Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Jurnal de Atelier I - Despre regionalizarea României - Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.66.


            Fotto: “Ultimul soare negru inainte de 2081”

    În anul universului, 2012-2081, există o primăvară şi o toamnă a popoarelor şi a naţiunilor care necesită transformări sociale extrem de grave. În toamna acestui an, de exemplu, poporul român urmează să fie împărţit în opt sau zece provincii. Aşa au hotărât arhonţii de pe scara Puterii bruxelleze a Uniunii Europene, o entitate necunoscută a cărui conglomerat de culturi alcătuiesc în acest ceas 28 de state aşa zis “unite”, dar fără nici o constituţie europeană. Nu noi, poporul, am hotărât regionalizarea României, şi nici măcar parlamentul n-a votat lucrul acesta, căci aşa cum a anunţat recent prim-ministru legea regionalizării nu va trece prin parlament, ci doar guvernul îşi va asuma răspunderea. Acest lucru este extrem de grav. Să regionalizezi o ţară, care de peste 60 de ani şi-a păstrat vechile regiuni, fără acordul poporului său măcar a parlamentului, înseamnă începutul unei revoluţii politice în administraţia teritorială, care va declanşa în mod sigur o degringoladă în întreaga administraţie locală şi naţională, şi în final va declanşa o revoluţie de conştiinţa în întreaga Europă.
    Există o forţă uriaşă – a cincea forţă unificatoare a celor cinci forţe care guvernează planetă (E5) - care, atunci când se uneşte prin “trei mişcări într-una singură”, la un moment dat, vom ajunge să punem în mişcare această forţă uriaşă, pe care nu o vom mai putea controla, dar care, în schimb, ne va controla raţiunea, gândirea şi sentimentele noastre în întregime. Când această forţa e benefică e începutul Eonului mesianic, iar când e malefică e eonul Dracului. Legea regionalizării României, netrecuta prin parlament şi fără un referendum, e eonul Dracului, şi scânteia care va aprinde flacăra celei mai periculoase revoluţii care a existat vreodată pe pământ.
    Revoluţiile politice sunt lucruri extrem de grave. Nu trebuie recurs la ele decât în caz de extremă necesitate, când nu mai există nici o altă soluţie, când doctrina originalităţii inimii care produce viaţă - în cazul nostru, din păcate, produce un gen de viaţă alterată genetic – este maltratata, hibridizata şi necesită o schimbare fundamentală, o modificare profundă a stărilor de conştiinţă. În acest caz de conştiinţă europeană, nu oricine este chemat la o asemenea acţiune, ci numai acei europeni care se bucura de încrederea popoarelor europene, şi o face doar la momentul oportun.
    O revoluţie politică, europeană sau extraeuropeana, se aseamănă cu năpârlirea “Şarpelui cerului” (care reprezintă popoarele europene) şi schimbarea pielii de animal (de “animal politic”) care reprezintă conducătorul. Lupta pentru putere se dă în final între focul de dedesubt (al popoarelor) şi lacul îngheţat care produce grindină deasupra (conducătorul împreună cu baronii locali) care se combat şi se distrug reciproc. Acum, de exemplu, popoarele europene din aşa zisa UE, fără o constituţie europeană, sunt ca focul cu gheaţă. Astfel, popoarele din UE sunt doar învelite, împachetate în pielea unui animal (a unei “vaci nebune”, înnebunită de OMG Monsanto).
    Simbolul UE este un steag albastru care reprezintă lacul îngheţat de deasupra de culoare albastru-închis şi un cer cu stele galbene, care reprezintă focul popoarelor. Focul lunar e galben, focul solar e roşu, deci este vorba de un foc lunar şi nu foc solar. De aceea, propunerea mea este ca steagul viitoarelor State Unite ale Europei să aibă ca model steagul păcii, solar, roşu, galben şi albastru, cu două cercuri concentrice pe culoarea galbenă: în mijloc, în primul cerc, să aibă ca model “Steaua arzătoare cu opt raze”, de culoare roşie, iar în al doilea cerc, drapelul celor 28 de state europene, sau câte vor mai adera la SUE. Ca să nu mai fim consideraţi de americani, şi de către alţi extraeuropeni, popoare lunare, iar ei, americani, sa se creada popoare solare. Polemica asta dintre popoarele lunare şi solare trebuie odată lămurită şi atestata, genetic, cu acte în regulă. Altfel, nu vom avea niciodată nici o doctrină, iar dacă o vom avea, nu vom şti dacă e solară sau lunară. Ca alte cuvinte, dacă doctrina originalităţii inimii care produce viaţă, va fi hibridizata politic la nivel social-planetar, dogma religioasă va practica numai cultul morţii, nu şi cultul vieţii, al soarelui.
    Dacă nu aţi aflat încă – conform principiului entropiei - “mutaţia” genetică se face într-un sigur sens: de la superior la inferior. Aşa cum un măr ionatan nu se poate altoi cu un măr pădureţ (pentru că ionatanul moare), tot astfel nici noi, cele zece triburi din cele zece tari atlante, care aparţin de Atlanţii din Carpaţi, nu vom putea fi “altoiţi” cu genele lemurienilor, şi nici măcar cu genele noului “barbar arian”, din matriarhatul walkiriilor lui Angela Merkel. Se ştie rolul pe care l-a avut în Europa mitul barbarului arian (Nietzche, Gobinau, Chamberlan, Rosemberg); sau apologia bărbăţiei în nucleului cel mai fecund al latinităţii (susţinut de Giovanni Papini şi alţii) în crearea fascismului italian. Cu alte cuvinte, e cu neputinţă că superiorul să se nască din inferior. Saltul “cuantic”, pe care poate să-l facă “omul din om” şi omul fără destin, de la inferior la superior, este numai prin cultură, prin Arta-transformarii. Sângele (rasa) casta şi clasa socială sunt formulele prin care lumea se va împărţi mereu în două, aşa cum a fost la începutul Evului Mediu. Rasa nu se poate schimba decât printr-o “mutaţie” genetică, iar conştiinţa clasei sociale, fără cultură, se pierde de multe ori chiar şi în două generaţii, aşa cum s-a întâmplat în lagărul comunist, unde în 50 de ani s-a experimentat distrugerea în întregime a sămânţii de Inteligenta luminoasă a Atlanţilor din Carpaţi, a pelasgilor, a geto-dacilor şi a mesagetilor. Aceştia din urmă, după cercetările şi afirmaţiile dr. Lucian Iosif Cuesdean, sunt în număr de peste o sută de milioane de vorbitori de limba romana, şi se afla în tribul Punjab din India, undeva la graniţa Indiei cu Pachistanul, dar şi în Egipt, Iran şi Afganistan.
    Fără unirea celor zece triburi din cele zece tari atlante în ţara mama – România – numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis, există riscul ca Europa, leagăn al civilizaţiilor lumi, să fie ruptă iarăşi în două, împărţită între nemţi şi ruşi: nemţii, care, ca să-şi vândă marfa, vor să facă vasali din cele 28 de state din UE, aşa zis “unite şi integrate”; şi ruşii, care nu vor nicicum să ne lase sub dominaţia capitalismului american. Vedeţi bine că, acum nici măcar economia spirituală a Creştinătăţii nu mai poate funcţiona, datorită acestui matriarhat german, cu origini darviniste. Matriarhatul e bun, dar numai în forma lui solară şi venusiana. Romanii trebuie să-şi cunoască originile lor atlante. Şi să ştie că, la Atlanţi, Soarele era zeiţa, iar Luna – zeu
    În acest moment greu prin care trece UE, printr-un colaps economic şi financiar la nivel social-planetar, pe care eu îl numesc sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, consider că intrarea şi ieşirea în, şi din, Cercul de foc al Europei o fac cei 28 de “tigri de foc”, care cu dungile lor negre foarte vizibile pe fond galben (lunar) îşi arata desenul de departe al noilor state, regiuni şi provincii din viitoarele State Unite ale Europei. Astfel, când “tigrii de foc” urlă toate fiarele pădurii intra în panică şi începe “Vânătoarea republicană”, care nu seamănă nicicum cu “Vânătoarea regală”. 
   La Vânătoarea regală, regele hăituieşte numai din trei părţi şi renunţă la vânatul care fuge înainte, ucide numai vânatul care, într-un fel, se oferă de la sine, în timp ce la “Vânătoarea republicană, preşedintele hăituieşte din toate părţile vânatul şi produce un masacru, aşa cum a făcut ex. Preşedintele Ion Iliescu când a adus sute de minerii din Valea Jiului în Bucureşti şi a terorizat capitala trei zile. Astfel, cei care vin la rege, sunt primiţi, cei care nu vin sunt lăsaţi să-şi vadă de drum. Regele nu roagă pe nimeni, nu linguşeşte pe nimeni: toţi vin la el de bună voie. Se stabileşte astfel o relaţie de respect şi subordonare liberă. Oamenii nu sunt constrânşi, ci îşi exprimă în linişte sentimentele.
    La fel stau lucrurile şi cu revoluţiile înfăptuite de oameni. La început apar nişte directive mari şi vizibile, aşa cum vin acum din UE (şi care altă dată veneau de la Moscova, dar care acum seamănă leit cu cele de la Moscova) pe care le poate înţelege oricine, până la un punct, mai puţin regionalizarea, pe care n-o mai înţelege nimeni.
    Fără solidarizare şi unire, unire culturală mai întâi, apoi politica şi economică, nu se poate construi şi dezvolta nimic în Europa. Când cei 28 de “tigri de foc” din UE se identifică cu petele de culoare de pe blana “panterelor” fiecărei ţări, se poate declanşa doar o revoluţie republicană, nu şi o revoluţie monarhică, solară. Pentru că acum cei 28 de “tigri de foc” nici nu mai au nevoie să înceapă prin a consulta popoarele şi parlamentele, căci, se vede treaba, ca oamenii mici şi baronii locali vin la ei în genunchi, astfel lupta pentru putere se va da pe viaţă şi pe moarte, dar va fi inegală. Acum “tigrii de foc” din UE îi cunoaştem, după “Cărarea numelor”, însă numele “panterelor” fiecărei ţări nu le putem cunoaşte, pentru că acestea îşi schimbă petele de pe blana în funcţie de omul nobil. Or, omul nobil nu poate fi decât omul regal, care e chiar regele.
    Dacă popoarele din UE nu se vor trezi din somnul lor de moarte prin anamnezis, şi nu vor strânge rândurile în jurul regelui, va fi vai şi amar de omul creştin, de omul din om şi de omul fără destin. Va fi vai şi amar de cei cinci sute de milioane de europeni din UE. Căci aceşti cinci sute de milioane de europeni nu vor mai suporta până la urmă aceste măsuri drastice de austeritate a matriarhatului german, care vor să transforme cele 28 de state din UE în vasalii Germaniei, sub aşa zisa protecţie republicană, şi odată cu “Vânătoarea republicană” de preşedinţi, de baroni locali şi de alţi guvernatori, va începe a doua mare migraţie europeană, (care de fapt nu mai este o migraţie liberă a popoarelor, ci deportări de mase aflate la Bariera atomilor mulţimii), după care va începe măcelul popoarelor din UE.
    Este limpede că se încearcă, prin regionalizarea forţată a popoarelor din UE, intrarea într-un cerc vicios, întemeind dreptul de viaţă şi de moarte pe dreptul de a înrobi cele 28 de state din UE, şi dreptul de a înrobi pe dreptul de viaţă şi de moarte. Or, sclavajul, cel puţin ca statut juridic, eu ştiu că a fost desfiinţat în 1848. Sper că UE, prin conducătorii ei actuali, să nu se întoarcă la 1848.
    De aceea, trebuie declanşată o revoluţie de conştiinţă europeană şi solară. Pentru că adevărată revoluţie este numai aceea care are dreptul să schimbe numele soarelui; numele soarelui galben cu soarele roşu şi alb, monarhic.
    Acum, vreau să lămurim ce e aceasta “austeritate germană”, ca să nu se creeze confuzii. Să lămurim de ce trebuie schimbată aceasta austeritate economică germana cu o altă strategie. În primul rând, trebuie ştiut faptul că neamţul este un om foarte tehnic, aşi spune, dar fără să se simtă jignit, ca el seamănă mai degrabă cu un „om de cauciuc”, şi oricât l-ai arunca pe scara Puterii bruxelleze, el cade tot în picioare şi urcă repede scările la loc până în vârful ierarhiilor. În al doilea rând, neamţul produce singur, cu roboţii lui industriali, pentru toată Europa, are atâtea fabrici şi roboţi încât celelalte popoare nu reuşeşte să cumpere cât produce Germania. De aceea se lupta Germania acum să facă vasali din restul popoarelor din UE, ca să poată să-şi vândă marfa. În concluzie, pe neamţ ori îl închizi într-un alt „zid al Berlinului”, dar de data aceasta „zidul” va trebui să fie rotund, transparent, un fel ce „cetate tehnică ideală”; ori îl scoţi definitiv din Europa (aşa cum tot cere George Soros), dar lucrul acesta ar fi nedrept şi imposibil. A treia variantă ar putea fi să acceptăm noi să devenim vasalii Germaniei, adică tot restul popoarelor din UE, vreo patru sute de milioane de sclavi, subvenţionaţi de Germania cu o rentă minimă, iar neamţul să devină un fel de semizeu care să îngenuncheze restul popoarelor din Europa, din Asia, Africa şi, posibil, şi trei sferturi din SUA. Căci cu americanii, nemţii au o mare răfuială tehnică, de când s-a încheiat al doilea război mondial şi a început „războiul rece”, prin împărţirea Germaniei în două, când toate tehnologiile şi toate geniile din Europa au fost forţate să emigreze în SUA.
    Cei trei mari „tigri de foc”. Rusia, China şi India, nu vor putea învinge Germania. Nu pentru că nu ar avea acum tehnologie şi arme nucleare la fel de puternice şi sofisticate ca şi Germania, ci doar pentru că aceste mari state nu au o administraţie sănătoasă şi un control total al populaţiei, aşa cum are Germania. Există însă un program de eugenie chineză care se dezvolta în paralel cu un alt program de inginerie genetică, de selecţie embrionica în oraşul Shenzen, la care participă 4000 de geneticieni din dinastia Han (printre ei şi geneticieni din alte rase, captivi prin propriile lor gene la acest program genetic). Dacă le va reuşi chinezilor secventierea genomului celor 4000 de geneticieni, identificarea alelelor (astrocitelor) cu IQ-ul cel mai mare, şi apoi însămânţarea a 1000 de chinezoaice din dinastia Han, acestea vor reuşi să cucerească întreaga civilizaţie a Occidentului.
    De aceea, Europa, inclusiv Rusia, ar trebui să renunţe la orgoliul de mari puteri şi imperii şi să se unească pe o singură axa creştină; unindu-se cât mai repede cele două biserici, ortodoxe şi catolice. Ca să poată rezista în fata invaziei islamice şi apoi în în fata invaziei chineze ce se pregăteşte acum. De peste o mie de ani ortodoxia sta pe mal, catolicismul e pe baltă, însă întoarcerea ei la liman nu va fi de bună voi, ci numai atunci când scapi de un naufragiu - iar ca să eviţi acest naufragiu – care pentru America va fi o fatalitate – este de preferat să uneşti cele două biserici creştine. Altfel nu văd cum s-ar mai putea rezista asaltului islamic asupra Europei şi asupra întregii civilizaţii Occidentale. Realizând această unire creştină, Europa s-ar putea întoarce la monarhia lui Dumnezeu, iar popoarele Europei, care de două mii de ani s-au dezvoltat pe această axa creştină, ar putea avea regi şi regine şi mai puţini preşedinţi care practică „Vânătoarea republicană” prin masacrul popoarelor, după modelul Vechiului Testament, după Cain, Abel, Moise. Pericolul real însă vine acum din China, extraeuropeana, care aşa cum am spus, dacă le va reuşi programul genetic de selecţie embrionica, va cuceri întreaga lume, ca să nu mai vorbim de islamul lui Mahomed care şi-a format deja bastioane în Europa centrală, şi a obţinut deja poziţii cheie chiar şi în parlamentele ţărilor dezvoltate din UE.
    SUA este deja cucerită financiar de China, UE este în acest moment fiară care se ridică din mare ca să facă război cu sfinţii; fiară care în final se va lupta cu Tigrul Chinei, sub cupola căruia se afla de fapt tot Orientul.
Personal, consider că, decât să fim ocupaţi de chinezi în următorii o sută de ani de sclavie financiară şi economică, este de preferat să începem şi noi, asemenea Chinei, un program de inginerie genetică, pentru a identifica genele din cele zece triburi atlante, şi apoi să aducem aceste triburi în ţara mamă, România, numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis.
    Voi încerca să scriu acum despre cum văd eu reconstrucţia României şi a Europei în următorii 20-30 de ani. Mai întâi va trebui, în cadrul unui proiect de inginerie umană, să aplicăm o strategie politică şi culturală conform căreia explozia este distructivă şi descensionala, iar implozia este creativă şi ascensională. Acesta este de altfel şi primul principiu al naşterii Universului. Dacă vom şti să aplicăm corect programul genetic pentru aducerea celor zece triburi atlante în România, vom putea învinge chiar şi poporul chinez, care în acest moment este cea mai mare putere financiară din lume, ca să nu mai vorbim că toate finanţările în cercetare ştiinţifică şi culturală la nivel social-planetar vin acum numai din China.
    Iată de ce cred că, ceva trebuie să vină şi să se declanşeze din cea mai bogată ţară şi din cea mai săracă ţară europeană, dar cu o genă foarte puternică şi cu nucleul cel mai fecund al latinităţii. Or, a uni aceste contrarii nu e greu, când ai o astfel de gena puternică şi un nucleu fecund; poţi să uneşti la început cele zece triburi atlante sub o singură cupolă şi Coroana regală, apoi să negociezi cu popoarele cu origini lemuriene pentru a uni şi restul popoarelor sub acest regat-sacru al Atlanţilor din Carpaţi.
    Strategia noastră, a românilor, ar trebui să urmeze viziunea lui Mircea Eliade şi a unicului său discipol Ioan Petru Culianu. Aceşti doi mari savanţi romani, şi fără îndoială cei mai mari istorici ai religiilor din lume, aveau viziunea „sacrului camuflat în profan şi a profanului camuflat în sacru”. Cu alte cuvinte, cunoşteau codurile popoarelor şi „ordinea secretă” în lucruri şi fiinţe. Împreună, ME şi IPC, credeau că popoarele extraeuropene ar putea salva civilizaţia Occidentului, aflată la apogeu, într-un grad mare de masculinizare şi de provincializare. Urmărind aceasta viziune şi strategie politică, noi ar trebui să ne reconsiderăm poziţiile strategice între Orient şi Occident, să dezvoltăm statul cultural roman, universal, şi să folosim ştiinţa acestor doi mari romani, ME şi IPC, nu numai să ne mândrim doar cu numele lor. Fiind o ţară strategică pe harta Europei, putem fi cei mai buni mediatori între Orient şi Occident, de exemplu, în conflictul dintre Iran şi Israel, şi să începem să aducem în ţara mama măcar câte un milion din cele zece triburi atlante care au expansionat în toate colţurile pământului în ultimii 3000 de ani. Intuiţia mea îmi spune că noi, romanii de pretutindeni, trebuie să ne unim acum nu numai cu republica Moldova, care e trup din trupul ţării, ci trebuie să ne unim cu cele zece triburi atlante, pentru că poporul român are o putere extraordinare de asimilare a tuturor popoarelor.
    Aceste triburi atlante sunt: 1.Tribul Germania Buerebustas, care este al doilea regat atlant, avându-şi locuitorii originali în jurul lacului Constantă din Germania actuală. 2. Triburile etrusce din Italia, avându-şi locuitorii originali în Cortona, în provincia Toscană. 3. Triburile Punjab din India, care se pare că sunt în acest moment cel mai mare trib atlant, După afirmaţiile şi cercetările dr. Lucian Iosif Cuesdean, acest trib atlant, de masageţi, ar avea peste o sută de milioane de masageţi, vorbitori de limba romană. Acest trib se întinde de la graniţele Indiei cu Pakistanul până în Egipt, Iran şi Afganistan. În acest caz este posibil ca, unind tribul mesagetilor cu celelalte triburi atlante din alte nouă tari, regatul-atlant să numere, împreună, peste cinci sute de milioane de atlanţi cu origini în ţara mamă, România, ceea ce înseamnă că ar putea să depăşească populaţia Uniunii Europene, cât este în ceasul acesta. Tribul acesta al mesagetilor aparţine de cea de-a şasea tara atlanta. 4. Triburile solare din Egipt, aparţinând marilor regi solari, intermediari divini între oameni şi zeii solari a cărui Disc-solar era zugrăvit cu multe raze terminate cu mâini, uneori reprezentând Crucea de lumină, alteori o “Stea arzătoare cu opt raze”. Acest trib egiptean, solar, aparţine de cea de-a opta tara atlanta.
Celelalte cinci triburi: celtice, veneţiene, sumeriene, tunisiene şi babiloniene, toate aparţin de primul regat-sacru al Atlanţilor din Carpaţi.
Interesant este faptul consemnat şi în Dacia preistorică de Nicolae Densusianu, ca triburile de la vest de Carpaţi până la izvoarele Dunării (Pădurea Neagră) au fost ridicate de prima regină, Leukippe, atestată de cel mai războinic neam de pe pământ, un neam de pelasgi a cărui rege era Pelasgos. Acesta era un neam de uriaşi care trăiau în comuniune cu toate rasele pământului din vremea aceea. Unul dintre aceşti uriaşi atlanţi, de 12 metri, a fost găsit în Galeria Hiperboreanului din Roşia Montana încă din anul 1973, care din păcate, pentru că noi eram ocupaţi de ruşi, a fost dus în fosta Uniune Sovietică. Expansiunea şi forţa atlanţilor din Carpaţi a invadat toată Europa, Asia Mică, Africa şi toată America, după care a împărţit toată insula Atlantis în zece regate. Despre aceste regate-sacre, atlante, ne vorbeşte Platon în dialogurile sale în Timaios şi Kritias.
    Important de reţinut este faptul că noi, romanii, avem acum misiunea istorică de a uni aceste zece triburi atlante în matca lor primordială numită Terra Mirabilis. Or, această mare unire a atlanţilor de pretutindeni trebuie făcută nu prin explozie, ci prin implozia genetică a popoarelor. Pentru ca implozia e creativă şi ascensională, iar explozia e distructivă şi descensionala. Acesta este de altfel şi primul principiu de naştere al popoarelor din intraga lume. A acţiona prin explozie înseamnă a crea un masacru în toate popoarele lumii înghiţite acum în sfera de Putere bruxelleză condusă de extraeuropeni.
    Începutul Eonului mesianic, din primul an al noului univers care este acum de 69 de ani, şi trecerea noastră în cel de-al cincilea ciclu de existenţa umană, se va petrece în două perioade: în prima perioadă, 2012-2024, va fi primăvara popoarelor din cel de-al cincilea ciclu de existenţa umană, iar perioada 2024-2081, va fi toamna popoarelor, când „Ultimul soare negru înainte de 2081” îşi va face apariţia pe cer, iar popoarele vor parcurge Marea Trecere, care necesită transformări sociale extrem de grave la nivel social-planetar. Dar, mai înainte, vor fi mari transformări ecologice a planetei Terra, care se va transforma în Stea, într-o biosferă luminoasă şi translucidă, locuită şi în Pământul Interior şi pe suprafaţa ei cu alte neamuri şi popoare. Axa pământului, de asemenea, se va schimba în mod sigur, de la înclinaţia ei de 23 de grade, va reveni la vechea ei poziţie iniţială, aşa cum a fost în urmă cu peste 9000 de ani, în „fortăreaţa carpatică”.
    Ca o curiozitate, de ce credeţi că evreii au ales să cumpere această ţară verde, numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis?
Său: de ce credeţi că „marele exod” al iudeilor se va petrece în România, în Grădina Maicii Domnului? Pentru că numai aici, în acest spaţiu sacru, în ţara hiperboreenilor, întreaga sferă cerească se roteşte în jurul unei AXE ideale care trece prin centrul pământului. Axa este deci şi a cerului iar punctele în care ea străpunge Terra sunt numite "Coloanele Luminoase", adică „cardines mundi”, ele fiind două, una la nord - „axa boreală „şi alta la sud - axa australis”. Unde se afla aceasta „axis mundi „prin care trec " Coloanele Luminoase"? Mai întâi, Pliniu cel Bătrân, în Historia naturalis, ne spune că aceste "Coloane Luminoase" se afla în ţara hiperboreenilor, în spatele Munţilor Carpaţi, în „fortăreaţa carpatică”, acolo se afla „tatanele lumii”.
    Cu alte cuvinte, vom striga iar, aşa cum am strigat întotdeauna în istorie, si vom fi salvaţi în „Noul Ierusalim” al Atlanţilor din Carpaţi, pentru că se găseşte în Centrul Lumii. Pliniu cel Bătrân ne spune că Centrul Lumii este locul pe unde trece axa pământului, şi că locul acela să află în ţara hiperboreenilor din Terra Mirabilis. Este locul de unde izvorâse puterea regilor Atlanţi şi unde se născuse Oraşul Sacru – Atlantisul – Oraşul Coroanelor. Poetul Ovidiu indica cu mai multă precizie locul: „Viaţa mi-o petrec departe de patrie, sub axa boreală\Pe pământul care se afla în stânga Marii Euxine.” În Ponticele Ovidiu întăreşte aceasta afirmaţii: „Dar eu care sunt la extremitatea lumii sub tatanele lumii, Şi te văd venind de la Roma în mijlocul geţilor!”
    Iată de ce consider că numai aici se va putea uni „ramura cu rădăcina” în noul Pom al Vieţii. Pentru că în primul rând romanii, prin marca genetică a geto-dacilor, care poartă „codul 666”, sunt compatibili genetic cu lumea zeilor şi implicit cu poporul Israel, care au făcut deja un „dublu salt cuantic” prin homozigotare, prin simplitate şi puritate genetică.
În al doilea rând, consider că este bine să se petreacă acest „mare exod” al evreilor în România, pentru că în contextul crizei mondiale şi al depresiei financiare prelungite în care se afla acum omenirea, din punct de vedere al PIB-lui România este în acest moment cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană şi aproape pierdută financiar, economic şi politic. Pierdută financiar, dar nu şi inconştienţa cultural. „Cultura este puterea popoarelor”, ne spune Mihai Eminescu. Cultura poate fi în acelaşi timp şi putere politică şi putere religioasă, dar numai pentru acelor popoare care au o conştiinţă cosmică avansată, care sunt conştiente de propriile lor valori naţionale şi care recunosc în acelaşi timp şi valorile culturii universale, ale creaţiei de Idei mari, precum Infinitul şi Eternitatea.
    Iată de ce am spus mai sus că România este aproape pierdută financiar, economic şi politic, dar nu şi inconştienta cultural. Pentru că, atenţie mare, dragi romani, inconştienta este o ţară, o patrie, conştiinţa, un exil. Iar eternitatea României este chiar "cheia" si “medalionul” cu care vom şti cum să intrăm în istoria culturii universale şi a civilizaţiilor lumii, prin acest exil perpetuum care se cheamă revoluţia conştiinţei cosmice de gradul I, II şi III. În acest prim caz, de conştiinţă cosmică, (alegeţi Dvs. gradul) sunt legitime şi obligatorii patru întrebări esenţiale:
    1. Sunteţi de acord cu amestecul raselor, pentru a întemeia un stat nou, atlant, multicultural si multinaţional?
    2. Aţi fi de acord să devenim, în acelaşi timp, şi al 51-lea stat al SUA?
    3. Din punct de vedere genetic, în care tipologie de filiaţie ne regăsim noi, romanii, aflaţi între Orient şi Occident, în complexul de culturi şi civilizaţii euro-afro-asia-america?
    4. Sau, altfel spus: veţi fi de acord să aducem în ţara mamă, România, cele zece triburi atlante, împrăştiate prin toate colţurile lumii?
Toate astrele lucrează acum pentru noi, romanii. Acum e momentul istoric să devenim o mare naţiune pe harta lumii, şi cel mai mare regat-sacru din omenire.
    O singură Regina-mamă va da naştere de cinci ori unor gemeni de parte femeiască. Aceste gemene-regine-amazoane se vor lupta cu 30 de arhonţi, printre care zece demoni sublunari care locuiesc deja pe planeta noastră şi au în proprietate pământul nostru. Şi după ce îi vor învinge pe aceşti arhonţi, vor stăpâni pământul întreg printr-o Cultură matrifocala şi matrilocala paşnică. Lupta cea mare se va da în Grădina Maicii Domnului, în Creasta Anilor din Ardeal. Grădina aceasta înseamnă Gradina celor zece Regine atlante, care vor guverna întreaga lume sub Coroana regală, în viitorul Oraş sacru din Terra Mirabilis numit Atlantisul – Oraşul Coroanelor. Iar Regina care va naşte de cinci ori aceste zece regine-gemene este Fecioară cu inorogul.
    După calendarul solar, atlant, de la Sarmisegetussa, unde există relicva Ceasului Cosmic din urmă cu peste 9000 de ani, noi ne aflăm în anul 7520. În perioada 7520-7525, Fecioara Regina cu inorogul va fi însămânţata de la mai mulţi soţi pentru a da naştere la cinci perechi de Fecioare de lumină. Prinţul Consort al acestei Regine matca, descinde din Eve-Nor, din Primul Bărbat, numit şi A-Da-Mas. Regina şi Prinţul Consort vor fi atestaţi ca prima pereche nouă Adam-Eva; după refacerea posterităţii genetice, Regina va locui în Oraşul Coroanelor – Atlantisul din Crasta Anilor, şi va fi numită Marea Mama a Zeilor Atlanţi, descendenţi dintr-un monarh de la gurile Dunării şi din Regina Mamă a Greciei, singura regină creştină ortodoxă din lume. România şi Grecia aparţin de primul regat-sacru, atlant, din lume. Noi cu grecii suntem fraţi de cruce.
Pentru însămânţarea Reginei Moştenitoare a României din primul regat -sacru din Terra Mirabilis, se va da o luptă mare între zece regi atlanţi pentru ai cuceri favorurile. În final, însămânţarea va fi făcută pe cale spirituală în primele patruzeci de zile la formarea embrionului de către îngerii de lumină, şi artificial prin „implant uterin”, în urma unei „selecţii de astrocite” din cel puţin patru mii de bărbaţi din cele zece triburi atlante. După naşterea celor cinci gemene din Regina Mamă, aceasta va deveni Marea Preoteasa a Soarelui, care va deţine Discul-solar. Zece milioane de amazoane lucrătoare-de-lumină o vor păzi pe această Regina Mamă a zeilor solari din Europa. O vor păzi prin meditaţie transcedentală şi prin comunicare telepatică. Şi numai sub protecţia acestor zece Regine, conduse de Marea Preoteasa care va deţine Discul-solar, şi sub protecţia armatei celor zece milioane de amazoane lucrătoare-de-lumină, vom putea declanşa invazia celor zece triburi atlante în ţara mamă, România, din Terra Mirabilis.
    Dar ajunge cu viziunile solare şi cu alte explicaţii şi ascensiuni celeste, să trecem acum la fapte. Şi, asemenea chirurgilor care nu mai cred în adevărul explicaţiilor, ci doar în adevărul operaţiilor, să operăm şi noi în plan fizic şi spiritual, în unghiul de incidenta dintre planul cosmic şi planul uman: Discul-solar, Tronul energetic pentru Marea Preoteasa a Soarelui Corana Regală, Marea Cupolă, şi alte instrumente de comunicata telepatică şi de prestidigitaţie în viitorul Oraş Sacru – Atlantisul – Oraşul Coroanelor – le pot construi chiar eu. Ele sunt deja create şi construite în proporţie de 80%, mai trebuie doar procesate, după schiţele mele, tăiate cu tehnologie laser, apoi fabricate în serie mică şi distribuite acestor celor zece milioane de amazoane lucrătoare-de-lumină, şi altor regine şi preotese solare. Cu aceste instrumente se poate comunica telepatic, căci trebuie ştiut faptul că atlanţii comunicau numai pe cale telepatică. La Atlanţi, Soarele era zeiţa, iar Luna – zeu!
    După părerea mea, nu vom putea inghide-deschide un Cerc de lumină sau un Cerc de foc fără acest Disc-solar, Cupolă, Tron energetic, Coroana regală, Troita-RSB şi alte instrumente de comunicare telepatică (potir, cupa sfântă, chivot genetic) Cei care vor percepe lucrul acesta – preoţii atlanţi, străjerii sfântului gral, amazoanele lucrătoare-de-lumină, şi poate chiar şi una dintre regine, vor trebui să mă contacteze, mai întâi pe cale telepatică, apoi pe alte reţele de socializare, inclusiv cea de pe Facebook, pentru masaje mai puţin confidenţiale.
    După ce voi fi contactat telepatic, voi cere să formăm împreună o echipă, apoi o Confederaţie atlanta, cu un Consiliu de coroană format din două coroane, una Sus, în Cerul cristalin (pentru conexiuni cu Cerul Empireu) alta, jos, pe pământ, în care să acţioneze un milion de amazoane lucrătoare-de-lumină, în mijlocul cărora vor fi străjeri, mesageri, preoţi ai Artei-transformarii, din ambele tabere, atlante şi lemuriene, şi zece Cârmuitori Eonici. Printre toţi aceştia numiţi mai sus, vor fi, probabil, şi acei mesageri care încearcă acum să declanşeze a cincea mişcare dacista, transcedentală, din România. Nu vreau să-i nominalizez, pentru că deja să ştiu şi se cunosc între ei în mare parte.
    În altă ordine de idei, după părerea mea, toţi aceşti dacologi, renumiţi lingvişti, de o erudiţie ieşită din comun, printre ei, cu doctorate în 12 limbi şi buni cunoscători a culturilor eleate şi heraclitice, şi iniţiaţi în ştiinţă şi în „preştiinţa divină”, în esoterism şi exoterism, nu vor putea ajunge la acea geometrie secretă (carteziana şi post carteziana) fără construcţia acestor instrumente de comunicare telepatică, pe care le-am numit mai sus. Nu vom putea, aşa cum spuneam, să închidem sau să deschidem Marele cerc de lumină şi Centura de foc stelar ce înconjoară pământul. Eu singur operez în astral cu acest „foc stelar”, prin „Steaua arzătoare cu opt raze”. Şi este curios lucru ca, în afară de câteva entităţi de lumină din Cerul cristalin, aici, jos, pe pământ, încă nu m-a contactat nimeni, cel puţin telepatic, sau măcar pe reţeaua de socializare de pe facebook, unde am o prezentare cât de cât accesibilă. Ca o curiozitate, care desigur o să vă pară stranie, vreau să vă spun că, cu o astfel de Cupolă, cu Disc-solar şi Ceas cosmic şi cu aceste instrumente de comunicare telepatică, se poate comunica cu tot ce trece prin „spaţiul curbat” din Terra Mirabilis, inclusiv se poate schimba traiectoria unor meteoriţi care trec prin spaţiul sublunar şi prin spaţiul supralunar. Eu însumi am avut această experienţă. Dacă vă spun acum că, sub această Cupolă transcedentală, insensibilă la războiul informaţional şi atomic sau la radiaţiile cu vibraţie joasă, cu Discul-solar şi cu Toita RSB, se poate comunica cu Soarele uriaş din Pleiada, din cel de-al doilea Centru extragalactic, se poate schimba climă, sau să declanşezi o explozie solara, sau o glaciaţiune, sau un potop, să rupi râul Styx care curge prin cer, ceea ce n-a reuşit nici Jupiter din vremea regelui Ianus-Birfons, veţi spune că sunt ori nebun, ori plecată cu pluta din lumea asta. Ori eu nu sunt un simplu nebun, am o „Stea arzătoare cu opt raze”, un „hârzob” cu care călătoresc pe ambele tărâmuri. Şi totuşi acest Disc-solar există şi are o putere uriaşă. Cu el se poate face să curgă râul Styx din cer vreme de patruzeci de zile şi să ridici nivelul mărilor şi oceanului cu vreo 40-50 de metri, sau să faci un potop de raze biofotonice din cel de-al cincilea soare – soarele mişcării - „Cel ce are ghiare şi se hrăneşte cu inimi omeneşti pentru că vrea mereu sângele şi regatul-atlant”, spune cartea sfântă. Poţi, de asemenea, să faci toate minunile pe care le-a făcut profetul Moise în Egipt. Şi, mai mult decât atât, poţi să declanşezi o glaciaţiune şi să muţi sediul regatului Marii Britaniei şi SUA în România, sau să-i convingi pe tarul Putin şi pe cancelarul Angela Merkel de utilitatea acestui Disc-solar cu Ceas Cosmic, nu doar pentru aşi salva „regatul” lor, ci chiar de a putea opri cu el meteoriţii, ca să nu mai cadă în spaţiul lor aerian. Acest Disc-solar există sub o Cupolă secretă, aşa cum există omul regal, omul de la zeu şi omul creştin.
    Coloanele infinite, genezele, ciclul reginelor, Apollon – Vânătorul steleor, Crucea de lumină, Steaua arzătoare cu opt raze, şi alte sculpturi pe care le puteţi vedea chiar şi pe reţeaua de socializare Facebook, ar trebui să vă convingă de puterea acestui Disc-solar. Care, amplasat sub o cupolă specială, şi aceasta amplasată într-un templu solar, ca acela pe care vreau să-l construim sub denumirea de TDMCE, ar putea să vă convingă pentru că, împreună, prin Arta-transformarii, sa putea începe o acţiune comună şi concretă, de a uni cele zece triburi atlante în ţara mamă, România, şi de a instaura monarhia lui Dumnezeu Creatorul pământului şi al cerul cel nou.
Dacă, însă, nu se întâmplă lucrul acesta, înseamnă că într-adevăr suntem încă conduşi de o forţă malefică care acţionează cu eonul Dracului. Dar nu va mai acţiona mult timp, pentru că timpul acestui eon malefic e pe sfârşite. De aceea, noi trebuie să intervenim în sistem şi să acţionăm prin implozie, prin influenţa unei forţe benefice care ne va conduce spre începutul Eonului mesianic.
    Treziţi-vă, romani! Strângeţi rândurile şi aprindeţi rugurile, ca să puteţi identifica aceste două forţe, diametral opuse, căci ceasul e aproape!
    Ascultaţi Ceasul Cosmic cum bate din aripa de aur a timpului sacru!
    Sfărmaţi clanul de „aristocraţie muncitorească” din comunism şi din capitalism, care vrea să facă acum regionalizarea României cu cei zece arhonţi din UE, fără o consultare parlamentară şi un referendum.
    Rupeţi lanţurile sclaviei capitalismului marxist şi vulgar, care a făcut din România cea mai săracă ţară din UE!
    Organizaţi-vă în triburi atlante, în jurul marilor Familii Regale, în jurul Carmuitorilor Eonici, si in jurul oamenilor nobili care comunică cu Dumnezeu. Şi care au misiunea de a conduce toate popoarele înlănţuite genetic de lanţuri universale de femei, sub o singură Coroana Regală, pe noul pământ, conectată la Coroana cerească din Cerul Cristalin!
    Aşa cum spuneam, ceva trebuie să vină din cea mai bogată ţară şi din cea mai săracă tara, pentru a uni ramura cu rădăcina. Ceva trebuie să intervină din afară în sistem, o glaciaţiune sau chiar o intervenţie extraterestră, anunţată oficial, ar trebui să înceapă pentru a scoate lumea din letargie, din întuneric şi negaţie, din n' crize şi din agonia Europei în care zacem toţi acum de o mie de ani. Lumea creştină şi întreaga civilizaţie Occidentală a ajuns la apogeu. Masa critică există, chiar dacă nu este anunţată oficial, ea este formată şi aşteaptă doar semnalul pentru a declanşa cea mai mare revoluţie de conştiinţă solară care a existat vreodată pe pământ.
    Practic, lumea modernă şi postmodernistă este bolnavă psihic de trei generaţii, pentru că toţi aparţinem acum de o singură „aristocraţie muncitorească”, comunistă şi capitalista.
    Pentru că am fost obijnuti să nu putem trăi fără stăpân. Şi numai faptul că nu s-a rescris până acum in intregime un nou Sistem formal, axiomatic, teologic, filozofic, politic şi economic de guvernare a lumii, altul decât cel comunist, capitalist sau mai ştiu eu ce utopie, ar trebui să ne facă să înţelegem că noi suntem acum ultimul ciclu de existenţa umană, al cincilea, şi poate ultima generaţie de pământeni.
    De aceea, în coşmarul existenţei pe care-l trăim acum, ne simţim parcă tot mai izolaţi, fără posibilitatea de a ne construi prezentul şi viitorul, după legile noastre, cu talentul şi conştiinţa noastră solară, aceea a lui Nicola Tesla, Henri Coandă şi Hermann Oberth. Legile noastre le fac acum nişte arhonţi sublunari care pretind că încă deţin controlul planetei şi că au în proprietate pământul şi destinele noastre. Le fac acum prin sute de directive care vin de sub scara Puterii bruxelleze, iar noi suntem obligaţi să acceptăm aceste legi şi directive, chiar dacă nu rezonează nici cum cu idealurile noastre înalte de democraţie şi progres. Talentul şi ştiinţa noastră solară sunt limitate şi cenzurate, şi îngrădite de nişte legi false şi programe culturale şi ştiinţifice care sunt sterile, fără o finalitate aplicată, organică şi benefică în timp real. Toate aceste proiecte culturale şi programe de eugenie umană şi de cercetare ştiinţifică au la baza cultul morţii şi distrugerea întregii civilizaţii umane.
    Nu se poate salva această civilizaţie a Occidentală, fără o renaştere spirituală a popoarelor europene, înghiţite deja în sfera de putere politică ocultă, care a muşcat deja din mărul cunoaşterii „nucleare”. În adâncul sufletului european din ultima vreme se afla mânia persecuţie. După eşecul comunismului şi al capitalismului, mânia persecuţiei acţionează asupra populaţiei civile din Europa sub forma unui şoc fizic şi psihic, datorită măsurilor de austeritate aplicate popoarelor indirect de către Germania, supranumită „locomotiva economiei”, care cere acum ţărilor sărace cedarea suveranităţii, regionalizarea statelor şi împărţirea acestora în noi provincii, care apoi vor fi federalizate prin pierderea graniţelor istorice. Iar lucrul acesta va scandaliza întreaga UE. Cât timp nu vom avea o singură Constituţie europeană care să apere în mod egal drepturile fundamentale a tuturor popoarelor statelor, popoarele europene se simt nesigure, neapărate, persecutate economic şi cultural, şi lipsite de o acţiune politică comună, cu finalitate în organizarea administrativă. Până şi regionalizarea noilor teritorii europene a celor 28 de state din UE se face forţat, fără măcar o dezbatere a legii regionalizării de către popor, fără un referendum naţional, sau european, sau măcar trecută legea prin parlamentele fiecărei ţări, ci doar prin asumarea răspunderii guvernelor marionetă de pa scara Puterii bruxelleze. Aşa încât orice acţiune născută din singurătatea atomică a acestor popoare europene, rămase fără stăpâni, la Bariera atomilor mulţimii, este explozivă, anarhica şi extrem de periculoasă, adică violenta şi distructivă. Pentru că puterea în lipsa Artei-transformarii care să o ordoneze şi să o transforme, s-a întors acum la stadiul de agresivitate pură.
    Practic, lumea europeană este în acest moment atât de obosită, de stresată şi de maltratata psihic, încât nu mai ascultă nimeni de nimeni, nimeni nu mai crede în nimic, şi dacă ar fi să înceapă în chiar clipa aceasta un război civil în UE, acesta s-ar extinde rapid la nivel social-planetar, tulburând toate apele. Toţi s-ar răzbuna împotriva tuturor, dar fără sens, fără nici o finalitate politică şi socială. Iar lucrul acesta se întâmplă pentru că, probabil, 80% din populaţia lumii suntem deja în faza de hibridizare, aflaţi în comă tehnică şi politica la nivel social-planetar. Pentru că o gaşcă de păpuşari, globalişti şi globalizaţi, aflaţi în cârdăşie cu nişte codoşi imbecili şi rudimentari, care lucrează prin societăţi secrete pe care nici nu mai e nevoie să le mai numesc căci le ştie toată lumea acum, tot încearcă, fără rezultate concrete, să conducă omenirea prin cenzura tehnologică şi culturală, şi prin aşa zisul fenomen de globalizare forţată a lucrurilor şi de tribalizare a persoanelor într-o singură republica universală condusă din umbră de un singur guvern mondial, care vor cu orice preţ să facă un masacru al popoarelor până la eliminarea cu 90% din populaţia lumii.
    În 1989, în timpul revoluţie (sau loviluţie) am avut viziunea unei revoluţii la nivel social-planetar. Încercând să adorm măcar o oră în cele şapte zile şi nopţi de coşmar cât a durat revolta socială la Arad şi Timişoara, vedem armate întregi de terorişti care se deplasau atât din Orientul islamic cât şi din Occident, în frunte cu SUA, cu echipamente militare speciale, vedeam armate hibridizate şi teleghidate de două centre de putere care comandau să se distrugă reciproc. Astfel, populaţia civilă, fiind în mijlocul acestor bande de diversiune, organizate în aşa fel încât să se elimine reciproc, nu reuşea să se organizeze în spirit revoluţionar, de conştiinţă, din pricina unor zvonuri fase, precum „apa şi mâncare otrăvită”, electricitate tăiată, etc., astfel încât chiar şi după câteva luni de la revolutie nimeni nu putea să creeze o stabilitate politică în ţară.
    Acum, dacă ar începe o altă revoluţie la nivel socila-planetar, aceasta ar putea fi un dezastru mondial. Şi nu cred că va înceta până nu se vor lichida toate clanurile de îmbogăţiţi peste noapte in ultimii 23 de ani, care nu prea mai au acum unde să se ascundă. Lumea este atâta de dezbinată şi de bolnavă în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, încât nu văd pe cineva care ar mai putea să deţină controlul populaţiei la nivel social-planetar. Dumai Dumnezeu şi Mama natură ar mai putea linişti acum această mare Tulburare a apelor din toată lumea.
    Arta-transformarii este o fântână cu apă vie. Poţi să schimbi satul, oraşul său ţară unde te-ai născut, dar nu poţi schimba fântână cu apă vie sau să te mai scalzi o dată în Scăldătoare (în „Scăldătoarea Betseda”) Căci această fântână cu apă vie şi Scăldătoare, prin care trece doar odată îngerul şi tulbura apa, spre vindecare, acum nici nu scade, nici nu creşte după voinţa omului, ea scade sau creşte după voinţa lui Dumnezeu.
    Ceea ce mă interesează pe mine acum este că, prin sculpturile mele – unele având şi funcţie de instrumente de comunicare telepatică – să conectez duhul românesc pe orbita universalităţii şi să prelungesc Stâlpul Central al Coloanei soarelui de vis, de pa axă pământului pe axa Cerului cristalin. În acesta fel s-ar putea crea un imperialism românesc de ordin strict spiritual ce ar putea expansiona prin cele zece triburi atlanteene, făcând astfel din România cel mai puternic regat-atlant de spiritualitate din întreaga lume.
    Îşi iubeşte ţară şi neamul atlant acela care ştie că, dintotdeauna cultura este puterea popoarelor, şi că numai prin ştiinţa zeilor şi prin spiritualitate înalta vei putea rămâne şi tu aici, în Terra Mirabilis, legat şi păstrat de pământul tău românesc. Nu iubeşti numai tot ce a fost al strămoşilor tăi atlanţi şi geto-daci, sau ce este numai al tău – ci vrei şi să lupţi, printr-o judecată severă şi o îndurare totală, pentru că această cultură atlanteeana să fie cunoscută în eternitate, să rămână peste şi dincolo de istorie.
Orice se poate întâmpla cu România acum, poate să fie regionalizata, federalizata, robita şi ştearsă de pe faţa pământului. Dar nici o forţă, nici măcar forţa malefică care e eonul Dracului, nu o poate scoate din eternitatea ei, de ţară atlanta, de primul regat-sacru al omenirii. Nici o revoluţie, nici un măcel, nici o catastrofă ecologică nu va putea ucide pe zeii noştri atlanţi, care s-au reîncarnat pe o „scară creaturala” de 50.000 de ani, de la misterioşii pelasgi, la zeii cei mari de la Dunăre; de la Neptunos – Atlas – Poseidon până la Orpheos, Zamolzis şi cele zece Preotese ale Soarelui din Vatră Atlanţilor, dintre care una deţine în mod sigur Discul-solar.
    Chiar dacă toate bibliotecile din toată lumea, care deţin aceste documente despre Atlanţii din Carpaţi, ar fi distruse într-un cataclism, aceşti mari zei atlanţi şi aceste zece Preotese ale Soarelui vor continua să domina şi să fertilizeze lumea.
    Aşa să ne ajute Dumnezeu!
   Sirnea, 30 aprilie, 2013 – Groapa Hiperboreanului
                            * * *
    PS: Pentru a şti despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos:
Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynomes, Mnemosynes, Iele, Valkirii, etc.)

Niciun comentariu: