Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

joi, 1 septembrie 2011

Despre revolutia constiinte cosmice

                                                     Coloana soarelui de vis
  
     Despre revolutia constiinte cosmice

   In  mijlocul tenebrelor care invaluie viitorul, pot fi totusi revelate trei adevaruri luminoasa. Primul este ca toti oamenii, dupa comunism si capitalism, sunt antrenati acum de o forta necunoscuta care actioneaza prin internet, care la un moment dat va ajunge sa nu mai poata fi controlata, dar care, in schimb, le va tine sub control ratiunea si gandirea lor, urmarindu-le cararea pierduta a numelor in Jocul Adevarului,  printr-un ordin inalt ce apartine deja de lumea codurilor si a implanturilor de informatii genetice replicative.
  Al doilea adevar este acela ca, dintre toate popoarele inghitite in sfera de putere a Timpurilor Moderne si eliberate tehnologic catre nimic, popoarele carora le va fi foarte greu sa scape pentru totdeuna de guvernele merionete ale FMI ( Fondul Monetar International ), vor fi tocmai acele popoare bogate in care vechea aristocratie care spunea Da ! vietii si garanta viitorul nu mai exista si nu mai poate exista decat sub forma hibrida si bolnava de „ aristocratie muncitoreasca ” , rezultata din angrenajul mecanismului diabolic al capitalismului dictat de marxismul vulgar.
  Al treilea adevar de necontestat este ca nicaieri in lumea veche si in lumea noua „ aristocratia muncitoreasca „ nu produce efecte mai periculoase decat acestor asa zise” societati deschise” nascute din amestecul celor doua „ aristocratii muncitoresti ” , amandoua bolnave de LNH-ul comunismului si capitalismului comunitar. Caci aceste doua fete demente, Rusia si America, nascute din inima batranei Europe, care aveau sa poarte numele celor mai periculoase doctrine politice care au guvernat vreodata existenta lumii, respectiv doctrina comunista, avandu-si radacinile in „comunismul femeilor” din Republica lui Platon din Grecia antica, si doctrina capitalista si agresiva a marxismului vulgar, ne-au transformat pe toti locuitorii planetei in niste codosi individualisti, frustati, dementi si globalizati, avand acum ca stapan absolut Creierul externalizat prin Televiziunea Globala si drept Inima stapana femeie de servici, de servici intern si international, travestita in tarfa universala numita FMI.
( Nu degeaba William Shakespeare a numit  banul tarfa universala. )
   Asa s-a ajuns la doua reguli imuabile care guverneaza lumea: prima regula este ca, atunci cand nu va mai fi banul, adica  tarfa universala numita FMI, nu vor mai fi nici codosi globalizati. Si a doua regula este aceea ca toti codosii globalizati sunt nascuti dementi, asemenea mamelor lor din Rusia si America si a bunicilor lor din batrana Europa. Pentru ca,  fiind frustati, disperati, degenerati si lipsiti de viziune, acesti  codosi globalizati continua sa guverneaze existenta lumii pe principiul vesnicei utopii care isi are esenta in Paradisul prin distrugere si care ii are ca adversari pe oamenii insisi. Acesti codosi dementi si globalizati cred ca distrugand  trei sferturi din omenire, vor reusi sa faca din restul ramas un paradis.
  Iata de ce simpatia dovedita de tabara pro-globalizare a lucrurilor si de noua tribalizare a persoanelor intr-un singur Guvern Mondial, care actioneaza prin FMI, este direct proportionala cu dispretul pentru problema existentei popoarelor inghitite in sfera de putere a Timpurilor Moderne.  Astfel, continuand cu masuri de austeritate aplicate popoarelor din UE si din SUA pana in Lumea a Treia, fara o reforma reala a „ statului leviatan”, se pare ca ar trebui ca totul sa fie suportat pana la limitele existentei lumii, sau ca totul sa fie distrus sistematic in legile de baza ale popoarelor pana la disparitia acestora.
   Ca sa existe o reforma reala in „ statul leviatan „ , dupa caderea comunismului si a capitalismului, in virtutea bunului simt, ar trebui ca toate privilegiile, fara distinctie, sa fie condamnate de un tribunal suprem. Insa o astfel de institutie juridica nu exista la nivel mondial. Nu exista nici o veritabila Constitutie universala a drepturilor omului, care prin noile coduri penale si civile sa sape intr-atat de adanc in inimile oamenilor incat sa poata sa raspunda nevoilor imediate ale acestor popoare amestecate de-a lungul istoriei unei mari inselatorii umane, apoi divizate in oameni de la zei, in oameni crestini, in oameni din oameni si in oameni fara destin.
   De exemplu, Europa, care a fost leaganul civilizatiilor lumii, acum a devenit Uniunea Europeana. Aceasta asa zisa UE, care cuprinde 30 de tari,  a ajuns o singura piata economica cu peste cinci sute de milioane de oameni si este condusa acum de 30 de intendenti – comisari, reprezentanti pentru fiecare tara. Nu exista parlamente nationale, nici adunari generale, nici guvernatori, nici presedinti alesi prin vot secret. Totul e o mascarada politica, militara, economica si culturala; doar 30 de comisari – raportori al Cosiliului Europei  trimisi in provincie si de care depinde fericirea sau nefericirea acestor popoare, suveranitatea, prosperitatea sau saracia lor.
   De aceea, consider ca solutia cea mai buna ar putea fi acum iesirea Greciei din UE, urmata de Italia, Spania si de alte cinci popoare, in ordinea descrescatoare a PIB-lui, si pregatirea celei mai periculoase revolutii care a existat vreodata pe pamant. Caci este mai buna o revolutie a constiintei cosmice pentru a schimba numele soarelui, decat o sclavie mondiala programata in laboratoarele secrete prin noile „ paturi genetice” si prelungita printr-un alt genocid cultural, prin noul Codex Alimentarius sau mai stiu eu ce alte „ implanturi uterine” si „ implanturi pe creierul bicameral „, pentru o alta utopie a altui Paradis prin distrugere.
   Sa nu fim naivi si in secolul XXI. Gnoza, considerata o forma de cunoastere cu acces restrans, a pus stapanire pe intraga lume, actioneaza acum prin internet ca o afacere de provincie sub forma unui „semn bolnav” si noi nu avem constiinta acestui fapt. Pentru uni oameni gnostici, gnoza actioneaza prin agonie si extaz, pentru altii prin bucuria de a fi mantuiti, iar pentru „ ceilalti oameni „ gnoza actioneaza prin nihilismul modern si vulgar si are ca tinta distrugerea civilizatiei universale. „ Iadul sunt ceilalti oameni „, ne spune filozoful existentialist J. P. Sarte. Cat de adevarat. Dar nu numai gnoza e gnostica, ci si autorii ei catolici, ortodocsi sau musulmani. Totul e gnostic in istoria unei mari inselatorii umane de la inceputuri  pana azi, reforma, comunismul, nazismul, liberalismul, existentialismul, psihologia, biologia moderna, parapsihologia si genetica, toate curentele sunt gnostice. Si intreaga societate e bolnava si gnostica.
     E tarziu, dar trebuie reformat totul din temelie in intreaga lume libera, pentru a afla ce suntem, cine suntem, de unde venim si unde mergem. Rescrierea unei singure Carti electronice, pe cerul deschis al „ internetului – celest „ , care se pare ca se petrece chiar acum in inimile, in sufletele si in mintile noastre, prin de-reificarea secretelor, dupa modelul celor sapte Carti Sacre, pline de adevaruri luminoase si revelate, de Idei mari si de caractere puternice, ar putea sa ne faca sa ne dam seama de marile crize prin care a trecut omenirea, si in final sa ne conduca la o noua stiinta si cunoastere , prin redefinirea viului si a luminii generatoare de bioluminiscenta, in Marea Trecere de la evolutia naturala a viului la evolutia de fiinte inteligente biofotonice.
   Numai dintr-o astfel de Carte a Creatie cred ca am mai putea sa ne tregem sevele cunoasterii universale, pentru pregatirea si declansarea celei mai periculoase revolutii care a existat vreodata pe pamant.
   Ca sa trimfe, o revolutie a constiintei cosmice trebuie pregatita si declansata alternativ prin internet de catre popoarele cele mai cultivate si pusa in practica de catre cele mai inculte si mai primitive popoare. De aceea, ideia multiculturalismului trebuie continuata cu orice pret. Pentru ca soarele controleaza totul acum si ne incalzeste si ne lumineaza pe toti la fel: nu face nici o diferenta dintre civilizatie si barbarie, dintre saraci si bogati, nici dintre geniali si imbecili. De aceea,  trebuie sa invatam cum sa-i  folosim binefacerile lui: lumina, caldura, Rasariturile, Apusurile, felul cum isi imprastie si aduna Razele dintre noi. Dar mai ales trebuie sa invatam de la soare felul cum interfereaza plasma solara cu magnetismul biotopului nostru trerestru, la confluenta celor trei fluvii de sange proaspat, unind trei miscari intr-una singura, din care apare unda genetica, care este chiar esenta miscarii popoarelor in expansiune infinita.
   Unde mai exista in lume acele popoare solare, acele neamuri simple si pline de barbatie, supuse tuturor abuzurilor de civilizatia tehnologica, care sa traiasca izolati aproape doua mii de ani, hranindu-se din prejudecati, din invidie si ura, capabile de o judecata severa si de o indurare totala, si in acelasi timp sa faca pe toata lumea sa sufere de bolile de lumina si de bolile de intuneric, sa sufere de indoiala si de Mister in unu, de Mister in Doi si de Mister in Trei, si de toate acestea la un loc, doar din respect pentru numele Soarelui ?
   Luati datele biotopice, terestre si intra-tereste, din Terra Mirabilis, analizati-le in laboratoarele secrete codurile genetice ale romanilor, si veti descoperii ca nucleul cel mai fecund al latinitatii este chiar in Romania. Uniti apoi ramura cu radacina in Arborele Vietii si veti face din Romania primul Centru de spiritualitate si cultura universala din intreaga lume. Investiti in cultura si in spiritualitatea acestui popor, care intotdeuna i-a placut extremele in Jocul Adevarului intre Orient si Occident, si,  unind contrariile, veti vedea ca Romania va fi primul popor din istoria contemporana care va purta steagul  Revolutiei de constiinta cosmica. Romanii sunt un amestec de hyperboreeni si palasgi, de geto-daci si de etrusci rataciti prin lume, dar putin dintre ei scapatati teferi dintr-o civilizatie abolita, rasa de pe suprafata pamantului de romanitate, asa cum au fost rase Marele Mame de catre crestinism la confluenta dintre civilizatie si barbarie.
   Noi nu iubim UE asa cum este ea construita acum, pe minciuna, ci o iubim pentru Ideia pe care am pus-o in Ea, in Jocul Adevarului dintru-inceput in Grecia antica. Puneti Ideia de Adevar a UE in acord cu ura si violenta de nestins fata de inegalitatea dintre bogatii si saracii lumii, fata de inegalitatea dintre PIB-urile tarilor bogate si PIB-urile tarilor sarace, indatorate de FMI pentru urmatorii 50 de ani, asa cum e cazul recent al Greciei, si veti vedea scanteia care va aprinde flacara revolutiei mondiale, care se va declansa mai devreme decat va asteptati si care va cuprinde intreaga lume libera de la Rasarit la Apus.
   Nascuta dintr-un neam mandru si ars de razele Soarelui negru, spalata in apele Lunii de Minunata doamna a lunii arginti, pe numele ei adevarat Diana-Luna-Hecate, constienta de faptul ca stie din ce sange si din ce amestec de fiare si de zei se trage, intreaga latinitate, prin sentimentele ei de dragoste si ura, va impinge omenirea inainte, odata cu Axa cerului, cu o forta necunoascuta, continua si ireductibila, pana ce va distruge din temelie toate institutiile politice ale UE si , pe terenul ramas gol al „ statului leviatan „, va construi o noua societate civila de jos in sus, in care europenii sa fie atat de asemanatori intre ei si conditiile sociale atat de egale pe cat poate suporta umanitatea nou creiata.
   Cel de-al doilea sentiment al latinitatii, de Renastere Spirituala, care apartine de o noua Civilizatie a Iubirii, amestecata cu un crestinism mistic, le va insufla oamenilor dorinta de a trai nu numai in egalitate de sanse in viitorul Statelor Unite ale  Europei, ci si de a participa la conducerea intregii lumi prin exercitiul Artei-transformarii Primului Principiu activ din care s-au ivit cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudinea. Este vorba de Primul Principiu al intelectului activ, sursa de energie cosmica a intuitiilor intelectuale prime, conceput ca fiind suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu, creatorul programului nostru genetic, din care se va naste neincetat unda genetica si energetica, spiritul materiei, energia biofotonica si informatia genetica replicativa de care avem cu totii atata nevoie.
   Insa atunci cand aceasta noua generatie de internetisti crepusculari, care a reusit deja sa declanseze prin retelele de socializare electronice revolutia din Egipt, apoi a continuat sa se extinda in toata Asia, dar a fost repede imprastiata si slabita tehnologic, asa cum se intampla de obicei cu orice tineri care au curajul sa aprinda scanteia revolutiei, atunci cand dragostea de libertate si de democratie sunt slabite de anarhistii platiti de tirania populara, si cand natiuniile deja buimacite incep sa-si caute cu disperare noii stapani, fortele oculte ale Guvernului Mondial care actioneaza prin FMI si alte forte  militare, precum NATO sau ONU, cauta sa gaseasca repede oportunitati pentru a fura revolutia tinerilor din Asia si a continua sa distruga Revolutia Mondiala.
   Adevarata Revolutie a constiintei cosmice este, asa cum am mai spus,  numai aceea care are dreptul sa schimbe numele soarelui, pentru a restabili echilibrul dintre fortele infernale si cele ceresti si ordinea secreta in lucruri si fiinte. De aceea, ca sa triumfe, revolutia mondiala trebuie pregatita la nivelul cel mai inalt intre toate fortele speciale care guverneaza existenta, lumea, planeta si cele doua universuri in care traim acum cu totii, cu viii si cu „mortii electrici „ laolalta. Este vorba de cele doua universuri: unul al Artei-transformarii, iar celalalt este universul tehnologic prin care suntem eliberati catre nimic. Caci eliberarea tehnologica este o eliberare catre nimic: nu va trece nici cinci ani si vor fi, pe pamant, sute de miloane de someri si pensionari care vor tanji dupa munca si pensi si nu le vor mai gasi nicaieri. Lumea de maine va arata mai rea decat visele cele mai negre al profetilor. Din fericire, oamenii au inceput deja sa vada aceste  profetii, dar nu cred in ele, pentru ca exista o bariera a Marii Ignorantei peste care nu se poate trece.
   Exista cinci forte care guverneaza intreg universul in care traim: forta gravitationala, care, gratie bunului Dumnezeu, tine planeta si ordinea in lucruri si fiinte ca sa nu se imprastie in spatiul cosmic ; forta electro-magnetica care ne da electricitatea, care alimenteaza computerele noastre, si care se manifesta prin captarea de unde genetice si energetice la confluenta dintre plasma solara si magnetismul terestru, dar care din nefericire a inceput sa actioneze de multe ori melefic, prin tehnologia “ haarp”; forta nucleara slaba care se afla in cele peste 500 de centrale nucleare de pe planeta, pe care, asa cum s-a vazut recent in japonia,  nu le mai putem acum controla din cauza catastrofelor ecologice;  forta nucleara tare, care din pacate de vreo 20 de ani a scapat de sub control, iar acum nu se mai stie cate bombe-valize cu incarcatura nucleara au ajuns pe piata neagra, oferite de chinezi si de rusi, din arsenalul de peste 140 de bombe atomice, echivalente a peste trei milioane de bombe de tip Hirosima; iar cea de-a cincea forta care guverneaza universul nostru este chiar forta “ Ideii de putere a celor fara de putere” in Jocul Adevarului. Aceasta a cincea forta este, intr-un fel, echivalenta cu puterea celor patru forte numite anterior, sau, daca vreti, aceasta a cincea forta este echivalenta cu “ bomba atomica sociala”, numita in termeni sociologici “ praxemul “, pe care J. P. Sartre a numit-o inca din 1972 “ bomba atomica a saracilor”, in varianta terorista.
   Iata cat de fragila este existenta noastra pe pamant si cat de responsabili suntem pentru supravetuirea planetei. Omul, care a fost numit atat de frumos “ o trestie ganditoare “, a ajuns acum chiar ca o jucarie stricata, tot mai mult lipsit de noblete intrucat ii este imposibil sa repare jucaria biologica si tehnologica, sa se intoarca la ce a fost in copilaria umanitatii.
   Iata cat de instabila e planeta pe care o locuim, pe un minim de spatiu, intr-un maximum de continut, care, grazie bunului Dumnezeu, inca se mai invarte in jurul axei sale odata cu cerul, cu luna si cu noi, oamenii, in jurul Soarelui, pentru a ne aduce in casele noastre Ziua si Noaptea, Rasariturile si Apusurile. Apoi, ar trebui sa nu uitam nici o clipa ca, oricat de scumpa si nesigura e viata noastra  pe pamant, ea implica o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an. Iar aceasta calatorie, ori unde am fi pe pamant,  se petrece in fiecare dintre noi, prin “ Coloana Soarelui de Vis “, prin razele corpului nostru luminos  care se aduna, se imprastie si se prelungesc in expansiune infinita spre Soarele Urias – Statia finala spre care se indrepta toate popoarele inghitite in sfera de putere a Timpurilo Moderne. Popoare, mai mult   sau mai putin,  compatibile genetic cu lumea zeilor, cu lumea stiintei si a Artei-transformarii, in Marea Trecere de la evolutia naturala a viului la evolutia creatiei de Idei cu suflet, din care se nasc, cresc, traiesc si mor niste fiinte inteligente si luminoase care suntem chiar noi, oamenii, pamanteni si nepamanteni .
   Ceea ce stim noi acum este doar faptul ca razele corpului nostru luminos cresc si descres odata cu spatiul curbat care sta intre noi si un alt corp luminos, cum e Luna sau Soarele, sau o alta fiinta luminoasa. Dar de ce cresc si descresc aceste raze luminoase din “ fereastra in fereastra”, numai Dumnezeu stie, noi nu stim.
   Umil muritor, consacrat Artei-transformarii, jucarie stricata a capriciilor soartei, dar si sclav al grijilor domestice, nu pot pretinde la darurile sublime ale cerestilor zei. Desi ma consider compatibil genetic cu zeii, nu posed nimic din stiinta lor. Ma ofer doar ca o santinela dinaintea Portii ca sa va arat voua drumul, urcarea si coborarea prin iesirea si intrarea celor doua Porti, una a zeilor si zeitelor, cealalta a oamenilor, prin “ Coloana Soarelui de Vis “
   E tarziu, dar trebuie sa infaptuim cu orice pret aceasta Revolutie a constiintei cosmice.

Niciun comentariu: