Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

vineri, 7 decembrie 2012

Jurnal de Atelier II - Fragment din Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.140


   “Curăţă câmpul, ca să aibă loc să aterizeze îngerii” ( Nichita Stănescu)
    Dragi prieteni, de pe facebook şi de pretutindeni,
   Ce mai faceţi? Cum o mai duceţi cu sănătatea? În ce relaţii mai sunteţi cu îngerii şi cu demonii, cu energia solară şi cu soarele din piept numit suflet, acum, când se termină Anul Galactic şi intrăm toţi în cel de-al cincilea ciclu de existenţă umană, şi poate ultimul de “terraformatare? Ce bine ar fi, zic şi eu, să ne curăţăm cărarea, câmpul, la nivelul de comandă informaţional-energetic, ca să ne deschidem unul altuia Porţile stelare către cer, şi să nu mai aşteptăm generatoarele electrice cu  plasma (model Nikolas Tesla sau cele construite de fundaţia iranianului Keshe, care să ni le vândă apoi scump belgienii, între 5000 şi 20.000 de euro) să construim noi, aici în ţară, (din această “Stea arzătoare cu opt raze”) propriul nostru “Generator stelar de bioluminiscenţă solară”.
   În scrisorile nr.141-142 am încercat să explic cum se pot procesa, apoi construi astfel de Generatoare electrice fără fir  şi Rezonatoare stelare de bioluminiscenţă solară. Acestea funcţionează, asemenea câmpului energetic al Pământului, pe principiul eonilor solari, la nivelul de comandă informaţional-energetic cu bioluminiscenţă solară, şi la nivelul ADN-ului primordial cu unda genetică de pulsaţie a magnetismului biotopului nostru terestru, care are la bază proprietăţile de captare şi  reflexie a undelor de radionuclizi ale inosferei din Centura Van Allen pe suprafaţa unui “sferoid” antigravitaţional. Odată procesat, geometric, din această “Stea” un astfel de “sferoid”, format din goluri şi plinuri echivalente, acesta devine o sferă captatoare de fotoni solari între două “ferestre transmutate în aer”.
   În mod miraculos, lumina care trece prin “cele două ferestre transmutate în aer” se descarcă în acest “sferoid” care levitează între cele două ferestre şi astfel toată energia captată din soare în sferoid revine la sol, în viitoarele noastre case solare, în formă de celule-ovale, sau în viitoarele noastre aparate de zbor discoidale, neconvenţionale, cu care putem călători ori unde dorim în spaţiul cosmic. Această “Troiţă - RSB” va fi tot un fel de Stellerator, dar nu unul contorsionat ca acela care se construieşte azi cu mii de fire electrice conectate la o singură reţea, ci va fi un "Telostellarotor de bioluminiscenţă solară", fără fire, de sine stătător, portabil,  foarte benefic pentru celula vie, şi foarte simplu de construit…
  Cred că cea mai scurtă denumire a acestui nou “sferoid antigravitaţional”, care să includă  trei denumiri într-una singură, adică denumirea “Stelei arzătoare cu opt raze”, a “Troiţei – Rezonator stelar de bioluminiscenţă” şi a “Sferoidului cu trei centuri lenticulare”, ar putea  fi “Telostelleratorul”. Telos este un prefix grecesc, care înseamnă să îndeplineşti ceva la distanţă, în spaţiu şi în timp; în spaţiul curbat, de exemplu, în spaţiul dintre două stele, între doi sori sau între două galaxii. Iar Stellerator înseamnă  “stea în stea” şi “cruce în cruce”. După ce va fi construită, din “elementul-modul” al “Stelei arzătoare cu opt raze”, macheta acestui  “Sferoid cu trei centuri lenticulare”, acesta se va numi  “Telostelleratorul”. Pentru că, atunci când se unesc trei mişcări într-una singură, apare unda. Acesta a fost de altfel şi scopul artei mele în sculptură, să unesc trei mişcări într-una singură, din care apare o nouă undă şi un dublu efect: efectul de undă a Telostelleratorului şi efectul de teleportare fotonică, în expansiune infinită.
     Partea tristă este faptul că România a devenit în ultimii zece ani un stat asistenţial, asistat şi guvernat de o specie de politicieni hibrizi şi corupţi, conduşi din umbră de nişte demoni sublunari, de o formă bizară de coconi tehnologici şi tehnocraţi, intraţi într-o formă tehnică de comă, blocaţi politic, la nivel social-planetar, de chiar Luna noastră verde “blocată mareic”. Voi scrie altă-dată despre această Lună verde “blocată mareic”. Din nefericire, trăim într-un stat care, de fapt, nici măcar nu mai e stat de drept, ci doar o populaţie de ronţăitori, scuzaţi-mi expresia, dar se pare că în faza asta am ajuns acum noi, românii,  parcă tot mai “adormiţi” cu “opioide” puse, probabil, discret, în apă, şi îndopaţi tot mai des cu alimente provenite din GMO – Monsanto.
   Cu fiecare generaţie care va ingera produse GMO ( fabricate în laboratoare hibride ce aparţin de NWO şi ET-X-Y-Z) oamenii vor fi tot mai bolnavi, malformaţi, alergici şi canceroşi, tineriii debilizaţi fizic şi mental, incapabil să mai producă urmaşi, bărbaţii fiind sterili, iar femeile infertile, pentru că li se închid pântecele prin tot felul de implanturi uterine şi alte cipuri RFID. Din nefericire, spuneam, trăim într-un stat  asistenţial unde nimeni nu mai este azi interesat să investească serios în alimentaţie sănătoasă şi învăţământ de calitate, în cercetare şi în cultura de idei, în arta universală, adică în evoluţia naturală a ştiinţei viului, sau în astfel de invenţii solare, pentru care eu mă  lupt acum cu “morile de vând” să le fac cunoscute publicului larg.
   Oare chiar degeaba mă lupt eu de unul singur cu umilele mele forţe artistice să realizez această Troiţă – RSB? Să nu existe oare un sens profund care vine din adâmcimile cerului, în această Mare Trecere a Anului Galactic? Să nu ne înşelăm. Această Mare Trecere există şi se petrece, în chiar clipa aceasta, din universul tehnologic – care ne va elibera în mod sigur pe toţi căte nimic – în evoluţia naturală a ştiinţei viului, prin Arta-transformării...a  transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi, primordiali: existenţa, forma şi beatitudinea.
   Voi fi întrebat, desigur: sunt eu oare prinţ al Artei lui Dumnezeu sau cerşetor pe Scara de Serviciu a universului Artei-transformării, ca să tot fac reverenţe în faţa Domniilor Voastre şi să cerşesc mereu, în diligenţele mele spirituale, indulgenţe de bioluminiscenţă solară? Răspund că nu, şi tocmai de aceea deschid eu Porţi stelare, ca să cadă toţi îngerii de lumină din Cerul Hyperboreei într-un Cosmos demonizat în spaţiul sublunar, supus corupţiei...şi foarte bine fac că aceşti îngeri cad…cad în sus şi în jos şi în toate părţile deodată, ca să vadă tot omul că: “ Lumina luminează în întuneric şi întunericul n-a biruit-o” ( Ioan, 1,5). Adică, n-a înţeles-o, sau n-a cuprins-o. Dacă aş fi prinţ sau cerşetor nu mi-aş mai pierde timpul acum cu Responsabilii Pământului (din CSÎL )şi cu Stăpânii Lumii (din G1 şi G2), cu îngerii şi cu demonii, să le spun cum  trebuie făcut ordine în lucruri şi fiinţe: aş  face sau aş tăcea.
    E aşa de trist când văd peste tot, pe net, pe cerul deschis acum în toate sensurile posibile, numai oameni sărăci cu duhul care strigă în pustiu la luna “blocată mareic”...strigă în pustiu şi se roagă într-un deşert spiritual la mama lor care i-a condamnat – genetic - la moarte…Vorba poetului Nichita Stănescu: “Poţi tu să-mi smulgi din umăr braţul drept? E mama mea care m-a condamnat la moarte! Poţi tu să faci din mine un înţelept? E mama mea care m-a condamnat la moarte! Crezi, tu, că fericit mă poţi tu face? E mama mea care m-a condamnat la moarte!”…Si tot Nichita, ne răspundea  în 1982, anticipând viitorul nostru: “Tristeţea mea aude nenăscuţii câini pe nenăscuţii oameni cum îi latră…” E aşa de trist, spuneam, să vezi pe toate reţelele de socializare de pe internet numai poze cu câini, pisici, copii muribunzi, femei barbare, exotice şi ireductibile, şi bărbaţi imaturi care postează sute de poze cu petreceri indecente, care compromit toată reţeaua asta virtuală de socializare…
   Dar şi mai trist este să vezi pe toate forumurile academice şi private - din Bruxelles în Belgia Orientului românesc din Balta Brăilei şi din Balta lui peşte Atlantic în Insula Albă din Marea Neagră şi din Marea Neagră în Oceanul de eter-aer-foc-apă care înconjoară lumea aceasta ce se arată a fi  pe pământ fără centru iar în cer într-un război al focului stelar  - e aşa de trist, spuneam, să vezi că până şi rufoniştii aştia hibrizi şi cârcotaşi, îşi bat  joc acum de Anul Galactic 2012 şi râd în barbă lui Dumnezeu...e aşa de trist să-i vezi cum bârfesc pe toată lumea, cum fac praf şi pulbere toată planeta Pământ şi  cum batjocoresc cu vehemenţă tot cea mai rămas sacru şi de nepătruns în România, ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis…

   De ce oare toţi ortacii aştia, globalişti şi globalizaţi, pe care eu îi consideram odată drept nişte internetişti crepusculari, bărfesc acum le greu pe net toată istoria acestei ţări milenare? Până şi “Dacia preistorică” a lui Nicolae Densuşianu, cărămida românească din capul unghiului, este pur şi simplu sfârmată şi desfiinţată cu cruzime cu un limbaj gol, nestilizat, grotesc şi “barbar” de Dan Alexe din Bruxelles -  inconştient de o anumită „rezistenţă” asupra textului densuşian, care necesită o traducere literală mai degrabă decât literară. Nah! Că am început şi eu să-i lovesc peste deşte pe ortacii aştia  globalizaţi din Bruxelles şi să-i atac direct la persoană!

   Dar uite cum.., Doamne iartă-mă! cad eu acum în păcatul ereziei…cad din Cerul Hiperboreei în Cosmosul lor demonizat, în spaţiul sublunar, supus corupţiei, în loc să mă ţin roşu vertical de Coloana soarelui de vis şi să-mi văd liniştit de Steaua arzătoare cu opt raze, care expansionează Pământul pe Cerul Cristalin…Sper, şi cred cu tărie, şi mă rog la bunul Dumnezeu să mă ţină în contact şi între anii 2013-2019 cu mesagerii luminii, cu emisarii angelici şi cu Cârmuitorii Eonici care vin acum spre noi dintr-o civilizaţie etică mai avansată decât a noastră, pentru a continua cercetarea mea în arta  formelor sculpturale, prin universul Artei-transformării, şi în final să pot realiza această frumoasă Troiţă-Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară. Aşa să-mi ajute Maica Domnului!
   Uneori mă văd urcând şi coborând, pe Coloana soarelui de vis, cu această Stea solară, spre alte stele strălucind prin pulberea stelară, asemenea “străinului trimis”, aici,  în Terra Mirabilis, de nişte Cârmuitori Eonici, pentru a pune în circulaţie o tehnologie şi cunoaştere nouă, solară, prin această Troiţă-RSB, care ar putea scoate omenirea din spaţiul sublunar, din întuneric şi carantină şi din iluzia că avem putere doar datorită banului. Conform teoriei Artei-transformării, noi parcurgem acum Marea Trecere, în sens invers, din universul tehnologic (care ne va elibera în mod sigur pe toţi către nimic) în evoluţia naturală  a ştiinţei viului, pentru a abandona definitiv economia de război permanent purtat prin genocid economic şi cultural şi a transforma planeta într-o planetă verde, cu Lumină Caldă, sănătoasă economic şi cultural. Şi tocmai de aceea avem nevoie azi de această Troiţă – RSB, de acest portal energetic solar, care vine din periferia Căii Lactee
    Prin această Troiţa-Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară, care va fi în acelaşi timp şi un generator portabil de energie electrică gratuită, omul va învăţa să folosească teleportarea cuantică. Mai concret, va învăţa teleportarea fotonică cu 12 laseri biofotonici, prin care va reuşi să scoată energie liberă, gratuită, din soare. Acum, încă puţin timp, mai  suntem în perioada de tranziţie lunară. De aceea,  noi trebuie să  decidem singuri, care mergem spre o tranziţie solară a planetei, să facem pasul în “spaţiul supralunar”, de origine solară. Iar cei care încă nu s-au decis şi vor să rămână în “spaţiul sublunar”, supus corupţiei, să intre în Pământul Interior, să stea de vorbă cu Atlanţii şi Lemurienii, ca să se lămurească şi ei în “focul stelar”.
   Acum suntem toţi în punctul terminus de cunoaştere, la momentul Adevărului ultim al Creaţiei, alternativă la toate ideile şi credinţele religioase. Nimic nu se mai poate ascunde acum, de exemplu, că există o specie de oameni hibrizi, de coconi tehnologici şi tehnocraţi, intraţi în comă tehnică, şi în comă politică, de democraţie, care vor să elimine miliarde de oameni prin folosirea virusului precum SIDA, construit în laboratoare hibride de NOW şi ET-X-Y-Z, mulţumită lui Ronald Reagan, care în urmă cu 30 de ani a pus virusul în circulaţie pentru a omorâ miliarde de oameni din Lumea a Treia. Sau că, datorită noului Codex Alimentarius, al implanturilor uterine, sau a  cipurilor RFID şi al GMO- Monsanto, continuăm distrugerea finală a planetei şi a vieţuitoarelor în cel mult trei generaţii.
     De aceea, consider că în primul rând trebuie spart cu orice preţ monopolul energetic la nivel social-planetar, care funcţionează doar la nivelul universului tehnologic, construit diabolic pentru a ne elibera pe toţi către nimic, prin ceea ce Ei numesc “moartea electrică”.Căci noi exact asta suntem acum, prinşi în pânza Lor de Păianjăn: ca  nişte “morţi electrici” într-un proces de globalizare forţată a lucrurilor şi de tribalizare a persoanelor într-un singur Sat Planetar. Din păcate, eu nu văd în acest Sat decât o turma mare de oi, condus de un  Guvern de Lupi de stepă . Toţi, dar absolut  toţi, vom fi suprimaţi în maxim trei generaţii, dacă nu vom şti cum să eliminăm cenzura aplicată de Ei universului Artei-transformării. E târziu, dar va trebui să reformăm totul din temelie, să schimbăm toate Sistemele moarte şi reci şi în locul lor să construim Organisme sociale vii, care să funcţioneze cu Lumină Caldă.
   Să sperăm că - după ce am fost odată păcăliţi electoral anul acesta, păcăliţi şi tranzacţionaţi politic de UE şi USA, vânaţi de comisarul american P.Gordon şi apoi vânduţi de preşedintele Consiliului Europei J.M.Barroso, prin “Erata ilegală” dată de CCR la Referendumul pentru demiterea preşedintelui T.Băsescu din 29 iulie - după alegerile din 9 decembrie 2012, nu vom ajunge tot noi, românii, cel mai oropsit popor din Europa, sacrificat genetic, dresat mereu cu pâine şi circ de Austeritate germană şi ţinuţi în curtea de rezervă a UE, pe axa Berlin-Moscova, apoi iarăşi vânduţi şi cumpăraţi la Târgul Oalelor Sparte în mijlocul Pieţei Universităţilor Lumii, pe axa Londra-Washington, şi în final conduşi din umbră de mereu aceeaşi specie de politicieni hibrizi şi curopţi, de o formă bizară de coconi tehnologici şi tehnocraţi, intraţi într-o formă tehnică de comă politică, la nivel mondial.
   Mergeţi la vot, dacă veţi accepta să mai fiţi conduşi încă patru ani de această specie bizară de coconi politici, hibridizaţi tehnologic în “lampa lui Lenin”şi intraţi într-o formă tehnică de comă politică, în aşa zisa “Republică Universală”. Cu oricine veţi vota, veţi fi conduşi acum exact ca o turmă mare de oi balcanice condusă de un guvern de lupi de stepă - condusă de data asta chiar în “transhumanţă” spre o altă “Fermă de Animale Rare Nereproductibile” - şi din aceste resturi de ARN-uri probabil că va mai rămâne din UE doar o mică turmă de Guverne de Lupi de stepă condusă din umbră de Guvernul Mondial ( prin sinagoga satanei G1 sau G2).
   Dragi prieteni, încercaţi să vă explicaţi cum funcţionează frica la români prin “efectul de turmă”: deşi se ştie că lupul dă ocoale turmei de oi, niciuna dintre ele nu vrea să se uite la lup, nimeni nu vrea să recunoască că acest “lup” este pregătit să atace turma de “oi”. Sau, inversănd termenii din mitologia noastră românească, să încercăm să auzim acum urletul Lupilor Daciei peste pustietăţile mioritice româneşti şi să ne întrebăm: unde ne sunt acum Lupoaicele noastre angelice şi apollinice, acele peste trei milioane mame de popoare sacrificate genetic prin ţări străine, de peste 23 de ani? Şi cum să mai putem noi salvăm acum această tară verde, condamnată la segregare şi la sclavie europeană, condamnată să rămână republică de 65 de ani, prin dezumanizare şi exterminare, mai întâi, prin Austeritatea germană aplicată românilor, apoi prin tot felul de scenarii politice de fărmiţare şi regionalizare forţată a ţării, cum se tot încearcă de ani de zile?
   Dragi români, singura soluţie de salvare a ţării şi de întregire a graniţelor ei dintru-început este schimbarea formei de guvernământ, prin trecerea de la forma de republică (comunistă şi post-comunistă ) la forma tradiţională de Monarhie constituţională şi aplicarea Constituţiei din 1923. Această formă de guvernământ se poate schimba în parlament, prin anularea actului de abdicare a regelui în 1947, care a fost ilegal, ilegitim şi nevalidat de parlamentul de atunci din lipsă de cvorum. 
     Eu nu pot să admit că, un popor fără cultură va dispare din istorie, pentru că nu suntem noi în stare acum să scoatem cultura din subordinea lumii materiale şi oamenii de cultură de sub tutela statului. Oameni buni, legiuitori ai statului, daţi o lege organică pentru aceasta, ca să putem salva cultura naţională şi statul de drept.
   Eu nu pot să admit că un popor defect, cum am ajuns noi acum, jucărie stricată în mâinile Ocultei mondiale, care nu mai ştim să ne făurim singuri  istoria adevărată, va dispare din cultura universală, pentru că nu suntem noi în stare acum să scoatem ştiinţa din relativitate, şi religia şi armata de sub tutela statului. Oameni buni, legiuitori ai statului, daţi o lege organică pentru aceasta, ca să putem salva istoria poporului român, religia, ştiinţa şi armata.
   Eu nu pot să admit că istoria adevărată este ştiinţa faptelor care nu se repetă, atâta timp cât noi înşine repetăm faptele istoriei prin aceleaşi utopii, precum comunismul, fascismul şi capitalismul, care îşi au esenţa în “Paradisul prin distrugerea omenirii” prin genocid economic şi cultural. Oameni buni, legiuitori ai statului, daţi o lege organică pentru aceasta, ca să putem interzice  prin lege practicarea acestor utopii  exterminatoare de popoare, ca să putem opri prin lege genocidul economic şi cultural, la nivel naţional şi social-planetar. Daţi această lege, şi veţi vedea că, dacă nu faci nimic pentru a organiza economia şi cultura, dacă nu intervi în sistemul lor, acestea au darul extraordinr de a se organiza şi funcţiona singure. Cu căt le organizezi mai puţin, cu atât merg mai bine. Dacă încerci să controlezi economia şi cultura se blochează sistemul. Deci nu este posibil să planifici dezvoltarea economică şi culturală. Soluţia: să-ţi foloseşti talentul şi ideile pentru a inventa produse noi. N-ai produse noi, n-ai piaţă, n-ai nimic. Si ne pierdem în mulţime dacă alergăm alături de toţi ceilalţi,
   Oameni buni, eu nu pot să admit că îngerii se nasc din demoni, sau că demonii se nasc din îngeri. Ori că există popoare solare şi bogate conduse  numai îngeri, sau că există  popoare lunare şi sărace conduse numai de demoni sublunari. Dacă ai ochi, să vezi. Ori unde ai merge, pe pământ, vei găsi îngeri şi demoni, bogaţi şi săraci, lacrimi şi sfinţi, şi printre toţi aceştia  vei întâlni sute de milioane de oameni neiubiţi, nedoriţi, neîngrijiţi, respinşi de societate, complet uitaţi, complet rămaşi singuri. Aceasta este cea mai Mare Ignoranţă care a cuprins omenirea şi cea mai mare sărăcie a ţărilor bogate.
    De aceea, noi toţi, dar absolut toţi,  trebuie să fi conştienţi acum de această Mare Ignoranţă care a cuprins întreaga omenirea. Şi să luăm atititudine şi să-i oprim pe toţi cei care dispreţuiesc sufletul şi problema existenţei umane şi ne îngrădesc libertatea de creaţie. Acum, în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, ori ne bucură toate popoarele de libertatea de creaţie şi de drepturile omului, ori până la urmă nu se mai bucură nimeni pe Pământ. Aşa încât nu e nimic extraordinar să trăim  liberi şi conştienţi, sau să intrăm toţi în starea modificată a conştiinţei extinsă, pentru a deveni  toţi conştienţi de ce se întâmplă în lume. Conştiinţa şi libertatea nu e luxul câtorva, uni o au iar alţii nu. Conştiinţa şi libertatea este o obligaţie pentru noi toţi. Noi am fost creaţi pentru aceasta. Şi pentru că nu ne mai respectăm azi unul altuia conştiinţa, libertatea şi drepturile omului, vom fi toţi, dar absolut toţi, exterminaţi fără cruţare de Dumnezeu. Nu mai vă faceţi iluzi că mai scapă cineva, vă asigur că, aşa cum stăm acum, la nivel social planetar, încă două valuri de criză şi vom dispare în două generaţii.
    Dragi prieteni, eu nu pot să admit că există doar o singură femeie care naşte mereu una din cealaltă acelaşi copil cu o faţă de soare în două mâini, din care se naşte, în chiar clipa aceasta, un alt copil cu o dublă-faţă, divină şi umană, una de soare iar cealaltă de lună întoarsă mereu spre o simplă Coloana a soarelui de vis. Trebuie să existe între aceste entităţi, superioare şi inferioare, o evoluţie naturală în ştiinţa viului,  un salt cuantic pe scara creaturală, o teleportare cuantică la nivelul social-planetar şi o teleportare fotonică la nivelul galactic-universal...
    Trebuie să existe între noi O Maica Domnului, Născătoare de Dumnezeu Fecioară, cea care a împreunat pe Dumnezeu cu oamenii, Stăpâna  îngerilor, bucuria celor necăjiţi şi ajutorul celor străini. Trebuie să existe printre noi O Maica Domnului  care s-a urcă la Cer prin puterea îngerilor, iar acum trebuie să coboare printre oameni, ca să ne vindece de toate maladiile creaţiei şi să ne ocrotească pe toţi muritorii de rând. Apoi, trebuie să existe printre noi  nişte Cârmuitori Eonici care să ne arate iarăşi Calea, Adevărul şi Viaţa. Că noi nu ştim calea bună pe care să mergem, numai Dumnezeu ştie Calea! Pentru că numai aceşti Cârmuitori Eonici mai pot acum, prin puterea bunului Dumnezeu, să ţină cumpăna şi echilibrul în războiul acesta declanşat  între forţele infernale şi cele cereşti. Un zăzboi cosmic ce se petrece, în chiar clipa aceasta, în sufletele, în inimile şi în minţile noastre.
   PS: De ce Prinţesa Joponiei Kaoru Nakamaru este convinsă că începând cu 22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de ascensiune a acestui Pământ în cea de-a cincea dimensiune iar celelalte femei nu cred? Părerea mea: pentru că Principesa Japoniei este de origine solară iar restul de femei, în proporţie de 90%,  sunt de origine lunară. Acum să vedem de ce  90%  din europence nu cred  în ascensiunea Pământului în cea de-a cincea dimensiune? Răspunsul  meu este următorul: Toate cosmogoniile spun ca femeile vin de pe planeta Venus. Însă, există o teorie astronomică care ne spune că planeta Venus a fost cândva o lună aruncată de către planeta Jupiter, aruncată din gelozie, din cearta lui Jupiter cu Luna lui Saturn (Luna lui Saturn care este de fapt chiar luna care ne-a “blocat mareic”  luna noastră de pe Pământ); deci, spuneam, Venus a fost aruncată  nu de prea mult timp, ci doar de vreo 10.000 de ani.   Mai concret, în anul 9500 î.Hr. fragmente din supernava Vela au intrat în sistemul nostru solar şi au distrus ecologia de pe Marte. Marţienii, cu vreo 1500 de ani mai avansaţi decât noi, s-au refugiat o parte dintre ei pe Luna iar altă parte în  Pământul Interior. Există mărturia astronautului Buzz Aldrin că i-au văzut în 1969 pe aceşti marţieni în misiunea lui pe Lună cu Apollo XI. Deci, spuneam că în timp ce capricioasa Lună traversa sistemul nostru galactic, geloasă fiind pe planeta Marte, apa şi aerul de pe Marte au fost absorbite de catre Venus. În acest timp, o planeta misterioasă dintre Marte şi Jupiter s-a dezintegrat pentru ca să creeze Centura de asteroizi, şi probabil şi a cincea bandă din Centura fotonică. Tot  atunci, au avut loc schimbări geografice de “terraformatare” a planetei Pământ. Astfel, în urma războiului atomic dintre lemurieni şi atlanţi, după ce o parte din atlanţi şi atlantide au fost arşi de lemurieni în “Holocaustul Amazoanelor”, Atlantida ( o colonie extraterestră), împreună cu celebrul oraş sacru Atlantisul, s-a scufundat în Oceanul Atlantic, din acest război atomic au mai supraveţuit doar 1% din populaţia celor două civilizaţii ultravansate, Lemuria şi Atlantida. Iată cum s-a întâmplat toate aceste cataclisme, pentru că plimbăreaţa lună vensiancă a interferat cu fregvenţa fundamentală de rezonanţă  magnetică  de pe Marte, Pământ şi alte planete; deci a interferat cu rezonanţa magnetică de mărimea şi ordinul  10 la puterea 60, în sunete de timpane cu doar 62 de Octave. Iar Principesa Japoniei interferează cu fregvenţa fundamentala de rezonanţă şi cu armonicele solare, de mărimea şi ordinul divin de 8 la puterea 64  de “Stele arzătoare cu opt raze”, în armonii de “chimvale şi alăute” cu 64 de Octave. Aşa încât nici nu ar trebui să ne mai mirăm de ce Pământul e plin acum cu Diane-Lune-Hecate, care nu mai cred acum în ascensiunea Pământului şi în acest fenomen cosmic de aliniere a planetelor din sistemul nostru galactic, în consonanţă, sau dacă vreţi, în sintonie, cu Soarele uriaş din Pleiade. Sunt multe de spus despre aceste Diane-Lune-Hecate care nu rezonează cu fregvenţa Modonna Inteligenţa Eurynomes...Cele mai mari păcate ale acestor Diane-Lune-Hecate vin din chiar “comunismul femeilor” din Republica lui Platon din Grecia antică.  Este totuşi interesant faptul că în România există grupuri de femei de conştiinţă solară care interferează cu o fregvenţă aflată în centru galaxiei noastre.
    Despre planeta Jupiter: este de doua ori si jumatate mai masiv decât toate celelalte planete la un loc. Din cauza masei lui uriase, a gravitatiei uriase, si a pozitiei sale între pamânt si norii de comete care înconjura sistemul solar, Jupiter fie atrage cometele (prin gravitatie) pâna când acestea se ciocnesc de el, asa cum s-a întâmplat în iulie 1994 sau, mai adesea, le deviaza (tot prin gravitatie) în afara sistemului solar. Daca nu ar fi existat Jupiter, noi nu am fi în apropiere de staţia finală - Sfântul Soare - pentru a studia originea sistemului solar.

    Legenda: Prinţesa X = creştinism (MM-MD + cele trei Diana D3 (Maria Magdalena, Maica Domnului, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 – Fatima) + new age & satanism (Lilith - Isis - Eurynomes – Mnemosynes - Artemis – Bendis), etc.
   Vă multumesc pentru interesul acordat operelor mele de sculptură şi acestor proiecte şi scrisori, pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
   Vă doresc cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!
   Aşa să ne ajute Dumnezeu!
  Cu sinceritate şi admiraţie, Sandu-Milea Constantin

Niciun comentariu: