Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

marți, 23 octombrie 2012

Jurnal de Atelier - Despre criza mondială şi viitorul României în noua Europa unită. ( Apel catre toate femeile tuturor popoarelor )


 Foto: Coloana Femeia-Îngerul melancoliei ( din lemn de cireş de trei metri ) împreuna cu cele trei zeiţe-mume ale pământului şi cu Vânătorul stelelor pe harta verde a României.
   Am văzut cu toţii că, încă din primul val de criză mondială, economico-financiară ( 2008-2012 ), declanşată artificial de oculta mondială şi programată etapizat, în “patru cincinale”, războiul economic între UE, Rusia, China şi SUA continua să afecteze dur de tot România. Salariile extrem de mici, pensiile şi mai mici, ajutoarele sociale ca şi inexistente, preţurile mai mari decât în orice altă ţară occidentală, care au salarii şi pensii chiar şi de zece ori mai mari decât al bietului român. Şi nu în ultimul rând lipsa locurilor de muncă aruncă România în groapa mizeriei comune a UE. La noi în România este o anomalie, numărul de pensionari este dublu faţă de cel al activilor pe piaţa muncii, o aşa ţara trebuie să fi cel puţin nebun să ajungi să o administrezi şi să o conduci politic. Aşa încât nici nu ar trebui să ne mai mire de ce la noi s-au aplicat cele mai drastice măsuri de austeritate din UE, reducând din 2010 salariile bugetarilor cu 25% şi pensiile cu 10%. Numărul de pensionari este dublu faţă de cel al activilor pe piaţa muncii, pentru că forţa de muncă este în afara ţării de peste 20 de ani. Iar în ţara au rămas doar bătrâni neputincioşi şi copiii fără părinţi, mană cerească pentru comuniştii bolşevici ( majoritari ), diavoli săraci duşmani ai democraţiei, şi pentru securiştii manşevici ( minoritari ) ai României, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu, pe care o tâlhăresc şi o distrug din temelie, ceea ce se şi întâmpla de 23 de ani.
   Hidră asta roşie cu 12 capete, încă comunistă, fiara capitalistă, care a îmbogăţit toţi stăpânii lumii, şi hoarda asta portocalie, cu apucături fasciste, a căpuşat şi pârjolit toată ţara în 23 de ani. Şi dacă mai sta încă doi ani la putere nu mai rămâne nimic în picioare, ne demolează cu totul. Iar când se întâmplă ca nişte buni romani, cu experienţa câştigată în Vest, să se întoarcă în ţară, pentru a construi o firmă după modelul occidental, sunt întâmpinaţi de mereu acelaşi structuri birocratice cripto-comuniste şi de un preşedinte bolşevic care, cu cinismul deja cunoscut, îi ia la rost: Ce căutaţi înapoi? Nu v-am sfătuit de opt ani să plecaţi din România şi să munciţi în Occident nu la noi, aici nu e loc pentru voi. Plecaţi, dracii să vă ia pe toţi! Şi să aduceţi valută în ţară, că nu mai am cu ce plăti pensionarii şi bugetarii. Şi nici FMI-ul nu mai îmi dă bani dacă nu le dau tot aurul din Roşia Montana!
   Iată de ce problema României, aflată între Orient şi Occident, este una mult mai complexă, şi aproape imposibil de rezolvat, indiferent de cine vine la putere, până când nu vom reuşi să alungăm bestiile triumfătoare dintre noi. România dacă nu se ia la trântă cu fiară (UE), “fiară care se ridică din mare să facă război cu sfinţii” şi război economic cu Rusia, China şi SUA, fiară de care a început să se teme şi să i se închine până şi poporul ales de Dumnezeu - Israelul, România, spuneam, va dispare de pe harta geopolitică în următorii 12 ani. Sau în cel mai fericit caz, România va fi împărţită, regionalizată în vreo şapte provincii, apoi federalizată, sub dominaţie străină.
   România a primit timp de 23 de ani peste 250.000 de directive şi acte normative din UE, pe care le-a aplicat şi le-a legalizat, ( prin programe de “deprogramare” a României ) fără să se opună nimeni, deşi cauzele interne şi cerinţele sunt incompatibile cu realitatea României. Când impui sute de mii de directive si zece mii de norme juridice, distrugi orice urma de respect pentru lege şi pentru ţară. Dovada cea mai elementară de incompatibilitate a directivelor şi istrumentelor juridice impuse de UE este faptul că în ultimii 20 de ani oamenii politici şi administratorii României joacă “alba-neagra” nu numai cu activele de stat, cu activele tangibile ( economice ) şi intangibile ( intelectuale ), cu resursele ţării şi bogăţiile ei ( materiale şi spirituale ), dar, mai grav, oamenii politici  joacă “alba-neagra” cu vieţile şi destinele românilor. Astfel, la referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, a ieşit la iveală cea mai mare cacialma politică: aceea că, de peste zece ani nu ne mai număra nimeni, am ajuns din 23 de milioane de locuitori câţi eram prin anul 2000 la numai 19 milioane în 2012. Iar din aceşti 19 milioane, culmea aberaţiei, funcţionam de vreo zece ani ca număr de cetăţeni pe listele electorale permanente 18 milioane, de unde rezultă că doar un milion de tineri romani mai sunt cu vârsta până la 18 ani. Ceea ce înseamnă o aberaţie, să afirmi că tinerii semnifică un procent de doar 0,05% din populaţia României. Iată cum oamenii politici şi cei care administrează România şi statisticele (INS) joacă pur şi simplu “alba-neagra” cu vieţile şi destinele românilor. În acest caz, mai poate cineva să credă că funcţionează cât de cât democraţia şi administraţia în această ţară? Singurul lucru bun la referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu a fost faptul că românii s-au trezit şi, votând 8,5 milioane dintre care 7,4 milioane, respectiv 87%  dintre votanţi, pentru suspendarea preşedintelui, au demonstrat UE şi Statelor Unite că refuză să trateze în genunchi viitorul copiilor României.
   România, după ce a supravieţuit 50 de ani închisă în cel mai mizerabil stat poliţienesc comunist din Europa de Est, şi după 23 de ani de tranziţie la democraţie şi la economia de piaţa liberă, a ajuns cea mai săracă ţară din UE. Şi riscă acum pierderea suveranităţii.
   Timpul, biologic şi istoric, ne joacă întotdeauna feste. La noi, timpul nu a avut niciodată răbdare cu ritmul istoric şi cu biologia poporului român. Contrar legilor naturii umane, noi, românii, ne-am dezvoltat în comunism vreme de 50 de ani în egalitate de creştere într-un organism social mort politic şi ne-am trezit, ori prea târziu la margini de imperii, ori ne-am vândut prea devreme la masa tratativelor şi ne-am făurit istoria la “masa verde”. Aceasta înseamnă lumină raţională opusă destinului orb. Cu alte cuvinte, dacă raţionam doar cu lumina raţională, adică numai cu capul, fără lumina caldă din inimă, şi acţionăm numai cu sisteme moarte şi reci, în ideologia comunistă şi capitalistă, libertatea şi egalitate nu au cum să fie compatibile, ele se exclud reciproc, pentru simplu fapt că în natură nu exista egalitate de creştere în organismele vii şi nici libertate în evoluţia naturală a speciilor. Chiar dacă uni ştiu, văd şi simt lucrul acesta, iar alţii încă nu ştiu ce se întâmplă cu noi, mai devreme sau mai târziu, românii vor trebui să înţeleagă că toţi, dar absolut toţi, vom fi implicaţi în războiul dintre forţele infernale şi cele cereşti, care se petrece, în chiar clipa aceasta, în sufletele, în minţile şi în inimile noastre. Este vorba de un război secret, psihotronic, la nivelul universului social-planetar şi galactic-universal, suprapus peste un război crunt, economic şi biologic, de epurare şi inginerie genetică. Ridicaţi capul la cer şi veţi vedea că jumătate din noi nu mai  suntem pe pământ românesc, daţi-vă seama ce se petrece cu vibraţiile din capul şi din inima noastră. Organizaţi-vă simţurile, ca să puteti vedea cu ochii minţii ce se întâmplă cu poporul român, aflat în Grădina Maicii Domnului, într-un Templul al dragostei, al meditaţiei, al contemplării şi al eliberării ( TDMCE ): o Grădină a raiului numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis; un Templu care nu e altul decât cerul-pământesc; şi o eliberare care nu e alta decât eliberarea noastra definitivă din ciclul devenirilor (fizice, chimice, genetice, biologice şi informaţionale ), din ciclul reîncarnărilor ( vegetale, animale, umane şi spirituale ) şi din veşnicul balans între mai bine şi mai rău a celor mulţi.

   În legatură cu principiul de funcţionare a armelor pshotronice, iată ce ne spunea marele inventator român Henri Coandă în ultimi ani ai vieţi: "Preocuparea mea de atunci, astfel după cum a rămas şi rămâne continuu pentru mine, era să caut şi să înţeleg cum vibraţiunile de toate felurile, electromagnetice ca lumina, ca sunetele, electrochimice că gustul şi mirosul, se transformă toate prin organizarea simţurilor într-un flux nervos de frecvenţe diferite care ajung la creier. Acesta este de altfel şi principiul armelor psihotronice”. Cu alte cuvinte, toţi oamenii trebuie să înţeleagă că tocmai această transformare a tuturor vibraţiilor într-un flux nervos de fregvenţe diferite care trec prin inimă şi ajung toate la creier este de altfel şi principiul de funcţionare a armelor psihotronice, care, amplificate de tehnologiile ultramoderne, ne bombardează toate simţurile cu fregvenţe ce depăşesc limitele admise.

   Pentru a ne proteja de aceste vibraţii cu grad mare de nocivitate, am proiectat, pe socoteala mea, un dispozitiv de protecţie. Este vorba de o “Troiţa - Rezonator stelar de bioluminiscenţă”, un biorezonator informaţional-energetic conceput pe baza efectului inedit a „Stelei arzătoare cu opt raze”, care contribuie la protecţia omului împotriva radiaţiilor generate de tehnologii cu un grad mare de nocivitate, pentru a ne apăra de armele psihotronice, care ne bombardează simţurile cu fregvenţe ce depăşesc limitele admise. Funcţia Troiţei este de a regla vibraţiile umane şi intensitatea aurei. Urmând  sfaturile preţioase a profesorului, doctor şi preot, Oltean Vasile din Braşov, pentru ca acest dispozitiv de protecţie să aibă şi un caracter creştin, am acceptat ca pe Troiţă-Rezonator să fie amplasate trei icoane: Sfânta Familie în mijloc şi cele două iconiţe, cu Iisus şi Maica Domnului, în laterale. Detali despre acest proiect de Troiţă le puteti gasi pe blogul meu, “Coloana soarelui de vis” şi pe albumul de sculptura prezentat pe reţeaua de socializare Facebook.

   Numai cei care vor supravieţui acestui război psihotronic, vor putea vedea şi înţelege că timpul psihologic nu este la fel de obiectiv ca timpul fizic. Albert Einstein spunea că „o oră petrecută în compania unei fete frumoase trece mult mai repede decât o oră petrecută pe scaunul unui dentist”. Teoria lui Albert Einstein este confirmată azi de călătoriile atemporale şi de fenomenul de “teleportare fotonică”, realizată deja în laboratoarele de ştiinţă, dar şi la nivel individual. Când vezi cu cel de-al treilea ochi cum razele corpului tău luminos cresc şi descresc din fereastră în fereastră între două inimi odată cu spaţiul curbat care stă între tine şi un alt corp luminos, cum e luna sau soarele sau o altă fiinţă luminoasă, se poate creea în mod telepatic propria ta “statuie fotonică” pe principiul “hologramei cosmice”. Cu alte cuvinte, îţi poţi creea un dublu corp biofotonic, prin descompunerea şi apoi recompunerea celor 12 laseri biofotonici: moleculari, membranali, nucleari, celulari, organo-spaţiali, organo-sociali, planetari, astrocitici, acrocentrici, octogonali, galactici şi universali. Această experienţă inedită, de călătorie în afara timpului, dar şi în afara corpului, prin fenomenul de teleportare fotonică, ne demonstrează că putem călători, odată cu luna şi cu soarele, reconstruindu-ne propriul nostru vehicul biologic, asemenea unui glob de bioluminiscenţă solară, timp de doi-patru sau opt ani până la cea mai apropiată Stea arzătoare cu opt raze, urmând ca apoi să ne reîntoarcem în corpul nostru pe Pământ, unde ne-am putea găsi stramoşii şi pe cei dragi mai bătrâni cu 100 de ani sau chiar cu câteva mii de ani decât i-am lăsat.

   Fenomenul de teleportare fotonică poate fi asemănat cel mai bine cu fenomenul de reîncarnare spirituală. Căci dacă noi încă nu credem că există reîncarnare fizică, prin primele şase lasere inferioare subordonate organismului vegetal, animal şi uman, în mod sigur trebuie să credem că există reîncarnare spirituală, prin celelalte şase lasere superioare, care sunt destinate nivelului de comandă al organismului energetic-informaţional. Astfel, cu cât mai mulţi români vor reuşi să înveţe acestă călătorie atemporală, prin fenomenul de “teleportare fotonică” şi “reîncarnare spirituală”, cu atât mai mulţi vom reuşi să ieşim din UE şi să ne luăm ţara înapoi, după 23 de ani de agonie şi extaz mistic, apollinic-dionisyac sau  eurynomes-mnemosines, numiţi-l cum vreţi! De ce consider că cea mai bună metodă de a ne lua ţara înapoi este acum prin “teleportare fotonică” şi “reîncarnare spirituală”, prin exerciţiul Artei-transformării? Pentru că aceste duble fenomene spirituale sunt deja cunoscute de forţele oculte mondiale şi practicate în sfera social-planetară, prin razboi psihotronic şi prin meditaţie transcendentală, sub denumirea de “marea conspiraţie a sufletelor” şi de migraţie spirituală prin trupuri succesive, după formula “suflet liber caut suflet liber”. Sau chiar posibil cunoscute prin mişcări religioase, aşa cu sunt acele liturghii de vindecare genealogică, în artodoxie cunoscute sub denumirea de “ Sfântul Maslu”.

   Voi fi întrebat, desigur: De ce este necesar să ne luăm ţara înapoi, după 23 de ani de aşa zisă democraţie accelerată, după modelul american, refuzată la export, dar implementată cu forţa la nivel mondial, când tocmai noi, în spirit democratic, am acceptat integrarea noastră în structurile euro-atlantice, în NATO şi în UE? Răspund că, tocmai de aceea trebuie cu orice preţ să ne luăm ţara înapoi, pentru că din punct de vedere geopoltic, de exemplu, imperialismul evreiesc, al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocraţie iudaice, a început a treia mare expansiune mondială. Cu un program istoric perfect etapizat, cel mai recent fiind declanşarea artificială a nu mai puţin de patru valuri de criză mondială, prin “patru cincinale”, folosind aceleaşi utopii comuniste, fasciste şi capitaliste, care îşi au esenţa în “Paradisul prin distrugerea omenirii”, prin metoda genocidului cultural, expansiunea iudaismului internaţional a reuşit în mai puţin de o sută de ani să stăpânească şi să folosească, în vederea scopului propus, România, care este cea mai mare ţară din Balcani, şi alte trei state mari occidentale, Franţa, Anglia şi Statele Unite, pe care, împreună cu România, le-au transformat în portdrapelul desfiinţării celorlalte state naţionale din UE şi federalizarea lor în vederea realizării voinţei de putere supremă a iudaismului mondial concretizată în Statul Global, Republica Universală şi Guvernul Mondial.

   Astfel, mândra Franţă, care a fost vreme de câteva secole centrul lumii şi capitala mondială a Artelor-frumoase, a ajuns acum o ţară oloagă şi cea mai anticreştină din UE. Frumoasa Italie şi marea împărăţie şi împărăteasă a Spaniei, care au fost nucleele cele mai fecunde ale latinităţii şi a Renaşterii spirituale, sunt acum ca două oarbe care, ţinându-se de mână, amândouă cad în şanţul istoriei cele mai mari înşelătorii umane. Orgolioasa Austrie şi călita Prusie, despre care se spune că toate relele şi păcatele istoriei Europei din ultimele patru veacuri, ni se trag de la ea, acum – Germania - e surdă surdelor, şuieră într-un deşert spiritual şi economic, precum o locomotivă cu aburi ce trage după ea 27 de vagoane-state ale UE, golite de marfă, încărcate cu 500.000 000 de aşa zişi asistaţi sociali, dintre care jumătate dintre ei sunt acum bătrâni neputincioşi, pensionari, şomeri şi muribunzi, iar cealaltă jumătate a UE reprezintă o armata de mercenari politici şi o birocraţie perpetuă a carui plan ascuns este complet diferit de idealurile poporelor Europei. Dar asta nu e totul. Şi nici răul cel mai mare care ni se întâmplă numai nouă acum în Europa. Căci UE şi Germania nu este acum numai problema noastră, a Europei. Este problema întregii lumi, pentru că Europa a fost, este şi va fi leagănul civilizaţiilor lumii, dintru-început. O problemă mai importantă acum este izolarea continuă a Marii Britaniei, ţinerea ei în captivitate de imperialismul evreiesc şi refuzul Angliei de a vedea, la nivel social-planetar, sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane.

   De cealaltă parte a Europei, la fel se întâmplă şi cu înapoiata Rusie post-comunistă, captivă şi ea imperialismului evreiesc, care, după ce şi-a tras obloanele democraţiei pentru cel puţin 20 de ani de mandat politic, întorcând poporul rus cu 70 de ani în întunericul istoriei comuniste, încearcă acum să reconstruiască comunismul din interior ( cu altă faţă umană ) şi să continue procesul de reînarmare, ca în ani 1930 , însă în mod sigur de data asta va fi o înarmare cu arme chimice şi psihotronice, extrem de periculoase pentru viitorul omenirii. Şi nu în ultimul rând înfloritoarele State Unite care refuză să-şi recunoască înfrângerea capitalistă a marilor consumatori de bunuri materiale, care contină cu înverşunare să-şi apere fără succes prăvăliile şi în final, probabil, vor sfârşi în mai puţin de 12 ani ca nişte “automate ale morţi”, asemenea unor conducte prin care intră şi iese hrana din hidrocarburi, sau asemenea unor animale obeze care trăiesc în nişte case cenuşi şi pătrate, puse una peste alta care se urcă la cer, într-o veşnică repetare a istoriei “Babilonului răsturnat”. Însă, problema cea mai gravă cu care se confruntă omenirea, oricât ne-ar părea de suspect, rămâne până la urmă tot Iranul lui Zarathustra şi misteriosul popor Israel, care se luptă acum cu viclenie să extermine de 23 de ani o ţară verde, numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis. O ţară care în 1989 avea 23 de milioane de locuitori, iar acum a mai rămas doar cu vreo 15 milioane în ţară, dintre care trei sferturi din locuitorii i-au adus deja în sapă de lemn, iar un sfert i-au exilat forţat, prin război economic.

    În concluzie, Iranul pregăteşte bomba atomică, pentru că vrea cu orice preţ să distrugă Israelul. Şi se pare că în mai puţin de un an, bomba e gata. Iar Orientul Apropiat, după valul de revoluţii a ţărilor arabe declanşate în 2011, îşi pregăteşte acum ofensiva totală şi bate cu violenţă cu scările de lemn în porţile de metal ale Europei, sperând să o cucerească, pentru a doua oară în istorie, de data aceasta  demografic, printr-o invazie fără precedent. Tot pentru a doua oară, după 1945, Germania, Rusia, China, Japonia şi SUA au devenit problema statului Israel. Un stat extrem de războinic, care schiţează acum tot felul de scenarii şi programe preventive împotriva unei ipotetice posibilităţi ca Germania, ajutând Iranul, să poată începe un Al III-lea Război Mondial, de data aceasta nuclear, cu consecinţe fără precedent în spaţiul geopolitic euro-afro-asia.

   Ce vreau să spun de fapt: că omenirea întreagă rămâne încă însemnată şi codată genetic în misterioasa maşină biologică Enigma. Şi parcă nimeni nu vrea sau nu se doreşte să se ia în serios decodificarea acestor “vehicule biologice”, pentru ieşirea din istoria celei mai mari înşelătorii umane şi salvarea planetei Pământ. Eu sunt de mult convins de două aspecte convergente la nivel social-planetar şi galactic-universal: 1. Fiecare ţară, fiecare popor, are un ADN primordial şi un cod secret la care au acces maxim trei bărbaţi şi cinci femei, care aparţin de o Cultură matrifocală şi eventual ginecocratică din vechea Europă, dintre care în mod sigur o femeie este Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor. 2. Prin spargerea  dublului lanţ genetic în 1996, accesarea acestor coduri genetice şi “celule-mame” şi apoi prin reconstrucţia AND-ului primordial cu 12 spirale din lasere biofotonice, s-ar putea ieşi din acest război economic şi cultural-religios cu cel puţin 12 ani mai devreme de intrarea noastră într-un plin război nuclear la nivel social-planetar. Un război fără precedent în istoria contemporană, care se preconizează a avea loc între două mari civilizaţii care au stăpânit Pământul în ultimii 30.000 de ani. Este vorba de Lemurienii care vorbesc limba “ maru”, având rădăcina comună în ebraica şi  sanscrita veche, şi Atlanţii din Carpaţi care comunică pe cale telepatică prin detecţie extrasenzorială şi au acces la hipercomunicaţia ADN-ului primordial.

   Două forme de oameni vor reprezenta omenirea în Programul Terra Mirabilis de dezvoltare a viitorilor oameni, planificaţi genetic în două etape, între anii 2012-2024 şi 2024-2081: primul, va fi o formă bizară de cocon tehnologic, îmbrăcat într-o salopetă metalică plină de o bază de date militare, intrat într-o formă tehnică de comă, pentru că aparţine doar universului tehnologic şi are misiunea ingrată de a elibera omenirea către nimic; şi al doilea, va fi o formă de Omul fotonic, care va aparţine universului Artei-transformării. A transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi: existenţa, forma şi betitudinea. Acest Om fotonic are misiunea de a resuscita Marele Eon din Ogdoada Celor opt Sophii şi de a face Marea Trecere din universul tehnologic în evoluţia naturală a ştiinţei viului. Acest Om fotonic funcţionează pe principiul hologramei cosmice, pentru că a învăţat singur, pe socoteala lui, călătoria atemporală şi teleportarea fotonică la distanţă, pe orizontală şi verticală, în expansiune infinită, prelungind Coloana AND-ului primordial, prin Coloana soarelui de vis, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin. Acest Om fotonic, poate călătorii atemporal cu acestă Coloană infinită asamblată la o Stea arzătoare cu opt raze, oriunde în spaţiul cosmic, pentru că ştie să se descompună şi apoi să se recompună prin cele 12 laseri biofotonici pe care i-am numit mai sus, pentru că se deplasează cu această Coloană a soarelui de vis prin nişte raze şi conductori de lumină ce întrece toate luminile şi pentru că, asemenea exploziei Big-Bang-ului primordial,  reuşeşte să călătorească în expansiune infinită, prin explozia şi implozia ADN-ului primordial de ordinul şi mărimea 8 la puterea 64 de Stele arzătoare cu opt raze.

   Conform descrierii matematice a spaţiului şi timpului, făcută de Einstein, s-a constatat atunci că explozia Big-Bang-ului a fost de marimea şi ordinul 10 la puterea 60. Regret, dar trebuie să-l contrazic pe domnul Einstein şi să spun că, după cercetările mele de peste 35 de ani în arta formelor sculpturale, considerând că la naşterea Universului ar fi existat o primă explozie a Big-Bang-ului, după socoteala mea, această explozie primordială a Big-Bang-ului a fost de marimea şi ordinul divin de 8 la puterea 64, în expansiunea infinită  a universului plin de Stele arzătoare cu opt raze. Este foarte importantă calcularea ordinului şi mărimea acestei explozi primordiale, pentru că, dacă Big-Bang-ul primordial ar fi fost mai puternic sau mai slab cu o parte din 8 la puterea 64, universul nu ar mai fi acum în expansiune infinită şi astfel nu ar mai fi îndeplinit condiţii pentru dezvoltarea vieţii umane, aşa cum o cunoaştem azi. De exemplu, dacă ar fi existat o creştere sau descreştere de numai 10% a substanţei solare în arderea heliului din sfera noastră galactic-universală, ar fi accelerat în aşa masură durat de viaţă a planetelor, încât  Soarele nostru, care colcăie acum de fiinţe înnaripate, ar fi în convulsiile morţii galbene şi, în consecinţă, Pământul ar fi fost mort electric demult, iar noi, oamenii, ne-am fi născut direct din Soarele Alb, care, aşa cum spuneam, colcăie şi azi de fiinţe înnaripate. Este vorba de un dublul fenomen de separare a lumini ce întrece toate luminile de materia primordială a creaţiei, prin procesul de bioluminiscentă solară, ce se perpetuează prin codul nostru genetic la confluenţa dintre bioluminiscenţa solară şi magnetismul biotopului nostru terestru. Aceste duble fenomene, pe care am încercat oarecum să le descriu mai sus, nu are cum să le vadă mai bine, altcineva, decât un sculptor care taie în spiritul materie măsura propriei fiinţe de lumină. Pentru că adevarata sculptură începe acolo unde sfărşeşte materia primordială şi se naşte „forma de foc a adevaratei ape”.

   De aceea consider că universul Artei-transformării, printre altele, are şi o dublă misiunea: prima, de a curăţa drumul formelor de toate mortăciunile şi obscenităţile artei moderne; şi a doua, de a curaţa definitiv rechizitoriul întregului arsenal al universului tehnologic de balastul comunismului şi capitalismului sălbatic şi agresiv. Şi nu în ultimul rând de nihilismul pur ( al lui Abel ) şi de nihilismul vulgar ( al lui Cain ). Pentru că nu ne putem scălda de două ori în aceiaşi apă, vorbă lui Heraclit. Cum aşi fi ştiut eu să tai în spiritul materie masura propriei fiinţe de lumină şi să operez  în formă cu goluri şi plinuri echivalente, fără ştiinţa lui Heraclit? Cu alte cuvinte, nu ne putem scălda de două ori în aceiaşi “artă pentru artă”, sau  în “Scăldătoarea Bethseda”, pentru că numai odată trece îngerul de lumină şi sfinţeşte apă spre vindecare. Iar a doua “apă tulbure” este chiar „cea de-a doua moarte”, pe care coconul tehnologic o numeşte „moartea spirituală” , iar Omul fotonic, curăţând-o prin Arta-transformării, o redă circuitului natural în evoluţia viului prin „forma de foc a adevăratei ape” şi prin adevărata Renaştere spirituală.

   Începând cu anul 1991, odată cu asasinarea la doar 41 de ani a renumitului savant român Ioan Petru Culianu, operaţiunea iudeo-masonică numită „genocidul cultural” le-a suprimat românilor vărful elite materiei cenuşii. IPC fiind unanim considerat de elita mondială cel mai mare savant în istoria ideilor şi credinţelor religioase. Şi discipolul şi moştenitorul testamentar al altui mare savant român, Mircea Eliade, care a scris “Istorie ideilor şi credinţelor religioase” în 17 volume. Mai mult decât evident, astăzi, România, ţară verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis, este din nou cea mai râvnită ţară din UE. Nu noi, geto-dacii, moştenitorii Hyperboreenilor, Pelasgilor şi Atlanţilor din Carpaţi, am oprit, la nivel social-planetar, evoluţia naturală a ştiinţei viului şi evoluţia popoarelor sărace înghiţite în sfera de putere a Timpurilor Moderne, ci chiar Ei, Lemurienii şi argaţii puterilor oculte mondiale, au oprit evoluţia naturală a ştiinţei viului şi evoluţia popoarelor sărace. Ei, Lemurienii, împreună cu argaţii români autohtoni, aserviţi puterilor oculte mondiale, vor să extermine acum poporul român, printre români aflându-se şi moştenitorii spirituali mai sus amintiţi. Ei vor acum să transforme această ţară verde într-un teritoriu fără populaţie. Altfel nu se explică de ce din 23 de milioane câţi eram în 1989, am mai rămas până azi, în anul 2012, doar 19 milioane de locuitori, dintre care vreo cinci milioane de români rătăcesc prin lume fără să ştim statistic problema existenţei lor. Şi, culmea aberaţiei şi bestialităţi, statisticile ( INS ) joacă „alba- neagră” cu destinele românilor şi spun că din 19 milioane, de vreo zece ani, 18 milioane suntem cetăţeni cu drept de vot pe listele electorale permanente, iar tineri până la vârsta de 18 ani sunt doar 1 milion, adică doar 0,05 % din populaţia ţării.

   Iată cum distrugerea unei ţări nu se mai face azi prin confruntări armate, ci prin suprimare demografică cu tehnologii ultramoderne. Mai întâi prin genocid cultural şi asasinate politice şi culturale, apoi prin îndatorarea şi sărăcirea poporului prin război economic şi înstrăinarea pământului şi a bogăţiilor din subsolul României. Aşa cum se întâmplă de altfel şi în cazul Greciei, care a dat Europei cele mai mari valori culturale, căruia Germania i-a cerut recent să-şi vândă insulele, ca să-şi poată plăti datoriile făcute pe timp de 50 de ani la Fondul monetar internaţional ( FMI ), Banca mondială ( BM ) şi Banca Europeană  ( BE ).

    Privită din perspectiva programarii oamenilor viitorului, lumea Est-europeană a rămas o tragică pierdere de energie, de oameni şi de timp. Pentru că noi suntem prima generaţie de europeni ( din cei care au acum peste 50 de ani ) care nu s-au bucurat de benificiile unor servicii pe viaţă, ale căsătorilor, de exemplu, care să dureze multe decenii, sau ale unei vieţi întregi de stabilitate economică şi culturală, aşa cum s-a întâmplat în Occident, în lumea liberă capitalistă, unde graniţele erau deschise şi economia de piaţă liberă funcţiona în sistem descentralizat. Să desparţi un continent vreme de 50 de ani în două sisteme poltice, unul mort şi rece, celălalt viu şi cald, şi o întreagă familie europeană, cu vechi tradiţii creştine, în două lumi diferite, dar care la origine au acelaşi Dumnezeu, este un lucru înspăimântător pentru întreaga omenire.  

   Iată de ce, în ceasul al 12-lea, eu pun o întrebare, nu nouă, însă dreaptă, nu liberă, dar mare, legitimă şi obligatorie de altfel pentru toţi românii din ţară şi de pretutindeni: Mai pot eu acum să le cer Responsabililor şi Administratorilor Pământului, oamenilor politici care au împărţit Europa în două, comuniştilor bolşevici ( majoritari ) şi capitaliştilor ( manşevici ) - manşevici minoritari, pentru că şi capitalismul nu este altceva decât un comunism întors pe dos - să-mi dea înapoi libertatea furată în cei 35 de ani ( 1955-1989 ), anii cei mai frumoşi din viaţa unui om, petrecuţi în cel mai mizerabil stat poliţienesc comunist din Europa de Est, plus alţi 17 ani de tranziţie la democraţie şi la economia de piaţă liberă, din 1989 până în 2007 – Anul oficial al integrării României în UE ? 

   In acest caz, de conştiinţă civică, “Declaraţia universală a drepturilor omului” nu ar trebui, oare, să mă apere şi să mă despăgubească şi pe mine, măcar pentru cei 35 de ani petrecuţi în cel mai mizerabil stat poliţienesc comunist, tot aşa cum îi apără şi îi despăgubeşte cu sume uriaşe de peste 50 de ani pe toţi imperialiştii evreii, prin ceea ce ei numesc “Holocaustul evreilor”?  De ce n-am putea avea şi noi, Restul Lumii, de aproximativ 200 de popoare, un “Holocaust al popoarelor sărace”, care au fost oprite în dezvoltare şi în evoluţia lor naturală în ştiinţa viului, şi înghiţite în sfera de putere a Timpurilor Moderne de forţele oculte mondiale? Iată de ce consider că foarte mulţi dintre noi - eu cred că mai mult de jumătate din populaţia UE de 500.000.000 – suntem orbiţi şi nu ştim să ne luptăm pentru Drepturile Omului Universal. Şi nici pe departe nu suntem încă pregătiţi pentru a ne dezvolta creşterea şi a ne creea noi cariere şi ocazii de dezvoltare profesională în jurul vârstei de 50-60 de ani. In primul rând, în dezvoltare profesională de natură juridică, pentru a ne apăra drepturile omului printr-o singură Constituţie europeană, care prin noile coduri penale şi civile să sape într-atât de adânc în conştiinţa şi în inimile oamenilor încât să poată să răspundă nevoilor imediate ale acestor popoare sărace, amestecate de peste 2000 de ani de-a lungul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, apoi divizate de puterea politică şi de puterea religioasă, în oameni de la zei, în oameni creştini, în oameni din oameni şi în oameni fără destin.

   Suntem, în acelaşi timp, nesiguri în ceea ce priveşte modul de evaluare, la nivel social-planetar, a acestor două sisteme politice şi economice, comuniste şi capitaliste, închise-deschise, centralizate-descentralizate, programate-deprogramate. Deşi se spune că aceste graniţe între Est şi Vest s-au deschis oficial de cinci ani în România, pentru uni europeni jumătate din Statele din UE funcţionează încă în sisteme moarte şi reci, închise şi centralizate economic şi politic şi “deprogramate” social, pentru a le săracii pănă la pierderea suveranităţii. Iar pentru ceilalţi europeni cealaltă jumătate din Statele UE sunt  luminoase şi calde, deschise şi reprogramate, şi bine fortificate economic, pentru a le mării bogăţia lor materială. Astfel încât, văzută din perspectiva oamenilor viitorului, lumea europeană de azi este mai degrabă o structură de forţă, care corespunde foarte bine felului în care ne reprezentăm o tîrfă clasică, vânată de pe stradă de doi generali, unul din Vest, celălalt, din Est. Pentru că amândoi generali cunosc acum principiul câştigătorului – acela că lumea întreagă este condusă de tîrfe clasice şi de codoşi păpuşari, demenţi şi lipsiţi de viziune, care se elimină la comandă între ei în cercurile oculte - aceştia codoşi păpuşari trebuie, oare, s-o dispreţuiască, s-o bată, s-o exploateze şi să o maltrateze, preschimbându-i astfel conştiinţa în inimă, pentru ca apoi să-şi bată joc de această tîrfă clasică doar pentru ca ea să le aducă lor tot câştigul şi rodul muncii ei?  Dar, oare, la nivel social-planetar, nu tocmai această tîrfă clasică este chiar Matca Reproducătoare a celor aproximativ 200 de state sau câte vor mai fi existând  în Stupină Satului Planetar sau în aşa zisul Stat Universal, care se preconizează a se înfiinţa de imperialismul evreiesc? Eu cred că da, dar cu o singură diferenţă: cred că cei mai mulţi cîştigători, la nivel social-planetar, nu sunt conştienţi de rolul jucat de aceste tîrfe clasice, în planul pe care Dumnezeu îl are cu fiecare familie, cu fiecare popor, stat sau imperiu. Probabil că foarte puţini îşi dau seama de acest plan al lui Dumnezeu, dar, oricât ar părea de suspect, pentru acestă tîrfă clasică, având rolul de Matcă Reproducătoare pentru fiecare popor, eu nutresc un adevărat respect.
  
   In ceea ce priveşte comportamentul celor doi generali şi viziunea lor asupra lumii în care trăim, pe un pământ rămas fără centru iar în cer într-un război al focului stelar, eu nu pot decât să le spun că: Acolo unde se bat doi generali, întotdeuna câştigă o femeie fatală. Deşi ideal ar fi să câştige un copil care moare de foame. “În faţa unui copil care moare de foame nu rezistă nici o carte”, spunea la jumătatea secolului trecut filozoful existenţialist J.P.Sartre.

   Adevărat vă zic că, Al treilea razboi mondial nu trebuie să se dea, din punct de vedere geopolitic, între doi imperialişti, imbecili şi rudimentari, sau între mai ştiu eu ce codoşi demenţi şi frustaţi  în “ Noaptea generalilor”, ci trebuie să declanşam un război, pe partea religioasă, între femeile tutoror popoarelor, pentru a salva în primul rând acest Copil care moare de foame.
  
   In concluzie, este de preferat să declanşăm o mişcare feministă universală şi apoi să declarăm oficial începutul celui de-al treilea  război mondial pentru cucerirea Madonnei Intelligentza ( frumoasă spiritual, dacă se poate şi la trup, e şi mai bine ), decat să riscăm distrugerea planetei Pământ printr-un război atomic sau eliminarea a trei sferturi din omenire, prin noul Codex Alimentarius, asa cum se pregăteşte acum de către bărbaţii din cercurile ocultei mondiale, prin tot  felul de scenarii de război genetic, biologic sau atomic.

    În acest sens, închei acest capitol din Jurnal de Atelier cu un

   Apel către toate femeile tuturor popoarelor:

    Excelenţele Voastre, Responsabile a planetei Pământ, Membre din toate Familiile regale, Membre din toate Camerele Reprezentanţilor Lumii, Membre din Consiliul Înţelepţilor Lumii, Membre din Consiliul Superior a Suveranei Madonna Intelligenza, Membre din Consiliul Europei, Membre din toate guvernele lumii, inclusiv Guvernul Mondial, şi nu în ultimul rând Membre în toate fundaţiile, asociaţiile şi organizaţiile internaţionale de femei, avem onorabila Datorie de a vă cere  cu tot respectul să transmiteţi mesaje culturale de pace la Televiziunea Globală şi pe toate reţelele de socializare - mesaje despre Civilizaţia Iubirii, despre Civilizaţia Marilor Mame; mesaje care să îşi aibă esenţa în Culturi matrilocale şi matrifocale paşnice de origine solară, eventual ginecocratice din vechea Europă.
   Este de preferat să declanşăm mai întâi o Mişcare feministă universală, pornită alternativ din nucleul cel mai fecund al latinităţii – România - şi la polul opus SUA, şi apoi să declarăm oficial, pe partea religioasă, Războiul universal al femeile tuturor popoarelor, pentru aflarea codului genetic al “Marilor  Mame de popoare” ( “Chivotul genetic” ), decât să riscăm pierderea a trei sferturi din omenire şi distrugerea frumoasei noastre planete Pământ, într-un război atomic între bărbaţi, cum ni se pregăteşte nouă acum  între Orient şi Occident, în chiar clipa aceasta.
   Aşadar, vă invit să concepem împreună mai întâi o Declaraţie Unversală a Drepturilor Femeilor, văzută prin prisma femeile tuturor  popoarelor, pe care să o facem apoi publică, oficial, pe Televiziunea Globală şi pe toate reţelele de socializare din Cercul de Casă Virtuală Europeană. După care să putem intra, prin acestă Casă Virtuală, toate femeile tuturor popoarelor  într-o Meditaţie transcedentală de gradul VIII, pentru a ne conecta cu SUVERANA MADONNA INTELLIGENZA - EURYNOME – ZEIŢA EXTAZULUI  A CELOR  OPT  SOPHII! Şi prin această Mare Zeiţă să intrăm în consonanţă cu cele trei Diane: Diana Luna Hecate, Diana Artemis Bendis şi Dian Sancta Potentisima. Apoi, împreună, să putem transcende toate ţările noastre de pe glob şi toate lumile într-una singură, întru Înălţarea, Împlinirea şi Împăraţia sufletelor de lumină fără de sfarşit. Pentru ca, în final, să putem uni pe toţi pământenii cu pământencele într-o singură Civilizaţie a Iubirii, în jurul unui singur Proiect-pilot de ameliorare a umanităţii, de vindecare economică şi culturală a tuturor popoarelor. Să ne putem uni  în jurul unui singur Manifest feminist universal de programare a Marilor Mame de popoare, din care  să rezulte o singură Cultură matrifocală paşnică, solară. O singura civilizaţie: Civilizaţie a Iubirii. O singură religie şi un singur crez.
   Un crez care ar puta fi conceput şi dezvoltat pe aceasta Idee: Iubirea există dinaintea Facerii Lumii. Cu iubire, noi am facut lumea. Când două celule umane se unesc, atunci vine Dumnezeu - Creatorul Programului Terra Mirabilis – şi pune scânteia. Noi suntem Iubirea, El este cel ce ne iubeşte. Căutaţi Iubirea ! Căutaţi Femeia !
   Femeia este o entitate spirituală, o Stea arzătoare cu opt raze în Templul Iubirii. Un templu al iubirii care nu e altul decât cerul-pământesc. Femeia este doar înrudită cu Dumnezeu, prin raza lui, de aceea o numim mama lui Dumnezeu, adevărata regina coeli, stea mântuitoare care mijloceşte în folosul umanităţii. Ea nu este şi nici n-a fost vreodată o iubită pământeană. Femeia este creatoare de îngeri şi demoni pe pământ, nu create de zei pământeni. Civilizaţia Iubirii este singură constantă în univers. Iubirea este flacăra din Infinit şi va fi memoria eternă a pulberii stelare. Într-adevăr, între două inimi există o fereastră de lumină cărui ziua-i zicem Soare iar noaptea Lună. Într-adevăr, razele corpului nostru luminos cresc odată cu spaţial curbat care stă între noi şi un alt corp luminos, cum e lună sau soarele sau o altă fiinţă luminoasă.

   PS: Este doar o iluzie că societăţile patriarhale sunt puternic masculinizate. Viteza de rulare a “imaginilor-regine” şi forţa lor de penetraţie în conştiinţa noastra, prin reţelele de socializare de pe internet şi de pe Televiziunea Globală, demonstrează că aceste “imagini-regine” cuceresc lumea,  demasculinizează, demitologizează şi deprovincializează cultura occidentală cu viteza luminii.
   De felul cum vom şti să construim şi să ne folosim de aceste “imagini-regine”, sub aspectul lor de semne arbitrare şi de simboluri consacrate, va depinde viitorul României în noua Europă. O Europă unită la confluenţa celor cinci tipologii complexe de filiaţii, divine şi umane: emanaţia, generaţia, migraţia, adopţia şi vocaţia. In articolul “România eternă, Israelul şi Gradina Maicii Domnului”, publicat pe revista de cultură Confluenţe Româneşti, am încercat să prezint osmoza acestor cinci tipologii complexe de filiaţii.

   Vă multumesc pentru interesul acordat acestui Jurnal de Atelier, pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.

   Aşa să ne ajuta Dumnezeu!

   Cu sinceritate şi admiraţie, Constantin Milea Sandu
   e-mail: cmileasandu@yahoo.com

Niciun comentariu: