Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

vineri, 7 decembrie 2012

Jurnal de Atelier II - Fragment din Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.139


   “Curăţă câmpul, ca să aibă loc să aterizeze îngerii”      ( Nichita Stănescu)
    
    Dragi prieteni, de pe facebook şi de pretutindeni,
   Eu  nu pot să admit, de exemplu, că principiul de funcţionare a undelor radio şi a energiei fără fir, precum telefonia mobilă, care are la bază proprietăţile de captare şi reflexie a undelor de radionuclizi ale inosferei din Centura Van Allen pe suprafaţa unui “sferoid” antigravitaţional, nu este aplicabil şi în cazul curentului electric fără fir. Omenirea se află, din neştiinţă, datorită cenzurii tehnologiilor, într-un tunel al timpului de 100 de ani, a cărui luminiţă se află  în chiar Turnul Wardenclyfe de transmisie de electricitate fără fire, construit de Nikolas Tesla în urmă cu 104 ani prin intermediul căruia urma să transmită energie electrică în mod gratuit în orice loc de pe planetă.
    Din nefericire, trăim într-un univers tehnologic care în mod sigur ne va elibera către nimic, pentru ca în final să putem vedem toţi, dar absolut toţi, că există printre noi o civilizaţie solară mai avansată cu 1500 de ani decât civilizaţia noastră. Această nouă civilizaţie solară a reuşit să domine dimensiunea Timp iar acum, în chiar clipa aceasta, se încearcă obţinerea controlului total asupra planetei Pământ şi asupra popoarelor (care au fost înghiţite în sfera de putere ocultă a Timpurilor Moderne), pentru a nu mai exista războaie atomice şi guvernări utopice, precum comunismul, nazismul şi capitalismul, care îşi au esenţa în “Paradisul prin distrugerea omenirii, prin genocid economic şi cultural, la nivel social-planetar.
   În 1910, Henri Coandă, la doar 24 de ani, facea primul salt vertical în aer, la Paris, cu primul său aparat de zbor discoidal. Tânărul inginer Radu Manicatide a fost martorul primei farfurii zburătoare. Pe youtube găsiţi filmul cu mărturia lui RM. Mult mai târziu, Coandă avea să descrie evenimentul astfel: “Nu mi-am dat de fel seama ce se petrece în jurul meu. Dar am ridicat capul şi am văzut că nu mai eram pe pământ. În acelaşi timp mi-au apărut zidurile Parisului – da, Parisul avea în acea vreme ziduri împrejmuitoare – zidurile cetăţii Paris, care veneau cu o viteză enormă asupra mea”.
   Daţi-mi voie să vă mărturisesc cu mâna pe soarele din piept numit suflet, că exact aceeaşi stare de zbor pe care a trăit-o Coandă atunci în 1910, am trăit-o şi eu în 1986, când am deschis “romboidul” din Coloana infinită a lui Brâncuşi, din “Stâlpul Moştenirii” până la urmă, pentru ca să elaborez, să proiectez, să desenez şi apoi să sculptez primul meu “zbor vertical”, prelungind Coloana infinită (al unui alt Brâncuşi rămas în ţară) de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin. Atunci am realizat, practic, prima ieşire, conştientizată, din “spaţiul sublunar” în “spaţiul supralunar”. Mai ieşisem de câteva ori din “spaţiul sublunar” în 1983, dar starea aceea era o stare metafizică, de transă, realizată doar în mintea mea. Acum însă, în 1986, realizasem primul zbor fizic, expansionam prin Coloana infinită într-un aer de aur topit şi transparent, la început albastru-violet, apoi tot mai roşu-strălucitor, cu lumină caldă, cristalină, aveam controlul acelui “zbor vertical”, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, dar nu aveam şi “cheia de contact” pentru oprire-pornire şi întoarcerea pe Pământ. (pentru lipsa acestei “chei de contact” am plătit scump, am scris ce am păţit în Scrisoarea nr. 142)
   Aşa am hotărât, în vremurile acelea tulburi prin care trecea ţara, să încep construcţia primei Coloane infinite, din lemn de stejar, pe care am numit-o “Coloana prizonierelor neantului divin”. Soarta a făcut ca, în 1990, încă din timpul construcţiei Coloanei, căci nu apucasem să şlefuiesc mai mult de jumătate din elemenţii-moduli, să vină  în atelier nişte italieni din Padova, care au văzut-o, le-a plăcut, şi tot atunci mi-au plătit-o pe loc, şi peste vreo două luni Coloana avea să plece în Italia, în Padova, dar nu înainte de a fotografia eu însumi  Coloană infinită, pe malul Mureşului în Arad, în cinci poziţii de expansiune, în data de 16 martie 1990, la 33 de ani de la trecerea în eternitate a lui Constantin Brâncuşi, şi la 36 de ani, vârsta pe care o aveam eu atunci.
   Acum să mă întorc la Henri Coandă. Iată ce afirma renumitul savant român în anul 1969: “Farfuria zburătoare eu am construit-o!” Această declaraţie “de paternitate” îi aparţine lui Henri Coandă şi a fost dată în faţa ziaristului Gh. Brătescu, în cadrul unui interviu pe care acesta i l-a luat savantului în 1969. În documentaţia anexată brevetului, Coandă aprecia că un astfel de vehicul, greu de o tonă, ar putea ajunge în trei secunde la o mie de metri înălţime. În plus, “Aerodina” putea să decoleze şi să aterizeze la punct fix, fără să ruleze pe o pistă construită special. Motiv pentru care Coandă însuşi era convins că: “Nu peste mult timp, întâiul avion discoidal va aduce răspuns la numeroase întrebări legate de viitorul aviaţiei”.
   Faptul că  nu avem astăzi  în circulaţie avioane discoidale, după 100 de ani de la descoperirea lor, este numai vina cenzurii şi a Responsabililor Pământului, care de peste o 100 de ani se ceartă cu Stăpânii Lumii, şi negociează, probabil, şi azi  în privinţa punerii în circulaţie a tehnologiilor solare. Se pare că, de vreo 30 de ani, au intervenit până la urmă nişte mesageri solari în sistemul universului social-planetar şi au ridicat într-un fel cenzura, în privinţa noilor tehnologii ultramoderne, iar acum evoluam într-o formă accelerată pentru a abandona economia de război permanent şi pentru a o transforma într-o economie sustenabilă. Întreg Universul este conştiinţă în expansiune infinită şi este firesc ca şi conştiinţa umană să se dezvolte  pentru a intra în sfera universului galactic-universal, pentru a relaţiona în mod deschis cu alte specii de extratereştri solari care au în control expansiunea planetei Pământ..
   Exista însă o normă  primordială, o Lege a Universului, care spune că nu se intervine în evoluţia unei civilizaţii de pe altă planetă. Dar în foarte puţin timp omul va trebui să învăţe singur să folosească teleportarea cuantică. Mai concret, va trebui să învăţam toţi teleportarea fotonică cu 12 feluri de laseri biofotonici, ca să putem să scoatem energie solară din spaţiul cosmic. În acest moment, primul pas important este înfiinţarea primului Institut Internaţional de Bioluminiscenţă, la noi în ţară. Încă puţin timp vom mai sta în era de tranziţie lunară, timp în care trebuie să se decidă fiecare dintre noi, care mergem către o tranziţie solară, către o evoluţie naturală în ştiinţa viului, prin cunoaşterea celor 12 feluri de laseri biofotonici, cu aplicaţii în universul Artei-transformării, şi care vor rămâne în spaţiul sublunar, supus corupţiei, care vor intra, probabil, în Pământul Interior.
   Eu sunt de mult convins  că există extratereştri benefici pe Pământ, care acţionează după Legea Universului, şi anume se amestecă în viaţa oamenilor şi intervin atunci când fac mari greşeli ori accidente şi trebuiesc salvaţi. Sau se amestecă în treburile interne ale Stăpânilor Lumii care se ceartă cu Responsabilii Pământului, pentru schimbarea tehnologiilor şi pentru a rândui supremaţia puterilor în statele lumii. Dar mai ales, se amestecă atunci când este absolut necesar, adică atunci când, spre exemplu, pericolul nuclear este iminent, trimit Raza Cosmică (care funcţionează cu cele 12 laseri biofotonici) pentru neutralizarea bombelor atomice şi a armelor scalare care funcţionează cu tehnologia haarp.
    Există oameni solari, care au descoperit singuri, pe socoteala lor, că fiecare dintre noi deţinem de fapt o particolă sau un mănunchi de raze din această Rază Cosmică, o scânteie divină de suflet până la urmă, parte din sufletul lui Dumnezeu, şi tocmai această scânteie face ca să se dărâme tot acest eşafodaj al manipulării la care suntem supuşi de la naştere în această lume. Există, totodată, oameni care nu mai deţin această scânteie divină, ca parte din sufletul lui Dumnezeu, care trăiesc doar în “spaţiul sublunar”, supuşi permanent corupţiei, aceştia nici măcar nu mai pot azi să gândească la o soluţie pentru a contracara acţiunile criminale de genocid economic şi cultural, planificat pe care Cabala le pune acum în aplicare în fiecare stat.
   Mai mult, aceşti oameni care trăiesc doar în “spaţiul sublunar, sub influenţa nefastă a Rezelor de Lună, au devenit nişte conducători malefici, care dispun de mult timp de anumite portaluri energetice lunare (“stargate”) care le permit să plece oricând de pe Pământ pe faţa nevăzută a lunii, teleportîndu-se instantaneu de pe Pământ pe Lună şi de pe Lună în alte locuri din Univers, de exemplu, pe Venus sau pe Marte, dar pe Jupiter sau pe Sfântul Soare nu au acces. Există însă în acelaşi timp Cârmuitori Eonici, care vin din alt sistem solar prin alte portaluri energetice solare, şi care aparţin de o rasă de ET care au monitorizat Pământul de mii de ani. Unul din aceste portaluri energetice solare ar putea fi, după ştiinţa mea, chiar această “Stea arzătoare cu opt raze”.
   Ca să înţelegem mai bine semnificaţia acestor două portaluri energetice şi spaţii esenţiale, bunăoară, spaţiul sublunar şi spaţiul supralunar, marii poeţi romantici, care au iubit fără măsură lumea aceasta, au ilustrat prin versuri cât se poate de evident acest lucru. În poezia Demonism, scrisă în 1872, Mihai Eminescu are viziunea acestor portaluri energetice şi spaţii cosmice, galactice şi extragalactice:
    “O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie / Bătute-n ea şi soarele-i fereastra / La temniţa vieţii. Prin el trece / Lumina frântă numai dintr-o lume, / Unde în loc de aer e un aur, / Topit şi transparent, mirositor / Şi cald. “... Nu credeţi cum că luna-i lună. Este / Fereastra cărui ziua-i zicem soare.”
    Sau, tot Eminescu, în poezia “Mortua Est!” ( 1871) vede prelata nesfârşită a cerului spartă şi eliberarea noastră din universul tehnologic către nimic:  “Se poate că bolta de sus să se spargă / Să cadă nimicul cu noaptea lui largă / Să văd cerul negru că lumile-şi cerne / Că prăzi trecătoare a morţii eterne...”
   Un alt poet solar, mai aproape de noi ( 1932-1983), vede cele cinci cicluri de existenţă umană, parcurse în cinci ere de tranziţie, pe care le ilustrează atât de frumos în poezia sa:
   Vine o vreme când mor caii. /  Vine o vreme când se-nvechesc maşinile. / Vine o vreme când plouă rece şi toate femeile poartă capul tău şi rochiile tale. /
Vine şi o pasăre mare, albă, care ouă pe cer luna."  (Nichita Stănescu)
  Sau: “Vine soarele uriaş, mamă, vine victoria sufletului meu asupra nevoinţei de a fi a naturii...” (din volumul “Eu vă iubesc pe toţi” (1982) de Dan David)
   …De aceea, spuneam, că atunci când  vine Soarele uriaş, vine şi Noaptea de 72 de ore de întuneric beznă, ca să ne ardă  generatoarele astea lunare, stelleratoare şi contorsionate, şi să  ne întrerupă  curentul electric şi toate comunicaţiile de pe Pământ, iar noi dacă rămânem în minte... în mintea care cunoaşte frica - frica de moarte prin “uciderea soarelui” prin “moarte integrală” sau prin “uciderea lunii” prin “deblocare mareică” -  nu vom scăpa...şi în mod sigur nu vom parcurge Marea Trecere din universul tehnologic - care ne va elibera în mod sigur către nimic – în universul Artei-transformării, în evoluţia naturală a ştiinţei viului, cu 12 feluri de laseri biofotonici, care vor funcţiona cu Lumină Caldă, şi care va înlocui toate acele sisteme moarte şi reci care ne guvernează de peste 100 de ani.
   Dacă vine Îngerul negru din Cosmosul demonizat şi ne trage cortina asta neagră şi nocturnă şi plină de găuri concentrice…şi roasă toată de molii acum şi de toate păcatele noastre originare şi antecedente…şi dacă trece şi Îngerul Alb, mai strălucitor la vedere decât lumina ce întrece toate luminile, şi ne trage prelata nesfârşita a cerului desfăşurată acum în toate sensurile posibile, în mod sigur 90% dintre noi nu suntem  pregătiţi să parcurgem Marea Trecere spre Staţia finală – Sfântul Soare – întru Înălţarea-Împlinirea şi Împăraţia sufletelor de lumină fără de sfârşit… Nu suntem pregătiţi pentru că, cu mintea noastră de acum, nu putem trece  printr-o stare modificată a conştiinţei (SMC), apoi  printr-o experienţă la limita morţii (ELM), şi în final  printr-o experienţă în afara corpului (EAC).
     Dragi prieteni, încercaţi să ieşiţi singuri din mintea voastră de acum...ca să puteţi experimenta şi intra în starea modificată a conştiinţei solare şi a conştiinţei lunare...dar ca să intraţi în această stare de conştiinţă extinsă, trebuie să învăţaţi mai întâi cum să muriţi “solar” şi “lunar”, cât sunteţi în viaţă. Căci nu poţi să mergi prin  “forma de foc a adevăratei ape”, sau să înveţi “teleportarea fotonică” cu 12 laseri biofotonici, dacă eşti în mintea care cunoaşte frica de cele două morţi despre care am vorbit mai sus.
   Suntem creaţi aici pe pământ pentru ai ajuta pe cât mai mulţi oameni să parcurgă Marea Trecere...Învăţaţi să muriţi, să opriţi şi să porniţi rotiţa “ying and yang”, ca să puteţi să ieşiţi mai întâi din Cosmosul demonizat, supus corupţiei, apoi să intraţi  în Marea Roată a Cosmosului solar, în Centrul Ei, cât sunteţi acum în viaţă, acolo este un Eon primordial prin care puteţi opri acest “ying and yang” şi atunci veţi putea părăsi corpul fizic şi ieşind în afara cercului veţi putea călătorii atemporal, prin teleportare fotonică, oriunde doriţi în spaţiu, şi în orice timp...alegerea este la voi, dar nu în mintea voastră, ci chiar în soarele din piept numit suflet.
    Învăţaţi să trăiţi solar, ca Unu în Centrul “Stelei arzătoare cu opt raze”, şi ca o “Stea” în Centrul universului social-planetar şi galactic-universal, pe un “sferoid” antigravitaţional!
   Oameni buni, nu mai încercaţi să depăşiţi viteza luminii cu minte care cunoaşte frica de moarte, nu o puteţi face decât cu soarele din piept numit suflet, conectat prin “Coloana soarelui de vis” la Troiţa - RSB prin “Steaua arzătoare cu opt raze”, de deasupra capului. Procesaţi această Stea şi jucaţi-vă cu “sferoidul” Ei antigravitaţional -  spre binele vostru şi în sănătate celulei din familia Domniilor Voastre!
   Când în Big - Bang-ul ADN-ului vostru primordial - acea genă solară explodează în voi la o distanţă pe care mintea voastră încă nu o poate percepe şi măsura cu masura şi ordinul divin de 8 la puterea 64 de Stele arzătoare cu opt raze, atunci când inima voastră nu-i poate simţii lumina ei caldă, şi atunci cânt urechea voastră nu o mai poate auzi cum cântă din chimvale şi alăute în sunte de timpane cu 64 de Octave, tot atunci se petrece o implozie a AND-ului care se întoarce în voi printr-o  genă blestemată, cu măsura şi ordinul Big-bang-ului lui A. Einstein de 10 la puterea 60 de raze lunare, în 62 de Octave…şi de accea muriţi…ca nişte bestii…şi de acceea sunteţi morţi electrici şi ajungeţi ca nişte coconi tehnologici, intraţi într-o formă tehnică de comă, cum sunteţi acum, în chiar clipa aceasta.
   Mergeţi în particola solară, în mănunchiul Razei Cosmice cu 12 laseri biofotonci a “Stelei arzătoare cu opt raze”... acolo, unde “ying and yang” se învârt în armonie deplină în Marea Roată, învăţaţi să muriţi şi să ieşiţi în afara cercului, numai aşa vă veţi da seama de acest dublu fenomen cosmic şi veţi reintra în Marele Cerc al Universului, dar să nu vă opriţi decât în centrul roţii, şi tot intraţi-ieşiţi...intraţi-ieşiţi…prin explozia şi implozia ADN-ului primordial al creaţiei ce se perpetuează prin codul vostru genetic. După această etapă, ieşiţi din materie, din forma de coconi tehnologici în stare tehnică de comă, ieşiţi din gândire materialistă şi din toate sistemele moarte şi reci…şi deveniţi Cârmuitori Eonici şi Observatori- veşnici solari.
   Dragi prieteni, lumea de azi s-a scindat în două mari tabere. Acum, după 12 ani de la spargerea dublului lanţ genetic, chiar nu mai avem timp pentru comunicări clasice între noi, pentru că  90% din omenire va continua, probabil, să comunice doar prin Cosmosul demonizat în spaţiul sublunar, supus corupţiei, în explozia şi implozia AND-ului uman de ordinul şi mărimea 10 la puterea 60, în sunete de timpane cu 62 de Octave…Iar restul de doar 10% din omenire vă comunica telepatic prin acest “sferoid” antigravitaţional, care oscileză din spaţiul galactic în spaţiul extragalactic… Da, vom comunica telepatic prin inducţia magneto-sferică a AND-ului primordial al creaţiei de ordinul şi mărimea 8 la puterea 64 de Stele arzătoare cu opt raze, în sunete de chimvale şi alăute, cu 64 de Octave, într-o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane…În limbaj tehnic şi artistic, aceasta  înseamna că nu vom mai putem comunica între noi, nici măcar ca nişte note muzicale, în stringuri şi corzi, până ce nu vom scoate definitiv ştiinţa din relativitate, religia şi armata de sub tutela statului şi cultura din subordinea lumii materiale. Pentru cine are urechi să audă şi ochi să vadă.
    Cum voi nu aţi avut timp până acum pentru Tatăl vostru, timp de peste două mii de ani de când Mama voastră s-a împreunat cu Dumnezeu prin puterea Îngerilor, nici Dumnezeu, plecat de mult în călătoria lui atemporală, nu mai are acum timp pentru voi…Sunaţi-l acum pe Dumnezeu vostru, eventual, pe I-fonul telepatic din Cerul Cristalin...ca să vedeţi ce zei sapienţiali v-a ţinut în palme soarele din piepturile voastre numit suflet...şi ce Mărie Magdalena, cu altă pălărie, din Dinastia Merovingienilor, în combinaţie cu vreo 70 de Diane-Lune-Hecate ne-a  finanţat nouă “Comunismul femeilor” din Republica Universala a lui Platon din Grecia antică…şi care, după cum vedeţi, încă ne mai “finanţează nerambursabil” Capitalismul nostru sălbatic…de cumetrie rusească şi de botez prin “tăierea moţului angelic” de Austeritatea germană, după “vestita” integrarea a României în UE, în Anul de graţie 2007, pe axa Londra-Washington, şi în anul de “disgraţie politică” 2012, pe axa Berlin-Moscova!
    Nah! Că după ce mi-au mâncat sufletul toată viaţa şi toată moarte, şi mi-au stors tot talentul de artă lungă şi viaţă grea, în cele 57 de călătorii gratuite petrecute în jurul soarelui, aceste dihănii-lune şi hecate, angelice şi demonice, încă mai am complimente pentru Mama Ielelor voastre de Walkirii, să o ridic la rangul de Mare Zeiţă a Morţilor ce locuieşte în morminte, despre care se spune că îşi ucide iubiţii cu lumina ascunsă din ochii ei...Da, îşi ucide cu sânge rece pe chiar  proprii ei copii, cu flacăra neagră din praf de lună verde-albastră, şi cu scântei din bateriile lunare din “lampa lui Lenin”, care încă mai pâlpie  în fitilul lui Karl Popper, prin aşa zisa “Societate deschisă şi noii ei duşmani”...din FDSC & GDS & ICR, toţi, unul şi unul, duşmani de clasă, de rasă şi de castă, conduşi de filantropul ET-X-Y-Z, marka G.Soros.
    Dragii mei prieteni, cum eu nu m-am lăsat ucis de femeia care naşte una din cealaltă acelaşi copil..., nici voi să nu vă lasaţi ucişi de aceeaşi femeie…aveţi grijă de maşinuţile voastre biologice, căci atunci când  vine din Cosmosul demonizat  în inspecţie tehnică pe planeta Pământ un ET –X-Y-Z, însoţit întotdeauna de un ying and yang, care nu ştie să facă alte “maşinuţe biologice”, dar în schimb ştie să vă recicleze maşinuţele, să vă spargă cubuleţele AND-ului primordial, şi să vă fure vouă bateriile, ca să  rămâneţi doar cu bateriile lunare, nu şi cu cele solare, atunci în mod sigur veţi rămâne doar în spaţiul sublunar, supus corupţiei…atunci, spuneam, în mod sigur mă veţi căuta ca să vă încărcaţi bateriile solare, dar mă tem că va fi prea târziu…căci eu voi fi plecat de mult în alt sistem solar, de unde am venit în lumea voastră, ca să vă arăt lumea care nu se vede, căci cea care se vede e trecătoare…am venit, spuneam, să pun în voi scânteia şi sâmânţa Artei-transformării…a transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi, primordiali: existenţa, forma şi beatitudinea!
   PS: Cea mai mare farsă pe care Dumnezeu i-a întins-o Diavolului a fost căsătoria şi preoţimea, două sacramente pe care Dumnezeu le-a rezervat domeniului social-planetar, sperând că, singure, căsătoria şi preoţimea, pot schimba societatea; celelalte cinci, din cele şapte sacramente, păstrându-le încă în secret pănă azi. Dar nici Diavolul nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns lui Dumnezeu cu aceeaşi monedă: a scos pe piaţă mondială banul, drept târfă universală, cum bine l-a numit William Shekespeare…a scos pe piaţă dolarul, care a băgat în eclipsă nu numai cele cinci sacramente care au mai rămas, ba chiar a reuşit să cumpere cu bani multe indulgenţe şi printre ele, probabil, şi vreo trei sacramente.
    Aşa încât, rămânând acum Dumnezeu cu doar două sfinte sacramente, se cuvine să facem un compromis din ambele tabere: Diavolul să scoată definitiv banul - “târfa universală” - de pe piaţa mondială (ceea ce se pare că se şi întâmplă acum), iar bunul Dumnezeu să ne revele măcar unul din cele două sacramente sfinte. Unul să rămână sacru, de nepătruns de nici un muritor de rând  din spaţiul sublunar, iar cel revelat să-l dea bunul Dumnezeu la schimb Stăpânilor Lumii, care negociează acum la greu cu Responsabilii Pământului pentru a-i mai lăsa să guverneze lumea o vreme, măcar până în 2081, să stăpănească  prin Guvernul lor Mondial (G1 şi G2) peste cele două sisteme politice: comunismul şi capitalismul.
   Să stăpânească, zic şi eu, prin Monarhie constituţională, nu printr-o egalitate neghioabă, aşa cum a fost în comunismul “Republicii Universale”, prin falsa revoluţie tehnico-stiinţifică de o sută de ani, sau cum stăpânesc acum în capitalismul sălbatic de cumetreie, cu Capitalul lui Marx extins şi globallizat, unde bunăstarea materială presupune pentru uni o contra-valoare de 100 euro pe lună, iar pentru alţii 1.000.000 euro pe lună. Să stăpânească prin Monarhie constituţională şi să  guverneze nu să domnească. Să guverneze cu ştiinţa universului Artei-transformării ! A transformării Primului Principiu din care s-au ivit în  copilăria umanităţii cei trei eoni disticţi, promordiali: existenţa, forma şi beatitidinea.
   PS: De ce Prinţesa Joponiei Kaoru Nakamaru este convinsă că începând cu 22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de ascensiune a acestui Pământ în cea de-a cincea dimensiune iar celelalte femei nu cred? Părerea mea: pentru că Principesa Japoniei este de origine solară iar restul de femei, în proporţie de 90%,  sunt de origine lunară. Acum să vedem de ce  90%  din europence nu cred  în ascensiunea Pământului în cea de-a cincea dimensiune? Răspunsul  meu este următorul: Toate cosmogoniile spun ca femeile vin de pe planeta Venus. Însă, există o teorie astronomică care ne spune că planeta Venus a fost cândva o lună aruncată de către planeta Jupiter, aruncată din gelozie, din cearta lui Jupiter cu Luna lui Saturn (Luna lui Saturn care este de fapt chiar luna care ne-a “blocat mareic”  luna noastră de pe Pământ); deci, spuneam, Venus a fost aruncată  nu de prea mult timp, ci doar de vreo 10.000 de ani.   Mai concret, în anul 9500 î.Hr. fragmente din supernava Vela au intrat în sistemul nostru solar şi au distrus ecologia de pe Marte. Marţienii, cu vreo 1500 de ani mai avansaţi decât noi, s-au refugiat o parte dintre ei pe Luna iar altă parte în  Pământul Interior. Există mărturia astronautului Buzz Aldrin că i-au văzut în 1969 pe aceşti marţieni în misiunea lui pe Lună cu Apollo XI. Deci, spuneam că în timp ce capricioasa Lună traversa sistemul nostru galactic, geloasă fiind pe planeta Marte, apa şi aerul de pe Marte au fost absorbite de catre Venus. În acest timp, o planeta misterioasă dintre Marte şi Jupiter s-a dezintegrat pentru ca să creeze Centura de asteroizi, şi probabil şi a cincea bandă din Centura fotonică. Tot  atunci, au avut loc schimbări geografice de “terraformatare” a planetei Pământ. Astfel, în urma războiului atomic dintre lemurieni şi atlanţi, după ce o parte din atlanţi şi atlantide au fost arşi de lemurieni în “Holocaustul Amazoanelor”, Atlantida ( o colonie extraterestră), împreună cu celebrul oraş sacru Atlantisul, s-a scufundat în Oceanul Atlantic, din acest război atomic au mai supraveţuit doar 1% din populaţia celor două civilizaţii ultravansate, Lemuria şi Atlantida. Iată cum s-a întâmplat toate aceste cataclisme, pentru că plimbăreaţa lună vensiancă a interferat cu fregvenţa fundamentală de rezonanţă  magnetică  de pe Marte, Pământ şi alte planete; deci a interferat cu rezonanţa magnetică de mărimea şi ordinul  10 la puterea 60, în sunete de timpane cu doar 62 de Octave. Iar Principesa Japoniei interferează cu fregvenţa fundamentala de rezonanţă şi cu armonicele solare, de mărimea şi ordinul divin de 8 la puterea 64  de “Stele arzătoare cu opt raze”, în armonii de “chimvale şi alăute” cu 64 de Octave. Aşa încât nici nu ar trebui să ne mai mirăm de ce Pământul e plin acum cu Diane-Lune-Hecate, care nu mai cred acum în ascensiunea Pământului şi în acest fenomen cosmic de aliniere a planetelor din sistemul nostru galactic, în consonanţă, sau dacă vreţi, în sintonie, cu Soarele uriaş din Pleiade. Sunt multe de spus despre aceste Diane-Lune-Hecate care nu rezonează cu fregvenţa Modonna Inteligenţa Eurynomes...Cele mai mari păcate ale acestor Diane-Lune-Hecate vin din chiar “comunismul femeilor” din Republica lui Platon din Grecia antică.  Este totuşi interesant faptul că în România există grupuri de femei de conştiinţă solară care interferează cu o fregvenţă aflată în centru galaxiei noastre.
    Despre planeta Jupiter: este de doua ori si jumatate mai masiv decât toate celelalte planete la un loc. Din cauza masei lui uriase, a gravitatiei uriase, si a pozitiei sale între pamânt si norii de comete care înconjura sistemul solar, Jupiter fie atrage cometele (prin gravitatie) pâna când acestea se ciocnesc de el, asa cum s-a întâmplat în iulie 1994 sau, mai adesea, le deviaza (tot prin gravitatie) în afara sistemului solar. Daca nu ar fi existat Jupiter, noi nu am fi în apropiere de staţia finală - Sfântul Soare - pentru a studia originea sistemului solar.

   Legenda: Prinţesa X = creştinism (MM-MD + cele trei Diana D3 (Maria Magdalena, Maica Domnului, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 – Fatima) + new age & satanism (Lilith - Isis - Eurynomes – Mnemosynes - Artemis – Bendis), etc.

   Vă multumesc pentru interesul acordat operelor mele de sculptură şi acestor proiecte şi scrisori, pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
   Vă doresc cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!
   Aşa să ne ajute Dumnezeu!
  Cu sinceritate şi admiraţie, Sandu-Milea Constantin
  
  

Niciun comentariu: