Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

joi, 5 septembrie 2013

Despre Iniţiativa cetăţenilor pentru un Venit Minim Garantat, Necondiţionat

                           "Ultimul soare negru inainte de 2081" (ulei pe placaj, 1997)
  
   Motto: “Sărăcia nu este un viciu, numai mizeria este un viciu, domnule!” (Dostoievschi)

    Iniţiativa cetăţenilor pentru un Venit Minim Garantat, Necondiţionat, ar putea schimba fundamental modul în care gândim despre “lăţimea de banda mentală” a europeanului, care la oamenii săraci este limitată, iar la oamenii bogaţi este deja hibridizata, aflata in coma tehnica si politica.
    Cu alte cuvinte, starea de sărăcie în care a ajuns Europa a impus o povară psihică asemănătoare cu a pierde 16 puncte de IQ, sau comparabile cu diferența de cunoaştere si perceptie, care se poate observa, de exemplu, între adulți normale si oamenii hibridizati (prin cele două Geneze, prin implant şi prin interferenţa; adică, prin implant uterin şi prin implant pe “creierul bicameral”, care se fac acum prin genetică moleculară şi prin noul program de alimentaţie, Codexul Alimentarius &OMG Monsanto)
    Astfel, oamenii fără venituri sunt bolnavi psihic, cu venituri mici (între 150 şi 300 de dolari) sunt vaccinaţi pe creier să se gândească doar la problemele lor financiare efectuate prost (la facturi, de exemplu); sunt obsedaţi tot timpul de foame, frig, frică, întuneric şi negaţie. Oamenii cu venituri mari (între 3000 şi 10.000 de euro) sunt deja hibridizaţi, aflaţi în comă tehnică şi politică, la nivel social planetar; ei sunt vaccinati pe iris, pur si simplu nu mai vad decat in Cercul lor de casa; sunt rupţi de realitate, pentru că toţi sunt în cârdăşie acum cu oamenii politici, care când ajung la guvernare trăiesc ca “în sânul lui Adam”.
    Toate cercetarile asupra creierului uman arată că nu este vorba de europeni săraci mental, este vorba mai degrabă despre oameni care se întâmplă să fie în sărăcie, pentru că trăiesc într-un mediu profan, creat artificial. Toate cercetarile medicale si sociologice ne spun că nu popoarele europene sunt sărace, ci politicienii bogati aflaţi la guvernare, care sunt deja hibridizati şi aflat în comă tehnică şi politică, la nivel social planetar, datorită fenomenului de globalizare forţată a lucrurilor şi de tribalizare a persoanelor.
    Eu cred că ocultă mondială conduce Europa după formulă magică furata de la Mircea Eliade, si aplicata gresit, potrivit căruia “sacrul este camuflat în profan şi profanul este camuflat în sacru”.
    Cred, totodata, ca nu există oameni inutili, ci doar o societate bolnava care nu este în stare să le descopere utilitatea iar ei suferă. De aceea, acest surogat de societate nu va fi bună nici pentru cei realizaţi, nici pentru cei nerealizaţi, tocmai pentru că primii îi condamna pe ultimi.
    Dacă nu vom semna toţi aceasta Iniţiativa VMG, în mai puţin de doi ani vom ajunge la sute de milioane de şomeri, de oameni care vor tânji după muncă şi pensii pe care nu le vor mai găsi nicăieri acum. Pentru că ocultă mondială ne-a băgat deja în cinci valuri de criza mondială financiară, creată artificial, ca să ne bage, in final, pe toţi, într-un război civil.
    Dragi prieteni, vă invit să citiţi cu atenţie această Iniţiativa a cetăţenilor pentru un Venit Minim Garantat/Necondiţionat, luată la nivelul cel mai înalt de 15 state din UE, care ne va garanta în întregime libertatea, egalitatea şi demnitatea umană, pentru toţi cetăţenii europeni. Şi, bineînţeles, să o semnaţi! Această Iniţiativă ne va ajuta la eliminarea: a) diviziunii sociale. B) dezbaterilor dominate de invidie, corupţie, de abuzuri şi de toate consecinţele acestora. C) birocraţiei atât de costisitoare, superflue, represive şi excluzive din punct de vedere al inspecţiei şi controlului social.
În contextual în care salariile din România se află printre cele mai precare din UE, cetăţenii români au tot interesul să semneze!

Niciun comentariu: