Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

luni, 12 septembrie 2011

Jaf in dragoste


                                               Element din Coloana soarelui de vis
                 Jaf in dragoste
 
     Doamnelor, domnisoarelor si domnilor,
 
   O zi buna sa va dea D-zeu ! Multumesc frumos pentru accept de prietenie virtuala pe Facebook. Eu va iubesc pe toti ! Dupa cum ati observat, va bag zilnic in „Cutia neagra”, fiti linistiti, a mea e din lemn cioplit in care tin ascunsa lumina zilei, in zborul meu infinit pregatit spre Statia finala – Sfantul Soare. Facebook-ul e doar un joc ascuns, cu cerul si cu oamenii, pe un continent secret. Sau poate chiar e Al cincilea anotimp numit Sahara, fara ca noi sa stim. Doamne Doamne, cum am ajuns sa te iubesc, din Omul cu Coloana soarelui de vis, am devenit copilul care joaca dame, pe Facebook. Intr-un fel, ne jucam acum de-a wati-ascunsele cu mortii electrici, cu Rasariturile si cu Apusurile noastre, ziua scarpinam diavolul pe spate, iar noaptea aruncam cu luna pe gaura cosului. Apoi, vedem lumea intreaga miscandu-se in toate sensurile posibile. Adica, toti impotriva tuturor. O vedem pe pamant fara centru, iar in cer intr-un razboi al focului stelar. Mai nou, o vedem pe Internet ospatandu-se din Copacul abundentei, auzim voci si cerem de mancare, dar nu ne da nimeni. Si nimeni nu taie Copacul abundentei. Nu avem Securea-dubla sa taiem Copacul. Ne-a furat-o in urma cu cinci sute de ani un faron ras in cap si a ingropat-o iar in pamatul fagaduintei. Acum, copilul care joaca dame pe Facebook ameninta ca va taia Copacul abundentei cu mana lui, cu Securea-dubla va sparge cutia din lemn cioplit: „ daca scapa ziua prin „ sageata lui Abaris” care se ascunde inauntru, n-o sa se mai stinga cerul niciodata – a avertizat Omul cu Coloana soarelui de vis. Nimeni n-o sa mai poate dormi, nici n-o sa mai poata avea secrete si o sa se stie cine e om de la zeu, cine e om crestin, cine e om din om, cine e om fara destin si in final cine e Om, cine pasare si cine animal din padure.” Toti rad acum de el. Suparat, Omul cu Coloana soarelui de vis a spart cutia din lemn cioplit, iar universul Artei-transformarii s-a umplut de o lumina ce intrece toate luminile. Adio, Ziua ! Adio, Noapte ! Adio, Doamna ! Ia-ma moarte din dragoste, ca pe un semn de lumina, du-ma la cer, la Tatal meu !
 
   O, soare, vazator singuratic, tu, care ai fost odata, demult, nepotul marelui sef divin care ai facut lumea, tu, care controlezi totul, aduna-ti lumina din lumina, imprastie-ti razele, ca sa putem vedea acele persoane solare, nobile, care suntem noi, fiinte de lumina, cu caldura si bioluminiscenta proprie.
 
   Sa mergem dar inainte, odata cu axa cerului, cu luna si cu dragostea care misca soarele si celelalte Stele arzatoare cu opt raze imprastiate in jurul ei. De fapt, noi toti evoluam acum pe o singura axa si asta inseamna deja o legatura foarte puternica. Asadar, sa ne iubim frumos si greu...pe un Car Ceresc ? Ori cu sufletul la gura, adica virtual, fara mama, fara tata, fara suflet si fara Dumnezeu, doar prin ochiul magic de sticla, cu inima din cristale lichide. Credeti ca vom mai putea intra, asa, in constiinta amaratului astuia de continent Facebook ?
 
   Acest Facebook are reprezentanti – comisari - intendenti in fiecare tara acum si urmăresc oameni în laboratoarele secrete folosind frecvenţa electromagnetică emisă de ADN-ul fiecărui utilizator FB.
 
   O doamna, de profesie chimista, dar si mare initiata in secretele piramidelor din Egipt, spunea ca nu exista oameni inutili, ci doar o societate care nu mai este in stare sa le descopere utilitatea, iar oamenii sufera. De aceea, acest surogat de societate nu va mai fi buna nici pentru cei realizati, nici pentru cei nerealizati, tocmai pentru ca primii ii condamna mereu pe ultimii. Iata ca faraonul Facebook-lui a gasit solutia acum de a ne face intr-un fel utili, deocamdata doar pentru ei. Ne-a facut pe toti sclavii unei piramide uriase din sticla, jumatate opaca, jumatate transparenta, prin care curg prin ea creierele noastre invechite si spalate acum prin aceste cristale lichide. “ ... Piramidele-nvechite, urca-n cer varful lor mare - , nu cata in departare, fericirea ta, iubite ! ” Va suna familial ? Si daca nici acuma noi nu vom sti cum sa ne deschidem portile unul altuia catre cer, va fi vai si amar de sufletele noastre imbatranite. E tarziu, dar trebuie sa reforma totul, in Marea Trecere de la evolutia naturala a viului la evolutia creatiei de fiinte luminoase. Trebuie sa redefinim stiinta viului, sa invatam sa traim in adevaruri luminoase si sa dezvoltam o constiinta cosmica, de cazuri si de grade diferite. Exista peste tot in lume cazuri, si grade, de constiinta diferite. Si stari modificate ale constiintei. .
 
   Cu alte cuvinte, orice fiinta vie trece de-a lungul vietii prin mai multe stari modificate ale constiintei, este ca o antena cu rezonanta cosmica care transmite si primeste informatii de unde genetice replicative. Da, s-a descoperit recent unda genetica replicativa. Savantii au reusit sa capteze in laborator unde genetica replicativa, o capteaza de pe oul de ratza o pune pe oul de gaina si iese ratza. Sau o capteaza de pe oul de crocodil o pune pe oul de broasca testoasa si iese crocodilul. Si sunt aproape convins ca si la oameni se fac acum astfel de experimente. In comunism si in capitalism am fost “clonati”, fara ca noi sa stim. Noi suntem acum pur si simplu niste sisteme electrice iar AND-ul in orice fiinta vie are o fregventa si un semnal care sunt unice. Practic, lantul dublu al AND-lui nostru se rupe acum in creierele noastre bicamerale si toti, dar absolut toti, evoluam acum pe o singura AXA a cerului. Eu, prin sculptura, am aratat lucrul acesta inca din anul 1990, cand am creat Crucea de lumina si primul element din Coloana soarelui de Vis.
 
   Facebook-ul se concentreaza acum sa foloseasca informatiile noastre genetice si se lupta sa ne tina sub control din spatiul sublunar, supus coruptiei, pentru a cerceta, a descrie AND-ul nostru si a reconstrui genomul uman. E bine sa stie toata lumea ca lantul dublu al AND-lui nostru a fost rupt in 1996 , cand s-a incercat decodificarea genomului uman, mai intai l-au rupt, experimental, pe soareci, apoi pe oameni, prin radiatii electromagnetice, cu fregvente de telefon mobil si de Televiziune Globala, iar acum, mai nou, ne rupem lantul dublu cu laptopuri, i-Fonuri si i-Paduri, cu tot felul de fregvente si octave de neinchipuit .
 
   In final vom avea in mod sigur, si daca ne place ori nu, cate un cip pe fiecare persoana iar oamenilor li se va permite doar sa scoata din codul de bare ceea ce au inserat. Aceasta inseamna ca daca stam pe laptop 12 ore pe zi, ni se va permite sa scoatem 12 ore din sistem computerului biologic, dar nimic mai mult. Caci oricat de scumpa va fi viata noastra pe pamant, ea implica acum o singura calatoria gratuita in jurul soarelui – cu un singur bilet de intrare in Statia final – deci, fara bilet de intoarcere. Acestea sunt stari modificate ale constiintei in expansiune infinita, care sunt in mod sincronic legate de Legea Universului si de evenimentele cosmice care se petrec acum. Nu incape nici o indoiala ca aceste stari modificate ale constiintei cosmice au inceput deja la multi dintre noi si ca lumea acestui secol va fi spirituala sau deloc. Cu alte cuvinte, nu scapa nimeni, intrarea e pe gratis in Sfantul Soare - Statia finala – acum pentru fiecare popor inghitit in sfera de putere a Timpurilor Moderne, dar si pentru fiecare muritor de rand, conform holograma cosmice a mortilor electrici.
 
   Exista insa si o misiune secreta si diabolica a internetului: aceea de a “ falsifica noile forme de viata”, alterate deja genetic prin noul Codex Alimentarius si prin cele doua geneze: geneza prin implant si geneza prin interferenta. Prima, prin “ implantul uterin” si prin implantul pe “creierul bicameral”, iar a doua prin interferenta dintre aceste doua implanturi. In final, se vor lupta tot pentru unificarea cele cinci testamente: doua, al lui Sara si Agar, pecetluite cu Fata-de-luna si Vapaia-de-jar ; al treilea este “ testamentul latin” ( din poveste aceea arhicunoscuta al lui Mihai Viteazu, Brancoveanu, etc. – cand o fi sa mor, taiati-mi capul, el nu este din lumea aceasta, el este din cu totul si cu totul din alta lume ... ); al patrulea este testamentul unversului tehnologic, care se pare ca este acum la Guvernul Mondial; iar al cincilea testament - era sa zic continent, cand de fapt este “ continenta integrala” pe locul fara de loc ( toposul atopos ) adica in Occident, acolo unde se-ndeplineste uciderarea soarelui prin ” moarte integrala “ – al cincilea testament, spuneam, este chiar Inima Reginei ce apartine fiecarui popor inghitit acum in sfera de putere a Guvernului Mondial. Toata Povestea iubirii si mortii stegarului Cristof Rilke se reduce de fapt la doua cuvinte: Cautati Femeia ! Vestul si Restul de viata ce mai ramane din Lumea a Treia se termina intotdeuana cu : “ O, buna mea mama, eu port steagul “ – gaurit, flendurit si tot mai indoliat - “ Adio, Doamna ! “ Adio, femei, rase de pe suprafata pamantului, asa cum au fost rase Marele Mame de catre crestinism la confluenta dintre barbarie si civilizatie, prin interferenta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru.
 
   Ce se petrece cu inima Reginei ? Acesti imbecili rudimentari sunt implicati in manipularea codului de calculator pe AND. Ce inseamna aceasta ? Inseamna ca suntem in mare pericol si ca Inima Reginei ( asa cum a fost cazul Printesei Daiana care a sfarsit atat de tragic intr-un accident de automobil ) urmeaza sa descrie aceasta uriasa baza de date AND prin brese de securitate.
 
   Ceea ce fac guvernele marionete ale popoarelor inghitite in sfera de putere a Guvernului Mondial, este sa foloseasca calculatoarele, medicina, tehnologia si statul politienesc pentru a forma de fapt ceea ce o oligarhia stiintifica totalitarista creaza: noi embrioni umani in laboratoarele secrete. Scopul lor este sa obtina informatii genetice replicative şi sa le foloseasca in programele lor de inginerie genetica, de discriminare, unde cei bogatii au beneficii nelimitate, iar cei saraci sa se izbeasca mereu de programele lor utopice. Paradisul prin distrugere, aceasta este esenta oricarei utopii, Din nefericire, orice utopie ii are ca adversari pe oamenii insisi. Iar acesti codosi globalizati, dementi, frustati si lipsiti de orice viziune, cred ca distrugand un sfert din omenire, pot face din restul un paradis. Vor cu orice pret sa creeze o noua specie umana. Pana acum n-a fost nimeni in stare sa-i opreasca. Se vorbeste tot mai des despre sterilitate, cancer si despre alterarea genetica a comportamentului oamenilor. Si scannerele din birouri si din aeroporturi fac acelasi lucru.
 
   Noi suntem acum niste fiinte electrice, sau poate chiar niste “morti electrici” si transmitem si primim la fel ca orice antena informatii si unde genetice. Un Guvern Mondial totalitarist cu o aplicatie stiintifica poate face cu undele noastre genetice experimente care noua ni se par infioratoare, si chiar le fac, insa nu stiu de ce, desi le vedem pe internet, noi nu credem in aceste experiente la limita mortii. Nu stiu de ce lumea nu crede in aceste experiente in afara corpului si in aceste stari modificate ale constiintei.
 
   Desi am mai spus-o, o repet din nou: razele corpului nostru luminos cresc si descresc odata cu spatiul curbat care sta intre noi si un alt corp luminos, cum e luna sau soarele sau o alta fiinta luminoasa. Dar de ce cresc si descresc aceste raze luminoase din “ fereastra in fereastra”, numai Dumnzeu stie, noi nu stim. De aceea va scriu, ca sa aflu.
 
   Umil muritor, consacrat Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudinea, jucarie a capriciilor soartei, sclavul luminii generatoare de bioluminiscenta creatoare, dar si sclav al grijilor domestice, nu pot pretinde la darurile sublime ale cerestilor zei. Desi ma consider compatibil genetic cu zeii, nu posed inca nimic din stiinta lor. Ma ofer doar ca o santinela dinaintea Portii ca sa va arat voua drumul, urcarea si coborarea prin iesirea si intrarea celor doua Porti, una a zeilor si zeitelor, cealalta a oamenilor, prin "Coloana Soarelui de Vis “
 
   Eu prin sculptura “ Coloana Soarelui de Vis” am deschis “ romboizii “ din Coloana infinita al lui Brancusi, despre care Nichita Stanescu spunea ca vede in Coloana "niste sicrie dacice puse unul peste altul care se urca la cer..."Ce am gasit in "romboizi"? Am gasit sageata lui Abaris si arma secreta a lui Apollon Hyperboreeanu. Astfel , prelungind Coloana infinita, incepand cu anul 1990, am reconstruit, din punc de vedere sculptural, genomul AND-lui primordial al creatiei. Dar ce pacat ca nu o vede si dr.Parker . In eseul “ Brancusi in constiinta romaneasca ” am explicat in detaliu lucrul acest. Dar cine sa citeasca eseul in Romania. ? Mama omida si culturnicii securisti al lui iliescu-basescu-papura-voda, care au facut doar socialism stiintific?
 
   Ioan Petru Culianu avea viziuni, anticipa viitorul, stia ce se intampla cu noi inca din anul 1980, Si pentru ca stia lucrul acesta si anticipa viitorul nostru si facea publice in Occident aceste informatii, bestiile comuniste l-au omorat .A fost unul din cei mai mari savanti pe care i-a dat omenirea vreodata pe pamant. In ultimul lui interviu acordat “ Revistei 22 “ chiar asta spunea, despre experimentele facute in URSS pe computere uriase pentru programarea oamenilor viitorului.
 
   Experimente care, de fapt, contiuna si azi, care se presupune ca va fi cam in felul urmator: cele doua aristocratii muncitoresti, comuniste si capitaliste, vor dispare definitiv, probabil in urmatorii cinci zece ani. Cu exceptia poate a aristocratiei Guvernului Mondial, pastrandu-si doar vreo 30 de comisari – intendeti din toata lumea, toti, 10 % dintre barbati si 50 % dintre femei, vor fi sterilizati in baza unui program de epurare genetica. Se asteapta ca 50 % dintre femei sa fie folosite de la 18-40 de ani doar pentru reproducere pentru a asigura carne de tun, adica trupe de sacrificiu pentru a se putea crea un singur stat social mondial, unitar in lume. Ca metoda, implantul uterin va fi preferat in detrimentul reproducerilor naturale. Iar la barbati, implantul pe creierul bicameral va fi la ordinea zilei, in special in armata. Cei care nu vor accepta aceste doua implanturi , daca doresc placerile dragostei, vor trabui sa isi gaseasca parteneri sterilizati, sau sa calatoreasca in cele mai primitive zone care au mai ramas pe pamant, pentru a se mai bucura de placerile dragostei. Cu alte cuvinte, jaf in dragoste pe drumul soarelui.
 
   Decat un razboi nuclear pentru petrol contra hrana prin noul Codex Alimentarius, mai bine ganditi-va bine cum sa facem un razboi pentru o femeie frumoasa. Dar acesta din urma razboi nu se face fara o Revolutie a constiintei cosmice, pentru a putea schimba numele soarelui si a gasi Inima Reginei, Cetatea ascunsa, si “ Codul cele mai frumoase “
 

Niciun comentariu: