Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

duminică, 10 februarie 2013

Jurnal de Atelier I - Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.76. Despre regionalizarea României, dezmembrarea statului român şi moartea capitalismului.


   Foto: “Coloana Femeia-îngerul melancoliei”, cele trei “zeiţe-mume” ale pământului pe “trinughiul alb” şi “Apollon – Vânătorul stelelor” pe harta verde a României.

      Dragi prieteni,
   Doamnelor domnişoarelor şi domnilor, dragi prieteni, pământeni şi nepământeni, internauţi crepusculari de pretutindeni şi de oriunde vă aflaţi la orizontul misterului - O zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!
   Regionalizarea ţării în opt regiuni (provincii) pe criteriul autonomiei locale şi “dezvoltare de relaţii de bună vecinătate şi promovarea cooperării transfrontaliere şi interregionale” (aşa cum e prevăzută în proiectul de lege iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde şi susţinut de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea), va deschide inevitabil drumul spre federalizarea ţării şi în final la dezmembrarea ţării în provincii cu autonomie teritorială şi guvernatori, conduşi din umbră de emisari şi comisari străini, care au tot interesul să ia fiecare câte o felie cât mai mare din “tortul României”.
   De aceea, consider că este spre binele Europei să lăsăm România aşa cum e, rotundă şi întreagă. “Construită într-o unitate perfectă, cu un contur închis aproape circular de către Mare, Dunăre şi râuri, traversată de o coamă de munţi, care parcă ar vrea să fixeze această circularitate, această “tară verde” a fost numită de toţi comentatorii antichităţii ţara hiperboreenilor, ţara tracilor, ţara geto-dacilor şi ţara daco-romanilor - Terra Mirabilis.” (Am citat din eseul “Terra Mirabilis sau întâlnirea cu pământul natal” de Anton Dumitriu)
 Împărţirea şi dezmembrarea acestei ţări în opt regiuni (o ţară care are o poziţie geostrategică pe harta Europei, fiind şi cea mai mare ţară din Balcani), tocmai acum, când România a ajuns cea mai săracă ţară din UE, va duce în mod sigur la un război civil fără precedent în Europa, aşa cum s-a întâmplat cu dezmembrarea Iugoslaviei.
   Cel mai înţelept lucru ar fi să încheiem un parteneriat geopolitic şi strategic cu SUA şi Israelul (care se pare că e încheiat deja, dar nu şi politic), să anunţăm oficial intenţia de ieşire a României din UE, să împuternicim câţiva români celebri din SUA şi din ţară şi să începem negocierile cu emisari şi politicieni din Camera Reprezentanţilor SUA, pentru ca apoi să ne unim cu Statele Unite şi să declarăm România al 52-lea stat american, multicultural şi multinaţional: ţară europeană neutră, sub patronaj american (după modelul Elveţiei), în afara oricărei forme de guvernământ comunist sau capitalism.
   În fond şi la urma urmei, SUA este o creaţie a Europei, aristotelică, rousseauistă (J.J.Rousseau) şi iudeo-mason-creştină. De ce n-ar putea fi şi viitoarea Statele Unite ale Europei o creaţie a Americii, platoniciană şi iudeo-mason-creştină, după formula Alianţei Z: (Z= LI (lumea interioară), Alianţa zamolxiano-eleno-atlantico-lemuriano-danubiano-pontică-creştină?
   A transforma – prin “Arta-transformării” – Primul Principiu din care s-au ivit în zorii umanităţii cei trei eoni distincţi, primordiali: existenţa, forma şi beatitudinea – aceasta este Datoria vieţii noastre – a Atlanţilor din Carpaţi! (din “fortăreaţa carpatică”). Dar este şi o mare Datorie a vieţii noastre de a împlini un mare destin european: acela de a deveni o mare naţiune pe harta lumii. Pentru aceasta, români, noi trebui să ne apărăm acum această ţară milenară cu toate armele noastre, pe care le moştenim spiritual de la mesagerii şi Cârmuitorii Eonici şi de la toţi înaintaşii din toate cetăţile noastre milenare.
   Aşa încât vom fi nevoiţi în următorii ani să ne apărăm de o dublă agresiune: una comunistă care vine de la ruşi, şi a doua capitalistă care vine de la americanii “paleoconservatori”. Ne vom apăra, de data aceasta prin Internet, pe axa creştină cu un  creştinism mistic în amestec cu un pagânism apolinico-dionisiac pe care îl moştenim de 3000 de ani, şi vom acţiona în acelaşi timp cu ştiinţa zeilor, cu toate armele noastre aflate în dotare, de natură spirituală şi imperială, pe care le moştenim de mii de ani - de la “securea-dublă” al lui Saturn la “săgeata magică de aur”, dăruită de zeul Apollon zburătorului hyperborean Abaris (cu care cureiera Hellada în zbor de la greci la hyperborei); de la  “arma secretă” al lui Apollon Hyperboreanul la  “Codexul solar” al lui Zamolxis; şi de la “Lupul dacic” al lui Decebal  până la “arma secretă” al lui Henri Coandă - “laserul” cu care în 1968 au fost oprite cele peste 3000 de tancuri sovietice, care urmau să treacă Prutul şi să ocupe pentru a doua oară Bucureştiul, aşa cum au făcut-o în 1945 şi în 1968 în Cehoslovacia.
    De aceea, pentru a evita declanşarea celui de-al treilea război mondial, fără precedent pe planeta Terra, le recomand iudeo-masonilor creştini şi paleo-creştini, dar şi “paleoconservatorilor” din ţară şi din afara ţării, să amâne sau să schimbe acest proiect periculos de regionalizare şi de federalizare a României. Le recomand să aibă în vedere mai întâi viziunea solară a mesagerilor şi Cârmuitorilor Eonici din Terra Mirabilis, şi apoi să negocieze Destinul României cu Stăpânii Lumii, cu “Aristocraţia neagră”, cu Responsabilii Pământului şi cu marile Familii Regale, pentru a dezvolta o altă strategie de guvernare a României. Aşa cum am scris mereu, în articolele publicate în revistă de cultură “Confluenţe literare”, un “guvernământ mixt” este posibil în România, fără regionalizarea şi federalizarea acestei ţări.
   A fost o vreme când toţi românii, sau aproape toţi, am combătut comunismul în favoarea capitalismului. Însă în momentul când ne-am dat seama că în esenţa lor, aceste două utopii, care operează cu sisteme moarte şi reci, îşi au originea în “Paradisul prin distrugerea omenirii”, am înţeles că premisă lor de bază este falsă. Am înţeles în final că tocmai comerţul liber, internaţional, ruinează orice ţară, fie ea comunistă sau capitalistă. Şi că este o nebunie să construieşti un edificiu economic pe nisipurile mişcătoare ale capitalului global, cu nişte politicieni şi capitalişti globalişti şi globalizaţi, hibridizaţi şi intraţi într-o formă de comă tehnică şi politică, la nivel social-planetar. Cum nu s-a putut realiza de 100 de ani comunismul sau capitalismul (care până la urmă s-a dovedit că este un “comunism” întors pe dos) nici globalizarea forţată a lucrurilor şi tribalizarea persoanelor nu este posibilă acum. Pentru că nu există de fapt decât un singur Capital în ambele sisteme, aplicat centralizat în sistem comunist şi descentralizat în sistem capitalist.
   Karl Popper, un filozof englez, (despre care I.P.Culianu spunea că este un imbecil) a scris înainte de al doilea război mondial cartea “Societatea deschisă şi noii ei duşmanii” (KP a fost de altfel şi mentorul lui George Soros, se pare că Soros şi-a scris cărţile lui cu ideile mentorului), KP spune în carte cu pricina că această doctrină a capitalismului, aşa cum îl descrie Marx, nu a existat niciodată. Este doar o invenţie sterilă, o născocire diabolică care s-a dovedit până la urma drept cea mai mare cacialma politică mondială de “barbarism prin mercificare”, prin care s-a încercat să se creeze un „om nou” numit “muncitorul social”, o altă formă de sclavie modernă (pentru cei care aţi trecut de 40 de ani, vă sună familial „omul nou”, preaslăvit de odiosul conducător comunist Ceauşescu, nu-i aşa?) Şi care că orice invenţie, precum invenţia „muncitorul social comunist”, trebuie mereu înlocuită cu o altă invenţie, mult mai modernă şi mai sofisticată: “muncitorul capitalist emigrant”.
   Marx explică în ultimele file ale Capitalului (care au fost cenzurate şi ţinute în secret până azi) că în final vor fi prinşi integral în acest angrenaj diabolic atât pe capitalişti cât şi pepoliticieni şi muncitori, iar ei nu pot face altceva decât îi obligă mecanismul, adică, vor provoca o deteriorare tot mai gravă a umanităţii. Partea cea mai secretă din cartea Capitalul spune că “un capitalist bogat face mulţi morţi” - asta era una din formulele sale secrete ale cărţii, întrucât Marx credea că în final vor rămâne foarte puţini capitalişti, iar cvasitotalitatea oamenilor le va reveni rolul de victime ale acestui proces diabolic, fără precedent în istorie.
   De aceea, viaţa celui mai mic patron corporatist valorează azi cât o mie de sărăntoci. Iar un politician corupt, hibridizat şi aflat în comă tehnică şi politică la nivel social-planetar, într-un singur mandat distruge un oraş, în două mandate distruge o ţară, iar dacă mai este ales şi în Parlamentul European distruge 27 de state în care vieţuiesc cinci sute de milioane de oameni. Astfel, cu cât vor fi patroni, capitalişti şi politicieni mai puţini, mai corupţi şi mai bogaţi, aflaţi în comă tehnică şi politică la nivel social-planetar, aşa cum se întâmplă acum în lume prin aşa zisa Noua Ordine Mondială (NOW), prin G1 şi G2, cu atât vor fi mai mulţi morţi în UE şi în lumea întreagă.
   În final, spune chiar Marx, capitalismul nu poate fi reformat sub nici o altă formă, poate doar fi distrus; aspiraţia către o societate mai bună înseamnă să-l distrugi. Cum să-l distrugi? Şi unde? Filozofii economiei mondiale ştiu, ar fi cazul să ştim şi noi: În Occident, adică pe un „loc fără de loc” într-un „topos atopos”, acolo unde se îndeplineşte “uciderea soarelui” , adică celui de-al cincilea soare, “soarele mişcării” prin „moarte integrală”, care vine la comandă, cu “sângele proaspăt”, care e chiar „capitalul străin”, de la marginile lumii spre toate centrele de putere religioasă şi politică din lume.
   Probabil, criza mondială financiare declanşată în 2007 este doar primul val de criză şi prima fază de pierdere a acestui aşa zis “capital străin”, după care strigă toţi capitaliştii din toate Camerele Reprezentanţilor Lumii, inclusiv Lumea a Treia din care facem parte şi noi, românii, cu minorităţi cu tot. După care vom intra în alte patru valuri de crize mondiale şi peste vreo 20 ani, (adică în “patru cincinale”) intrăm în faza finală de sfârşit programat al democraţiilor şi al economiei politice mondiale.
   Practic, după eşecul comunismului şi capitalismului, omenirea întreaga a intrat în cel mai mare Conflict al programelor de toate felurile, de la cele alimentare, precum noul Codex Alimentarius, până la cele ecologice, menite să producă catastrofe la nivel global. Acestea sunt, de fapt “programe” de “deprogramare” care, de o parte, resuscitează “mitul muncii dezinteresate” în toată lumea, iar pe de altă parte generează crize de identitate, fără precedent în istoria omenirii. Oamenii, după comunism şi capitalism, se simt fără viitor, sunt deznădăjduiţi şi, mai grav, se simt rataţi şi de o parte şi de cealaltă a lumii.
   Ratat este acela care acţionează conform unui program în care nu mai crede. De ce nu mai crede? Pentru că aceste programe standard nu numai că nu sunt făcute de oameni, sunt făcute de nişte roboţi, dar nici măcar nu răspund nevoilor imediate ale oamenilor. Sunt programe artificiale, lipsite de un Proiect-pilot viu de Civilizaţie organică. Practic, sunt programe de Sisteme sociale moarte şi reci, fără finalizare. Şi de aceea oamenii vii nu cred în ele. În ele cred doar oamenii fără suflet, morţi spiritual, care se folosesc de ele doar pentru a obţine finanţarea pentru distracţiile lor, după care toate programele acestea putrede mor şi ele în nişte sertare şi fişiere părăsite, fără a mai fi practic realizate vreodată în folosul oamenilor vii.
   În această perspectivă, viaţa oamenilor apare ca o oscilaţie permanentă între o diversitate de programe vechi şi putrede, care numai de dezvoltare umană nu mai poate fi vorba în ele. Pentru că unele programe crează adeseori panică şi conflicte între familii, clanuri şi naţiuni, generează dezordine economică şi culturală în sistemul social-planetar, crează numai contra-culturi şi contra- reforme economice; altele promit perspective într-o nouă viaţă armonioasă, adeseori paranormală, dar care, pentru că aceste programe crează aşteptări care nu pot fi satisfăcute imediat, oamenii le abandonează, căutându-şi refugiul în final în reţele virtuale de socializare pe internet.
   În concluzie, acolo unde nu există luptă în Creaţia de de Idei noi pentru Adevărul Creaţiei, drept alternativă la toate ideile şi credinţele religioase, nu există nici dezvoltare a conştiinţei umane şi creştere a Organismului social viu. Iar acolo unde în lupta dintre sabie şi idee câştiga doar sabia, Organismul viu moare şi în locul lui se dezvoltă un Sistem social mort care degenerează în violenţă şi în cea mai pură forma de agresivitate umană. De aceea, “puterea celor fără de putere”(expresia aparţine lui Vaclav havel), a popoarelor guvernate şi înghiţite de spectrul universului tehnologic, în lipsa unui Program-pilot care să le propulseze, moare în fiecare zi, până când popoarelor li se usucă de tot Intelectul activ, Sursă de energie a intuiţiilor intelectuale prime, conceput ca fiind Suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu.
   Soluţia finală ar putea fi înlocuirea programelor vechi şi putrede din marea sectă a comunismului şi capitalismului cu un Program-pilot de dezvoltare umană, însă fără dogme şi doctrine sectare, scoase din Capitalul lui Marx, nihilist şi vulgar şi fără democraţie accelerată şi finanţare internaţională a ONG, GDS şi ICR prin FMI, BCE, BM şi Guvern Mondial.
   De aceea, consider că trebuie oprite cu orice preţ aceste cinci valuri de crize mondiale, programate artificial de oculta mondială, prin procesul de expansiune a Statelor Unite care se vrea cu orice preţ imperială şi globală, dar fără să aibă o viziune clară asupra viitorului omenirii. Crearea unui Institut de anticipare a viitorului şi un Institut de bioluminiscenţă, la nivelul fiecărei ţări, ar putea scoate omenirea din criza mondială. Trebuie regândit şi reconstruit în întregime procesul de multiculturalitate, după alte sisteme şi legi şi pe alte criterii şi Organisme sociale vii, altele decât cele moarte şi vechi, politice, economice, culturale, “neoconservatoare” sau “paleoconservatoare”.
   Revenirea la noile “guvernămintele mixte”, ca acelea din perioada Renaşterii italiene, şi la Căsătoriile mixte între grupuri de rase, printr-o nouă Lege a căsătoriilor dintre caste, ar putea ameliora umanitatea, aflată într-o decadenţă şi degenerare crescândă a raselor şi a guvernelor naţionale. În prima fază, după ce am parcurs deja primul val de criză mondială, 2008-2012, după un interval de cinci ani, este urgentă înfiinţarea unui nou “Stat Provizoriu Asistenţial” la nivel mondial, care să funcţioneze la început, fie şi virtual, sub egida ONU, cu Celule de criză în toate statele lumii, în care sute de milioane de oamenii deznădăjduiţi, care au ajuns să trăiască acum cu un dolar pe zi, mult sub limita existenţei, în afara sistemului economic mondial, să primească o rentă minimă de supravieţuire.
   În faza a două trebuie gândită şi creată urgent o “Constituţie Universală a Drepturilor Omului social-planetar”. Apoi un singur Stat monarhic universal, după formula Satului Planetar, dar pe alte criterii ereditare, condus acum de Cârmuitori Eonici, de masageri şi de oameni titraţi (de savanţi, socio-biologi, politicieni, diplomaţi, înalţi prelaţi şi preoţi ai Divinităţii), având la dispoziţie tehnologii ultramoderne de control social-planetar şi galactic-universal, metode ecologiste de integrare a organismelor sociale racordate la o dinamică astro-geofizică, proceduri penale, regulamente organice, interne şi internaţionale şi Legi noi făcute de oameni pentru oameni.
   Nişte legi noi, organice - care să sape într-atât de adânc în inimile oamenilor, încât să poată să răspundă nevoilor imediate ale acestor popoare, înlănţuite genetic, zdrobite, tescuite, măcinate, rupte în bucăţi şi amestecate de-a lungul istoriei unei mari înşelătorii umane, apoi divizate în oameni de la zei, în oameni creştini, în oameni din oameni şi în oameni fără destin – ar trebui făcute de nişte legiuitori înţelepţi, zeificaţi, care să trăiască în afara cetăţilor umane.
   Nu cum s-a întâmplat recent în România anului 2012 în CCR (Curtea Constituţională Română), care, fără cvorum, au scos o „Erată” ilegală prin care au invalidat un referendum în care au votat 8,5 milioane de români dintre care 7,4 milioane au votat pentru demiterea preşedintelui României. De aceea spun că trebuiesc legi noi, organice, pentru că există legi care pot să aleagă preşedinţi de state sau să stabilească guvernăminte mixte sau regale şi succesiuni ereditare în toate ţările lumii, dar nu pot să aleagă regi şi regine, nici să desemneze familii regale.
   Acesta este paradoxul Omului regal.
   De aceea, pentru evitarea celui mai crunt război ecologic, demografic, de epurare genetică, un război nuclear şi psihotronic, de o agresivitate umană ieşită din comun, cu pierderi mult mai mari şi mai dureroase decât în Al doilea război mondial, pentru salvarea acestor sute de milioane de oameni deznădăjduiţi de soartă, consider că în teritoriile fiecărei ţări este imperios necesar crearea unor Celule de criză umană, care să funcţioneze sub egida unei noi Organizaţii a Naţiunilor Unite, cu sediul în Europa, în cadrul unui Organism viu social-planetar, creat şi format de o Cultură matrilocală şi Societăţi civile matrilocale, sau matrifocale (numiţi-le cum vreţi) cu autonomie proprie, în care să fie unite minim 500 şi maxim 5000 de familii.
   Aceste noi Societăţi civile matrifocale pot fi conduse de către femei speciale, preoţi şi înţelepţi, aflaţi sub protecţia unor regi şi regine din marile Familii Regale, toţi aceştia aflaţi pe un palier mai înalt de conştiinţă, capabili de o viziune holistă şi universală, dincolo de imaginaţia umană comună. Ne place ori nu ne place, umanitatea este creaţia lui Dumnezeu, iar regele şi regina sunt mediatori şi intermediari între Dumnezeu şi neamurile oamenilor.
   Ceea ce trebuie bine înţeles în primul rând este faptul că:
   1. Un Sistem social este o construcţie artificială şi de aceea este mort politic de două ori: odată prin “Contractul social” (al lui J.J. Rousseau) şi prin violarea pactului social (“pactul de agresiune”) încheiat între puterea politică şi puterea religioasă. Şi a doua oară pentru că este coordonat prin mecanismul universul tehnologic de un sistem diabolic, construit prin Capitalul lui Marx în aşa fel încât omul să fie eliberat către nimic: nu vor trece nici şapte ani şi pe pământ vor fi două miliarde de oameni care vor tânji după muncă şi pensii şi nu le vor mai găsi nicăieri acum, după eşecul comunismului şi capitalismului.
   2. Un Organism social-planetar şi galactic-universal este viu, pentru că este un produs al naturii, divine şi umane, născut dintr-o conştiinţă universală al cărui rol îl putem doar intui drept Sursă de energie a intuiţiilor intelectuale prime, conceput ca fiind Suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu. Iată de ce un Organism social-planetar viu nu poate funcţiona decât printr-un “Contract natural” încheiat între popoare, la nivel social-planetar. Acest “Contract natural” există şi doar trebuie pus în aplicara.

    Acesta este paradoxul Omului creştin.

   Un rege, o regină, o femeie specială, un om înţelept, nu va ajunge să conducă decât dacă Omenirea îi va identifica pe aceştia, îi va iubi şi aprecia şi împreună vor rezona cu o viziune holistă universală a Omului fiinţă de lumină, dincolo de imaginea limitată a bunăstării materiale, atât de dificil de definit azi, după comunism şi capitalism, potrivit căreia pentru unii oameni, care au trăit în universul comunist, bunăstarea presupune o contra-valoare de 100 Euro, iar pentru alţii, care au trăit în universul capitalist, 1.000.000 euro pe lună. În şanţul acesta dintre bogaţi şi săraci, dintre barbarie şi civilizaţia, se adânceşte cea mai mare Groapă a mizeriei comune spre care se îndreaptă acum omenirea cu o agresivitate umană explozivă, în proporţie de 75% din cei aproximativ şapte miliarde de oameni, vieţuitori pe planeta Pământ.
    În condiţiile nivelului actual de conştiinţă, a celor şapte miliarde de oameni, dintre care doar 25% au acces la informaţii pe reţelele de socializare pe Internet sau la Televiziunea Globală, este imposibilă recunoaşterea oficială a valorilor culturale universale, a Familiilor regale, a Femeilor speciale şi a Înţelepţilor lumii, căci doar prezenţa acestora pe sticlă şi în viaţa publică declanşează un comportament uman natural, dar în acelaşi timp şi suspect, pentru că e generat de contraste şi comparaţie şi bazat pe stări emoţionale superioare şi inferioare, precum invidie, gelozie, ura între clanuri, familii şi naţiuni, între clase sociale şi în mod deosebit ura între Familiile regale şi Aristocraţia neagră. Mai concret, generează cel mai mare conflict între “Copilul care joacă dame” din Familiile regale şi Dionysos-copil, din Aristocraţia neagră, cel care mereu a fost vândut sau mâncat de generaţii de uriaşi şi titani, pentru aşi putea perpetua specia şi aşi pastra bogăţiile şi “rasă în interiorul rasei”.
   Iată de ce consider că, fără un Program-pilot la nivel european şi o coordonare înţeleaptă, popoarele Europei nu vor poate supravieţui acestor cinci valuri de crize mondiale, declanşate artificial, căci spuneam de atâtea ori, această criză mondială nu este doar una financiară şi globală, ci una existenţială şi de conştiinţă cosmică.
   În concluzie, regionalizarea, dezmembrarea şi apoi federalizarea României va crea un precedent, la nivel social-planetar, care va băga Europa şi întrega lume în cel mai crunt război mondial. Iar ieşirea din cele cinci valuri de criză, programate artificial de oculta mondială, prin NOW şi ET-X-Y-Z, se va face doar atunci când Europa, sau măcar o parte semnificativă, o masă critică, va avea puterea să înţeleagă diferenţa dintre Un Sistem social politic mort, aşa cum a fost comunismul şi capitalismul, şi un Organism viu, social-planetar şi galactic-universal, aşa cum ar putea fi orice stat din Europa şi din lume, cu condiţia să fie lăsat să se organizeze liber, fără agresiunea comunistă, fascistă sau capitalistă.
   În mediile ştiinţifice şi culturale avansate se ştie că, dacă controlezi economia şi cultura în sistem centralizat sau descentralizat, se blochează sistemul. Cred că lucrul acesta este valabil acum în fiecare ţară, fie ea bogată sau săracă, atunci când controlezi economia de piaţă şi cultura, naţională sau universală, sistemul de guvernare nu mai funcţionează normal. Astfel, dacă “nu faci nimic” pentru a organiza economia şi cultura, acestea au darul extraordinar de a se organiza singure, prin creaţie de Idei şi prin inovaţii şi inventică. S-a demonstrat deja ştiinţific că, cu cât organizezi economia de piaţă şi cultură mai puţin, cu atât acestea două merg mai bine.
   În concluzie, nu este posibil să planifici dezvoltarea economică şi culturală în sistem centralizat sau descentralizat. În acest caz, soluţia nu poate fi alta decât să-ţi foloseşti ideile şi talentul pentru a crea mereu forme şi produse noi. N-ai propuse noi, n-ai piaţă, n-ai nimic. Şi ne pierdem toţi în mulţime dacă alergăm alături de ceilalţi. Dar oare nu se întâmplă exact aşa acum în toate ţările din lume, fie ele bogate sau sărace, din Grecia până în Germania şi din SUA până în Rusia, China sau India?
   Cu alte cuvinte, alergăm degeaba după nişte codoşi păpuşari globaliştii şi globalizaţi, hibridizaţi deja şi aflaţi în comă tehnică şi politică, la nivel social-planetar, care globalizează acum la greu în portofoliile lor toate industriile şi culturile noastre, naţionale şi universale. Căci acestea sunt cele două mari contrarii şi contradicţii cu care se confruntă omenire, în chiar clipa aceasta: globalizarea lucrurilor şi noua tribalizare a persoanelor. Iar aceste două contrarii trebuiesc acum unite cu orice preţ într-un singur Sat Planetar, parcelat, spun analiştii politici, doar la nivel continental, nu şi naţional sau imperial. Iar această mare unire nu se poate face altfel decât prin două ministere de bază: Ministerul Artei-transformării şi Ministerul Tehnologiilor solare. Aceste două ministere, împreună, pot coordona toate statele lumii, aflate în faza ultimă de pierdere a suveranităţii şi de declanşare a celui mai crunt război mondial.
   Fără ridicarea cenzurii şi introducerea pe piaţa mondială a Generatoarelor electrice fără fir şi a aparatelor de zbor, neconvenţionale, precum Aerodinele lenticulare realizate de Henri Coandă, noi nu ne vom putea uni niciodată prin universul tehnologic actual, care funcţionează încă cu “lampa lui Lenin”, care este o capcană, un fel de “cursă de şoareci”, în aşa fel construit, aşa cum am mai spus, de Capitalul lui Marx, încât să elibereze oamenii către nimic. Căci universul tehnologic este în mod sigur o eliberare a omului către nimic: nu va trece nici şapte ani şi veţi vedea, pe pământ, peste două miliarde de oameni care vor tânji după muncă şi pensii pe care nu le vor mai găsi nicăieri.
      Constantin Milea Sandu

                                                *  * *
   PS: Pentru a şti de la început despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos.
   Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis şi Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă,  înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynome, Mnemosyne, Iele, Valkirii, etc.)


Niciun comentariu: