Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

miercuri, 18 aprilie 2012

Cum vad eu lumea

                                      Steaua arzatoare cu opt raze ( ulei pe carton, 1997 )
    
     Cum vad eu lumea  

   In primul rand trebuie stiut faptul ca ochiul care vede totul din varful piramidei puterii are acces la toate computerele din toate colturile lumii. Deci, nu scapa nimeni nevazut si necunoscut, nici macar Grupul Anonymous. Sa nu fim naivi si in secolul XXI, cei ce ne conduc si ne influenteaza destinele noastre, adica mai exact spus guvernantii din Guvernul Mondial, ne urmaresc absolut pe toti folosind fregventa electromagnetica emisa de ADN-ul fiecaruia dintre noi care suna pe telefonul mobil, care tasteaza acum cu degetele pe computer, sau care cauta sau primeste informatii.
   Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi suntem, pentru ei, o simpla antena de rezonanta care transmite sau primeste informatii, pe care le-am putea numi chiar informatii genetice replicative. Pentru ei, din punc de vedere biofotonic, noi nu suntem altceva decat niste sisteme electrice, care functioneaza asemenea mortilor  electrici dispusi fiecare in niste baterii solare si lunare, uni pe axa Nord-Sud, altii pe axa Est-Vest, si impreuna, probabil, avand si rolul energetic de a prelungii Coloana ADN-ului nostru primordial, de pe axa Pamantului, pe axa Cerului Cristalin, care se afla in mintea divina, astfel incat ADN-ul nostru sa raspunda in baza unei fregvente si a unui semnal electric. Si aceste semnale le folosesc ei, acum, pe asta se concentreaza si cu aceste informatii genetice se lupta ei sa ne tina cu totul sub control,  biologic si genetic.
   Practic, proiectul de decodificare a Genomului uman a fost infiintat si finanatat pentru a experimenta, cerceta, descrie si examina ADN-ul nostru, din spatiul cosmic. In final, dupa ce vom fi supusi unor implanturi uterine si implanturi pe creierul bicameral, vom avea cate un cip pentru fiecare femeie sau barbat, iar noilor oameni astfel creati li se vor permite doar sa scoata din sistemul lor electric ceea ce au inserat. Intr-adevar, intre doua inimi exista o fereastra de cristal, care creste si descreste odata cu spatiul curbat care sta intre noi si un alt corp luminos, cum e Luna sau Soarele, sau o alta fiinta de lumina. Iar daca noi stam 16 ore pe zi la aceasta fereastra de cristal, transmitand sau primind informatii genetice, ni se va permite sa luam exact 16 ore din sistemul inserat, dar nimic altceva. Dovada ca, ceva nu e in regula aici cu noi.
   Or, presupunand ca femeile au o instalatie erotica in plus fata de barbati, iar barbatii au un laser biologic in plus fata de femei, si amandurora le lipsesc o veriga din lantul unic si din lantul dublu al ADN-ului nostru primordial, care, asa cum bine se stie, a fost spart inca din 1996 sub expunerea acuta la radiatii electromagnetice, folosind fregvente de telefon mobil,  probabil ca, acum, misiunea guvernantilor, a celor care guverneaza Planeta, este de a insera / insemna cu radiatii bioluminiscente aceste sisteme de lasere biologice, feminine si masculine,  intricate si universale. Adica, se doreste inserarea barbatilor si femeilor, de la sistem laserul biologic membranar masculin ( SLBMM ) pana la sistem laserul biologic feminin universal Dumnezeu ( SLBFUD ), prin tot felul de implanturi si coduri genetice, sau se vrea  falsificarea noile forme de viata, alterate genetic prin noul Codex Alimentarius. Acesti guvernanti care ne conduc in mod sigur sunt implicati in manipularea codului de calculator prin codul ADN-ului nostru.
Ce inseamna aceasta ?  Ei bine, inseamna ca suntem implicati in cel mai cumplit razboi de inginerie genetica, care cuprinde o uriasa baza de date ADN prin cele trei brese de securitate, din Europa, Asia si America. Si ceea ce fac acum guvernantii din Guvernul Mondial este sa foloseasca calculatoarele noastre, medicina standardizata, tehnologia aplicata şi statul poliţienesc pentru a forma de fapt ceea ce oligarhie stiintifica totalitarista creeaza in laboratoare secrete de mii de ani: un singur stat universal numit “ statul leviatan” si o singura Cetate eterna. Probabil, scopul lor este sa obtina informatii genetice replicative, pentru mentinerea “ statului leviatan ” , si sa le foloseasca apoi in programe discriminatorii unde cei bogatii sa isi poata forma noile lor “ paturi genetice ”, iar cei “ saraci cu duhul ” se fie exterminati in masa, prin initiative de depopulare a planetei pana la maximum de doua miliarde de oameni.
   Corect ar fi sa privim serios aceste lucruri, sa intram in competitie cu ei, si sa dezvoltam propriul nostru program de cercetare asupra frecvenţelor noastre aurorale care actioneaza prin Intelectul activ, partea nemuritoare din sufletul nostru, recunoscuta drept Sursa de energie creativa a intuitiilor intelectuale prime, conceputa ca fiind Suflet viu, parte din Sufletul lui Dumnezeu Creatorul programului nostru genetic. Sursa de energie creativa,  inepuizabila, absolut necesara pentru Redefinirea Viului si a punctului terminus al Cunoasterii lui Dumnezeu. Din pacate, in acest moment greu, se poate spune ca la noi este doar vorba de o bio-piraterie, prin care se incearca sa se refaca o noua relatie de dragoste universala printr-o legatura primejdioasa intre structurile de uraniu si fosfat.
   Aceasta inseamna ca atunci cand oamenii sunt expusi la radiatii bioluminiscente de “ uraniu saracit “ , care le lipseste din ADN-ul si din mitocondria lor, aceste radiatii pot asigura noua energie de creatie, alternativa la toate ideile si credintele religioase din lumea. In prezent se lucreaza intens in laboratoare pentru fabricarea unor nanotuburi de carbon, pentru realizarea Liftului spatial, inutilizabil in acest moment din cauza radiatilor, pentru a reusi cu acest Lift spatial sa iesim definitiv in spatiul cosmic, dincolo de Centura de radiatii Van Allen si de Bariera de radionuclizi care inconjoara pamantul. Si nu in ultima instanta se doreste sa se reconstruiasca in intregime genomul uman, de la lantul dublu, care asa cum se stie a fost deja spart in 1996, la lantul genetic primordial, probabil, cu 12 spirale.
   Este necesar lucrul acesta pentru a se creea o noua specie umana,  pregatita pentru a intra, din 21 decembrie 2012 pana in 2019, in conexiune cu Centura fotonica si prin aceasta in interferenta cu al doilea Soare urias, Sirius, din cel de-al doilea Centru supragalactic. Este uimitor faptul ca oamenii acorda tot mai multa atentie intrarii Soarelui si Pamantului nostru in Centura fotonica. Prin conexiune cu cel de-al doilea Soare urias, cunoscuta sub denumirea de Steaua Sirius, noi toti, dar absolut toti oamenii, suntem prinsi in aceste noi retele electrice ce imbraca noul Pamant cu o lumina ce intrece toate luminile, care ne va inconjoara Planeta Ziua si Noaptea cu niste flacari arginti si aurorale, practic ne va tine conectati la Soarele urias 24 de ore pe zi. Acasa, la serviciu, sau oriunde am merge. Este ca si cum ai fi imbracat de aceste radiatii bioluminiscente sau flacari vii cu o noua instalatie electrica, si oriunde ai merge acum nu te mai poti dezbraca de spectrul acestor radiatii.
   Iar aceasta noua retea energetica de comanda se prezinta ca un fel de imbracaminte biofotonica de 60 de hertz pe care o porti permanent pe tine pentru a-si prepara singur toate bunatatile spirituale si materiale si care poate fi folosita pentru a indeplini orice fel de servicii de telecomunicatii pe care ti le poti imagina, dar care din pacate aceasta curioasa haina biofotonica  iti poate si altera mintea si comportamentul uman, in egala  masura. Ma gandesc ca, stand ore in sir in fata acestui ecran terminal din cristale lichide, ar fi foarte benefic, dar si legitim si obligatoriu acum, sa purtam deja astfel de haine biofotonice, pentru ca noi suntem sisteme electrice si transmitem si primim informatii genetice replicative la fel ca orice alta antena cu rezonanta biofotonica sau cu rezonanta Schumann. Se poate spune ca, mai inainte de a fi fiinte de lumina, noi suntem si fiinte electrice, care capteaza si emit raze de lumina sub forma unor pulsatii de radiatii bioluminiscente.
   Un Guvern Mondial cu aplicatii stiintifice in acest domeniu al laserilor biologici poate face din noi lucruri care noua ni s-ar parea infioratoare. Culmea este ca ei chiar le fac, prin aceste ecrane din cristale lichide, iar noi le ignoram pentru ca traim fara sa stim la Bariera atomilor multimii, dincolo de care nu putem trece. De aceea este necesara aceasta noua haina electrica, biofotonica, care curata trupul, echilibreaza energiile si isi regleaza singura pulsatia biologica la interferenta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru. Se spune ca cei care conduc acum omenirea – nu stim inca cu ce Adevar al Creatiei – folosesc deja in laboratoarele lor aceste asa zise “ haine biofotonice “ , evident pentru protectie lor electromagnetica asupra radiatiilor solare si lunare, care se stie ca pot avea uneori o influenta nefasta asupra celor dezbracati si goi.
   Daca vom supravetui inca un timp fara aceste haine biofotonice, atunci probabil ca se va ajunge de la sine la o reincarnare spirituala sau la o reproducere stiintifica prin implanturi uterine sau alte  implanturi pe creierul bicameral. Si orice natiune care vor adopta noile guvernaminte mixte si aceste haine biofotonice inserate cu implanturi genetice – in cadrul unei generatii – probabil, va beneficia de mari avantaje in vindecarea lor economica si culturala. Noile sisteme electrice, poate cineva sa presupuna, vor fi cam asa: cu exceptia poate a aristocratiei spirituale, din toti oamenii, 30% dintre barbati si 30% dintre femei vor fi imbracati in astfel de haine biofotonice sterilizate, cu toate implanturile necesare inserate in ele, in functie de talentul, inteligenta si capacitatea lor creativa si spirituala.
   Se asteapata ca, in prima faza de dezvoltare spirituala, 30 % dintre femei si 30 % dintre barbati sa isi petreaca anii de la 18-60 in reproducere, imbracati cu aceste haine biofotonice marcate de coduri si informatii genetice replicative pentru a asigura noile paturi genetice pentru viitorii oameni biofotonici. Ca regula de baza, inseminarea artificiala prin implanturi uterine va fi preferata in detrimentul metodelor traditionale. Cei neimbracati cu astfel de haine biofotonice, adica nesterilizati, daca mai doresc placerile naturale ale dragostei, vor trebui mai intai sa se initieze la Institute Internationale de Bioluminiscenta, pentru a-si cauta apoi  parteneri compatibili cu amprenta lor genetica, in baza unor contracte de casatorii mixte. Cu alte cuvinte, vom asista la un jaf in dragoste, fiind nevoiti sa ne primim propria noastra moarte din dragoste ca pe un semn de lumina, in baza unui contract de casatorie mixta si in baza unui program genetic bine stabilit printr-o forma de initiere in cunoasterea radiatilor bioluminiscente.
   Primul pas ar putea fi lansarea in cadrul unor guvernaminte mixte a noilor Centre Nationale de Bioluminiscenta. Al doilea pas, urgenta analiza genetica a raselor umane, pentru a stabili diferentele genetice care exista intre noi. Al treilea pas, distribuirea noilor haine biofotonice, cu toate cipurile si implanturile inserata in ele. In acest fel, se va putea creea noua diagrama electromagnetica a pamantenilor si o noua spectroscopie stelara, care sa interfereaze cu Soarele urias, necesara echilibrului biologic si energetic intre cer si pamant, intre oameni si zei, intre ingeri si demoni, si nu in ultimul rand intre bogatii lumii, care sunt acum in proportii de doar 1% din omenire, si saracii din Lumea a Treia, care in urmatorii 20 de ani vor ajunge in proportii de 90 % , si care asteapata acum cu neputinta la Bariera atomilor multimii, tanjind dupa munca si pensi, pe care nu le vor mai gasi nicaieri. 
   In urmatoarea etapa de dezvoltare spirituala, de urgenta vindecare economica si culturala a celor peste 400 de popoare inghitite deja in sfara de putere a FMI-ului care lucreaza pentru oculta mondiala, si care a inceput deja globalizare lucrurilor si noua tribalizare a persoanelor intr-un singur Guvern Mondial, pentru a se evita alte razboaie atomice si alte dezastre ecologice, este legitim si obligatoriu sa purtam la noi niste “ carduri mici de identitate genetica”. Este absolut necesar acest mic Card  genetic in primul rand pentru identificarea omului de la zeu, a omului crestin, a omului din om si a omului fara destin. Acesta din urma, fiind supus oricand sa poarte inserat in el, fara sa stie, o informatie genetica de genul “ spune-mi pe cine sa ucid”, poate sa transmita sau sa primeasca aceasta informatie extrem de periculoasa, prin care poate sa aprinde in orice moment orase si tari si astfel sa inceapa mari razboaie atomice si dezastre ecologice pe care nu le mai doreste  nimeni acum.
   Apoi, in cazul in care vor exista grupuri de presiune care vor spune ca aceste “ carduri mici de identitate genetica” pot sa duca la discriminare fara prea multe beneficii in favoarea oamenilor politici si in mod deosebit a oamenilor bogati, cercetatorii microbiologi care cunosc bine aceste noi carduri de identitate genetica vor fi primii care vor sti cum sa lege celula bacteriana a saracilor de genomul sintetic al politicienilor si bagatilor lumii, pentru a restabili astfel echilibrul biologic necesar intre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru. In acest fel, nimeni nu se mai poate juca de-a Dumnezeu, ori cu destinele noastre creand viata artificiala, alterata genetic, de genul omului salbatic, sau prin noul Codex Alimentarius, de genul omului fara destin.
   Sub nici o forma, nimeni nu va fi constrans, prin grupuri de presiune, sa poarte sau sa nu poarte aceste haine biofotonice, purtatoare de implanturi genetice inserate in ele. Sau sa fie injectati sau vaccinati copiii, adultii si batranii cu tot felul de implanturi neautorizate de Institutul International de Bioluminiscenta. Microbiologii renumiti din fiecare tara le va explica acestor patru categorii de oameni despre legatura lor de dragoste intre uraniul saracit si fosfatul din apa si din oasele lor, si cantitatea de uraniu pe care trebuie sa o primeasca fiecare sub forma de medicament bioluminiscent, astfel incat sa nu le prajim creierile lor bicamerale, si in final sa le putem identifica diferenta lor genetica. Pentru ca creierul nostru este foarte vulnerabil acum la orice tehnologie care transmite unde genetice cu fregventa joasa, oamenii viitorului vor purta niste “ Rezonatoare stelare bioluminiscente ” care le vor putea regla energiile, ritmul biologic si rata de pulsare a noului Pamant. Acestea vor fi ca un mic “ haarp-mindcontrol” inserat in noile lor haine biofotonice.
     Cu ajutorul acestor Rezonatoare stelare bioluminiscente, bine inserate in noile lor haine biofotonice, oamenii viitorului vor putea calatori oriunde doresc, prelungindusi razele corpurilor lor luminoase, conectati permanent la propria lor Holograma cosmica. Presupunand acum ca un astfel de om al viitorului, in loc sa dezvolte stiinta cunoasterii in universul tehnologic, dezvolta stiinta visului in universul Artei-transformarii. El invata sa cunoasca un alt univers, superior universului tehnologic, pentru ca intotdeuna universul visului este superior celui fizic. Cu o simpla Coloana a soarelui de vis, conectata la o Stea arzatoare cu opt raze, pe a carui colturi sunt fixate alte  8 sau 64 de Coloane luminoase, se poate calatori si controla simultan prin miriade de universuri.
   PS: Am placerea de a va invita sa construim impreuna aceste Rezonatoare stelare bioluminiscente, pentru a reusi, tot impreuna, sa calatorim spre Statia finala – Sfantul Soare -  intru Inaltarea-Implinirea si Imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit. Adica, mai exact spus, va invit sa parcurgem impreuna Marea Trecere, din universul tehnologic - din care in curand vom fi eliberati catre nimic - in universul Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudinea.
   Va reamintesc ca, eliberarea omului din universul tehnologic este o eliberare catre nimic: nu va trece nici cinci ani si vor fi, pe pamant, peste doua miliarde de oameni care vor tanji dupa munca si pensi si nu le vor mai gasi nicaieri. Fara guvernaminte mixte, fara aceste Institute Internationale de Bioluminiscenta, si fara aceste Rezonatoarte stelare mentionate mai sus, lumea de maine va arata mai rau decat visele cele mai negre ale profetilor crizei. La aceasta invitatie se rezuma pozitia mea in chestiunea universului tehnologic in care suntem toti prinsi acum ca intr-o cursa de soarici. Va multumesc pentru atentia acordata !

Niciun comentariu: