Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

vineri, 13 martie 2015

Agonia Uniunii Europene. O sută de ani de război sub sabia psihotronică. Volumul 2 (9) - eseu scris în coautorat cu Raluca-Crina Florescu

   
     Foto: Destinul României (Stemă românească cu înger)
  “Curăţă câmpul, ca să aibă loc să aterizeze îngerii”
      (Nichita Stănescu)
   "În orice comunitate există trei cercuri: Marele Cerc ce o conţine în întregime; Cercul Funcţiunilor sau cei ce contează, alcătuind 10% din ansamblu; şi Cercul Interior, şefii şefilor, care sunt 2% din întreg sau 20% din Cercul Funcţiunilor. Din Cercul Interior provine tot Binele, dar şi tot Răul."   (Ioan Petru Culianu)

   Notă pentru Agonia UE

   Dragi prieteni, în 2013 şi 2014, am publicat pe revista Confluenţe literare primul volum din eseul geopolitic Agonia UE (opt Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X). Tot în anul 2014, am scris următoarele două volume, şi am dorit să public la Editura Virtuală, într-o ediţie digitală, în coautorat cu Raluca-Crina Florescu, trei volume din acest eseu (360 de pagini), sub forma unui dialog epistolar între două generaţii (generaţia optzecistă şi generaţia douămiistă). Din păcate, nu a fost posibil pentru că nu am găsit un sponsor care să sprijine acest proiect cultural european. Sperăm ca măcar anul acesta, prietenii de pe Facebook, şi nu numai, să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU. Anul acesta, începând cu luna martie, continui publicarea volumului 2 din Agonia UE. Subtitlurile eseului aparţin lui Raluca-Crina Florescu. Mulţumim pentru interesul acordat acestui proiect cultural universal pe care sperăm să-l putem merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.



   DOAMNELOR, DOMNIŞOARELOR ŞI DOMNILOR,

dragi prieteni, pământeni şi nepământeni de pe“continentul secret” Facebook şi de ori unde vă aflaţi la orizontului misterului...a Misterului în Unu... în Doi...şi în Trei...în Cercul de Casă...în Cercul Funcţiunilor...în Cercul Interior şi în Marele Cerc, inclusiv în Pământul Interior.

   O zi bună să vă dea Dumnezeu...în care voi nu credeţi! Cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin...celor care cred!

   Aceasta scrisoare ar putea să vă facă să vedeţi lumea ca pe o structură de forţă, ce corespunde foarte bine felului în care doi păpuşari codoşi, globalişti şi globalizaţi, îşi sugrumă acum târfa clasică (femeia fatală). Şi să vă ofere şansa de a înţelege ceea ce deja Ştiţi! Şi anume că, în orice comunitate există trei cercuri concentrice şi că existenţa lumii este guvernată de un fel de guvern mondial ce guvernează peste aceste trei cercuri prin două reguli imuabile. Prima:când nu mai e nici o târfă de lux în aceste trei cercuri, nu mai sunt nici păpuşari codoşi, globalişti şi globalizaţi. Şi a doua regulă:toţi păpuşarii codoşii, inclusiv cei din guvernul mondial, lipsiţi de viziune, sunt demenţi.

   Altfel nu se explică de ce aceşti păpuşari demenţi, aşa-zişi experţi în comisiile din UE, din SUA, din ONU şi din guvernul mondial, în oricare din cele Trei cercuri din Marele Cerc ar guverna, pentru că au aflat principiul câştigătorului, nu mai urmăresc acum decât profitul veşnic prin suprimarea târfelor clasice şi apoi prin propria lor eliminare.

   Este foarte posibil ca această criză financiară mondială şi depresie economică prelungită să dea lovitura fatală sistemului capitalist mondial. Şi întreaga lume să intre în colaps financiar şi în colaps biologic - prin implanturile RIFID pe creierul bicameral şi prin implanturi uterine, şi din interferenţa acestora să rezulte noua rasă umană şi o nouă“geneză” -, fără a se mai încheia procesul dureros de globalizare forţată a lucrurilor şi noua tribalizare a persoanelor prin politica Depopulării Globale. Aşa ceva ar putea determina un al treilea război mondial cu consecinţe incalculabile pentru Europa şi planeta noastră, şi pentru cei peste şapte miliarde de oameni.

   În timpul unui război mondial, se moare în toate cele trei Cercuri de putere, în progresie exponenţială, la o paritate de unu la zece: din extratereştri ET-X-Y-Z, din şefii marilor Familii Regale şi din şefii şefilor din Aristocraţia Neagră. Astfel, pentru unul din extratereştri ET-X-Y-Z trebuie să moară zece din FR; pentru zece din FR trebuie să moară o sută din AN; pentru o sută din AN trebuie să moară o mie din“Ferma de Animale Rare” sau câteva milioane de oameni fără destin din “Ferma animalelor orwelliene”. Şi aşa mai departe.

   RĂZBOIUL STELELOR

   Se moare în progresie exponenţială, totul e stabilit în baza unui program de “deprogramare” a popoarelor prin procesul de globalizare forţată, în care moarte vine la comandă numerică, digitală, sub “sabia psihotronică”, prin programul ciber-, nano-, bio-,  program pe care forţele cereşti îl numesc Programul Terra PIG5 (program de inginerie genetică), iar forţele infernale îl numesc Programul Politic de Depopulare Globală – de care organele juridice naţionale şi internaţionale nu au voie să se atingă, deoarece acestea sunt prerogative de securitate globală, nu-i aşa?

   Cu alte cuvinte trăim toţi acum, dar absolut toţi, cu viii şi cu morţii“electrici” laolaltă, pe un pământ rămas fără centru - călcat de roţile Fiarelor însemnate de extratereştri ET-X-Y-Z, lovit şi otrăvit de două armate combatante care se vor elimina reciproc:una de“automate ale morţii”, cealaltă, de procesiunea sunetelor răsculate care lovesc toate în acelaşi timp, fără formă, fără ordine, fără poruncă, fără mamă, fără tată, fără suflet şi fără Dumnezeu, până ce se sfarmă pământul şi se surpă cerul într-un război al focului stelar  - “Războiul stelelor” anticipat încă din anii ’81 de ex-preşedintele Statelor Unite R. Regan.  

   Aşadar, în legătură cu al treilea război mondial, uitaţi cum stau lucrurile: Uniunea Europeană este chiar “Fiara care se ridică din pământ, care poartă semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte, adică numele fiarei sau numărul numelui ei, care este număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase...Şi fiara care se ridică din mare să facă război cu sfinţii”, spune cartea sfântă, în Apocalipsa lui Isus Hristos (Capitolul 13; 7-18).

   CALUL TROIAN

   UE a devenit acum un alt“Cal troian” din “Cetatea cea mare, care a adăpat toate nemurile din vinul mîniei desfrănării Fiarei”...şi “Babilonul cel mare, mama prostituatelor şi a urăciunilor pământului...îmbătată de sângele sfinţilor şi de sângele martorilor lui Isus”...UE e chiar“Vestea Căderii Babilonului”, mai spune cartea sfântă. E“Turnul Babel răsturnat” în ultimul război mondial, care v-a culmina cu o bătălie de proporţii universale, cu intervenţii ale Zeilor Cei Mari de la Gurile Dunării în mijlocul zbaterilor omeneşti - pe un câmp de luptă mitic unde, după Biblie, ar urma disputarea bătăliei apocalipticei între forţele Binelui şi Răului din ziua Judecăţii de Apoi.

   Cu alte cuvinte, noi, românii, trăim deja în mijlocul acestui Armageddon (“Har Megiddon” în ebraică), declanşat la începutul anului 2014 pe“câmpurile negre” din Ucraina (unde încă se mai pot găsi ultimele blonde înalte şi cu ochi verzi şi albaştri, probabil, din ultimele linii genetice solare care se sting acum), deci, iată, a început războiul civil al “amazoanelor” care dă în clocot acum în Marea Neagră (numită în antichitate “Oceanul care înconjoară lumea”) şi e gata să explodeze butoiul cu pulbere şi în Balcani, şi la Bruxelles, şi la Moscova, şi la Londra, şi la New York.

   CRUCIADA LUI V. PUTIN

   După anexarea din martie 2014 a Crimeei şi în mai a estului Ucrainei de către Rusia, V. Putin are în vedere o cruciadă euroasiatică împotriva Statelor Unite şi un scenariu de revoluţie anticapitalistă care va declanşa al doilea val de agresiune comunistă asupra celor 28 de state aşa-zis“unite şi integrate” în UE. Va fi o contrarevoluţie bolşevică şi comunist-creştină, declanşată de o ideologie euroasianistă multipolară şi de o mişcare fascistă-corporatistă care va acţiona în cea mai pură formă de agresivitate, pentru că se doreşte anexarea întregii Europei, de la Vladivostok până la Lisabona. 

   GRANIŢELE EUROPEI DE EST

   În replică, Henry Kissinger, fostul secretar de stat american şi autorul moral a şase milioane de victime în războiului din Vietnam, afirmă că: “Vladimir Putin vede în evenimentele din Ucraina o repetiţie generală pentru ceea ce am vrea noi să facem la Moscova".

   În timp ce o parte a elitei franceze, pro-americană, caracterizează mişcările din Rusia şi putinismul un dughinism, şi“Teoria lumii multipolare” a profesorului Alexandr Dughin drept un fascism cu mască teroristă, şi îl consideră pe şeful de stat al Rusiei, V. Putin, un“bandit”, la fel de agresiv cum a fost Hitler, care vrea să destabilizeze şi să dizolve această UE, şi ne sugerează prin filozoful francez Bernard-Henri Levy, că este necesară o intervenţie militară în Rusia, pentru a opri la timp hoardele de bolşevici şi de“barbari euroasiatici” care vor mărşălui iar“călare” pe tancurile sovietelor prin toată Europa, ca în anii ’44, ’56 şi ‘68.

   După părerea noastră,“elita” franceză greşeşte fundamental dacă vede posibilă integrarea Rusiei în UE doar printr-o intervenţie militară în Moscova, aşa cum au fost întervenţiile militare în fosta Iugoslavie, Irak, Afganistan, Gaza, Siria, etc.

   A vedea mereu un Occident puternic, o UE“grasă” şi o Rusie“slabă” înseamnă o totală lipsă de viziune a Franţei şi Europei, o pierdere tatală a idealurilor democratice şi a valorilor spirituale pe“scara creaturală”. Nu prin forţă militară se va schimba sensul forţei pe axă, ci printr-o revoluţie europeană de conştiinţă solară.

   Din păcate, nu numai elita de dreapta franceză greşeşte în privinţa integrării Rusiei în UE. Greşeşte fundamental şi Germania şi, mai grav, elita de dreapta românească (Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, H.R. Patapievici & compania ICR),  care, prin vocea Alinei Mungiu Pippidi (expert în comisia europeană la Bruxelles şi profesoară universitară în ştiinţe politice la Berlin), iată ce declară într-un articol de-a dreptul provocator, în legătură cu recenta anexare a Crimeei:Graniţele Europei de Est nu vor rămîne cele ale lui Stalin. Nu am luat Iugoslavia decît după ce s-a făcut praf, şi la fel va fi şi cu estul. Spun eu asta că oamenii politici nu îşi pot permite să o spună. Dar ei trebuie să o pregătească”, afirmă A.M.P într-un comentariu la propriul ei articol “Odesa, un pod nu prea îndepărtat”, publicat pe forumul Alianţa pentru o Românie Curată (ARC) şi în ziarul România Liberă.

   Şi tot A.M.P în acelaşi articol:“Mi-aş dori să fiu un expert aşa de bun în Rusia încît să explic de ce Putin s-a simţit aşa de împins la zid acum un an când a început cruciada asta euroasiatică împotriva UE, dar nu sînt (...) Ştiu însă bine că numai democratizarea Rusiei va aduce deplină securitate Europei de Est şi de asta am colaborat mereu cu ruşii democraţi atîta cît am putut; prieteni de-ai mei au fost printre primele victime ale regimului Putin”.

   Nu ne e foarte clară această colaborare a “elitei” româneşti cu ruşii democraţi, cum nu ne este chiar clară şi nu vedem chiar cuşeră asocierea cu ruşii care nu ne-au convins înca, cam cât de democraţi sunt, pentru că la ruşi încă funcţionează cenzura, la fel ca în regimul comunist al fostei URSS..

   Din aceste două declaraţii ale expertei noastre în comisia europeană de la Bruxelles, care se bat“cap în cap”, rezultă că democratizarea Rusiei nu se poate face decât cu intervenţia armată în Moscova, aşa cum s-a procedat în războiul din Iugoslavia. Cu alte cuvinte, aplicând pur şi simplu: un alt “plan Marshall”

  “Un “plan Marshall” cu bombe şi rachete. 

   După 50 de zile de bombardament sălbatic împotriva sărbilor, care îşi apărau fabricile şi lucrările de artă făcând lanţ viu cu trupurile lor în jurul acestora, timp în care, asupra acestei ţări, au fost lansate 23.000 de bombe dirijate şi rachete de croazieră, preşedintele S.U.A., W. Clinton, autorul  principal al agresiunii şi comandantul suprem al N.A.T.O., generalul american Wesley Clark, se lăudau în faţa întregii lumi cu distrugere celor trei poduri dunărene de la Novi Sad, a tuturor depourilor de cale ferată, paralizând nu numai întreaga economie a Iugoslaviei, dar şi principala arteră economică a Europei ce leagă zona Mării Negre cu zona Mării Nordului, aducând imense prejudicii economice României, ţara cu cea mai mare flotă pe Dunăre”

   (“Democraţia hienelor”, de col.(r) Florian Gârz, Editura Obiectiv, Craiova, 2002, pag. 65)

   APUSUL ŞI RĂSĂRITUL

   La 25 de ani de la valul de revoluţii anticomuniste din Europa de Est, care au avut drept consecinţă spargerea“Zidului Berlinului”, eliberarea din robia comunistă a Europei de Est şi unirea popoarelor din Europa, Vladimir Putin, care în mod sigur cunoaste consecinţele grave a spargerii în întregime a blocului sovietic şi declanşării unui al Treilea război mondial, avertizează de opt ani lumea liberă de acest lucru. In declaraţia sa, din ianuarie 2014, a spus clar că:”dezmembrarea Rusiei va crea o catastrofă geopolitică”.

   Chiar nu vă revoltă deloc pe domniile voastre aceste declaraţii  directe de război mondial transmise de doi dintre Stăpânii Lumii, de la Răsărit şi de la Apus, Henry Kissinger (consilierul din umbră a lui B. Obama) şi V. Putin?.Şi între aceşti arhonţi, iată, şi declaraţia controversată a expertei noastrăe în comisia europeană la Bruxelles, cu state de plată la Berlin, şi “amazoană” războinică la gurile Dunării, A.M.P., care afirmă pur şi simplu că:Graniţele Europei de Est nu vor rămîne cele ale lui Stalin. Nu am luat Iugoslavia decît după ce s-a făcut praf, şi la fel va fi şi cu Estul Europei. Spun eu asta că oamenii politici nu îşi pot permite să o spună. Dar ei trebuie să o pregătească”.

   Cu aşa şefă“amazoană” războinică la Bruxelles, care mai e şi în fruntea bucatelor în Berlinul Walikiriilor Angelei Merkel, să ne ferească Dumnezeu, că praful şi pulberea se va alege de România şi de toate Ielele noastre din“fortăreaţa capatică”.

   Mă şi întreb, oare în ce“mănăstire antibuncăr” va sta experta noastră din comisia europeană la Bruxelles, A.M.P., când va trebui să preia“puterea hard” la nivelul de comanda informaţional-energetic şi va începe acel bombardament sălbatic preconizat de ea în“fortăreaţa carpatică”, via Sfinxul-Babele-Vârful Omu’ şi Platoul Bucegi“Gura de Rai” din Grădina Maicii Domnului, din Creasta Anilor, în care ea nu crede?

   Probabil că va sta undeva pe o terasă prezidenţială din Santiago de Chile (de unde ne scrie editorialele pe site“Alianţa pentru o România Curată”(ARC) şi în România liberă) la mare înălţime la o Masă rotundă cu toţi generalii de transnaţionale din guvernul mondial, sau poate chiar pe un Munte de Speranţă şi de“bani virtuali” în Machu Picchu, cu un laptop în braţe calculând“perfect storm, energy, finance and the end of growth”, şi două smart-fon-uri la urechi, care îi va transmite din opt în opt minute distrugerea celei de-a şaptea (a opta) Troie (de “carton”) şi a cincea Rome şi întoargerea Reginei din Saba în“regatul de aur” al Solomonarilor, via Roşia Montana, sub sabia psihotronică, într-o UE şi Românie fracturată hidraulic, lovită, otrăvită, locuită de libărci şi plină de lacuri de cianuri mari cât Monaco.

   Să fim serioşi, cu asemenea“amazoane” războinice nu mai există sentimente umane. Alina Mungiu, în setea ei de răzbunare, pentru că a fost ameninţată cu moartea de nişte fanatici ortodocşi, pentru că a scris controversata piesă de teatru, anticreştină, “Evangheliştii”, de a fost nevoită să se exileze la Berlin, poate acum să distrugă nu numai România ci şi Europa de Est şi Rusia, ba chiar şi Europa întreaga de la Atlantic la Ural.

   Şi când mă gândesc câtă admiraţie am avut odată faţă de această fiinţa feminină în prima tinereţe, după ce i-am citit cărţile, am scris chiar şi un eseu despre opera ei, şi o consideram o Madonna Intelligenza Rhea-Kybele ce ar putea să salveze România, nu să o bombardeze sălbatic cu“sabia psihotronică” sub comanda Titanomahiei sioniste. Acum, după ce am devenit un fan al editorialelor ei şi am aflat că are de gând să facă praf şi România şi Europa de Est, nu ştiu ce să mai cred despre acestă titanidă şi amazoană războinică de la gurile Dunării.

   IOCARI SERIO

   Sunt total oripilat de“puterea soft” al“masculilor alfa” şi pus pe jar de“fenomenul hard” al“femelelor alfa şi teta”. Şi nu mai ştiu nici eu cu ce dublul fenomen “soft and hard” al celor şapte (opt) civilizaţii şi culturi ce se ciocnesc huntingtonian, sau cu mai ştiu eu ce biocurenţi de unde alfa şi un “Program de alimentaţie divină” prin undele Theta/Delta, racordate energetic la Lord Helios, care nu mai reacţionează la durere, sau poate doar cu“unda genetică replicativă”, ori mai bine cu“unde de formă”din Coloanele infinite, din Geneza prin interferenţă şi din “Steaua arzătoare cu opt raze” sau poate chiar cu“Troiţa RSB” (Rezonatorul stelar de bioluminiscenţă solară) aş mai putea să neutralizez acum aceste programe speciale din jocurile minţii umane (Iocari serio), din ultima generaţie de titani şi titanide, de atlanţi şi lemurieni.

   În îndoiala mea metodică, mă bate existenţa să cuget că Alina Mungiu Pippidi ştie în mod sigur că, teoretic, în lumina morfodinamicii, orice alcătuire a minţii umane este predictibilă, inclusiv mecanismele de funcţionare a minţii înseşi. Şi numai temporalitate şi jocurile de putere aparţin unor dimensiuni diferite ale realităţii. De aceea, jocurile de putere pot interveni tragic în jocurile minţii - astfel pot muri milioane de oameni, în timp ce mintea lor desfăşoară harta jocurilor pure: creştinii mizând pe conexiunea cu Harta Minţii lui Dumnezeu, oamenii  solari mizând pe Eonul mesianic, iar ceilalţi oameni (oamenii fără destin) pe eonul Dracului.

   “Diavolul sunt ceilalţi oameni”, spunea nu tare de mult dramaturgul şi filozoful existenţialist francez J.P. Sarte.

   VICTORIA FINALĂ  

   Am, totuşi, încrederea că A.M.P., la timpul potrivit şi la locul potrivit, va şti cu talentul şi ştiinţă în dotare să schimbe sensul forţei pe axa geopolitică, în sensul dorit, cu o judecată severă şi o îndurare totală. Şi înlocuindu-l la timp pe “Zeus” cu un bolovan în scutece, sa decide Titanomahia Atlanţilor din Carpaţi în detrimentul “Har Magiddonului” Lemurienilor - astfel ca victoria finală să fie a lui Lord Helios.

   Dacă domniile voastre puteţi dormi“liniştiţi” la adăpostul mitului Marii Ignoranţe în Dezastrul refuzului... în Cercul Funcţiunilor de 10% din Marele Cerc, sau în Cercul Interior de 2% din CF, există însă o elită creştină intelectuală europeană, o generaţie optzecistă şi o generaţie douămiistă şi o masă critică la nivel social planetar care s-a trezit din“somnul cel de moarte”, din letargia utopiilor comuniste, capitaliste şi fasciste-corporatiste şi reacţioneză la astfel de declaraţii agresive de război mondial.

   În ultimii 75 de ani, din care 5 ani de război mondial (WW2) şi 70 de ani de aşa-zis“război rece biologic” (comunism & capitalism-ul hraparist & fascist-corporatist), arhitecţii politicii  de Depopulare Globală au împedicat naşterea de aproape două miliarde de copii şi au grăbit moartea a jumătate de miliard de oameni prin metoda genocidului economic şi cultural, aplicat la nivel social-planetar, prin tehnici mega-costisitoare, de înaltă tehnologie. Astfel, au subminat fără să ştie dotarea genetică şi intelectuală a speciei umane şi au oprit evoluţia naturală a popoarelor în ştiinţei viului şi în “preştiinţa divină”.

   Mai concret, au înapoiat Eonul mesianic de selecţie naturală şi au lăsat în prim plan să evolueze doar eonul Dracului, prin selecţie artificială şi experimente genetice de eugenie umană cu consecinţe incalculabile şi înfricoşătoare.

   Dacă vom continua Programul PIG5 (program de inginerie genetică prin“accidente cromoxomiale” şi selecţie artificială), marea mojoritate a liniilor genetice se vor stinge în mai puţin de o generaţie. Există riscul în viitorul apropiat să ne confruntăm cu o armată de“automate ale morţii”, iar noi, Restul Lumii, să dispărem ca specie umană şi să fim ultima generaţie de pământeni. Acest război genetic şi Armageddon între forţele infernale şi cele cereşti nu este însă pierdut, încă mai poate fi câştigat de forţele Binelui. 

   Cu alte cuvinte, România, Europa şi lumea întreagă este iarăşi prinsă la mijloc între două mari valuri de agresiune, comunistă şi capitalistă, prin aceleaşi metode fasciste şi utopii care îşi au esenţa în paradisul prin distrugerea omenirii şi care îi au ca adversari pe oamenii înşişi.

   LUMEA LIBERĂ ÎN OCHII REGELUI

   În “Audierea Regelui Mihai I de către Comisia de anchetă asupra agresiunii comuniste, a Camerei Reprezentanţilor a Congresului S.U.A, mai-iunie 1954”, când  regele a fost întrebat de unul din membrii Comitetului desemnat, asupra agresiunii comuniste, respectiv de Fred E. Busbey:“Aveţi vreo sugestie de soluţie precisă pentru stoparea acestei înaintări a revoluţiei şi agresiunii comuniste mondiale?” – Regele Mihai I al României a răspuns:

   “Unica acţiune pe care o pot considera îndreptăţită, acum, este ca lumea liberă să-şi deschidă ochii şi urechile şi să înfrunte adevărul brutal în faţă, să primească în faţă cumplitul adevăr al expansiunii comuniste. Prin aceasta eu înţeleg să nu vă ascundeţi, după cum spunem noi, după deget şi să pretindeţi că voi nu cunoaşteţi care sunt ţelurile finale, obiectul lor fundamental.”

   Acest adevăr fundamental, spus de Regele nostru atunci, în 1954, a rămas, iată, valabil de 60 de ani până azi, 2014. Căci comunismul nu a căzut în aceşti ani, ci doar şi-a arătat faţa nevăzută a“fiarei”, una mai sălbatică şi mai agresivă, sub forma capitalismului marxist, nihilist şi vulgar:”Femeia şi balaurul”, spune cartea sfântă.

   NEGOCIERI

 “În cer s-a arătat un semn mare: o femeie învălutiă în soare, cu luna sub picioare şi cu o cunună de douăsprezece stele pe cap”. (Apocalipsa lui Isus Hristos, cap.12;1)

   Cele douăsprezece stele de pe capul femeii sunt stelele galbene de pe drapelul UE, care simbolizează cele 12 triburi ale evreilor sionişti. Vă veţi întreba, desigur, în mod legitim, de ce nu sunt pe drapelul UE drapelele celor 28 de state aşa-zis“unite şi integrate” în UE? Nu sunt pentru că tocmai asta se doreşte: pierderea suveranităţii acestor state şi a Europei întregi. Şi pregătirea acestora pentru a intra în acest război civil european.

   Copacul uscat al ideologiilor comuniste şi capitaliste nu a fost smuls din rădăcini, ci doar a fost tăiat, la Ialta şi la Malta, cu o altă“Secure-dublă” a războiului, iar din rădăcinile lui s-a înălţat un alt Copac al Abundenţei care, iată, a ajuns acum cu ramurile până la cer. Acest Copac al Abundenţei poartă numele azi de globalizare forţată, ultracomunistă şi fascist-corporatistă ce are loc prin Politica de Depopulare Globală.

     Dintr-un comentariu de pe Facebook preluat de la ziaristul din Chişinău, Ştefan Secăreanu, şi acesta de la Dorin Matei, redactor şef la Magazin istoric, aflăm detalii importante despre ce s-a întâmplat la Ialta:
   “Intoxicare...Când Gorbaciov a negociat cu Bush senior restrângerea comunismului, a pus în discuţie crearea unei zone neutre între cele două blocuri militare, zonă care se suprapune în bună măsură pe aşa-zisul istm ponto-baltic. Contra cost (susţinerea financiară a perestroikăi şi a relocării trupelor ruse), Gorbaciov a acceptat să renunţe la RDG (nu degeaba, negocierea subsecventa cu Kohl a fost foarte pragmatică, ceva gen vinderea Alaskăi, dar cu un preţ mult mai bun, 14 miliarde de mărci, şi cu un contract politic şi economic germano-rus valabil şi azi). Odată.

   Apoi s-a negociat ruperea Cehoslovaciei, între partea occidentală şi cea destinată zonei neutre. Polonia a scăpat, ea fiind deja împărţită de Hitler şi Stalin. S-a stabilit ca Bulgaria, România, Moldova, Ucraina, Ţările Baltice să fie incluse în această zonă neutră (neutră militar, dar împărţită economic). Iugoslavia a "beneficiat" de tratative mai complicate, care au pornit în 1988 şi s-au terminat abia la încheierea războaielor din anii 90, locul de negociator al lui Gorbaciov fiind luat de Elţân, care a jucat cartea NATO. Contra 4 miliarde de dolari în conturile familiei, plus altele...

   Pe aici a jucat un rol şi V. Putin, ca agent de legătură KGB cu fostul STASI, care se traduce azi în prietenia Putin-Schroeder, Putin-Merkel...A fost vizata şi Grecia (nu numai URSS-ul trebuia să piardă, trebuia şi Occidentul să "lase" ceva... Asta s-a făcut mai greu, dar Germania s-a ţinut de cuvânt, a băgat Grecia în faliment (cu ajutorul UE şi SUA) şi s-a străduit s-o scoată din UE, fiind destinată acelei zone tampon.

   Marginalizarea României şi Bulgariei, campaniile din presa europeană împotriva lor, atitudinea ostilă a primadonelor dirijate de Germania (care s-a manifestat şi faţă de Moldova şi Ucraina, prin sabotarea negocierilor în vederea asocierii) au acelaşi scop. N-a ieşit chiar cum a vrut Germania şi nici cum a vrut Rusia. De unde frustrarea lor... politica lor tembela a dus la crearea unei zone de subdezvoltare economică, de instabilitate şi de potenţial război, în locul celei "neutre", destinate jafului paşnic, în parteneriat est-vest, negociate de nobeliţii Bush & Gorbaciov...”

   Aici este vorba de o globalizare forţată a bunurilor şi a capitalului, a oamenilor şi a cunoştinţelor tehnice, a crezurilor şi a sectelor, a învăţăturilor şi a simbolurilor. Pe scurt, despre globalizărea lucrurilor şi tribalizarea persoanelor într-un fel de guvern mondial, care“lucrează” din umbră, pentru a crea o“Republică Universală” cu şapte miliarde de sclavi hibridizaţi în matrix. Cu alte cuvinte, de oameni disperaţi şi ţinuţi într-o depresie prelungită, în cinci valuri de criză, printr-un control total al minţii la nivel social planetar.

   TRONUL

   Aşa cum bine spunea Regele Mihai I al României în 1954, să nu ne ascundem după deget, Europa şi lumea întreagă duce o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru tron. Findcă Europa însăşi e de 69 de ani fără tron, fără armată, fără o Constituţie civilă unică şi fără nici un viitor, dacă nu ştiaţi asta!

   Şi tot de atâţia ani monarhul de la gurile Dunării Regele Mihai I al României a rămas fără tron, după uzurparea tronului printr-o lovitură de palat, dată în 1947 la Bucureşti de o conspiraţie bolşevică comunistă, fascistă şi extrem de agresivă, sprijinită de sionismul internaţională, în care au fost implicaţi terorişti evrei de la Moscova, Londra şi New York.

   “În jurul lui Roosevelt, chiar în biroul lui, fuseseră infiltraţi americani care serveau KGB-ul. Am trimis un document lui Roosevelt, un memoriu de peste treizeci de pagini, în care explicam situaţia României, atât în raport cu Germania cât şi cu forţele aliate. Documentul acesta, pe care-l consider o analiză amănunţită a situaţiei internaţionale la acea dată, n-a avut nici un ecou. Nu numai că Roosevelt a fost sfătuit să nu ne răspundă, dar acum este sigur că documentul a ajuns în mâna sovieticilor”.

    Acum poate înteleg mai mulţi cum stam, sub ce puteri ne zbatem. A trebuit să treacă 44 de ani, ca să aflăm lucrul acesta în cartea de memorii“Convorbiri cu Mihai I al României”, Editura Humanitas, 1991, pag.35. O carte de istorie autentică, trăită de Regele Mihai I al României, pe care v-o recomandăm cu plăcere. O carte-document, în care Regele ne restituie adevărul a peste un secol de istorie falsificată. O carte de înţelepciune, despre perioada dictaturii comuniste văzută din afară de un rege exilat: din perspectiva straniei duplicităţi a Ocicidentului.

   (Fraza din memoriu (11 capitole)către preşedintele Roosevelt, din 24 ianuarie 1945, la care Regele face referinţă, o puteţi găsi la pag. 246-259).

   Şantajat de guvernul comunist a lui P. Groza şi Ghe. Dej, (amândoi deveniţi agenţii evreicei sioniste Ana Pauker) care a pus tunurile în poziţia de tragere în palatul regal, au întrerupt comunicaţiile, au intrat în palat înarmaţi cu pistoale în buzunare şi l-a forţat pe Rege să abdice, spnându-i că viaţa la o mie de tineri din Piaţa Palatului este pusă în mâinile Regelui. Şi dacă nu semnează abdicare aceşti tineri vor fi asasinaţi.

   “O clipă mi-am spus că nu vor avea îndrăzneala să se atingă de o mie de vieţi. Apoi am înţeles că sarcina celor doi (Groza şi Dej) e atât de mare ca şi răsplata ce-i aşteaptă dacă şi-o vor duce la îndeplinire – aşa că nu vor ezita să treacă la fapte, pentru ca românii să se revolte la gândul că am fost în stare să pun în balanţa tronului o mie de vieţi tinere”, ne mărturiseşte Regele în cartea sa “Convorbiri cu Regele Mihai I al României” (pag. 60-61).

   Regele nostru, capturat astfel de comuniştii bolşevici aflaţi sub comanda sionismului internaţional şi forţat să semneze abdicarea, după un şantaj ordinar şi un război mondial în care nu s-a mai respectat nici un Armistiţiu, când a fost scos forţat din ţară şi s-a urcat sub arme în trenul regal (special amenajat, cu obloanele trase şi pază militară) împreună cu Regina Mamă a României şi cinci însoţitori din suita regală, nu ştia în ce direcţie va merge,“cu moartea în suflet”, după cum mărturiseşte însuşi Regele  -  spre Siberia de gheaţă, să împărtăşească soarta Romanovilor - sau în vestul Europei, în Occident, spre locul  unde se îndeplineşte“uciderea soarelui” prin“moarte integrală”. Şi numai bunul Dumnezeu l-a ţinut în viaţă!

   În mod logic şi de bun simţ elementar într-o ţară repusă pe un făgaş armonios...se constată nulitatea acestei abdicări deoarece ea a fost obţinută prin santaj şi ameninţare!

   Regele românilor, monarhul de la gurile Dunării, trăieşte, iată, ajuns la onorabila vârstă de 97 de ani. Şi e de 14 ani în România -  în ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis. Şi de papa Ioan Paul al II-lea Grădina Maicii Domnului!

   Regele românilor, solar prin excelenţă şi martir pe“locul fără de loc” unde se îndeplineşte“uciderea soarelui” prin“moarte integrală”- adică în Occident - e fără Tron de 67 de ani! Dar Regele nu e numai Regele nostru, al Atlanţilor din Carpaţi  – El este, prin jertfa Lui solară, şi Regele Europei întregi, trecută prin foc şi sabie, iată, de o sută de ani (1914-2014)!

   Prin pierderea Tronului şi exilarea forţată a Regelui României pe timp de peste 50 de ani, România şi Europa de Est şi-a pierdut dreptul de a spune răspicat popoarelor că a dat sânge mult şi de mare preţ pentru ca Occidentul şi Europa de Vest să trăiască neameninţat de totalitarism.

   România şi Europa de Est a devenit Scutul care, iată, încă mai ţine şi azi porţilor Europei, în faţa hoardelor barbare şi hămesite de foame din Asia şi Africa, hoarde care vor şi azi să transforme Europa creştină, civilizată şi solară, în Eurasia-Indo-Arabia de mâine, în care urmaşii noştri vor putea, probabil, supravieţui pentru două-trei generaţii în“rezervaţii”…

   Pierderea Tronului României în 1947 a însemnat ruperea în două a Europei pe timp de 50 de ani şi sfărmarea conştiinţelor a sute de milioane de oameni printr-un experiment diabolic de agresiune comunist-capitalistă fără precedent în istorie.

   Externalizarea Regelui şi a Reginei Mamă din Stupul României şi al Europei, comisă de bestiile triumfătoare comuniste anticreştine, a fost plătită cu sânge şi sacrificii de tot felul timp de 60 de ani prin jertfa a milioane de fiinţe umane.

  “Războaiele secolului XX au secerat, în primul rând, vieţile a circa 33.000.000 de tineri cuprinşi între vârsta de 18 şi 30 de ani, adică tot ce e mai frumos şi mai viguros în materie de forţe umane. Aceştia au fost puşi să se măcelărească între ei în numele unei patrii şi ideologii, când de fapt ei au fost sacrificaţi în numele unor interese..”

   (“Democraţia hienelor – spionaj, sânge şi teroare”, de col. (r) Florian Gârz, Editura Obiectiv, Craiova, 2002)

   Aceştia sunt eroii noştri solari care au murit în al Doilea război mondial, în celelalte războaie care au urmat şi în toate experimentele de eugenie umană ce au avut loc la nivel social-planetar în timpul“războiului rece- biologic” în lagărele de agresiune comunistă şi anticreştină. Un experiment diabolic ce continuă şi azi, atât în comunism, cât şi în capitalism, deopotrivă.

   ORDINE

   Iată de ce aceste bestii triumfătoare trebuiesc alungate dintre noi. Ca să ne putem lua Tronul şi ţara înapoi. Să restaurăm Monarhia constituţională din 1923. Să facem ordine în lucruri şi fiinţe, să punem ţara la cale şi să construim împreună Statele Unite ale Europei pe o axă creştină. Ca să intrăm odată pentru totdeauna în normalitate.

    S-a facut“reconcilierea” în anul 2001 între monarhişti şi republicani, între Eonul masianic şi eonul Dracului, între Aristocraţia neagră şi marea Familie Regală, doar pentru a-l primi oficial pe Regele Mihai I al României în ţară împreună cu Familia Regală, după ce a fost scos cu forţa din propria lui casa şi din ţară de agresiunea comunistă şi ţinut în exil 50 de ani. Dar numai“reconcilierea” nu-i de-ajuns. Regele e oficial în ţară de 14 ani, dar fără Tron. Iar Tronul României nu-l putem lua înapoi, până când nu scoatem mai întâi Diavolul din ţară, până când nu alungăm toate bestiile care se vor triumfătoare dintre noi.

   Datorită exploziei informaţionale a Internetului, poporul român, solar prin excelenţă, s-a trezit din somnul cel de moarte. Poporul român nu se mai roagă acum, ca în trecut, pentru război, pentru că, neavând atunci acces la altă cale de informare, el considera că, cu o altă mie, sau cu alte două mii, sau cu o sută de mii de oameni ucişi în război, nu le era mai rău decât cu ceea ce sufereau ei în trecut.

   Românii, din cele zece triburi ale Atlanţilor din Carpaţi, aflaţi acum împrăştiaţi pe cinci continente prin cele zece ţări şi regate atlante, construiesc azi o revoluţie mondială de conştiinţă solară, cultuală şi culturală, prin care îşi vor lua Tronul şi ţara verde înapoi din mâinile străinilor şi a bestiilor triumfătoare, care în ultimul sfert de veac au jefuit-o iar şi au adus-o“în sapă de lemn”, cum se spune la noi.

   Românii vor să-şi ia ţara înapoi printr-o revoluţie de conştiinţă pe cale paşnică, nu prin intervenţii militare şi război mondial. România are capacitate de a schimba sensul forţei pe axă geopolitică şi pe“scara creaturală”, fără intervenţii militare.

   Dar dacă va fi nevoie, vom lua Tronul şi ţara înapoi şi prin război.

   Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,

Să vrem noi sânge, nu pământ!

Când nu vom mai putea răbda,

Când foamea ne va răscula,

Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa

Nici în mormânt!”

ne spune la începutul secolului XX poetul ţăranilor George Coşbuc.

   Dacă jertfa noastră a fost zadarnică în cele două războaie mondiale - prin“uciderea soarelui” prin “moarte integrală” – vom arunca iar blestemul Marelui Sfânt peste voi, bestii trimfătoare! Şi vom porni un război sfânt împotriva voastră, până veţi muri iar înecaţi în apele Lunii şi arşi de Sfântul Soare în cea mai groaznică moarte de pe pământ, nemernici blestemaţi ce sunteţi! Şi nu veţi mai obţine niciodată“eliberarea” voastră, nici pe Pământ, nici prin Cer.

   Atlanţii din Carpaţi nu au uitat războiul dintre atlanţi şi lemurieni, şi nici faptul că voi, lemurienii, aţi oprit evoluţia naturală a popoarelor în ştiinţa viului. Zeii Cei Mari de la Dunăre v-au văzut când ne-aţi omorât pe Străjerii Sfântului Graal şi pe Sfinţii Părinţi, şi când le-aţi răpit pe cele zece Preotese ale Soarelui nostru, a căror raze împrăştiate de lumină dau tinereţe veşnică şi viaţă fără de moarte. Şi când puternicul sfânt, a cărui suprapământească forţă se întrece cu cea a Sfântului Soare, fie-I numele binecuvântat, a observat toate aceste crime săvârşite de voi, groaznic blestem a rostit asupra voastră, bestii triumfătoare ce sunteţi!

   Iată de ce noi, europenii, din cele 28 de state aşa-zis“unite şi integrate” în UE am ajuns să trăim acum fără nici un viitor, într-un “război rece- biologic” şi nevăzut de 70 de ani.

   “PREZENT” FANTEZIST

   Supuşi manipulărilor de tot felul, ne-am obişnuit să trăim, aşa, între un“trecut fantomatic” (în“timpurile idilice”, comuniste sau capitalise) un“prezent”fantezist şi incert, guvernaţi de n-crize, şi cu un viitor confiscat de sionismul internaţional, în spatele căruia se ascund acum un“grup” de imbecili rudimentari, de codoşi demenţi şi lipsiţi de viziune, de circa 200-300 de extratereştri hibridizaţi, ET-X-Y-Z, care ne fură nouă viitorul şi poartă cu noi un război la nivelul minţii.

   Dar noi ştim acum că, nimic nu se poate fura sistematic fără a controla mai întâi mintea victimei. Şi că nu există un jaf mai mare în dragoste, decât să le furi viitorul generaţiilor de oameni prin controlul sistematic al minţii.

   Iar voi, arhontici hibridizaţi de extratereştri ET-X-Y-Z, aflaţi în comă tehnică şi politică la nivel social planetar, sub comanda informaţional-energetică a sionismului internaţional şi a armatele de“automate ale morţii” a marilor corporaţii care ţin sub control şapte miliarde de oameni prin politica Depopulării Globale şi a neoliberalismului mondial, asta faceţi: opriţi evoluţia naturală a popoarelor în ştiinţa viului, comiteţi un jaf în dragoste la nivel social planetar, creaţi cea mai tragică risipă de oameni, de energie şi de timp, şi menţineţi în continuare criza şi depresia umană prin controlul sistematic al minţii si blocajul resurselor.

   Dar nici aşa nu veţi reuşi să ne mai guvernaţi, captivi în Marele Cerc la Bariera atomilor mulţimii, pentru că noi ştim de la Sfânta Mamă a lui Dumnezeu (Mama celor Vii) de la Tatăl Nostru şi de la Zeii noştri solari cum vă hrăniţi voi cu sufletele noastre solare, cu substanţa noastră celestă (cu energia de suferinţă), ca nişte paraziţi archontici prin implanturi eterice (prin implanturi pe creierul bicameral şi prin implanturi uterine, cu care le închideţi acum pântecele femeilor noastre solare). Noi ştim cum să ne coborâm cu mintea în inimă;ştim  cum să ne facem Rugăciunea Inimii cu Iubirea care există dinaintea Facerii Lumii, întărindu-ne prin aceasta credinţa în neamul nostru solar, descendent din Zeii Cei Mari de la Dunăre şi din cele zece triburi din cele zece ţări şi regate atlante.

   Noi ştim să dăm sânge şi să luăm duh. Pe când voi luaţi duh fără să daţi sânge. Şi de aceea Intelectele Active ale voastre vă sunt uscate, tocite şi mutilate. Pe când Intelectele noastre angelice sau universale rămân întregi şi scânteiază prin Stâlpul Central sau Coloana soarelui de vis.

   Voi aveţi trup cu suflet mort. Pe când noi avem trup cu suflet viu. Şi ştim să migrăm spiritual prin trupuri succesive, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin. Şi din Cerul Cristalin pe Staţia majoră – Sfântul Soare! De unde se poate vedea (prin Cubul dumnezeului biblic) tot ce se întâmplă pe pământ şi în cer, de la început până la sfărşit.

   JAF ÎN DRAGOSTE

   Aşadar, trăim toţi acum cu viii şi cu morţii “electrici” laolaltă, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor! Trăim un jaf în dragoste, într-o“tragedie fără morţi”, care va avea un final apolinic, cu“morţi electrici” şi cu“moartea din dragoste” în suflet primită ca pe“un semn de lumină”, dacă nu ştiaţi asta!

  “Prin dragoste, în lume, dincolo de lume...”mergeau învăluiţi de întuneric numai sub umbra nopţii” (Ibant obscuri sola sub nocte per umbram – Virgiliu, Eneida, VI, 268)

                                          * * *

   Post-scripum:

   Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

   ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.

   PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.

   Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE -  IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a publica la Editură Virtuală, într-o ediţie digitală, cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani de război sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea un poate supraveţui.
   Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
   La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea un poate supraveţui.

   Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.

   Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea

   Tel: 0744994454

   Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: Ro58BRDEo8oSV4532299o8oo; şi euro în valută: Ro72BRDEo8oSV4533435o8oo.

Niciun comentariu: