Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

vineri, 3 aprilie 2015

Agonia Uniunii Europene (Volumul 2) ÎN LOC DE INTRODUCERE - O scrisoare pentru Raluca-Crina Florescu (Partea a întâia)



    Foto: Coloana soarelui de vis II, Geneza II şi Maria Magdalena (metal şi lemn de nuc)
“Curăţă câmpul, ca să aibă loc să aterizeze îngerii”
   (Nichita Stănescu)
   Notă pentru Agonia UE
   Dragi prieteni, în 2013 şi 2014, am publicat pe revista Confluenţe literare primul volum din eseul geopolitic Agonia UE (opt Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X). Tot în anul 2014, am scris următoarele două volume, şi am dorit să public la Editura Virtuală, într-o ediţie digitală, în coautorat cu Raluca-Crina Florescu, trei volume din acest eseu (360 de pagini, trei volume), sub forma unui dialog epistolar între două generaţii (generaţia optzecistă şi generaţia douămiistă). Din păcate, nu a fost posibil pentru că nu am găsit un sponsor care să sprijine acest proiect cultural european. Sperăm ca măcar anul acesta, prietenii de pe Facebook, şi nu numai, să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU. Anul acesta, începând cu luna martie, continui publicarea volumului 2 din Agonia UE. Mulţumim pentru interesul acordat acestui proiect cultural universal pe care sperăm să-l putem merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
* * *
Şirnea – Terra Mirabilis, 19 iunie 2014
   Dragă prietenă,
   O zi bună să-ţi dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!
   Nu cunosc cum funcţionează fenomenul de comunicaţii electronice (IT), dar, după o cercetare privată în arta formelor sculpturale de peste un sfert de veac şi practicând o formă de meditaţie artistică şi de ascensiune celestă cu n-dimensiuni prin Cerul Cristalin văd bine cum curgerea puterii soft generează puterea curgerii doar atunci când are baza sa de sprijin pe fenomenul hard, care reprezintă puterea de a comanda, susţinută de forţa de oscilaţie a Soarelui ce sprijină Pământul.
   Oriunde am mergem, prin dragoste, în lume, dincolo de lume...noi ”mergem învăluiţi de întuneric numai sub umbra nopţii”... sub razele nefaste de Lună. (“Ibant obscuri sola sub nocte per umbram” – Virgiliu, Eneida, VI, 268).
   Şi totuşi, există, undeva, la orizontul misterului, “Raza Ra”, conectată prin“Steaua arzătoare cu opt raze” la Soarele uriaş, Soarele Atlanţilor din Carpaţi, din care se desprinde, la un moment dat, la Apusul şi la Răsăritul Soarelui, un mănunchi de opt raze, împletite în fir de aur şi de argint, ce dau roată Pământului.
  În acest sens, voi da doar un singur exemplu: Nichita Stănescu, poetul necuvintelor, are o poezie de dragoste cosmică, apărută în revista “Luceafărul”, cred că prin anii ’81. Mărturisesc că atunci când am citit-o, chiar din revista “Luceafărul”, am memorat-o în întregime la prima lectură; îmi amintesc că atât de tare m-am identificat cu ea, de parcă mi-ar fi transmis-o cineva “telepatic”.
  Iată, îmi spuneam atunci, marea mea descoperire:există poeme de dragoste nemuritoare, şi “cuvinte de cod” care pot boicota sfârşitul lumii sau, în acelaşi timp, să te facă să descoperi “Începutul Lumii”, Oul primordial şi Iubirea care există dinaintea “Facerii Lumii”, prin care se poate demonstra cu argumente ontologice existenţa lui Dumnezeu: Creaţia-procreaţia şi casa...Cele trei fericiri primordiale şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi: Existenţa, Forma şi Beatitudinea (PP-EFB*)
 Iată şi poemul, în 16 versuri, pe care îl redau mai jos în întregime:
“Steaua izbucnea în plâns
Dând din raze o şuviţă
Pe când eu cu un surâs
Surâdeam spre-o fluturiţă.
Mă trecuse primăvara
Ca printr-un tunel un tren
Fluturiţă, verişoara,
Mă umpluse de polen
Şi veni şi-un vânt sălbatic
Care-mi smulse osul frunţii şi sprânceana
De-o gândesc cu creierul molatic
Pe Ileana Cosânzeana
Şi cu scoarţă cenuşie
Ca un lemn de miez de nucă
Mă gândesc dac-o să vie
Sau spre mine-o să se ducă.
(Cântec de dragoste de Nichita Stănescu)
   La  început sunt ca nişte“flăcări arginti”, din care se formează apoi o succesiune de globuri de lumină (“bile de memorie”), şi  inele de lumină ce seamănă cu nişte verigi succesive ale fiinţei, înlănţuite prin“coloane cuantice”, Coloane infinite ce străbat  Pământul în toate sensurile posibile, într-un “Univers-ciorchine”...
   Este vorba de o“rezonanţă holografică”, o oscilaţie şi pulsaţie solară alcătuită dintr-o inifinitate de lumi particulare, şi paralele, de ovoide galactice elementare cuplate între ele prin opt Coloane infinite la o “Stea arzătoare cu opt raze”, posibil chiar printr-un fenomen de Panspermie stelară, ce pătrunde prin toate corpurile umane.
   După părerea mea, sunt “bile de memorie universală”, din pulberea stelară, lansate de oamenii de la zei în anumite zone ale Cosmosului, cu diametru unui fir de păr uman, care au filamente de aur pur şi alte “metale grele” la exterior şi material biologic în centrul lor (sămânţă de Inteligenţă Luminoasă şi “scântei” din Soarele Central Vindecător.
   În finalul din partea a doua a eseului teatrologic - “Reportajul imaginal* la un congres internaţional al femeilor”- am un fragment pe care, deşi e cam lung îl redau aici în întregime, pentru că încearcă să explice într-un fel acest dublul fenomen:
   “Omul este un bio computer şi prin extaxul lui sex-intelect-ual se face o descărcare totală de date genetice, astfel se produce (şi reproduce prin creaţie-procreaţie-casa PP-EFB*) prin “transferul de personalitate” o informaţia genetică replicativă stransă de mii de ani în AND-ul său, şi aşa ne putem explica de ce o naţiune este puternică sau degenerată şi distrusă în celula ei şi până la urmă în sământa de Inteligenţă Luminoasă a maestrului Artei-transformării şi a Madonnei Inteligenţa.
  Cu alte cuvinte, sămânţa bărbatului e creier şi memorie universală din Panspermia stelară şi din Iubirea care există dinaintea “Facerii Lumii”, şi în extaxul lui sex-intelect-ual sau mai bine zis în extazul lui sex-eros-experienţial al Celor Doi Eros - unul înaripat, iar celălalt care înaripează el simte bine cum toată Inteligenţa Luminoasă e absorbită, stoarsă şi pompată în cea mai misterioasă instalaţie erotică a tuturor timurilor: MADONNA INTELLIGENCE - EURYNOME – ZEIŢA EXTAZULUI! Această Mare Zeiţă a tuturor lucrurilor, a despărţit cerul de mare şi a dansat pe valuri, pentru a crea vântul de nord şi naşterea soarelui. Este vorba de Marea Zeiţa oceanidă născută de titanida Tethis de la Okeanos şi născând la rândul ei, de la Zeus, pe cele trei Harites – Cele trei Graţii!”
   Cu alte cuvinte, este vorba de Sursa de energie a materiei primordiale a creaţiei, de o forţă uriaşă de renaştere spirituală a Luminii şi a Soarelui, din care, la un moment dat, după ce te-ai conectat la “Raza Ra”, se poate declanşa o mişcare feministă universală, a cărui forţă nu o vei mai putea controla, dar care, în schimb, îţi va controla inima, sentimentele şi raţiunea ta.
   Astfel, vei ajunge să pui în mişcare o realitate materială şi imaterială în acelaşi timp (la confluenţa dintre plasmă solară,“miasma”, şi magnetismul biotopului nostru terestru) ce se impune singură ca un fenomen de evoluţie naturală în ştiinţa viului şi în “preştiinţă divină”.
   Este vorba, cred eu, un dublu fenomen ce se petrece prin revelaţie, “prin vis”, în Templul Soarelui, în templul cerului-pământesc (TDMC*), ce nu mai poate fi controlat de pământeni, dar care poate fi prevăzut de zeiţele-mume ale Pământului, de Preotesele Soarelui, plecate la cer şi venite din cer, şi de oamenii de la zei care trăiesc pe pământ pe un“loc fără de loc”, într-un topos atops”.
   Aceste entităţi spirituale superioare  - care se manifestă în oameni printr-o lumină fluidă, dar numai prin oamenii de la zei şi prin oamenii creştini, deci sub o formă de flacără albă, flacără neagră şi flacără vie, sub formă de zei şi de semizei, de zeiţe-mume sau de semizeiţe, de îngeri solari sau de demoni sublunari, printre aceştia, zece Preotese ale Soarelui şi zece Cârmuitori Eonici - sunt responsabile cu mişcarea de oscilaţie şi de pulsaţia a Pământului şi a celor doi mari luminători, Luna şi Soarele.
   Simbolic, toate aceste entităţi superioare fac Lumina şi Întunericul, Ziua şi Noaptea, anotimpurile, revoluţiile şi toate VALORILE  UMANE – Iubirea, Pacea, Visul, Arta-transformnării PP-EFB*, Acţiunea, Prosperitatea, Frumuseţea, Puterea, Înţelepciunea, Credinţa şi Adevărul Creaţiei - toate se fac prin“ministeria facerii”de către aceşti zei mesianici şi Cârmuitori Eonici.
   Şi tot aceste entităţi superioare fac medierea energetică între cer şi Pământ, între oameni şi zei, iar în perioada de manifestare cosmică, a Stelelor Fixe, în Marea Trecere, schimbă sensul forţei pe“scara creaturală” şi de pe axa Pământului pe axa cerului –  axa pământului este şi axa cerului -, trecând prin cele opt ceruri (planete, stele) pe orbita celui mai mare corp ceresc, Centura fotonică, adică până în Cerul Cristalin, al IX-lea, cerul Stelelor Fixe, din care se poate trece în Cerul Empireu, unde locuieşte însuşi Dumnezeu, Creatorul Universului, Sfânta Familie şi Cristos-copil, Sfânta Mamă a lui Dumnezeu, Mama celor Vii, al treilea eon din Ogdoadă.
   Aşa cum se ştie, şi cum spun toate cărţile sfinte, Umanitatea este o creaţie fluidă a lui Dumnezeu, la origini o creaţie divină ce a avut loc prin Sfânta Familie, prin apocalipsul Sfântei Mame a lui Dumnezeu, care a coborât pe Pământ, printre noi, şi care ne-a creat din Iubirea care există dinaintea Facerii Lumii. Şi nici nu poate fi altceva, fără această Dragoste şi Iubire dintru-început.
   Astfel, Puterea Iubirii guvernează peste oameni deoarece este fluidă, deoarece este capabilă să curgă într-una, de la Facerea Lumii până la Sfârşitul Lumii - Sus, în cer, printr-un proces biologic de Octomorfoză, într-un Ocean de Stele arzătoare cu opt raze, un Ocean de eter-aer-foc-apă ce înconjoară Pământul ca o Centură de foc stelar, iar jos, pe pământ, printr-un proces biologic de Pentamorfoză, într-un amestec de“pământ, apă, gheaţă, foc şi sânge” (să ne ferim să uităm asta vreodată!)
   Azi, este deja cunoscut faptul că jocurile de putere (de putere hard şi de putere soft) pot interveni tragic în jocurile minţii umane, uneori, printr-un control total al minţii – astfel pot muri  milioane de oameni, în timp ce mintea lor desfaşoara harta jocurilor pure: oamenii creştini mizând pe conexiunea cu Harta Minţii lui Dumnezeu, oamenii de la zeii mizând pe “rezonanţa holografică”, pe Eonul mesianic, iar ceilalţi oameni pe eonul Dracului. Diavolul sunt“ceilalţi”oameni”, spunea prin anii ’70 dramaturgul şi filozoful existenţialist francez J.P. Sarte. Cât de adevărat!
   Ca să boicotez sfârşitul lumii, am“transformat cuantic” prin Arta-transformării (PP-EFB*), inclusiv prin “coloane cuantice”,  durata profană a jocurilor de“putere hard” ce aparţin unor dimensiuni diferite ale realităţii - reactualizând întoarcerea la Timpul originar, la mitul omului solar, contemporan periodic cu Zeii Cei Mari de la Dunăre - în jocurile minţii ce desfăşoară harta jocurilor pure ale”puterii soft” - astfel, am proiectat această carte“semnal”: O sută de ani de război sub sabia psihotronică.
   (*PP-EFB = Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: existenţa, forma şi beatitudinea.)
   Cam asta e esenţa cărţii noastre, care va trebui s-o facem publică cât mai curând posibil. Deşi sunt aproape convins că doar 5% din generaţia mea, generaţia optzecistă, şi poate 10% din generaţia ta, generaţia douămiistă, împreună cu generaţia IT-ştilor crepusculari vor putea înţelege aceste jocuri ale minţii şi duble fenomene (soft and hard), va trebui să ne implicăm în modul cel mai serios în geopolitică, pentru a salva civilizaţia globală şi a rezolva problemele grave cu care se confruntă omenirea: Iubirea, Arta-transformării, pacea, războiul şi moartea.
   Îţi trimit, aşadar, al doilea volum de carte: eseul Agonia Uniunii Europene (UE)cu subtitlu: O sută de ani sub sabia psihotronică (1914-2014). Primul volum al eseului (şase părţi - 80 de pagini) e publicat deja încă din 8 decembrie 2013 pe revista Confluenţe literare. Al doilea volum, ţi-l trimit pentru lectură, pentru a-l traduce şi publica apoi în coautorat pe noul nostru site “Terra Mirabilis Habitat – Comunitate autosustenabilă – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”.     
    Data prezumată a predării, unei edituri a acestei cărţi“semnal” – fie şi în ediţie digitală – ar trebui să fie 31 decembrie 2014. Cere ajutor de la toţi prietenii tăi buni să ne susţină financiar cu o mică donaţie, ca să publicăm această carte, pentru binele lumii întregi şi a familiilor noastre româneşti.
   Să nu te înfricoşeze prea mult tot ce am scris în acest eseu, în al doilea volum numit Al treilea război mondial. Am scris pentru generaţia ta, douămiistă, şi a copiiilor tăi. La rândul tău, va trebui să scri pentru generaţia copiilor tăi şi a copiiilor copiiilor tăi, dacă vrem să lăsăm moştenire generaţiilor viitoare o planetă sănătoasă şi locuibilă.
   După părerea mea, realitate geopolitică actuală e mult mai gravă decât am prezentat-o eu sau decât o cunoaştem noi în acest moment greu al istoriei. Ba chiar aş spune că, trecută prin prisma ta (a generaţiei tale) poate ar fi necesar să o completezi cu fragmente noi sau să adaugi la eseu alte aspecte care ţin de“medicina informaţională” şi de politica de Depopulare Globală, prin “Programul Terra PIG5”.
   Există oameni de la zei, oameni creştini, oameni din oameni şi oameni fără destin, fiinţe cu sufletele însângerate, sfâşiate de colţii hienelor existenţiale, care luptă la vedere sub sabia psihotronică cu Moarte şi cu Arhonţii care practică Politica Depopulării Globale.
   Acestor oameni-îngeri şi oameni-demoni li se adresează cartea noastră“semnal”.
   Nu vreţi să ştiţi cum trăiesc oamenii-îngerii? Dar cum ucid oamenii-demoni?
   Nu vreţi să ştiţi cine sunteţi, de unde veniţi şi încotro mergeţi?
   Cum se ajunge la Adevărul Creaţiei, alternativă la istoria ideilor şi credinţelor religioase, nu vreţi să aflaţi?
      Agonia UE încearcă să răspundă la trei întrebări de bază: În ce Europă trăim? Cine ne fură cultura noastră? Cine sunt teroriştii intelectuali care comit genocidul economic şi cultural, la nivel social-planetar.
   “Moartea este un NU spus vieţii; dar şi viaţa este un NU spus morţii. Aveţi curajul de a spune NU şi veţi învia a treia zi. Creştinismul spune că toate păcatele se iartă, chiar şi păcatul înpotriva spiritului. Căci nu există altă moarte decât moartea spirituală şi nu există altă înviere decât aceea în fluviul ideilor. Nu în mlaştina lor mohorâtă.”
   (“Păcatul împotriva spiritului” de Ioan Petru Culianu,  ediţia 2005, pag 16)
   “ INTRAŢI! Nu vă fie frică. Mergeţi până la capăt!
Aici există o regiune intermediară care e cea a “formelor spirituale” pline de “făpturi metafizice” ale Occidentului şi Orientului îndepărtat. În această regiune carpatică stau oamenii împreună cu spiritele celor morţi, geţii şi dacii nemuritori, şi conversează cu îngerii şi cu demonii. Aceştia suntem noi, Atlanţii din Carpaţi.
   Şi a fost seară – mai precis Occident, adică tărâmul unde se îndeplineşte occasus solis, “uciderea soarelui” prin “moarte integrală” (morte di bacio) – Şi-ai coborât din ceruri până-n inima mea, prin mijlocul stelelor, ca printr-un întuneric, trecea din ceruri până la mine Coloana soarelui de vis, ca un stâlp luminos, tăind tot văzduhul! – Şi a fost dimineaţă – Orient – zi întâi -, primind setea Duhului fără spaţiu şi timp şi intrarea în Neantul Divin, devenind călător neânfricat prin Coloana prizonierelor neantului divin şi prin Coloana Femeia îngerul melancoliei, spre Împărăţia sufletelor de lumină fără de sfârşit.
   Dar aceasă ÎMPĂRĂŢIE-ÎNĂLŢARE-ÎMPLINIRE nu vine atunci când o cauţi, ci numai atunci când eşti pregătit să o primeşti. Cel puţin pentru un destin pecetluit (cu trei eclipse de porţi), ca acela al românilor.”
   (Fragment din Jurnal de atelier, 11 iunie 1999, SMC)
  (Aceste fragmente de mai sus ar putea fi introduse la Argumentul cărţii, după eseul tău “Viitorul începe azi”)
   Dragă prietenă, cu acordul tău (după cum mi-ai scris recent pe via email,“fă aşa cum îţi spune inima”), am publicat azi (chiar de 1 aprilie; n-o lua ca pe o “păcăleală”), scrisoare scrisă anul trecut, adresată ţie. Voi reveni, peste trei zile, cu partea a doua a scrisorii, încă zece pagini, pentru că fiind mai lungă de 15 pagini “softul” revistei nu-mi permite să o public în întregime pe Confluenţe literare.
   Cu înaltă şi aleasă preţuire, te îmbrăţişez pe tine şi pe familia ta. Şi te asigur de prietenia mea cordială şi respectoasă.
   Sculptor, Constantin Milea Sandu
   * * *
   Post-scripum:
   Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,
   ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
   PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
   Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE -  IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a publica la Editură Virtuală, într-o ediţie digitală, cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani de război sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM).
   Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blogul meu şi pe câteva articole publicate pe  revista Confluenţe litarare contul meu în lei şi în valută.
  La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea un poate supraveţui.
   Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
   Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
   Tel: 0744994454
   Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080V45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800.

Niciun comentariu: