe ultimi.
   În concluzie, nici o societate civilă nu se poate dezvolta de sus în jos, prin aşa-zise” fonduri nerambursabile” de miliarde de euro, distribuite preferenţial (” eligibil”) celor 28 de state din UE, fonduri care crează haos economic, politic şi social, printr-un conflict al programelor şi proiectelor standard de” deprogramare” a popoarelor în funcţie de interesul distribuitorului de la centru (Germania, de exemplu). Pentru repornirea motorului economiei europene şi punerea pe făgaşul cel bun a societăţii civile, soluţia nu poate fi alta decât eliberarea oamenilor din coşmarul existenţei în care trăiesc fără venituri minime şi punerea în posesie a unui Venit Minim, Garantat, Necondiţionat, pentru toţi cetăţenii.
   Dacă nu va fi votată în Parlamentul european în 2014 această Iniţiativă VMGN, în mai puţin de doi ani vom ajunge la sute de milioane de şomeri, de oameni care vor tânji după muncă şi pensii pe care nu le vor mai găsi nicăieri acum. Pentru că suntem deja în al şaptelea an de criză mondială, şi vor urma, probabil, alte patru valuri de criza mondială financiară, creată artificial, pentru că cineva – un duh rău şi ascuns – vor să ne bage pe toţi europenii într-un război civil.
                                           * * *
   Există un “punct mort”, o masă critică faţă de care omenirea, hibridizată şi aflată în comă tehnică şi politică la nivel social-planetar, nu poate depăşi Bariera atomilor mulţimii. De aceea, ea trebuie ori resuscitată de la baza societăţii (în cazul nostru, cu această Iniţiativă VMGN), ori reechipată cu noile tehnologii solare: ciber-, nano-, bio-, ect. Pentru a reporni motorul economiei mondiale.
   Crima organizată care se comite acum (de către un grup foarte mic, de doar 0,001% din omenire) asupra civilizaţiei Occidentului se poate defini sau elucida printr-o singură întrebare legitimă şi obligatorie acum pentru noi toţi pământenii: definim drepturile omului înaintea definirii omului sau definim omul înaintea definirii drepturilor omului?
   Cu alte cuvinte, continuăm Vânătoarea Republicană, care hăituieşte omenirea în cerc şi produce un masacru? Sau ne întoarcem la Monarhia constituţională din 1923 şi intrăm în normalitate?
   Pentru a lămuri, într-un fel, care e diferenţa dintre vânătoarea regala şi vânătoarea republicană, voi cita un fragment din Cartea Prefacerilor (Yi King). Îmi cer scuze pentru lungimea citatului, dar, deşi are o durată de peste 3000 de ani, e încă viu şi actual până azi.
   “La vânătorile regale din vechea Chină era obiceiul ca vânatul să fie hăituit din trei părţi. Animalele aveau astfel posibilitatea să fugă pe cea de-a patra latură. Atâta timp cât nu apucau în această direcţie, ele erau constrânse să treacă printr-o poartă în spatele căreia aştepta regele, gata să tragă. Numai animalele care pătrundeau acolo erau doborâte. Cât despre cele care fugeau înainte, ele erau lăsate să scape. Acest obicei era conform atitudinii regale: regele nu dorea să facă din vânătoare un masacru, ci ucidea numai vânatul care, într-un fel, se oferea de la sine.
   Este prezentat aici un suveran sau o fiinţă cu o influenţă puternică, spre care se îndreaptă oamenii. Cel care vine la el, este primit, cel care nu vine, este lăsat să-şi vadă de drum; el nu roagă pe nimeni, nu linguşeşte pe nimeni: toţi vin la el de bună voie. Se stabileşte astfel o relaţie de subordonare liberă. Oamenii nu sunt constrânşi, ci îşi pot exprima în linişte sentimentele. Nu este nevoie de organizare politică. Supuşii sunt devotaţi din proprie voinţă stăpânului lor. Libertatea aceasta trebuie aplicată şi vieţii în general. Nu e nevoie să cauţi favoarea oamenilor. Dacă dezvolţi în tine puritatea şi forţa necesară pentru a crea un centru de unire, oamenii care îţi sunt destinaţi vor veni singuri.”
   Dacă vânătoarea regală funcţionează pe principiul “Cubului dumnezeului biblic” (cu o suprafaţă întotdeauna deschisă), sau, dacă vreţi, după modelul Stupului de albine (Lucrătoarele-de-lumină), vânătoarea republicană nu are astfel de principii sau modele, şi nici măcar explicaţii. Suntem toţi acum, dar absolut toţi, prinşi în “masacrul” Marelui Cerc, cu viii şi cu morţii “electrici” laolaltă.
  “În orice comunitate există trei cercuri: Marele Cer ce o conţine în întregime; Cercul Funcţiunilor sau cei ce contează, alcătuind 10% din ansamblu; şi Cercul interior, şefii şefilor, care sunt 2% din întreg sau 20% din Cercul Funcţiunilor. Din Cercul Interior provine tot Binele, dar şi tot Răul” (Pergamentul diafan – Ultimele povestiri de I.P. Culianu)
   Aşadar, este doar o iluzie deşartă că ar putea supravieţui cei 0,001% din omenire, cei care pretind că deţin poziţiile cheie în Sistem, ba chiar pretind că deţin şi Medalionul (din Programul Terra PIG sau din Terra Mirabilis).
   Iată şi Link-ul cu Iniţiativa VMGN: http://diasporaprogresista.eu/societatea-civila/initiativa-cetatenilor-pentru-un-venit-minim-garantatneconditionat-ubi.
                                               * * *
   PS: Pentru a şti despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos:
   Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynomes, Mnemosynes, Iele, Valkirii, etc.)
                                                 * * *

Niciun comentariu: