Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

duminică, 24 martie 2013

Jurnal de Atelier I - Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.71. România între sinucidere şi adevăr. Turnul de veghe al României.





    Foto: “Coloana Femei-îngerul melancoliei” (dintr-o singură bucată de lemn de cireş de trei metri) pe “triunghiul alb” împreună cu cele trei “zeiţe-mume” la Festivalul “Sighişoara Mediavală” în 2001.
 
   “O, cântă zeiţă, mânia ce-aprinse pe-Ahil Peleianul, Patima crudă ce-aheilor mii de amaruri aduse” (Iliada – strămoaşa poeziei universale)

      Dragi prieteni,
   Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, pământeni şi nepământeni, internauţi crepusculari de pretutindeni şi de oriunde vă aflaţi “la orizontul misterului” cum ar spune Lucian Blaga – O zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!
   În România nici nu mai e nevoie să te sinucizi, este de-ajuns să spui doar adevărul. Adevărul gol-goluţ doare, însă el până la urmă trebuie spus, ca să iasă durerea până la capăt, să nu-l ducem cu noi în mormânt. Adevărul despre lumea în care trăim, azi, poate să facă parte din sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane. Avem acum toţi, dar absolut toţi, toate instrumentele de comunicare la îndemână şi această mare şansă, poate unica, internetul şi libertatea de a ne exprima şi de a ne mărturisi, cine suntem, de unde venim şi încotro mergem. Paradoxal, adevărul este o absenţă ce poate fi cunoscut în fibrele lui cele mai intime, dându-i o formă de femeie şi o formă de bărbat.
   În Coloanele mele infinite, în Genezele prin implant şi prin interferenţă, în ciclul “Imaginilor-Regine”, în Strâmoşul şi Strămoaşa, în Apollon - Vânătorul stelelor, în Crucile de Lumină, în Troiţa-Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară,  în Steaua arzătoare cu opt raze şi în toate sculpturile pe care le-am realizat de lungul anilor, eu asta am încercat să realizez: să reprezint Adevărul Creaţiei umane, unind o formă de Femeie cu o formă de Bărbat, pentru a rezolva problema dificilă şi nebunească de a obţine toate formele într-una singură. 
    Am încercat, spuneam, dar ce folos, dacă pierderea identităţii culturale este acum cea mai mare dramă a poporului român. În acest moment, care nu e departe, tot mai mulţi români văd deja că ne paşte o gravă evoluţie de dezintegrare, o alianţă nefastă a marilor puteri europene, şi nu numai, ne vor cu orice preţ dezbinaţi, ne vor fără indentitate, fără istorie, fără cultură, fără inteligenţe, fără lideri, fără economie, fără agricultură. Cu alte cuvinte, ne vor fără mamă, fără tată, fără suflet şi fără Dumnezeu. Un demon înfricoşător care a pus stăpânire pe această ţară, vrea să ne aducă pe toţi în starea de scalvie, să muncim pe bani puţini, să vindem ieftin produsele noastre şi în final să ne transforme într-o ţară de “ronţăitori” de produse alimentare pe bază de OMG fabricate numai de patroni corporatişti în laboratoarele hibride a NOW şi a extratereştrilor ET-Y-X-Z.
   După o tragică pierdere de energie, de oameni şi de timp, suferită de români vreme de aproape un sfert de veac, iată cum după regionalizare, care e pe calendar anul acesta, vine şi pierderea suveranităţii, prin dezintegrarea ţării.
   Mă gândeam zilele acestea că toate estimările oamenilor de ştiinţă, antropologi, filozofi, artişti şi scriitori spun că, pe parcursul următorilor 40 de ani femeile vor dispune de o putere de decizie fără precedent în istorie, în mod special în finanţe şi politică, deja 80% dintre europarlamentarii liberali sunt femei, conform afirmaţiei recente a domnului Crin Antonescu. Apoi tot aceşti analişti politici şi futurologi renumiţi precum Alvin Tofller şi Ervin Laszlo, afirmă că migraţia musulmană către Occident se va amplifica până la unificarea celor două culturi, eleate şi heracleitice, Occident & Orient. Mă gândesc, totodată, că, dacă 80% dintre europarlamentarii liberali sunt femei, asta înseamnă un lucru bun pentru viitorul Europei, nu ştiu însă dacă e un lucru bun şi pentru România, ştiind bine cam ce femei ne reprezintă interesele în Parlamentul european.
   Aşa cum Germania, după război, a fost salvată de nemţoaice, poate că tot astfel şi româncele noastre ar trebui să se organizeze în Grupuri de conştiinţă şi, împreună cu cinci preoţi de confesiuni diferite, printre care un preot militar şi un preot al “Artei-transformării”, să formeze un turn de veghe în Parlamentul României şi un alt turn de veghe în Parlamentul european, eventual să intre chiar şi în greva foamei, pentru a salvă această ţară verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis. Dacă nu o vor face, costurile vor fi foarte mari nu numai pentru România ci pentru întreaga Europă, aflată în comă tehnică şi politică. Nu intru în detalii şi alte scenarii, ca să nu creiez panică şi să atrag personajele spre centru dezastrului sau spre mitul Marii Ignoranţei şi Dezastrul refuzului.
   Dacă femeia română nu s-a trezit încă din somnul cel de moarte prin “anamnezis” în care a aruncat-o blestemul biblic şi milenii de civilizaţie mediteraniană, când se va trezi, nu va cruţa pe nimeni şi va mătura totul în calea ei. În acest moment, care nu e departe, pentru că suntem toţi în aceiaşi Oală care fierbe şi dă în clocot în Balcani, pentru că am intrat deja toţi europenii în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, românca noastră îşi va da seama că, dacă e o minoritate în “Clubul european”, e una foarte puternică şi cu interese primordiale pentru viitorul Statelor Unite ale Europei.
   Am convingerea că, odată preluată puterea politică de către aceste românce, pe care eu le consider nişte femei absolut speciale (cum e, de exemplu, această distinsă doamnă Maria Diana Popescu, cu nume “predestinat” de zeiţă, DIANA, care conduce acum din Germania poate cea mai bună şi elitistă revistă de cultură românească “ART-EMIS”) , politica mondială nu se va mai face sub nici o formă prin distrugerea fondului genetic naţional, prin genocid economic şi cultural, ci printr-un război biologic dur, prin manipulare genetică directă între cele două structuri mari corporatiste care conduc lumea: Aristocraţia neagră şi marile Familii Regale. Aceste două structuri disputându-şi în secret şi cu discreţie mereu aceiaşi trei copii misterioşi: pe Dionysos-copil şi pe “Copilul care joacă dame” în cele două extreme şi, cu voia d-voastră, la  mijloc, pe veşnicul acelaşi Copil care moare de foame, în faţa căruia nu rezistă nici o “civilizaţie a cărţii” şi nici măcar sticla cu “purici verzi” sau borcanul acela cu embrioni umani & extratereştri “ET-Y-X-Z”.
   Atunci, în chiar clipa aceea, care nu e departe, când aceste femei speciale vor prelua puterea politică în proporţie de 80% , nu numai europeană ci chiar la nivel social-planetar, în mod sigur o româncă frumoasă, deşteaptă şi puternică, cum e doamna DIANA “ART-EMIS” (din păcate republicană convinsă, dar care arde ca o flacără vie în turnul de veghe a României), va putea în sfârşit să pună degetul pe rană şi să-i spună verde-n faţă preşedintelui SUA două vorbe de “duh ascuns”, care îl va da peste cap pe mister prezident:
   1.“ Domnule preşedinte, SUA este deja dependentă de România pentru următorii 50 de ani, pentru şapte metale rare pe care urmează să le deţine, printre care wolframul, descoperit recent în ţara mea, dacă nu îmi aduci învestiţii de 100 de miliarde de dolari în zece zile, aduc eu investitori de 300 de miliarde din China sau din India, care îmi pune la dispoziţie şi tribul Punjab de 80 de milioane de indieni de origine română, pe care îi voi aduce eu personal în România, ca să nu ne mai ţăcănească de 23 de ani cu ţancuri* la cap alde G.Soros & comp. cu evreii lui unguri şi să-mi sfarme şi să-mi ia poporul meu român”.
   2. “Dacă nu începem în zece zile negocierile pentru ca România să devină al 51-lea stat al SUA, îmi fac calendarul politic cu India pentru următorii 50 de ani. Rog pe mister prezident Barack Obama să-mi dea un răspuns în scris şi verbal, acum, în Biroul Oval!”
   Acum, vorbesc serios, poate că ar fi bine să strângem un milion de semnături, că tot e moda petiţilor acum (Da!Un milion de semnături, de ce numai Inna să ia milioane de “like-uri” şi să nu girăm şi o conştiinţă feminină românească), speneam, deci, să-i acordăm în ultimul ceas un “Mandat de Excelenţă” doamnei Maria Diana Popescu, dacă nu se poate pentru toate activele României (aşa cum au fost în 1996 girate 3000 de active, practic toate activele României, de ex. Preş. Emil Constantinescu lui Adrian Costea), măcar pentru “activele intangibile”, care sunt oamenii şi întreaga construcţie armonioasă a societăţii civile româneşti, şi să o trimitem noi, societatea civilă românească, la mister prezident Barack Obama, pe această frumoasă doamnă blondă DIANA “ART-EMIS” (o Marilyn Monroe în varianta patentului pur românesc), că tot a dat de înţeles domnia sa într-un interviu recent că ar fi dispusă să negocieze cu preşedintele SUA soarta României, să ne reprezinte în astfel de negocieri, pe care am încercat să le sugerez mai sus. Să vedeţi atunci negocieri la nivel înalt în “Biroul Oval”, să vedeţi atunci cum cad îngerii de lumină din Cerul Hyperboreei într-un alt Cosmos demonizat (demonizat doar în “spaţiul sublunar”, supus corupţiei, nu şi în “spaţiul supralunar” de origine solară); să vedeţi atunci tablou cu Renaşterea Venerei României ca Pasărea Pheonix dintr-un ou de cenuşă; să vedeţi atunci cum leşină Franţa şchiopului Francois Hollande, cum se scufundă America lui Iţig şi Ştrul, şi cum o scoate în trei zile Diana Sancta Potentisima de sub apă, ca să cadă toată Troia asta de carton a lui alde Soros & comp.; să vedeţi atunci Schimbarea la faţă a România în 24 de ore, întoarcerea aşa zisei “Uniuni Europene” la 360 de grade, de pe axa Berlin-Moscova pe axa Londra-Washington şi apoi reconstrucţia Statelor Unite ale Europei (SUE) pe Axa Centrală Moscova-Bucureşti-Washington-, şi cum ies în zece zile toţi grangurii şi toţi piticii în frunte cu Alba-ca-zăpada de sub scara Puterii europene, ca să-şi cumpere alte “indulgenţe” de la Ţarul Putin.
   Acum, desigur, mă gândesc că, la polul opus, ar fi corect politic să trimitem şi pe nobila şi distinsa doamnă MR ( Consilier în Consiliul de taină şi Cavaler al Ordinului Coroana României) împreună cu alte două Diane monarhiste (nu le mai dau numele din superstiţie, că le vede sayanim-ul Mossadului şi iar plasează câte un kamikaze pe traseu la fiecare Grand Hotel şi alte tuneluri şi “poduri de suflete”) la Prinţul Charles să negocieze “Tronul merovingiienilor” din “fortăreaţa carpatică” a României, “De la Nistru pân’ la Tissa“ , via Sfinxul-Babele-Vârful Omu’ & Grădina Maicii Domnului din Creasta Anilor şi, bineânţeles, regionalizarea ţării în opt provincii, care în final, dacă, Doamne fereşte, va începe o altă glaciaţiune în nordul Europei, vor trona toate sub Corana Marii Britaniei, în Oraşul Sacru din Terra Mirabilis – Atlantisul – Oraşul Coroanelor!  
   Eii, ce ziceţi, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, mai avem noi, oare, şanse să ne Răscumpărăm Grădina Maicii Domnului şi să ne luăm ţara înapoi în “ceasul morţii” din ghiarele Fiarei care se ridică acum din mare ca să facă război cu sfinţii? Eu zic că încă mai avem şanse, dacă mai păstrăm în noi un gram de Credinţă şi dacă ne reglăm fiecare Ceasul Cosmic şi intrăm toţi în Marea Roată, în care suntem deja prinşi ca nişte note muzicale în imensitatea variaţinilor de ritmuri cosmice şi istorice, într-o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane, ca să nu mai cântăm, alti 60 de ani într-o altă  republică bolşevică, în sunete de timpane cu glasul spart, ca să nu mai cântăm poate cel mai tragic cântec de aprigă Slavă, pentru că noi suntem acum placa turnantă a modernităţii dintre Orientul latin şi Occidentul aflat în comă tehnică şi politică, la nivel social-planetar.
   Cu peste zece milioane de atlantide, de Diane-Lune-Hecate şi de Amazoane războinice aflate în trafic intens prin UE şi prin toată lumea, printre ele şi Preotese ale soarelui şi foarte multe Iele şi Walkirii, ba chiar şi câteva triburi de Amazoane de culoare, originare din nordul Africii, gata pregătite să-ţi taie capul cu sabia dintr-o singură lovitură, eu zic că suntem pregătiţi să declanşam acum, dacă nu o Revoluţie a măturilor în tandem cu electronii, protonii şi neutronii atlanţi de pe plaiurile Mioritice, aflaţi la Bariera atomilor mulţimii, măcar o Mişcare feministă universală, declanşată alternativ din nucleul cel mai fecund al Orientului latin – România, via Italia-Spania-Franţa şi la polul opus – SUA, care, prin amestecul raselor, claselor şi castelor, prin “transplantarea popoarelor” din euro-afro-asia în America Latină şi din America Latină în America de Nord, a devenit acum cea mai puternică supercivilizaţie din lume, pentru că poartă în ea o Idee caldă, umană şi rodnică, pe care americanii, reâncarnaţi de 500 de ani în amerindieni, o numesc acum “rasa metisă”.
   Aştept clipa şi momentul istoric când 30 de milioane de românii, din ţară, din Basarabia şi de pretutindeni, sau măcar o parte semnificativă dintre ei, o masă critică, se vor deştepta şi se vor trezi din „somnul cel de moarte” în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, pentru ca împreună cu celelalte 27 de state din UE să răsturnăm odată pentru totdeuna Căruţa cu proşti din Uniunea Europeană, să stingem butoiul cu pulbere din Balcani şi să aprindem o altă flacără a revoluţiei, de data aceasta o flacără a Revoluţiei de conştiinţă solară, care să cuprindă toată Uniunea Europeană şi în final întreagă lume liberă.
   sculptor, Constantin Milea Sandu
                                                 * * *
 PS: Iată şi fragmentul cu pricina (la care fac referinţă în acest articol despre MDP) din editorialul excelent al revistei Agero, sub titlu „Trupa de saltimbanci şi sperietoarea pentru lăstuni” de Maria Diana Popescu
„...Ce act de voluntariat din partea generalului! Îmi ofer şi eu voluntariatul preşedintelui Obama, poate reuşim împreună să punem capăt cutremurului continuu din România şi războaielor nedrepte din lume. Dacă nu ne grăbim cu impusa împărţire pe regiuni, s-ar putea ca luptătorul (n.n: pensionarul american Wesley Clark) din fosta Iugoslavie să devină avocat al planului Kosovo si la noi.”
                                                * * *
 PS1: Pentru a şti de la început despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos.
   Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis şi Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynome, Mnemosyne, Iele, Valkirii, etc.)
  *ţancuri = zgomote ascuţite şi asurzitoare, cu rezonanţă metalică




Niciun comentariu: