Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

miercuri, 31 iulie 2013

Jurnal de Atelier I - Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.64. Draga Lucian,

                   Foto: Element din Coloana soarelui de vis

    Motto: " Fiecare om are în el un înger, nu îngerul păzitor, ci îngerul care geme închis în întunecimile sufletului fiecăruia dintre noi, şi pe care arareori, numai rareori, izbutim să-l descătuşăm, să-l lăsăm liber să-şi ia zborul, să se înalţe, şi atunci, o dată cu el, se purifică şi se înalţă şi sufletul nostru" (Mircea Eliade)
    Sirnea, 7 mai, 2013 – Grapa Hiperboreanului
       Dragă Lucian,
    O zi bună să-ţi de D-Zeu, cer înalt şi idealuri pe măsură Cerului cristalin! În Cerul Empireu încă nu am ajuns, dar te asigur că prin oglinda Cerului cristalin se poate vedea tot ce este acolo. Căci noi acum, cât suntem în trup, cunoaştem adâncimile cerului prin intuiţiile intelectuale prime, concepute ca fiind suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu. Prin Intelectul Activ, se poate vedea doar unghiul de incidenta dintre planul cosmic şi planul uman doar din primul cer, al Lunii, unde „îngerii încătuşaţi” sunt responsabili cu mişcarea Lunii în jurul pământului, iar arhanghelii, din cel de-al doilea cer, sunt responsabili cu mişcarea Lunii în jurul axei sale, astfel că noi să nu-i putem vedea decât o fată a ei, de regulă fata rea nu şi faţa ei bună. Însă, prin intuiţiile Intelectului angelic, solar, putem vedem lumea şi universul „ca prin oglinda”, şi abia după ce vom reuşi să construim nişte instrumente de comunicare telepatică, vom cunoaşte pe Dumnezeu „faţă către faţă”. Când spun „a vedea”, mă refer la tentativa de a vedea toate tainele lumii în termeni geometrici şi astronomici precişi. Înseamnă a vedea ascensiunea celestă prin Coloana soarelui de vis, prin cele nouă ceruri, intrările pe Terra Mirabilis, şi ieşirile din TM spre staţia finală: Sfântul Soare.
Căci în urma acestor ascensiuni celeste, numărul drepţilor trebuie să fie egal, întotdeauna, cu numărul locurilor rămase goale, în urma căderii îngerilor serafimi din Cerul cristalin (al nouălea) în primul cer al Lunii, unde responsabili cu mişcarea Lunii sunt cele două cete de îngeri: ceata „îngerilor încătuşaţi” de pe pământ şi ceata îngerilor din primul cer al Lunii conduşi de Doamna Alba. Astfel, viteza Lunii în jurul axei sale este cea mai mică în vizibil, şi cea mai mare în invizibil. Dacă este aşa, deoarece toate orbitele planetelor, inclusiv a sateliţilor acestora, sunt totuşi mişcate de îngeri şi de arhangheli (inteligenţele separate ale grecilor şi arabilor; adică, a Intelectului Activ şi a „intelectului-angelic solar”), rezultă că punerea lor în mişcare şi schimbarea vitezei de revoluţie nu se face prin „contactus corpus”, ci prin „contactus virtualis”, cel puţin în cazul Lunii, care este acum proprietatea demonilor pământeşti.
    A vedea prin Legea universului înseamnă a vedea cum funcţionează întreg Universul pe principiul potrivit căreia, de la prima explozie a Big-Bang-ului, explozia e distructivă şi descensionala, iar implozia e creativă şi ascensională. Acesta e de altfel şi primul principiu de naştere a Universului. Acum, chiar nu mai fac nicio diferenţă între sufletul meu şi ideile mele, decât aceea care există între o bucată de lemn şi diversele figuri pe care le poate primi lemnul.
    Cred că ar fi bine să-ţi faci timp şi să confecţionezi, după modelul Stelei arzătoare cu opt raze, o Coroană regală, apoi s-o acoperi cu un strat subţire de sulfură de calciu. De îndată ce o vei pune pe cap, este posibil să vorbeşti în mai multe limbi, în timp ce coroana va deveni fosforescenţă, apoi luminoasă, deasupra ei apărând nişte raze luminoase şi colorate sub forma „oduri”, de globuri de lumină sau de alte forme şi corpuri umane, în funcţie de intelectul tău, activ sau angelic, şi de comunicarea telepatică cu alte entităţi de pe Soarele sau de pe Lună. Ceea ce mi se pare însă foarte important este faptul că vom putea identifica, cu această Coroană, pe omul de la zeu şi pe omul creştin, dar şi pe omul din om şi pe omul fără destin; acesta din urmă, fără suflet fiind, adică cu suflet mort. În privinţa culorilor emanate de razele din Coroana, purtată de omul fără destin şi de omul din om, aceştia ar putea emite prin Coroană raze de culoare brun-murdar; oamenii creştini, vor emite raze de culoare albastru-închis şi deschis; cât despre omul regal şi omul de la zeu, aceştia vor emite raze de culoare roz până la roşu-închis şi rosu-deschis şi, uneori, albastru-argintiu. Astfel, într-un cadru politic, de exemplu în parlamentul ţării sau în cel din UE, dregătorii ţării, şi a Europei, purtând o astfel de Coroană (scufiţa, aşa cum poartă evreii) nu vor mai putea înşela şi minţi pe nimeni, pentru că o astfel de coroană fosforescente, le-ar putea deconspira prin culoarea razelor lor toate gândurile lor ascunse din centrul vorbirii şi al vederii.
    Raza pe care o emite aceasta Coroană regală am numit-o Raza Troitei-RSB (Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară). Aceste raze ale Troitei-RSB pot pătrunde prin toate corpurile materiale, îndeosebi prin lemn, metale şi părţi ale corpului uman. Dar, cel mai important lucru este faptul că putem învăţa să comunicăm la distanţă pe cale telepatică, transmiţând gândurile noastre în eter. Această comunicare va fi posibilă doar între doi mediumuri, dacă vor deţine o astfel de Coroană cu raza Troitei-RSB, confecţionată, aşa cum am mai spus, după modelul Stelei.       
   Această Stea arzătoare cu opt raz este o reprezentare familiară a cosmosului nostru în expansiune infinită, în care ar trebui să ne recunoaştem că entităţi atlante şi lemuriene. Steaua este în acelaşi timp şi circumferinţa şi centru. Tot după modelul acestei Stele s-ar putea confecţiona tot felul de bijuterii, cum ar fi coliere, brăţări, cercei, inele sau alte talismane, care, odată construite după modelul acestei Stele, pot deţine în ele o „flacără odica”.
    Această comunicare telepatică, cu astfel de instrumente, implică trei factori: agentul telepatic, primitorul telepatic (receptorul) şi instrumentul de comunicare, care deţine în el formă razei Troitei-RSB, care reuşeşte să transmită voinţa, intermediarul. Comunicarea telepatică cu raza T-RSB poate avea următoarele forme: transmiterea unui mesaj sau a unor imagini mentale de către un agent treaz unui mesager treaz; de către un agent treaz unui Cârmuitor Eonic în stare de somn, sub formă de vise; de către un Cârmuitor eonic (mesianic) în stare de veghe unui mesager adormit, sub forma unui spectru (fantoma în sensul de spirit lucitor şi subtil) vizibil însă; de către un mesager în stare de somn unui alt mesager treaz (în stare de veghe) sub forma vizibilă a unor imagini-regine reprezentând un semn arbitrar sau un simbol consacrat; de către un agent care a părăsit trupul în stare de „teleportare fotonică”, unui mesager viu, trează sau adormit, sub forma unei fantome, în sensul de Marele Spirit – înştiinţare foarte importantă, vis revelator sau inspiraţie salvatoare în cazul unui cutremur sau alte calamităţi. De reţinut, ultimul tip de comunicare telepatică (în stare de „teleportare fotonică”) va fi destinat numai acelor persoane iniţiate în cel mai înalt grad de conştiinţă solară. În oricare situaţie, dacă sunt din aceiaşi zonă spirituală, sau dacă sunt fraţi sau rude de sânge, succesul se constată rapid în comunicarea telepatică cu Raza Troitei-RSB. Pentru ceilalţi, din alte zone ale cosmosului, mai puţini spiritualizaţi, este necesară o pregătire de cel puţin două ore înainte de începerea comunicării telepatice, pentru că, dacă nu vor intra într-o stare pură de armonie sufletească, există riscul unui atac de cord sau chiar intrarea în moarte clinică. Şi nefiind asistaţi, s-ar putea să ne se mai poată trezi singuri, din neştiinţă, aşa cum de altfel mi s-a întâmplat şi mie atunci când am experimentat singur aceste fenomene de comunicare telepatică, fără să fiu asistat de cineva.
    Un lucru e cert şi sunt convins că, odată confecţionate aceste instrumente de comunicare telepatică cu efectul Razei Troitei-RSB (sub formă de coroane, talismane, coliere şi alte bijuterii) şi făcând schimb între ele, nu vom mai avea nevoie de telefoane celulare, laptopuri sau alte tablete electronice şi tot felul de plăci video sau de sunet pe bază de siliciu. Foarte interesant va fi şi faptul că, odată creată această nouă reţea de comunicare telepatică cu astfel de instrumente, aceasta va putea comunica cu reţeaua tehnică de internet, însă reţeaua de internet nu va putea comunica cu reţeaua telepatică. Or, lucrul acesta în mod sigur va crea o mică degringolada în reţeaua de comunicaţii la nivel social-planetar. Or, eu întocmai lucrul acesta am dorit să-l realizez, pentru a elimina cenzura tehnologică solară. Prin comunicarea telepatică, folosind aceste instrumente, precum Discul-solar, Troiţa RSB, omul poate nu numai să emane propriile lui radiaţii de oscilaţie mare în sens trigonometric, dar poate chiar să-şi creeze propria lui dublura, separându-se de corpul material, exteriorizându-se ca un corp astral prin teleportare fotonică, călătorind în timp şi în spaţiul sublunar şi supralunar, de pe axa pământului pe axa Cerului cristalin, până la Sfântul Soare şi înapoi pe pământ. Astfel, prin ascensiunea lui celesta, se poate încărca energetic de la soare cu energie bioluminiscenţa solară.
    Toate duhurile marilor spirite sunt corpuri astrale ale oamenilor de la zei şi a oamenilor profunzi creştini, decedaţi şi reînviaţi, apoi reincarnaţi în noile suflete embrionare; sau cum se întâmpla adesea, ale unor oameni încă vi. Oamenii ar trebui să ştie că, la formarea embrionului în primele patruzeci de zile aceste entităţi spirituale solare au o contribuţie esenţială la conceperea intelectului activ din viitorul om, care va fi angelic sau demonic, în funcţie de intervenţia acestor spirite înalte sau de adulterul comis de femeie după primele patruzeci de zile de la formarea embrionului.
    Folosind aceste instrumente de comunicare telepatică, omul poate singur să-şi creeze cea mai mare libertate de acţiune, ieşind din trup, îşi poate crea propria lui dublura sau holograma cosmică, bioenergetică, sau un corp astral, pentru a călătorii în spaţiul şi timp şi a se arăta apropiaţilor săi, atât în stare de veghe, fizică, cât şi în stare de somn sau visare. Separarea voită a corpului astral de cel material, cu aceste instrumente telepatice, cere însă o voinţă sănătoasă şi efort spiritual. Căci în timpul somnului, de exemplu, separarea se produce fără voie, sub acţiunea unei emoţii de lumină solară foarte puternică venită din Soarele uriaş. În stare de veghe, separarea se produce prin meditaţie transcedentală şi contemplare a Discului-solar; privim la Discul-solar, stând imobili, respiraţie încetineşte atât de mult, privind în gol, încât putem vedea cum corpul astral, dublura noastră rupe scoarţa trupului material şi ieşind din trup putem călători la mare distanţă de locul unde ne aflăm, chiar sub formă de corp strălucitor.    
   Eu am reuşit de câteva ori să realizez aceasta dublură a corpului astral, însă de călătorit am călătorit numai de pe axa pământului pe axa Cerului cristalin, prin Coloana soarelui de vis. Multe am putut să văd în acea călătorie astrală, însă oameni nu am văzut. De aceea, cred că doresc atâta de mult să realizez aceasta Troiţă RSB, apoi Tronul solar şi Coroana regală, pentru a putea face să ajungă ceea ce este Sus, în Coroana din Cerul cristalin, în Coroana de jos, pe pământ. Pentru aceasta, am nevoie de un sprijin financiar şi de un mecena, aşa cum au avut toţi marii artişti din renaştere care au iubit fără măsură lumea aceasta. Fără un mecena şi comenzi ferme, lumea nu ar fi avut azi nici pe Madonna din Vatican, nici pe David şi pe Moise de Michelangelo. Şi nici temple creştine, care ne ţin pe o axă creştină de peste două mii de ani.
    Toate gândurile mele se concentrează acum la cum aşi putea să obţin un sprijin financiar ca să pot continua cercetare pentru construcţia acestui Disc-solar cu Ceas cosmic, Troiţa RSB (care ar putea deveni chiar şi un aparat de zbor neconvenţional, alimentat doar de energia solară), Tronul energetic şi Coroana regală. Apoi, să construiesc Templul dragostei, al contemplării, al meditaţiei şi al eliberării (TDMCE); un templu solar, transcendental, mult visat de C. Brâncuşi, care nu s-a mai realizat.
Materia şi „spaţiul curbat” nu mai e de mult un obstacol pentru mine.  
   Obstacolul mare e omul materialist, distrugătorul de lumi fizice, şi hibridizarea lumii prin contaminare genetică la nivel social-planetar. Omul acesta, materialist, nu mai poate fi trezit acum, decât poate dacă e băgat în transă sau în catalepsie, apoi trecut printr-o Centură de foc stelar, dincolo de Bariera atomilor mulţimii. O altă metodă de a-l trezi ar putea fi cu Discul-solar şi Troiţa RSB, într-un templu solar (TDMCE), unde va primi botezul „focului sacru”. Eu văd un Disc-solar, după modelul „Stelei arzătoare cu opt raze”, în centrul stelei va fi montată Geneza cu 24 de raze; Discul-solar va fi format din doi sori: soarele mic, deasupra, orizontal, învârtindu-se în sens invers orar; şi soarele mare, vertical, învârtindu-se în sensul acelor de ceasornic. Aplicat la Troiţa RSB, acest mecanism de Ceas-cosmic numit Disc-solar, ar putea deveni un izvor de tămăduire a tuturor bolilor. Rotindu-se astfel acest Ceas cosmic, aplicat la Troiţa RSB, acesta ar putea crea un câmp energetic de sine stătător, vertical-orizontal, care va da naştere la o oscilaţie de „foc sacru” şi de „flacăra odica”. Dar, mai mult, oamenii primind botezul „focului sacru” cu această „flacără odica”, puterea şi forţa gândului lor s-ar putea mări în aşa fel încât toţi oameni să poată ieşi singuri din formă de sclavie pe care o trăim acum. 
   Această putere şi forţa a gândului, i-ar putea învăţa pe oameni să comunice telepatic, şi să se roage cu rugăciunea inimii la Dumnezeu Creatorul soarelui şi a oamenilor solari. Scopul rugăciunii, că va fi la Soarelui uriaş, cel vedic, sau la Dumnezeul creştinilor, este să te menţină întotdeauna conectat în starea modificată a conştiinţei solare, pe care o ai atunci când te rogi. Treaz sau adormit, când scri sau citeşti, indiferent ce faci, trebuie să porţi cu tine acest talisman din Raza Troiţei RSB, care îţi va aduce mereu aminte de Dumnezeu. A muri fără focul soarelui este poate cea mai mare tristeţe şi singurătate solară; înseamnă a muri la Bariera atomilor mulţimii, fără lumânare, adică fără Dumnezeu.
    Dar să revin la construcţia Troiţei RSB cu Disc-solar. Acesta se încarcă dimineaţa şi seara de la soare, creând un flux şi influx de energie oscilantă solară, pe orizontală şi verticală; o încărcare şi descărcare de energie solară în oameni prin oamenii, purtători de aceste instrumente, şi dincolo de oameni, în Cerul cristalin.
    Există cel puţin 20 de modele de astfel de instrumente de comunicare telepatică, pentru a uni focul soarelui cu această Troiţă RSB. În India sunt numite „mantre” sau „mandale” de chemare a focului solar. Troiţa RSB ar putea deveni o „mandala” solară universală. Dar, mai mult, aceasta Troiţă RSB ar putea să-l facă pe om să gândească nu numai ca personalitate separată, egoistă, pentru familia şi ţara lui, dar şi din punct de vedere planetar şi solar, să gândească la mituri integratoare şi compensatorii, în care unghiul de incidenta între planul cosmic şi planul uman să fie cunoscut oamenilor în întregime prin Legea Universului. Legea universului care, aşa cum spuneam, acţionează prin implozie, care e creativă şi ascensională, şi nu prin explozie, care este distructivă şi descensionala. Aşadar, să gândească la concepţia OM – PĂMÂNT COSMOS, şi să trăiască permanent în comunicare cu Dumnezeu.
Acesta Stea şi aceste Coloane infinite, înlănţuite asemenea unor verigi succesive al fiinţelor de lumină, m-au făcut să înţeleg la un moment dat structură interioară şi exterioară a planetelor şi a stelelor, dar şi a omului. Şi mi-au dat ocazia să-mi imaginez că toate lucrurile şi fiinţele sunt înlănţuite de aşa natură, încât de suntem pietre sau sori, depărtaţi sau apropiaţi, acestea nu pot fi atât de ascunse încât să nu le poţi vedea ori descoperi prin Arta-transformarii, cu ştiinţa şi preştiinţa divină, şi cu talent.
    Astfel, ştiinţa şi „preştiinţa divină”, prin Arta-transformarii devine geometrie sacră aplicată în geografie sacră prin ordine şi măsură. Toată ştiinţa şi filozofia se reduce în ultimă instanţă la Arta-transformarii, la geometrie şi geografie sacră, unde totul se poate explica prin raporturile matematice dintre lucruri şi transformarea lor, dintr-o formă primordială a creaţiei care se mişcă prin „trei mişcări într-una singură”, într-o infinitate de forme. Gratiei Artei-transformarii, omul a putut deveni centrul universului şi măsura tuturor lucrurilor care se sting şi se aprind cu măsură unei singure fiinţe primordiale numită Dumnezeu!
    Astfel, omul, în relaţie lui personală cu Dumnezeu, poate să urce până la stele, devenit el însuşi o Stea arzătoare cu opt raze, şi în acelaşi timp o fiinţă cerească şi pământeasca care nu poate face nimic împotriva propriei ei distrugeri.
    PS: Viziunile, dacă îţi sunt revelate, le poţi construi, desigur, verbal, poetic, dar şi mai bine le poţi construi geometric, cu astronomia lui Fudoxos, ascultând muzică clasică (orphica) – pentru că imaginaţia umană domina imaginaţia celorlalte simţuri, prin sonicitatea celor 12 laseri biofotonici. Să construieşti din cuvinte viziuni înseamnă să sapi acum că într-un munte de steril prin informaţia care circulă pe internet, sperând că vei putea să scoţi şi tu din el aur, smirna şi tămâie, sau măcar un gram de uraniu, tot aşa cum au scos din halda de pământ negru Piere şi Marie Curie „un gram de uraniu” cu care au cucerit SUA. Însă atunci când tai în materie măsură propriei tale fiinţe, viziunile scânteiază, cânta, plâng, şi se sfărâma în bucăţi toţi idolii materiei, până la zeii şi zeiţele din toate timpurile. Taie şi tu un lemn de stejar bătrân, şlefuieşte-i fibra lemnului până ce îţi cântă strămoşul şi strămoaşa în „şoapte divinatorii”, şi vei vedea cum plânge materia primordială a creaţiei ce se perpetuează prin codul tău genetic.
    Am convingerea că cu această Troiţă RSB te poţi conecta la Cerul cristalin, la cerul al optulea, la cerul stelelor fixe, unde celebrează continuu triumful Bisericii lui Hristos. Tocmai de aceea, ea va fi foarte utilă acum, având funcţia de releu energetic între toate bisericile creştine din lume. Troiţa RSB în mărime de doar 20-30-60 cm, ţinuta de fiecare creştin în casă, într-un altar special amenajat, poate deveni cel mai util instrument de comunicare telepatică între creştinii din toată lumea şi bisericile lor. Construită sub forma unei sfere, cu un mic motor magnetic în centru ei, Troiţa RSB poate deveni, în funcţie de mărimea ei, o hipersfera pulsatorie, diafană şi translucidă, care poate călători ca o „minidrona” oriunde în spaţiul cosmic. Motorul magnetic are rolul de ai crea Troiţei un câmp propriu de sine stătător, oscilant, care conectat la frecventa celorlalte Troiţe aflate în biserici, face să ascensioneze omul, biserica lui Hristos şi pământul în sistem planetar geocentric şi în sistem îngeresc, teocentric. Numai în acest fel s-ar putea curăţa cărarea în noul creştinism, şi cosmosul demonizat din primul cer, al Lunii, care mai deţine încă controlul sistemului planetar diavolocentric.
    Nu lumina, ci întunericul s-a înălţat mai întâi la Cerul cristalin, apoi în 30 de secunde Dumnezeu din Cerul Empireu l-a aruncat pe Diavol în adâncul pământului. Astfel, întunericul luminii a ajuns la apogeu. Acum, forţele întunericului sunt situate atât de sus, încât pot răni toate puterile lumii luminoase. În final, însă, această forţă diavolocentrica, tenebroasă, numită eonul Dracului, va peri datorită proprie sale întunecimi, întrucât căderea eonului Dracului trebuie să se producă chiar în momentul când eonul Dracului a învins complet binele şi, ca urmare, a consumat forţa căruia îi datora până atunci existenta, Astfel, apare în lume Eonul mesianic.
    Te îmbrăţişez, cu mult drag, tata! Doamne ajută!
                                                                * * *
    PS: Pentru a şti despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos:
Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynomes, Mnemosynes, Iele, Valkirii, etc.)


Niciun comentariu: