Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

joi, 14 februarie 2013

Jurnal de Atelier - Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea nr.78 Despre înfiinţarea unui Institut privat de semiotică şi desing interior şi desing urban pentru peisagistică (în Casa Carol 53)


                 Foto: Atelier sculptură, Braşov, 2004.
         Dragă Luci şi Alex,
    Propuneţi prietenilor voştri, arhitecţi, să înfiinţaţi, în cadrul “Nodului cultural” creat de voi în Bucureşti în “Casa Carol 53”, un Institut privat de semiotică şi design interior şi desing urban pentru peisagistică, care să cuprindă toate gradele procesiunii de reconversie pe “scara creaturală” (Neantul Divin, Dumnezeu, intelectul angelic sau “Coloana soarelui de vis”, Raţiunea, Sufletul, Natura-mamă şi Trupul); adică, de la comunicarea virtuală, prin design de calcul şi design de produs pentru dezvoltare durabilă la vizualizarea de semne arbitrare şi simboluri consacrate; de la proiectarea de ferme mici, mini grădini şi sere ecologice (care să producă produse organice şi alimente pentru maxim trei familii) la locuinţe mobile-lenticulare (care să fi amplasate oriunde în lume, la nivel social-planetar); de la proiectarea viitoarelor Oraşe planetare-octogonale (cu maxim 5000 de locuitori) la transporturi cu automobile electrice şi biofotonice, etc.
   Un institut care, în final, să formeze un curent nou de opinii, care să formeze şcoli de Idei şi creaţii noi, de educaţie liberă la domiciliu (care să le înlocuiască pe cele vechi, cu programe standard); un institut care să funcţioneze doar cu energie solară, cu tehnologii solare şi materiale ecologice, cu Generatoare electrice fără fir, concepute de Nikolas Tesla în urmă cu 100 de ani, şi cu aparate de zbor vertical, neconvenţionale, procesate şi construite de voi, după modelul Aerodinelor lenticulare şi a Farfurilor zburătoare, concepute şi realizate de Henri Coandă şi Herman Oberth în urmă cu 70 de ani, dar care sunt încă ţinute în mare secret în Germania şi SUA. Şi nu în ultimul rând să amenajaţi în Casa Carol 53 acele Ateliere de Creaţie de Idei, unde să puteţi anticipa, concepe şi proiecta viitorul, inclusiv acele “vehicule biofotonice”, pentru a realiza acea mult visată “teleportarea fotonică” prin unificarea celor 12 laseri biofotonici “BEMF” (biologice, electrice, magnetice şi fotonice) Aceste lasere biofotonice sunt: moleculari, membranali, nucleari, celulari, organo-sociali, organo-spaţiali, planetari, astrocitici, octogonali, acrocentrici, galactici şi universali.  Primele şase lasere, inferioare, sunt  subordonate organismului vegetal, animal şi uman, iar celelalte şase lasere, superioare, sunt destinate nivelului de comandă al organismului energetic-informaţional.
   Există în acest sens un Nucleu de cercetare ştiinţifică, condus de Prof. Dr. Traian D. Stănciulescu şi de Prof. Dr. Mariana Daniela Manu, care se luptă să înfiinţeze un Institut Internaţional de Bioluminiscenţă. Acest institut de bioluminiscenţă, unic în lume, ar putea contribui la rezolvarea tuturor problemelor grave cu care se confruntă omenirea acum, în procesul dureros de globalizare forţată a oamenilor şi a cunoştiinţelor tehnice, a bunurilor şi capitalului, a învăţăturilor şi simbolurilor - proces care în ultimul sfert de veac a zdruncinat întreaga omenire, aruncând-o în cinci valuri de criză mondială.
   Pentru noua generaţie de creatori înluminaţi, aşa cum sunteţi voi, este o binecuvântare dumnezeiască să te naşti în ultimul sfert de veac pe o planetă care va trece între ani 2012-2081 prin cele mai mari transformări social-planetare şi galatic-universale. Dar este şi o mare Datorie a vieţii noastre să împlinim un mare Destin românesc prin Arta-transformării.
    În Manifestul feminist universal, publicat pe revista de cultură Confluenţe literare sub titlul provizoriu de “Reportaj imaginar la un congres internaţional al femeilor”, am încercat să găsesc soluţii la aceste problemele fundamentale ale omenirii şi chiar să anticipez viitorul până în anul 2081.
   Oricât aţi ignora voi acum creaţia mea artistică şi experienţa mea de viaţa trăită în afara sistemului, veţi vede până la urmă, fiecare pe socoteala voastră, că Ideile mele prezentate în acest Jurnal de Atelier şi materializarea lor  în câteva sculpturi monumentale vor rămâne în conştiinţa oamenilor, chiar şi în sfârşitul istoria cele mai mari înşelătorii umane, pe care îl trăim acum, la nivel social-planetar, sub Cerul Cristalin. Un Cer Cristalin, care potrivit afirmaţiei lui Dante Alighieri din Divina Comedia se afla în mintea divină. Un Cer care se afla în prelungirea Coloanelor luminoase şi infinite, de pe axa Pământului pe axa celui de-al nouălea cer.
   (În cel de-al şaptelea cer a avut acces pe la anul 613, pe linie creştină, până şi ultimul profet, malefic, Mahomed, condus de Arhanghelul Gabriel până în faţa Tronului lui Dumnezeu. Atunci, se spune în Mistica Tronului că însuşi Dumnezeu i-a pus mâna pe creştetul umbrei profetului. Acest gest i-a provoacă lui Mahomed o stare de stupoare extatică, iar Dumnezeu i-a comunică faptul că a fost ales ca mesager pe lângă toate rasele de pe pământ şi că poporul său va fi cel mai mare dintre popoare. Tot atunci însă, întors pe pământ Profetul a rupt şi sfărmat axa creştină în două şi ruptă a rămas până azi. – Recent am scris pe blog un articol, “Despre globalizarea României şi pericolul islamizării Europei”, în care am încercat să demitizeze acest fals profet al Islamului. Articolul îl gaseşti şi pe revista de cultură Confluenţe literare. M-aş bucura să-l citeşti.)
   În cel de-al optelea cer însă, spre care mă îndrept eu acum cu umilele mele forţe prin voinţa bunului Dumnezeu, locuieşte Mama Divină, Cea care creează şi întreţine tot ce e viu, Sursa Alimentaţiei Divine, Sursa Iubirii pure, necondiţionate, Sursa îndurării şi a compasiunii, Zeiţa Celui Unic, mama tuturor zeilor şi zeiţelor (venite din cer şi plecate la cer, pline de senzualitate, de bogăţie şi mister); ocolo, spuneam, locuieşte Mama Divină a omenirii, liantul Cosmic din spatele creaţiei, Sursa graţiei şi a Bucuriei; acolo, în al noulea Cer nu au acces decât aproximativ 400 de pământeni, teleportaţi fotonic. Aceştia ar putea fi: Mesagerii solari, Cârmuitorii Eonici, Responsabilii Pământului, reprezentanţii marilor Familii Regal, şi se pare că şi o mică parte din “Stăpânii Lumii”. Aceştia din urmă, împreună cu “Aristocraţia neagră”, împing şi acum omenirea  în prăpastie, ori o ţin ostatică, sub presiunea arhonţilor extratereştri ET-X-Y-Z, la Bariera atomilor mulţimii.
   Se pare că suntem cu adevărat prinşi în borcanul lor de “supă genetică” sub un Clopot de sticlă, într-o imensă “grotă electromagnetică”, asemenea grecilor prinşi în văgăuna Ciclopului, aşteptând să le vină rândul să fie mâncaţi. ( în cazul nostru, “mâncaţi” în tandemul genetic fiinţă extraterestră - om, extins acum la tandemul genetic om – Codex Alimentarius, prin incompatibilitate noastră cu                                                 ştiinţa zeilor, adică prin dizarmonia genetică între Codexul Alimentarius (GMO) şi genetica omului.)
   Nu ignoraţi ceea ce scriu eu în articolele recente pe revista de cultură Confluenţe literare, pentru ca în aceste articole încerc să dau răspunsuri la problemele cu care vă veţi confrunta, în chiar clipa aceasta, voi, tânăra generaţie.
   Văd pe internet că trăiţi intens într-o activitate culturală mediatizată,  inaugurată recent la Casa Carol 53, şi asta mă bucură. Dar, în prima fază cred că şi voi v-aţi dat seama că este doar un pact încheiat cu iluzia sub spectrul zeiţei Maya. Ca membri fondatori, va urma, desigur, a doua fază, când va trebui să vă cunoaşteţi bine adversarul cu care urmează să vă luptaţi pe viaţă şi pe moarte, ca să vă realizaţi visul. Trebuie să înfiinţaţi cât mai urgent o asociaţie sau fundaţie culturală pentru a legaliza tot ce urmează să renovaţi şi să construiţi acolo. Nu vreau să par critic, sceptic ori pesimist, dar prin ceea ce încercaţi voi să formaţi acolo - un “Nod cultural” la Casa Carol - veţi avea de luptat cu un sistem mort politic, despre care scriu eu acum de vreo doi ani (căci sculptură nu mai fac din cauza crizei economice, şi ignorat de falsele elite, trăiesc în singurătate “jalea acestei lumi”). Or, nu e deloc uşor să te lupţi cu acest sistem mort politic şi hibridizat . (vedeţi, de exemplu, cazul recent: lupta artistului Florin Chilian cu Ministerul culturi şi cu Televiziunea română pentru respectarea dreptului de autor)
   (Alex, pentru a vă cunoaşte mai bine adversarul cu care aveţi de luptat, ţi-am trimis pe e-mail Facebook un link cu un articol în care preşedintele Ordinului Arhitecţilor Români, Şerban Sturza, arhitect Stefan Bortnowski, istoricul Andrei Pippidi şi ministrul culturii Teodor Paleologu, descriu cum s-a desfigurat Oraşul regal Sinaia în anii de după revoluţia din ’89 de către potentaţii prezentului. Citez doar un scurt fragment: " Sinaia e un oraş în care mafia îşi instalează rădăcinile: e un spaţiu violat, violat în permanenţă.", scrie Stefan Bostnowski, arhitect) Articolul poartă titlu de “Poponeţ, la curta Regelui Carol I”, poate că îl mai gasiţi pe net, să-l daţi să-l citească şi prietenii voştrii, arhitecţi.)
   De fapt, acest sistem politic mort este în comă tehnică şi politică de 65 de ani, de când s-a schimbat forma de guvernămât din monarhie în republică, printr-o lovitură de stat dată de ruşii bolşevici, când în 1945 au intrat cu tancurile sovietelor în Bucureşti şi au ocupat apoi toată ţară. Iar noi trăim guvernaţi şi conduşi de cea mai falsă aristocraţie de pe pământ: “aristocraţia muncitorească” provenită din cel mai mizerabil stat poliţienesc comunist în care ne-a fost dat să ne naştem şi să supraveţuim la limita existenţei. Dar asta este istoria cea mai dureroasă a poporului român, pe care o veţi găsi (dacă vreţi vrea să cunoaşteţi cu adevărat în ce ţară trăiţi, şi cine ne-a furat cultura prin terorism intelectual) în stenograma numită “Ancheta asupra agresiunii comuniste din 1954, Londra, Anglia”, publicată în cartea “Convorbiri cu Mihai I al României” la Editura Humanitas în anul 1991. 
   Fie ca bunul D-Zeu să vă binecuvânteze de trei ori:
   Odată prin unirea extatică dintre sufletul social-planetar cu sufletul galactic-universal, parte din Sufletul lui Dumnezeu, la confluenţa dintre plasma solară şi plasma albastră de spectroscopie stelară a biotopului nostru terestru!
   A doua oară prin sămânţa de Inteligenta Luminoasă a maestrului Artei-transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi, primordiali: existenţa, forma şi beatitudinea!
   Şi a treia oară prin Sfânta Familie!
(care cuprinde acum pe Marele Spirit, Marele Sfânt, Maica Domnului care l-a nascut pe Mântuitorul nostru Iisus Cristos, Maria Magdalena  şi pe cele trei Diane: Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis (cea thracica şi de origine fino-ugrică) şi Diana Sancta Potentissima. Aceasta din urmă, mijloceşte direct cu Dumnezeu şi cu Mama Divină din al noulea Cer şi  rămâne pentru noi Maica Domnului din Terra Mirabilis, din Creasta Anilor, Născătoare de Dumnezeu Fecioară, cea care a împreunat pe Dumnezeu cu oamenii, Stăpâna îngerilor, cea care a împreunat pe Good angel cu Fiica dragostei, bucuria celor necăjiţi şi ajutorul celor străini! – Cu străinii aceştia veţi avea acum mare lucrare!
  Ave Maria grazie plena!
  Arte e amore mio!
  Vă îmbrăţişez cu drag, tata!
  0ctombrie, 2012

                                                 * * *
 
    PS: De ce consider eu că este nevoie de înfiinţarea unui astfel de Institut de semiotică şi de desing interior şi desing urban pentru peisagistică (în Casa Carol 53):
                                      
   1. Pentru că există pericolul unui dezastru al universului tehnologic, construit diabolic pentru a elibera oamenii către nimic; de exemplu, scapă un microb sau un virus în sistemele moarte şi reci, sau şi mai
grav, scapă în universul Computer, capabil de autoreproducere, şi                                                
crează haos şi autodistrugere social-planetară (nu însă şi galactic-universală)
   2. O revoltă a oamenilor viitorului, programaţi din neştiinţă de nişte arhonţi criminali (ET-X-Y-Z) implicaţi în războiul de epurare genetică,
prin metoda “implanturilor uterine” de embrioni umani amestecaţi cu embrioni de extratereştri reptilieni Anunnaki, ar putea grăbi sfârşitul lumii într-o singură generaţii de astfel de oameni roboţi, “automate ale morţii, cum bine îi numea în scrierile lui, Ioan Petru Culianu.)
   3. Sfârşitul universului computer ar putea fi punctul terminus al cunoaşterii Adevărului Creaţiei, alternativă la toate Ideile şi credinţele religioase, dar în acelaşi timp şi punctul terminus al cunoaşterii lui Dumnezeu, Creatorul Programului Terra Mirabilis şi implicit al omului, prin care Dumnezeu şi-a încununat creaţia.
   Universul computer ar putea fi în acest sens instrumentul cel mai bun la Întâlnirea dintre pământuri, la Întâlnirea dintre Dumnezeu şi om, întru Înălţarea-Împlinirea şi Împărăţia sufletelor de lumină fără de sfârşit. Şi poate cel mai bun mediatorul în Marea Trecere din universul tehnologic, construit, aşa cum spuneam, pentru a elibera omul către                                                 
nimic, în evoluţia naturală a ştiinţei viului, prin cunoaşterea şi folosirea celor 12 laseri biofotonici (BEMF )pe care i-am numit mai sus.
   Doamne ajută!
   PS1: Noi nu suntem, acum, altceva decât nişte fiinţe captive de o realitate virtuală, într-un program pe computer, de care cel care ne-a creat s-ar putea într-o bună zi să se sature de jocul cu cubuleţele (ADN-ului primordial al creaţiei ce se perpetuează prin codul nostru genetic), să închidă PC-ul şi să plece pe altă planetă; bineînţeles, mai avansată ca a noastră. Practic, 90% din Fundamentale Artei Modernă,                                               
artefactele care rezultă din modelul digital de prelucrare a datelor, aşa cum îl aplicăm în artă, arhitectură, muzică chiar, etc., etc., sunt mediocre.
   Datorită calculatorul digital, pe care am înţeles eu bine, suntem foarte aproape de a reduce acum fiinţele umane la simple resturi de vieţi în prelucrarea digitală a datelor noastre personale (NUP-uri). Uitaţi-vă la cantitatea imensă de snobi, mediocrii şi lingăi, care este generată acum                                                
pe reţelele de socializare, precum facebook-ul, cu ajutorul acestor                                                
tehnologii extrem de productive, numite calculatoare digitale, mape, i-Fonuri şi i-Paduri extrem de sofisticate. În itinerarul nostru spiritual ca specie umană, vom afla foarte curând că vom fi puşi într-o poziţie inferioară care nu mai poate fi apărată nicicând. Continuând astfel
Creaţia de Idei în universul computer, ne vom pierde cu siguranţă perspectivă apartenenţei noastră la o imagine Omului întreg (omul întreg=cerul întreg), în care fiinţa de lumină este doar un segment din bioluminiscenţa creatoare. Interacţiunea minţii noastre cu ea însăşi, cu Organismele vii, este mult mai interesantă decât interacţiunea cu calculatoarele digitale. Din nefericire, doar foarte puţin din această interacţiune a Organismelor vii este efectiv urmărit pe reţelele de socializare pe internet.
                                                  * * *
   PS2: Despre cum ar putea deveni Casa Carol 53 o Casă a Creaţiei de Idei (este doar părerea mea)
   Recomand mai întâi instalarea unui script "Chipin" unde oamenii pot dona $ sau euro pentru Ideea voastră de “Nod cultural”! Ideal ar fi să se strângă prin donaţii o sumă de minim 100.000 de euro în contul Casei, ca să puteţi crea liniştiţi acolo măcar doi ani acolo!
   Apoi, toate butoanele cu 'like' + etc. Pentru a se duce informaţia virtuală pe internet.
   Încheiat cât mai urgent un parteneriat cu “Asociaţia Salvaţi Patrimoniu românesc” a domnului Cantacuzino.
   O mică pagina cu bannere pe care să le pună oamenii pe site-urile lor (non profit!)... (idee de banner generic “Nod cultural” este foarte bună - asta îmi aminteşte de ultima carte a genialului poet Nichita Stănescu,                                                                                                                                                “Noduri şi semne”, dar mai pot fi adăugate şi alte bannere: de exemplu, “Arta-transformarii” sau “Programul Terra Mirabilis” - Adevărul Creaţiei, alternativa la toate ideile şi credinţele religioase.
   Recomand ca lider spiritual şi model de Homus-Universalis pe Ioan Petru Culianu, singurul roman necompromis la nivel mondial de forţele oculte     
   Şi dacă se poate, mai multe poze (puteţi colabora cu toţi artiştii din zona “semnelor arbitrare” şi “simbolurilor consacrate”, în cadrul unei Galerii de artă – îmi imaginez Casa Carol 53 îmbrăcată în artă pe toţi pereţii de sus până jos, interior şi exterior – vă asigur că la interval de trei luni va trece pe acolo un “samsar” colecţionar de artă şi va cumpăra tot, pentru ca apoi să îmbrăcaţi Casa Carol din nou cu “semne şi simboluri consacrate” – pentru galerie aveţi nevoie de un depozit-rastel şi de o galeristă vivace  care să preia lucrări în regim de consignaţie şi să ştie apoi să le tranzacţioneze prin vizorul publicului sofisticat.)
   În final, un film documentar de câteva ore, care să cuprindă prezentarea lucrărilor de artă de un critic avizat, ideile principale ale Casei, inclusiv manifestul cultural, din “Nodul cultural”. Vândut apoi ca DVD sau pliant în mii de exemplare!
      PS 3: Şi chiar dacă ar fi o muncă semititanică de renovat Casa Carol 53, prin voluntariat, vă propun să organizaţi o licitaţie de artă de caritate pentru renovarea casei (eventual prezentată de una din divele noastre – Mihaela R, Andreea M, etc.) Personal, sunt dispus să vă ofer trei sculpturi monumentale
: Geneză din  cupru (50 kg) şi două sculpturi monumentale de peste trei metri din lemn, respectiv “Vânătorul stelelor” (din stejar) şi “Coloana Femeia – îngerul melancoliei” ( dintr-o singură bucată de lemn de cireş de trei metri); acestea două sculpturi monumentale le puteţi vinde chiar şi cu 50.000 de euro bucata. (bineînţeles, după ce le veţi face publicitatea necesară - eventual vândute şi prin licitaţie online pentru cauza voastră nobilă, sau prin clickbank.com (de ex. , puteţi vinde pictură şi sculptură cu mii de $ şi euro şi afiliaţii care se înscriu pe clickbank pot primi un comision, negociabil. Am citit pe internet că un englez care îşi permite să cumpere o maşină de 100.000 de lire, cumpără şi artă de un milion de lire).
   Felicitări pentru iniţiatva creată la Casa Carol 53! Casa e a voastră acum, însă exista credinţa că atunci când se investesc bani curaţi, munciţi cu trudă, aceştia se vor înmulţi benefic, iar dacă se investesc “bani negri”, exista riscul ca, odată, să se ducă totul pe apa sâmbetei. Casa aceasta, dacă va fi bine administrată, cu o destinaţie clară de promovare a ştiinţei viului şi a Artelor-frumoase care aparţin de familia sacrului, ar putea deveni în cinci ani Mană Cerească!
   Se poate instala, deasemenea, şi un forum, pentru cine este dispus să vă ajute în acest sens! Operaţiunea ar putea fi în prima fază de Proiect-pilot de ameliorare a umanităţii şi de dezombificare a României – a României care a devenit deja mai Occidentală decât Occidentul şi mai Orientală decât Orientul, pentru că e plină de comisari- culturali, de emisari-politici şi spioni veniţi de pe toate fronturile:)
   Veţi reuşi în mod sigur să vă realizaţi visul, pentru că forţa Eonului mesianic care acţionează prin ritmul istoriei este de partea voastră”.
   PS 4: Pentru a şti despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos:
    Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynomes, Mnemosynes, Iele, Valkirii, etc.)

   sculptor Constantin Milea Sandu

                                      * * * * * * * *



Niciun comentariu: