Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

luni, 23 februarie 2015

Note pentru Agonia Uniunii Europene (februarie, 2015) Prevederile acordului de pace de la Minsk.

   Foto: Coloana Femeia îngerilor melancoliei, Vânătorul stelelor şi cele trei zeiţe-mume ale pământului pe harta verde a României.
   

      Dragi prieteni,
   O zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!
   Cunoscută de marii istorici, antropologi şi geneticieni drept Stâlpul Central al Europei şi nucleul cel mai fecund al latinităţii, România a devenit, iată, Insulă Lumii ADN-Utopia, sub protecţia Statelor Unite şi a forţelor NATO, dar înconjurată şi ameninţată ideologic şi militar de o pseudospecie de extratereştri, ET-X-Y-Z: de “omul recent” (H.R. Patapievici) şi de “noul barbar” dezlănţuit din triburile slave şi fino-ugrice de pe “câmpurile negre” ale Ucrainei, inclusiv din triburile noului Stat islamic, pregătite pentru o altă “primăvară arabă”, ca să ia cu asalt întreaga civilizaţie europeană. Trei fantome ale istoriei celei mai mari înşelătorii umane, care încă nu s-au trezit din coşmarul ultimului război mondial, şi care nu văd altceva în civilizaţia occidentului, decât războiul şi ura între popoare, sămânţa morţii din om şi “însămânţarea unor mişcări separatiste care ar pune România în incapacitatea de acţiune a NATO cu intervenţia de tipul Articulului 5”, după cum declara recent generalul Constantin Degeratu, fost ministrul al forţelor armate.
   După acordul de pace de la Minsk, linia frontului a ajuns la Odesa, la 50 de km de Moldova, un pod nu prea îndepărtat de România. Pentru ca lumea est-europeană să nu rămână mereu în istorie o risipă de oameni, de energie şi de timp, iar copiii noştri drept “carne detun” în maşina de război a forţele infernale, e legitim şi obligatoriu să ne implicăm în geopolitică, fiecare cu ce poate. Mai întâi să ne deschidem unul altuia Porţile virtuale către cer, să ne întindem Mâna Destinului şi împreună să formăm, sus, în cerul patriei, un Cerc de lumină, iar jos, pe pământ, un lanţ uman, pacifist, ca să ne putem apăra civilizaţia occidentală, Insula Lumii ADN materie pozitivă şi, dacă vreţi, Civilizaţia Iubirii şi a Atlanţilor din “fortăreaţa carpatică”. Un om bine informat îşi poate învinge mai uşor frica de moarte, depresia economică prelungită şi singurătatea atomică.
   Având la dispoziţie Internetul şi aceste reţele virtuale de socializare, consider că, pentru a câştiga acest război mondial, este absolut necesar să ne cunoaştem bine duşmanul, european şi extraeuropean, forţele combatante care se luptă pe frontul de est (“linia roşie”, după cum o numeşte V. Putin; noi îi spunem “ciuma roşie”),  să cunoaştem teoria lumilor unipolare, bipolare şi multipolare, care se aplică în orice război prin teoria cardiocentrică a circulaţiei sângelui prin “apă, glod şi sânge”, şi nu în ultimul rând să ştim ce înseamnă un Acord de pace, Armistiţiu de război, amnistie generală, schimburi de prizonieri (şi de “spioni”), şi controlul acestora prin imagini din satelit, cu drone, cu date radar şi observatori în teren, etc. 
   Să nu fim naivi, România e fără tron, îngenunchiată şi băgată până în gât în acest război biologic mondial, ţara e încă condusă de bolşevici şi  de manşevicii iudeo-masoni, de 25 de ani politicienii noştri nu au negociat numai cu fabricile, uzinele sau resursele ţării, au negociat şi cu vieţile noastră. Altfel nu se explică de ce am ajuns în 25 de ani de la 23.500.000 câţi eram în ’89 la vreo 16 milioane de romani cât mai suntem în ţară, că nici  institutul român de statistică (IRS) nu reuşeşte să ne mai numere, iar restul rătăcim de un sfert de veac prin lume pe drumuri fără întoarcere. În 2001, am făcut reconciliere cu Familia Regală, îl avem în ţară de 14 ani pe regele Mihai I al României, dar încă nu avem bărbaţi de stat şi un preşedinte  curajos, care să pună într-o discuţie serioasă soarta poporului român şi schimbarea urgentă a formei de guvernământ, ţara are nevoie de un preşedinte care să aibă înţelepciunea, curajul şi autoritatea ca să negocieze cu marile puteri interesele ţării noastre. Sperăm ca noul preşedintele ales, Klaus Iohannis, să facă acest lucru, şi să nu calce în picioare speranţele românilor, aşa cum a făcut în două mandate ex-preşedintele T. Băsescu, blestematul de  pirat Ulise – ucigaşul cu corăbiile sale negre, care a dezbinat, a jefuit şi a îndatorat ţara la F.M.I pentru 50 de ani împreună cu ţiitoarea lui, Elena Udrea din Troia de carton.
   M. Eliade, celebru istoric al religiilor şi profet al neamului românesc, avertiza România şi Europa în urmă cu 70 de ani, afirmând că:” Economia spirituală a Creştinătăţii nu mai poate funcţiona; în locul ei se instaurează matriarhatul german şi tribul sovietic, cu o economie specifică şi o spiritualitate specifică. Pâine nu vor mai mânca decât arienii (în matriarhatul german) şi proletarii (în tribul sovietic) De asemenea “idei” nu vor mai putea avea decât acei care cunosc pe de rost formulele magice ale economiilor respective” (citat din articolul “Noul barbar”, 27 ianuarie 1935)
   Să auzim de bine! Iată şi un link cu Prevederile acordului de pace de la Minsk:

http://www.revista22.ro/john-kerry-secretarul-de-stat-american-acordul-de-la-minsk-a-fost-incalcat-sua-vor-adopta-sanctiuni-severe-impotriva-rusiei-53439.html


  

Niciun comentariu: