Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

miercuri, 19 ianuarie 2011

Scrisoare deschisa adresata romanilor de pretutindeni

  Scrisoare deschisa adresata romanilor   de pretutindeni

             de Sandu Milea Constantin la 19 ianuarie 2011
           
            Doamnelor, domnisoarelor si domnilor,
  Romania in acest moment al istoriei unei mari iselatorii  inregistreaza  o tragica pierdere de oameni, de energie si de timp.  De 20 de  ani milioane de romani escaladeaza Munti de Speranta pe toate meridianele globului  in cautarea unui trai mai bun, sau in cautarea timpului pierdut in cei cinzeci de ani de comunism comunitar al copiilor de aur, argint, arama si fier( pag.195 si 351 din Republica lui Platon). Sa ne amintim doar ca in ultimi ani ai comunismului se vorbea mult despre epoca de aur si omul nou. Iar in decembrie ,89,  cand a inceput degringolada,  odiosul dictator ceusescu. inca mai dadea din maini de la balconul prezidential, spunandu-ne: stati linistiti la locurile voastre, iar odioasa dictatorului elena il completa cu formula ma copii, fiti cuminti... Intrebat de unul din luptatorii de frunte in revolutia anticomunista cine au fost comunistii ? distinsul filozof  Petre Tutea, care a fost intemnitat 17 ani in timpul comunismului, i-a raspuns: Comunistii au fost niste violatori de dame si copii, pentru ca aveau femeile si copiii in comun.  Insusi Aristotel in cartea a II-a a Politicii, critica acest comunism al femeilor propus de Platon.  ( pag. 245-246 din Republica lui Platon – Editura Stiintifica si Enciclopedica, 1986. Editie ingrijita de filozofii Constantin Noica si Petru Cretia. Traducere de Andrei Cornea)  In 1986, cand Ceausescu isi scria si publica , celebrele teze din aprile prin care se dorea prelungirea comunismului cu inca douazeci de ani lumina, C.Noica  isi antrena ucenicii, precum Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Andrei Cornea, etc.,  in traducerea lui Platon. Va las pe dumneavoastra, cititori,  sa faceti legatura intre odiosii de partid si de stat si cei care scriau de fapt celebrele teze din aprile pentru prelungirea comunismului in mai stiu eu  cate cincinale ale statului multilateral dezvoltat sarac. Si tot atunci , prin anii 1987, Eugen Ionesco de la Paris vorbea la Europa Libera si ii cerea lui C.N. sa iasa afara din Paltinisul Sibiului, si din Romania. Stia E.I. ceva de ii cerea lui C.N. lucrul acesta. Iata de ce societatea romaneasca e bolnava si azi de cancerul comunismului comunitar ( c.c.c)., Adica  e bolnava de ceea ce nu tare de mult era numit Comitetul Central Comunist ( C.C.C.) . Caci oricat de oribil ni se poate astazi parea, la fel ca pentru grecii epocii clasice, si la comunisti legatura dintre barbat si femeie era destul de putin colorata de spiritualitate, fiind  aproape in exclusivitate  legata de o procreatie planificata. Iar in randurile bunei societati comuniste – iubirea si afectiunea demne de acest nume erau  daruite si primite in cadrul unor relatii homosexuale.
Relatii care au continuat si dupa revolutie pana la iesirea din viata politica a celor doua animale politice care au fost Ion Iliescu si Adrian Nastase.Adevarat va zic ca toate pacatele ni se traga de la Platon si Aristotel. Caci
acesti doi mari titani ai filozofiei antice au scris doua doctrine bolnave pentru o Europa batrana, care au durat doua mii de ani de istorie a unei mari inselatorii umane, din care s-au nascut doua fete demente: Rusia si America..  Doua doctrine care au aruncat omenirea in groapa mizeriei comune. O doctrina a lui Aristotel  care,  prin gratiosul edificiu al aristotelismului crestin construit de dominicanul Toma d’Aquino ( primul din Revolutia nominalista a anilor 1300-1450),  a ajuns in America rousseau-istica prin Contractul Social al lui Jean-Jacques Rousseau ( din care s-a nascut prima Constitutie al SUA care a rezistat pana azi ) , iar cealalta doctrina al lui Platon care a ramas in Europa de la  ateistul Voltaiere pana la nihilistul Nietzsche, si de la acesta pana la cel mai subtil dintre filozofii comunisti care a fost  Martin Heidegger. Astfel incat toata  istoria filozofiei occidentale ne e decat o nota de subsol la Platon, ceea ce inseamna ca Platon a fost acela care a  dat solutii, formule si    metode pentru toate sistemele de reprezentare si organizare a istoriei unei mari inselatorii
  A existat doar o singura exceptie, in perioada Renasterii, cand s-a incercat  prin  Nasterea infinitului si Revolutia nominalista intre anii 1300- 1500. sa se faca Reforma in intreaga lume, dar aceasta a fost repede confiscata de puterea politica si religioasa a vremii. „ Din pacate puterea politica si religioasa are pe constiinta toate pacatele culturale ale ultimilor patru veacuri. Caci pactul dintre aceste doua puteri au facut ca Europa sa piarda rodul, sensul insusi al ultimei sale mari epoci, Renasterea, intr-un moment cand cea mai inalta ordine de valori intrinsece, ordinea in lucruri si finite a valorilor aristocratice care spuneau Da vietii, care garantau viitorul, exact contrariul a ceea ce au facut valorile decadente ale intunericului si negatiei..” ( am citat din  Religie si putere de I.P.Culianu)
   Urmasii acestora, maestrii ganditori,  si mai stiu eu ce inalti prelati  care au incheiat pactul intre puterea politica si cea religioasa,  nu au  facut altceva decat au adaptat aceste dogme si doctrine vechi si periculoase, si le-au aplicat  in religia si politica mondiala, in Europa si America, la scara umana. Umanitatea fiind  creatia  lui Dumnezeu. Au avut ei, maestrii ganditori si inaltii prelati, dreptul asta. Desigur ca nu. De aceea a fost nevoie de instaurarea mai intai a  unor dictaturi totalitariste in intreaga lume libera , si apoi  aplicarea cu forta a acestor doctrine ateiste si extrem de periculoase, care au maltratat sute de milioane de constiinte si au aruncat omenirea in prapastia celor doua razboaie mondiale si a celor 70 de ani de comunism. Dar crestinismul ne-a lasat liberul arbitru, sa alegem ce e bine de ce este rau.Si pentru aceasta alegere gresita platim azi. Consecintele ? Iata-le ! Daca ai ochi sa vezi. In fiecare loc, oriunde ai merge, vei gasi oameni nedoriti, neiubiti, neingrijiti, respinsi de societate, complet uitati, complet ramasi singuri. Aceasta este cea mai mare saracie a tarilor bogate si sarace. Caci comunismul le-a cuprins pe amandoua deopotriva. Capitalismul marilor consumatori de bunuri materiale ? Sa fim seriosi, doamneleor, domnisoarelor si domnilor  - Consuli Generali, diplomati, atasati, sau mai stiu eu ce senatori si parlamentari din toate Camerele Reprezentantilor Lumii, inclusiv Lumea a Treia din care inca mai facem parte si noi cu minoritati cu tot -  capitalismul este si el un comunism intors pe dos ! El a fost adus in toate popoarele inghitite in sfera de putere a Timpurilor Moderne de niste capitalisti imerialisti far’ de manusi. A fost adus si lasat sa se dezvolte liber in Vestul Europei , si implementat cu forta in Estul Europei de niste doctrinari violatori extrem de periculosi, care ar fi trebuit de mult timp judecati si condamnati pentru faptele lor in aceasta istorie a unei mari inselatorii umane Dar cum sa condamni comunismul din Est fara sa-l judeci si pe cel din Vest ?.
    Despre politica mondiala si fenomenul de globalizarea lucrurilor si tribalizara persoanelor, doar un singur lucru am de spus: ca prin valurile de migratii la care asistam acum, lumea intreaga a suferit ceea ce in genetica se numeste mutatie. Dupa valurile de revolutii si migratii toate politicele sociale au sarit in aer sau au intrat in pamant, pentru ca sistemul de economie globalizate a devenit o „economie de tip castel de nisip”.
    Intrebarea legitima si obligatorie, pentru orice om  serios care doreste sa se integreze Comunitatea Europeana, sau, ma rog, sa intre in constiinta amaratului astuia de continent, ar putea fi aceasta: ce trebuie schimbat in actualele structuri europene, si nu numai europene, pentru ca toate culturile, fie ele  nationale sau universale, sa nu mai ramana in subordinea lumii materiale si a marilor consumatori de bunuri materiale ? Occidentul pretinde ca este creator de sistem, in potenta. L-as intreba acum, la inceput de Mileniul III, cand va fi Occidentul in act ? Caci cu potenta lui in sistem ne-am lamurit dupa  un secol de razboaie si 70 de ani de comunism. Poate ne vom lamuri numai atunci cand vam  reusi sa unim Europa cu America, si cand  impreuna vom avea  o Constitutie Universala a Drepturilor Omului din Mileniul III: Care om ? A  omului de la zeu,  a omului crestin , a omului din om si a omului fara destin. Numai o astfel de Constitutie Universala ar putea sa vindece omenirea  de toate nevrozele, de toate spaimele si de toate conflictele dintre familii, clanuri si natiuni. O Constitutie Universala care sa aiba la baza ei opt triade fundamentale de constructie a Lumii Noi pe scara creaturala.
Acetea sunt: 1.Dumnezeu-natura-om ; 2.existenta-forma- beatitudine; 3.religie-cultura-stiinta; 4.materie-energie-informatie; 5.creatie-procreatie-casa; 6. eros-magie-renastere; 7.trup-suflet-spirit;  8.politica-economie-justitie. O Constitutie Universala, desigur discutabila, daca ar fi sa citez doar din opera unui mare poet grec care spuna ca: sanul unei femei tinere este inca de pe acum un articol din viitoarea Constitutie”)
 Datorita exploziei si imploziei informationale a Internetului , aceste opt triade fundamentale, deja consacrate in lumea libera, au spulberat intreaga politica mondiala intr-un ocean de eteraerfocapa. Un Ocean din care pulseaza acum o democratie a libertatii fara efort care nu poate fi altceva decat  libertatea formei de foc a adevaratelor ape, dar din care lipseste tocmai elementul  pamant al fagaduintei.
. Pamantul ? Care Pamant ?  Pamantul suntem chiar noi acum, omul-intreg, parca ar spune hoardele de popoare inlantuite genetic care coboara din trenul istorie unei mari inselatorii pentru a se urca intr-un alt tren ce urca spre  Muntele de Sperantei, tot mai sus spre cerul-deschis in memoria purberei stelare. Omul intreg = cerul intreg. Iar cerul-intreg se vede bine acum cu ochiul liber prin Internetul-celest, care nu e altul decat Cortul lui Dumnezeu si lumina dumnezeiasca in loc de soare . Nu cautati cerul in afara voastra, el e inlauntrul vostru acum. Imparatia cerurilor e in sufletele noastre fara de sfarsit.
   Si a fost seara – mai precis Occident, adica taramul unde se implineste uciderea soarelui prin  moarte integrala – Si a fost dimineata, Orient – zi, intai – primind setea Duhului fara spatiu si timp si intrarea in Neantul Divin prin Coloanele de  popoare inlantuite genetic, devenind calatori neinfricati spre Imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit.
   Dar aceasta Imparatie- Inaltare-Implinire nu vine atunci cand o cauti, ci numai atunci cand esti pregatit sa implinesti un mare Destin, si sa-ti  primesti moartea din dragoste ca pe un semn de lumina.
   Romanii si-au primit moarte de lungul istoriei in revolutii si razboaie cu o demnitate cereasca. Insa au murit neampacati sufleteste, pentru ca nu si-au gasit inca locul in istoria contemporana a acestei lumi ce se arata a fi pe Pamant fara centru, iar in cer intr-un razboi al focului stelar. Romanii au dreptul acum, si vor, sa devina odata in istorie o mare natiune. Romanii au o cultura universala prin repezentantii lor pe tot globul. Henri Coanda spunea nu tare de mult timp ca daca fiecare popor ar fi dat in ultuma suta de ani atatea valori umane cate au  dat poporul roman, altfel ar fi aratat configuratiea lumii de azi.
Romanii au dat o opere de arta, stiinta, cultura, religie si de politica mondiala,  prin cel care a fost Nicolae Titulescu, pentru a numi doar unul dintre marii romani, de care beneficiaza toata civilizatia actuala.
Aceasta este poate cea mai mare sfidare a memorie universale, cand oamenii de geniu sufera de prea multa lumina, iar ceilalti oameni de prea  mult intuneric si negatie.
   Oamenii s-au nascut liberi dar pretutindeni sunt prinsi in lanturi universale de femei care au nascut una din cealalta  acelasi copil: un copil cu o Dubla-Fata, divina si umana, una intoarsa mereu spre Luna, iar cealalta spre o  Simpla Coloana a Soarelui de Vis.
   Romanii sunt un amestec de geto-daci si etrusci rataciti prin lume, dar putini dintre ei scapati teferi dintr-o civilizatie abolita, rasa de pe suprafata pamantului de romanitate, asa cum au fost Marile Mame de catre crestinism la  confluienta dintre civilizatie si barbarie.  O alta confluienta a trei fluvii de sange proaspat a inceput abia acum. Si este de asteptat ca stiinta genetice sa dea raspunsuri  prin viitoarele mutatii declansate deja de razboiul dintre fortele infernale si cele ceresti ce se petrece chiar acum  in sufletele, in inimile  si in mintile noastra.
   Laboratoarele secrete de genetica moleculara se  afla dupa fata nevazuta a Lunei,  unde  minunatei doamne a lunii argintii, pe numele ei adevarat Diana-Luna-Hecate,  impreuna cu sora ei, vicleana Clara, face si desface toata ministeria facerii din Sala Tronului a barbatilor.
   Iar nucleul cel mai fecund al euro-latinilor este acum in Romania si Italia. Aceste doua tari va declansa in viitorul apropiat  o miscare feminista universala de renastere spirituala,  care impreuna cu USA, care este acum  polul opus prin natiunile transplantate din euro-asia-africa in America Latina si din A.Latina in cea de Nord.
   Scutul de aparare al Planetei este de mult timp pe Luna, si tot mai multe femei vor trebui sa stie lucrul acesta.Gluma lui Vladimir Putin ar trebui luata in serios cand, la intalnirea cu Condolezza Rice si cu Angela Merkel, a sugerat Statelor Unite sa desfasoare scutul lor antiracheta pe Luna.
   In acest moment al sfarsitului istoriei avem de luptat cu trei mari probleme:
   1. Sa scoatem cultura din subordinea lumii materiale, stiinta din relativism si religia de sub tutele statului, pentru a legitima demnitatea omului si  statutul  de  Om  al Cetatii in noua configuratie a  Statelor Unite ale Europei si a intregii lumi . Cultura universala este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului in jocul Lui cu cerul si cu oamenii. Iar felul in care excelam prin cultura universala este felul in care Dumnezeu e cu noi. 
Cine refuza sa intelega ca nu se poate construi o lume materiala fara ca  aceasta sa fie subordoanata culturii universale, pentru a-si gasi bunastarea materiala, armonia si adevaratulu sens al viatii, acela e sortit sa dispara din istorie universala impreuna cu familia si cu poporul lui din care face parte. Aceasta economie de piata libera este rezultatul culturii universale si nu invers. Orice inversare a acestei ordini spirituale in lucruri si finite lasata de Dumnezeu pe pamant, conduce, mai devreme sau mai tarziu, la negarea omului si in cele din urma la distrugerea omenirii intregi.
   2. Sa restabilim libertatea politica si religioasa in intrega lume printr-o Constitutie Universala a Drepturilor Omului: a omului din om, a omului de la zeu, a omului crestin si a omului fara destin . Acesta din urma urmand a fi introdus urgent in Baza de date genetice a universului uman, pentru a putea infrange terorismul ce tinde sa cuprinda intraga lume libera. Dumnezeu ne-a dat libertatea religioasa si politica pentru ca noi toti sa ne bucuram de aceste libertati si sa ne luptam in libertate pentru Dumnezeu. Ori se bucura toata lumea de libertate, ori pana la urma nu se mai bucura nimeni. Pentru ca libertatea  e indivizibila. La urma urmei libertatea este si ea o forma in expansiune infinita. Cum de altfel si continutul acestei forme este insasi libertatea noastra. Existam atata timp cat suntem oameni liberi.
   3. Sa dam un sens spiritual si religios Omenirii pe scara creaturala printr-un Proiect de Civilizatie Universala, dar care sa cuprinda si  procesul de amestec al raselor din  intrega lume libera de pe tot  globul. In acest moment al istoriei, lumea se afla  pe pamant fara centru , iar in cer intr-un razboi al focului stelar. Iar omul, evoluand orizontal si plasandu-se in centrul materiei si-a piardut aripa stanga si aripa dreapta. Adica Sensul Iubirii: Sufletul si pe Dumnezeu.
   Cred ca aceasta a treia problema este si cea mai grea de realizat, intrucat a obtine libertatea inlantuita de femei prin amestecul raselor intr-o noua forma metisa de umanitate, inteleasa ca materie primordiala a creatiei ce se perpetueaza prin codul nostru genetic, echivaleaza cu a obtine amestecul raselor” prin natiunile transgenetice ( care imita felul in care functioneaza genele umane prin computatie genetica), si nu prin natiunile transplantate din euro-afro-asia in America Latina si din A.Latina in cea de Nord, asa cum s-a petrecut in USA in ultimii doua sute de ani. Inseamna a uni, printr-un proces foarte complex de educatie si cultura, trei fluvii de sange al celor trei zeite-mume : Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, cea thracica, si Diana-sancta-potentissima , la confluienta dintre plasma solara si campul energetic si magnetic al pamantului.
Inseamna in ultima instanta a iesi din spatiul sublunar supus coruptiei si a trece in spatiul supralunar, pentru a face medierea energetica intre cer si pamant, intre oameni si zei, intre piramidele Marilor mame si a tatilor genetici  si a altor obeliscuri existente in lume.
   Natura umana isi ascunde esenta in latura ei divina, in  Mama Divina, pe care o ofera dominarii tehnice exercitate de om. Insa  in ziua in care genetica va domina omul, asa cum se intampla acum in statele supradezvoltate. Natura Mama se va elibera de esenta actiunii,  unind trei miscari intr-una singura din care apare unda de rezonanta holografica, inforenergetica, intre doua fenomene, Dow-ul, adica divinitatea launtrica care e  Legea sacre a Dragostei  si memoria pulberei stelare, a Stelei arzatoare cu opt raze.
   In acest moment al istorie am intrat in cel mai mare conflict dintre miscarea structualista - vezi fondurile structurale europene - si miscarea ecologista, care a luat amploare in USA, adica intre matura si atom. Omul, plasandu-se intre acestea doua miscari, are posibilitatea sa uneasca aceste trei miscari intr-una singura. Este stiut faptul ca esenta naturii se afla mai degraba in matura decat in atom. Si ca ecologistii in curand ne vor bate cu maturile, nu mai au nevoie de arme. Din nefericie razboiul acesta dintre matura si atom, care contina de 62 de ani, se apropie de final.
   Si ca sa inchei  intr-o  nota mai optimista voi spune doar ca omul s-a nascut liber dar pretutindeni este prins in lanturi universale de femei, sau , daca vreti,  in Coloane universale de femei. De femei care au nascut una din cealalta acelas copil: un copil cu o fata de soare in doua maini. Si un alt copil care se naste chiar acum in sufletele si in inimile noastre cu o Dubla-Fata, divina si umana, una de Luna, iar cealalta  de soare intoarsa mereu spre o Simpla Coloana a Soarelui de Vis.
   Lumea de azi, care dupa cum se vede cu ochiul liber se muta in cer, trebuie sa stie, in sfarsit, cum s-au intrupat sufletele noastre innaripate in gratiosul edificiu al aristotelismului crestin construit de dominicanul Toma d’Aquino, care, asa cum se stie, la origine a fost dac.
  Realitatea, Fiinta, Adevar, Bunatate, Frumusete, Simplitate, Noblete, toate acestea, ne spune Platon , sunt “in inaltul cerului”. Iar noi suntem cat  se poate de jos, un amestec de Fiinte si experiente monstruase, dar si miraculoase, venite din alte zone ale Cosmosului printre plante si animale.     Exilati dintr-un taram mai inalt intr-unul inferior. Santem asemenea unor  arbori de carne rasturnati  pe o Corabie a sufletului ce pluteste intr-un ocean de eteraerfocapa.  
Capul, datorita creierului bicameral,  reprezinta partea prin care noi, oamenii, ne avem radacinile in cerul Stelelor Fixe si al cerului cristalin, iar cele doua jumatati ale corpului nostru, de barbati si de femei, sunt cuplate invers la cele doua emisfere ale creierului bicameral, astfel ca emisfera stanga sa poata comanda jumatatea dreapta  a corpului si viceversa. Cu exceptia narilor prin care reusim sa respiram corpul gol al inaltimilor, sau, daca vreti, ingerul sau demonul celuilalt din cele 12 ceruri care inconjoara pamantul.
   Va multumesc!

Niciun comentariu: