Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

miercuri, 12 decembrie 2012

Jurnal de Atelier II - Fragment din Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.137


   Foto: Două Coloane infinite care sprijină cerul: Coloana Femeia – îngerul melancoliei şi Coloana infinită (“Stâlpul Moştenirii”) în atelier, Braşov, 2007

“Curăţă câmpul, ca să aibă loc să aterizeze îngerii” (Nichita Stănescu)
       Dragi prieteni,
   În România, în Europa şi poate în întreaga lume, cel mai greu lucru în viaţă este să-ţi creşti copiii şi să-ţi ierarhizezi priorităţile. Există momente când prioritatea absolută este familia şi cariera profesională. Însă prioritate absolută ar trebui să fie acum pentru noi toţi triada: iubirea, ţara şi planeta; iubirea pentru că Iubirea există dinaintea Facerii Lumii, ţara pentru că este locul unde te-ai născut, şi planeta pentru că Pământul ne rabdă pe toţi. Dar lucrul acesta se întâmplă numai acelor oameni care iubesc fără măsură lumea aceasta, care sunt cu adevărat patrioţi şi au vocaţia universului social-planetar şi galactic-universal.
   Insă atunci când din ierarhia priorităţilor în viaţă rămâne doar supravieţuirea, a oamenilor, a instituţiilor şi a statelor lumii, la nivel social-planetar, viaţa devine un coşmar din care ajungi să nu mai şti cum să ieşi din ea. Acum ţara ta e defectă, iar viaţa ta a ajuns o jucărie stricată, imposibil să o mai repari, ca să te poţi întoarce la ceea ce ai fost în copilăria umanităţii. Pentru că, atunci când constaţi că România, Uniunea Europeană şi chiar şi SUA au intrat deja într-un program de “deprogramare” a statelor lumii, nu mai şti în ce Program social-planetar să mai crezi şi să te integrezi. Pentru că atunci când prioritatea absolută în viaţă devine supravieţuirea, organismul social-planetar oboseşte, intră în comă tehnică, şi după primul val de criză mondială de cinci ani trăieşti deja sentimentul ratării şi înstrăinării, atât în ţara ta, cât şi la nivel social-planetar.
   În concluzie, ratat este omul acela care acţionează conform unui program în care nu mai crede. Singure, două ministere ar putea rezolva Conflictul programelor, la nivel social-planetar: ministerul tehnologiilor şi ministerul Artei-transformării.
   Dacă lumea noastră sinucigaşă, programată spre catastrofa umană şi ecologică de acest duh rău care se cheamă fenomenul de globalizare forţată a lucrurilor şi tribalizarea persoanelor într-un singur Guvern Mondial, care a ajuns acum stăpân peste întreaga planetă, mai are vreo şansă de a supravieţui în următorii 25 de ani, şi mai ales de a renaşte pentru un nou ciclu de existenţă umană, atunci această şansă se numeşte România şi universul Artei-transformării!
   Dragii mei prieteni, există a cincea forţă, încă necunoscută şi stăpânită la nivel social-planetar, o forţă care dacă nu vei şti cum să o uneşti cu cele patru forţe deja cunoscute (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa nucleară slabă şi forţa nucleară tare), aceasta devine o forţă uriaşă care, odată pusă în mişcare, nu mai poate fi controlată, dar care, în schimb, îţi va controla raţiunea, sentimentele şi gândirea ta. Când forţa aceasta e benefică e începutul Eonului mesianic. Iar când forţa e malefică e Eonul dracului. Cam asta e lumea în care oscilăm noi acum, la confluenţa dintre plasma solară şi magnetismul biotopului nostru terestru. (am zis plasmă solară, nu şi plasmă de bioluminiscenţă solară, care au două nuanţe diferite)
   Un nou eon al Europei şi poate al lumii este fără îndoială eonul românesc. Iar noi, românii, trebuie să credem cu toată tăria şi cu toate forţele în El. Secretul acestui Eon mesianic, dar şi secretul celei de-a cincea forţă, stă în cel de-al cincilea soare, soarele mişcării, “care are ghiare şi se se hrăneşte cu inimi omeneşti”, spune cartea sfântă. Începutul Eonului mesianic ar putea fi un “sferoid antigravitaţional” pe care eu, în Scrisoarea Nr.140, l-am numit “Telostelleratorul”. Acesta, odată construit, are darul să te înveţe teleportarea cuantică şi teleportarea fotonică prin cele 12 feluri de lasere biofotonice. Apoi, tot acest “Telostellerator” poate să devină o viitoare casă-ovală, solară, perfect ecologică, un Generator de bioluminiscenţă solară, portabil, cu lumină caldă, şi chiar un aparat de zbor discoidal, neconvenţional, cu care se poate călători în spaţiul cosmic.
  Ce pot eu să vă spun în acest Jurnal de atelier este că, în urmă cu câţiva ani, mai exact în 1997, am avut inspiraţia, venită de Sus, să-mi dau seama că trebuie construit acest “sferoid antigravitaţional”. Zece ani de zile, în condiţii foarte grele de supravieţuire, m-am luptat să cercetez şi să încep, pe socoteala mea, construcţia acestui sferoid. Zece ani am avut permanent în cap “Steaua arzătoare cu opt raze” şi construcţia sferoidului care oscila şi levita, dimineaţa şi mai ales seara, exact în zona crepusculară când se desparte Ziua de Noapte, acest sferoid levita nu numai în mintea mea ci pur şi simplu levita în atelierul meu de creaţie. Aceasta a fost perioada de incubaţie, de zece ani. Apoi, a venit brusc primul val de criza mondială, care m-a aruncat mult la margine, care practic m-a scos afară din viaţă, căci între anii 2007-2010 am pierdut tot, am pierdut atelierul de creaţie, pentru că vânzările de artă nu mai mergeau nici cum, şi în final am pierdut până şi pe bunii mei prieteni care mă vizitau în atelier, fapt ce m-a făcut să mă înstrăinez de tot..
   De aceea vă spuneam că, atunci când pierzi totul şi prioritatea absolută în viaţă devine supravieţuirea, îţi mai rămâne doar credinţa în bunul Dumnezeu şi în Maica Domnului, care lucrează prin universul acesta virtual de unde vă scriu eu acum pe Cerul Cristalin. Da, ştiu, acum nu vedeţi acest Cer Cristalin, pentru că cea mai mare parte dintre voi trăiţi încă asistaţi şi aveţi alte priorităţi în viaţă, dar timpul sacru şi “secerişul” e aproape şi în curând îl vom vedea toţi. Din acest Cer Cristalin pornesc zilnic spre Pământ, mai exact spre noi, un milion de astfel de “sferoizi antigravitaţional”, la bordul cărora se află oameni biofotonici. Partea tristă este faptul că Ei nu au portaluri lunare (stargate) ca să intre în viaţa noastră particulară, iar noi, din neştiinţă, nu reuşim acum să ne construim portaluri solare, ca să-i vedem pe cei care vin spre noi sau pe cei care au sosit deja printre noi. Din neştiinţă, spuneam, şi bineînţeles din lipsă de bani şi de libertate în creaţie. Căci au avut grijă ceilalţi, din echipa adversă, ET-X-Y-Z, să ne bage în cinci valuri de criză mondială, să ne ia banii şi libertatea de creaţie, ca să nu mai putem cerceta şi construi noile tehnologii solare.
   Există totuşi şi perspective să negociem cu Ei în privinţa acestor noi tehnologii solare, pentru construcţia şi utilizarea, în primul rând, al acestor portaluri solare. Ei deţin, aşa cum vă spuneam, doar portaluri lunare (stargate) şi tare ar vrea şi Ei să plece definitiv de pe Pământ şi de pe Lună, şi dacă se poate chiar din galaxia noastră solară. În acest moment greu, de sfârşit de istorie a celei mai mari înşelătorii umane, se poate negocia financiar numai cu China, pentru că e singură bancă mondială care a mai rămas fără datorii. Şi care poate finanţa cele mai mari state din lume. În plus, în China încă mai există o tradiţie şi un respect pentru cultură şi creativitate. În cultura Chinei, de exemplu, există o reprezentare artistică a universului prin sfere intricate şi păpuşi înlănţuite. Acest exemplu, de reprezentare artistică a universului, ar trebui să-l urmeze toate popoarele.
   La polul opus, în privinţa construcţiei acestor portaluri solare, s-ar putea negocia şi cu câteva triburi din India. Aceste triburi din India (printre care există un trib de optzeci de milioane de vorbitori de limba română) nu au bani, dar au o mare credinţă şi voinţă să plece din India şi să se reîntoarcă în ţările lor de origine din Europa, România fiind ţara cea mai căutată acum de ei. Aceste portaluri solare le-ar fi de mare folos în viitoarea lor călătorie iniţiatică, la început pe cale virtuală, prin “teleportare fotonică, apoi fizică, cu aparate de zbor discoidale, neconvenţionale.
    Spun lucrul acesta, pentru că sunt aproape convins că, într-un viitor foarte apropiat, graniţele nu se vor mai putea închide, nici între ţări, nici între imperii sau între Orient şi Occident, războaie mondiale de exterminare nu se mai pot face decât atomice, iar acestea implica o repetare a istoriei printr-o confruntare fatală între aceleaşi două mari civilizaţii, Atlanţii şi Lemurienii, cu consecinţe grave care se ştiu şi se cunosc deja din istoria recentă de doar 9500 de ani. De intrat în Pământul Interior nu se mai poate, pentru că şi Atlanţii şi Lemurienii, care au supravieţuit ultimului mare război atomic, vor să iasă din PI la suprafaţă pe Pământ iar cei care vor să intre trebuie să negocieze, la schimb între îngeri şi demoni, cu cei care vor să iasă din PI. De plecat în Cosmosul demonizat, pe Lună, nu prea mai vrea nimeni acum, căci de vreo 50 de ani se cam ştie ce e pe acolo, după faţa nevăzută a Lunii, e Minunata doamnă a lunii arginti, pe numele ei adevărat Diana-Luna-Hecate, care stă în baldachinul ei la taifas cu Clara şi cu toate Dianele, Walkiriile şi Amazoanele rămase pe Pământ, şi care negociază şi ele, la schimb, între Amazoane, Iele şi Walkirii, cu ET-X-Y-Z!!!
   O soluţie reală pentru ieşirea din aceste cinci valuri de criză mondială, în care ne-au băgat, din neştiinţă oculta NWO, ar putea fi ştiinţa genetică, aplicată popoarelor prin injectarea a două tipuri de celule deodată, un fel de “tandem de celule telocite-stem”, marca savantului nostru român LMP, aspirant la premiul Nobel. Problema este cum să convingem popoarele să le injectăm (să-i vaccinăm) cu astfel de “celul-stem” în tandem, pentru că aceste “celule” au darul de a te vindeca de toate bolile şi de toate maladiile creaţiei şi poate chiar de aţi prelungi viaţa cu cel puţin două-trei generaţii, adică cu exact tot atâtea generaţii cu care se doreşte, de către forţele oculte, să scape de noi, prin aplicarea noului Codex Alimentarius, prin implanturile RFID şi alte opioide, droguri şi medicamente pe bază de GMO, fabricate în laboratoarele hibride de NWO şi ET-X-Y-Z. În concluzia, trebuie negociat între vii şi morţi, ceea ce nu-i deloc uşor azi, cânt trăim cu viii şi cu morţii electrici laolaltă, într-o lume care se arată a fi pe Pământ fără un Centru Coordonator iar în cer într-un război al focului stelar.
   Într-o analiză riguroasă asupra şanselor noastre de a intra în vizorul Responsabililor Pământului şi al Stăpânilor Lumii, ca jucători şi vizionări, cu şanse egale la nivelul universului social-planetar, dar şi cu şanse egale de a obţine premiul Nobel, savantul nostru român face următorul calcul matematic, citez din analiza Prof. Dr. LMP: “Vorbeam de şansă. Să vă dau nişte exemple. Căutând în informaţiile de care dispunem în momentul de faţă, am găsit următoarele cifre. După 1900, au trăit 15-20 de miliarde de oameni. Trebuie să mai luăm în calcul că premiul Nobel s-a acordat prima dată în 1901 şi până în 2012 inclusiv s-a decernat la 201 persoane. Şi-atunci, şansa de a obţine un premiu Nobel este 1 la 100 de milioane (15-20 de miliarde contra 200 de acordări), adică 1 la de cinci ori populaţia României. Aşadar, şansa îşi are rolul ei de jucător.”
   Distinsul nostru savant LMP uită însă cu premeditare să ne mai spună că, din 15-20 de miliarde de oameni câţi s-au născut şi au trăit în ultima sută de ani, trei sferturi au murit dintre ei – de ce oare întotdeuna trei sferturi a trebuit să moară şi doar un sfert să trăiască, asta nu mai aflăm de la savantul nostru jucător şi aspirant la premiul Nobel. Eu cred că există şi alte soluţii, mai umaniste, de a depăşi “limita Hayflick” şi a divide la infinit celulă umană, pentru a nu se mai degenera “nepoliticos”, sau, mă rog, pentru a mai trăi o viaţă, două sau trei vieţi, problema este cum să aplici aceste soluţii genetice la nivelul social-planetar. Presupun că aceste operaţii pe cord, pe creier, sau alte transplanturi de celule şi organe (sper să fie numai umane. Nu şi animale, Doamne fereşte!) au şi alte scopuri, de regulă politice, cu aspect demografic, pentru a avea permanent în control naşterile, reproducerile şi controlul populaţiei. Cam asta cred eu că e până la urmă scopul injectării acestor celule în “tandem telocit-stem”.
   Cât despre premiul Nobel, să fim serioşi, cam de mulţi ani nu se mai decernează pentru meritul şi contribuţia adevăratelor idealuri democratice şi valori universale, culturale şi ştiinţifice. Aflu, chiar azi, pe undele radio, că premiul Nobel pentru Pace a fost acordat anul acesta de Norvegia eorosceptică Uniunii Europene, înmânat personal celor trei lideri care conduc UE, şi anume preşedintele Consiliului Herman Van Rompuy, Comisiei Jose Manuel Barroso şi Parlamentului Martin Schuonlz, toţi trei antidemocraţi, care nu mai respectă regula de bază a democraţiei în Europa, aşa cum s-a întâmplat recent, anul acesta, la Referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui României, când J.M.Barroso şi H.V. Rompuy, sprijiniţi de comisarul USA, P.Gordon, au intervenit în forţă în România, schimbând regula de bază a democraţiei, prin “Erată ilegală” dată de CCR care a invalidat Referendumul şi a reinstalat în funcţia supremă în stat pe T.Băsescu, după ce şapte milioane patru sute de mi de români, respectiv 78% din electori, au votat pentru demiterea preşedintelui. Iată cum, paradoxal, idealurile democratice şi pacea Europei şi poate şi a lumii se “apără” cu valori antidemocratice.
   A doua soluţie pentru ieşirea din aceste cinci valuri de criză în care ne-au aruncat Oculta mondială este să negociem, la schimb, cu NWO şi ET-X-Y-Z, respectiv G1 şi G2, aceste Generatoare electrice cu plasmă solară: Ei să accepte prin ONU o Constituţie Universală a Drepturilor Omului, prin care să ne asigurăm, în prima fază, o protecţie socială pentru toţi locuitorii planetei Pământ, iar noi să le construim Lor, în prima fază, aceste portaluri solare, apoi aparate de zbor discoidale, neconvenţionale, cu care să plece pe alte planete în călătorii exotice de iniţiere genetică în Culturi matrifocale paşnice cu Lumină caldă, cu aeronava “Virgin Galactic Space”, eventual, varianta VGS-II şi VGS-III, pe planeta Marte, pe Jupiter, pe Luna lui Saturn sau chiar într-o misiune specială pe planeta Venus. Problema acestor ET-X-Y-Z nu este acum să-i convingem de acest schimb, ci mai degrabă să acceptă noi să le dăm la schimb şi un milion de Fecioare lucrătoare-de-lumină şi vreo patru sute de mame de popoare, căci asta vor Ei odată cu plecarea lor (probabil, pe Marte), care s-ar putea să fie fără întoarcere. Dar lucrul acesta s-ar putea să ne coste mai scump decât toate tehnologiile şi ştiinţa genetică pe care le deţinem în acest moment, în două Chivote genetice, unul marca Adam-Eva, celălalt marca Cain-Abel.
   Bine ar fi ca bătălia finală să se dea pentru noul Chivot genetic. Aici, savantul nostru român, ar putea avea un rol Cheie în împlinirea unui mare destin al românilor, deşi pare suspectă intervenţia în sistem, pentru că în ultima ierarhie a priorităţilor savantului LMP ţara ocupă locul trei, după familie şi medicină românească. Cel puţin pentru noi românii, acum trebuie să recunosc că devin un pic cinic, ar fi o şansă mare pentru a deveni o parte dintre noi chiar nişte viitori Cârmuitori Eonici şi mesianici, care ne vom lupta până la urmă cu rivalii noştri evrei. Lupta va fi, desigur, inegală în osmoză celor două seminţii şi coduri genetice, respectiv codul “665” şi codul “666”, între îngerii solari şi demonii sublunari. Dar chiar şi aşa se poate negocia cu Venus şi Jupiter pentru “deblocarea mareică” a Lunii noastre, “blocată mareic” de Luna lui Saturn. Nu intru în detalii tehnice, despre felul cum Jupiter a aruncat-o pe Venus de pe orbita sa, iar Venus, care a fost cândva o lună a lui Jupiter, a trebuit să absoarbă apa şi aerul de pe Marte, dar sigur se poate negocia viitoarele poziţii geopolitice şi strategice, la nivel social-planetar şi galactic-universal, măcar până când se vor întoarce, din călătoria lor atemporală, opt milioane de Fii şi de Fiice al Soarelui uriaş, timp în care va fi linişte pe planeta Pământ, dar nu mult timp, ci doar până la apariţia “Ultimului soare negru, înainte de 2081. Ar fi totuşi un real câştig pentru noi şi pentru întreaga lume liberă.
   Fie ca bunul Dumnezeu şi Maica Domnului să ne ajute, prin Cârmuitorii Eonici, să facem ordine în lucruri şi fiinţe. Şi să rânduiască ierarhia priorităţile mai bine decât o facem noi, pentru că noi chiar nu ştim calea bună pe care să mergem, numai Dumnezeu ştie Calea, Adevărul şi Viaţa!
   Maica Domnului, Născătoare de Dumnezeu-Fecioară, Cea care ai împreunat pe Dumnezeu cu oamenii, Stăpâna îngerilor, bucuria celor necăjiţi şi ajutorul celor străini - Mijloceşte pentru noi la Domnul, Dumnezeul tău, pentru toată rămăşiţa aceasta, căci eram mulţi, dar am mai rămas numai un mic număr de oameni, cum ne vezi tu însuţi cu ochii tăi. Domnul Dumnezeul tău să ne arate drumul pe care trebuie să mergem şi să ne spună ce avem de făcut! Amin!
   Vă mulţumesc pentru interesul acordat operelor mele de sculptură şi acestor proiecte şi scrisori, pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
   Vă doresc cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!
  Cu sinceritate şi admiraţie, Sandu-Milea Constantin

   PS: Legenda: Prinţesa X = creştinism (MM-MD + cele trei Diana D3 (Maria Magdalena, Maica Domnului, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 – Fatima) + new age & satanism (Lilith - Isis - Eurynomes – Mnemosynes - Artemis – Bendis), etc.

Niciun comentariu: