Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

joi, 18 aprilie 2013

Jurnal de Atelier I - Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X – Scrisoarea Nr.67. Europa din noi



 Foto: “Coloana Femeia-îngerul melancoliei” (dintr-o singură bucată de lemn de cireş de trei metri) împrună cu cele trei “zeiţe-mume” la Festivalul “Sighişoara Medievală” 2001 – în faţa primăriei 

         Dragi prieteni,
   Mistuit de un foc parcă numai de mine ştiut, pe care tot mai vreau să-l fac cunoscut oamenilor, supraveţuitor de cinci ani într-un mediu profan la margini de imperii, într-o lume ce se arată a fi pe pământ fără centru iar în cer într-un război al focului stelar, trăiesc de 23 de ani în afara sistemului, înconjurat parcă din toate părţile de o tragică pierdere de timp, de oameni şi de energii. Eu, care am sculptat “Coloana soarelui de vis” încă din 1990, după care au urmat alte opt Coloane infinite şi zeci de replici create în timp (majoritatea în lemn şlefuit) care puse cap la cap au ajuns la aproximativ 64 de metri de Coloană infinită, şi cu voia Domniilor Voastră tot eu, devenit între timp “Omul cu Coloana” din “fortăreaţa carpatică” - poreclă dată încă din anul 1999 de ziariştii din Braşov, pe când venisem cu o expoziţie de sculptură în Poiana Braşov, printre sculpturi prezentând şi “Coloana –Femeia îngerul melancoliei”, dintr-o singură bucată de lemn de cireş de trei metri, Coloana care apoi a “umblat vertical” prin toată ţară, urmând un itinerar spiritual de “procesiune iniţiatică”, pentru a fi văzută de milioane de români –, mi-am imaginat că, după valul de revoluţii din 1989 care a cuprins toată Europa de Est, Europa se va uni în primul rând cultural. Mi-am imaginat că toate bătăliile dintre europeni, care au fost ţinuţi dezbinaţi 50 de ani în chiar centrul şi inima Europei, vor culmina cu bătălia pentru cultura europeană. Dar n-a fost aşa.

   Se ştie că Puterea europeană este un concept ce include puterea economică, militară, culturală şi biologică. Aceasta din urmă îşi are însă rădăcini în “naşteri bune” sau “naşteri rele”, dar care pot fi considerate din punct de vedere metafizic “naşteri solare” (îngeri) sau “naşteri lunare” (demoni). Să nu credeţi că nu există un “control biologic” şi în astfel de “naşteri mistice” (mai puţin pământene) sau în “naşteri pământene”. Există, ba chiar există laboratoare secrete de inginerie genetică care practică aceste hibridizări şi încrucişări de astfel de “naşteri mistice”. Însă atunci când pretinzi că vrei să devi o Uniune Europeană puternică, unind Europa doar economic şi militar şi nu te ocupi serios în primul rând de puterea ei culturală şi biologică, aceasta înseamnă că Europa este deja pe un drum greşit şi că trebuie să-ţi reconsideri strategia de unificare a Europei, ba chiar să-ţi redefineşti statutul Uniunii, să evaluezi pierderile suferite în ultimul sfert de veac, să-ţi asumi eşecul, să identifici apoi sursele răului, de origine extraeuropene, să scoţi tot capitalul şi toate băncile străine din Europa, şi să dezvolţi o nouă strategie de unificare a Europei, mai întâi pe criterii culturale şi biologice, apoi economice şi militare.

   Europenii, talentaţi fiind, cu ştiinţa zeilor în dotare de mii de ani, dreptate având, evoluând de două mii de ani pe o axă creştină, pot totuşi să piardă multe bătălii cu oamenii (cu oamenii de la zei, cu oamenii creştini, cu oamenii din oameni şi cu oamenii fără destin) din cauza unei voinţe imuabile, atribuită unei forţe de nepătruns. O forţă care la un moment dat, vom ajunge cu ştiinţă şi credinţă să o punem în mişcare, dar pe care nu o vom mai putea controla, în schimb, ea, forţa, ne va controla sentimentele, raţiunea şi gândirea noastră. Când forţa aceasta e benefică e începutul Eonului mesianic, iar când forţa e malefică e Eonul dracului. Sensul acestei forţe de nepătruns este dat de Divinitatea însăşi, care acţionează prin mesageri şi Cârmuitori Eonici. Este vorba de acea credinţă rămasă permanentă la popoarele europene creştine, şi precreştine, anume că succesul şi reuşita în oricare dintre acţiunile omeneşti depind, în ultimă instanţă, nu doar de ştiinţa şi valoarea individuală, ci şi de ajutorul acordat de DumneZeu.

   Iată cât de importantă este axa creştină a Europei şi rolul Divinităţii în noua arhitectură europenă. De altfel, rolul Divinităţii pe “scara creaturală” ocupă prima treaptă numită Neantul Divin, după care urmează Dumnezeu, intelectul angelic sau universal (“Coloana soarelui de vis”), Raţiunea, Sufletul, Natura Mamă şi Trupul. Există chiar un sistem de verigi succesive al fiinţei care se comunică între ele de la nivelele inferioare la cele superioare, prin Coloane infinite, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin. Nimic nu e întâmplător pe lumea aceasta,  prima Coloana sculptată în lemn de stejar bătrân a primit “botezul” de  “Coloana prizonierelor neantului divin” a fost plătită şi achiziţionată de un italian încă din timpul lucrului şi dusă apoi în 1992 la “Castelul Diamantelor” în Ferrara, în nordul Italiei. Au urmat apoi alte Coloane infinite care au luat drumul Europei pe un itinerar spiritua de “iniţiere mistică” poate numai de Coloane ştiute. Revelaţia mistică a acestor Colaone infinite, Regine cu două şi cu patru feţe, Geneze prin implant şi prin interferenţă, Vânători, Strămoşi, Cruci de lumină şi Stele arzătoare cu opt raze, mi-au fost dată încă din anul 1986, eu umând doar să le realizez o parte din aceste sculpturi cu valoare de întrebuinţare energetică şi de “iniţiere mistică”. După revoluţia din ’89, eu chiar speram şi credeam că voi reuşi să urmez liniştit itinerarul meu artistic, să sculptez în întregime toate ciclurile de lucrări, urmând nişte “modele” absolut metafizice, să le pun în circulaţie în Europa, şi chiar să ajung să-mi construiesc şi o fabrică de sculpturi în acest sens. O fabrică de sculptură terapeutică cu un milion de angajaţi, în care dimineaţa să fie toţi sculpturi, după-amiază filozofi şi seara muzicieni.  Dar nu s-a întâmplat asta.

    După ce graniţele din lagărul comunist au început să se deschidă încet, după 50 de ani de închisoare comunistă, la început circulam doar cu paşaport, apoi începând cu 2007 am început şi noi, sclavii din Europa de Est, să circulăm liber prin Europa, mi-am imaginat că prin proiectul de Uniune Europeană se va crea o nouă orânduire gentilică, culturală şi economică, fără comunism sau capitalism, în care toate bunurile materiale şi valorile culturale şi spirituale vor fi stăpânite în comun de o singură familie mare europeană.

    Dar n-a fost aşa. Un duh rău care a încheiat un pact de agresiune cu cel mai înfricoşător înger al Infernului – Diavolul - a pus stăpânire pe Europa în ultimul sfert de veac şi a făcut ca toată bogăţia materială şi resursele interne ale Europei să ajungă în mâna la 0,1% din europeni sau poate chiar extraeuropeni, în timp ce cinci sute de milioane de europeni să rămână azi în agonie: 27 de naţiuni speriate şi ameninţate de un stat hegemon cu pierderea suveranităţii şi cu dezintegrarea statelor din graniţele lor istorice. Romantic şi întârziat de când mă ştiu, mi-am imaginat că bătrâna Europă - după ce o cohortă de demoni sublunari ieşiţi parcă dintr-un Hades subteran a siluit-o şi maltratat-o vreme de 1500 de ani până ce i-a preschimbat conştiinţa solară în inimă şi inima într-o Femeie de serviciu -  a fost nevoită ea însăşi de patru sute de ani să-şi vândă mereu capul cu preţul inimii şi inima cu preţul capului, drept pentru care fapte în ultima sută de ani a avortat două războaie mondiale şi un “război rece”, care prin “Zidul Berlinului” a tăiat Europa în două şi a ţinut-o în sclavie 40 de ani - Da, mi-am imaginat doar, şi încă o mai am în vizor pe această nobilă şi bătrână Doamnă Europa ca pe o Regină a Morţilor, care se va trezi din somnul cel de moarte prin “anamnezis” şi în ceasul al 13-lea se va întoarce la vechea ei Cultură matrifocală, matrilocală şi solară. Feminismul mondial şi internaţional, istoric şi protoistoric, ne arată că, prin această Cultură matrifocală din vechea Europă care datează de 30.000 de ani, femeia europeană suportă cu stoicism zeci de mii de ani de exploatare, dar când se trezeşte din somnul ei de moarte, nu iartă pe nimeni şi mătură totul în calea ei. Sper ca această Femeie uriaşă solară se va trezi şi va reînvia ca Pasărea Pheonix dintr-un ou de cenuşă, se va înălţa apoi ca Pasărea Măiastră deasupra Europei şi de acolo, din Palatul Vulturilor din Cerul Cristalin, se va întoarce la vechea ei Cultură matrifocală şi matrilocală paşnică şi va restabili în cele din urmă ordine în lucruri şi fiinţe dintru-început.

   Văd posibilă în Europa o Cultură matriarhală şi matrilocală paşnică, în care cei mai slăviţi dintre bărbaţi şi mai ahtiaţi după avere, în frunte cu Aristocraţia neagră, cu marile Familii Regale şi cu înalţii prelaţi şi cu toţi preoţii din cele mai mari metropole şi oraşe, îşi vor împărţi de comun acord averea în aşa fel încât să nu mai existe săraci în Europa, şi urmând exemplu Europei, să nu mai existe săraci în toată lumea liberă. Avem atâta energie de creaţie, energie verde şi atâta energie solară, încât să locuim pe spinarea acestui  planetoid viu nu numai şapte miliarde de oameni, câţi suntem acum, ci chiar de zece ori pe atât. Cu o singură condiţie:să facem o distribuţie a bogăţiilor în aşa fel încât să nu mai existe săracie în lume şi exploatare a omului de către om. Deţinem toate tehnologiile solare pentru a distribui energie liberă şi gratuită în toată lumea. Pentru mine, Europa este încă Leagănul civilizaţiilor lumii, este ţara solară a Atlanţilor şi hiperboreenilor din Carpaţi, ţara Iliadei lui Homer, veche de circa trei milenii, ţara pelasgilor, a geto-dacilor şi a tracilor. O ţară verde, mare şi întinsă de la Atlantic la Ural şi din fiordurile Finlandei şi Norvegiei până la Marea Mediteraneană şi Grecia antică, numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis. Romantic şi solar prin constituţie, mi-am imaginat că, după valul de revoluţii din ’89 din Europa de Est şi după dărâmarea “Zidului Berlinului” şi deschiderea graniţelor dintre Est şi Vest, după 50 de ani de agresiune comunistă şi capitalistă, toţi europenii se vor uni în cuget şi simţiri şi îşi vor dărui uni altora tot ce au mai bun şi mai preţios în ei, îşi vor dărui graţia, talentul şi ştiinţa, fără să aştepte altă răsplată, decât aceea de a trăi cu conştiinţa de europeni în egalitate de şanse, împreună cu marea Familie regală a Europei, în libertate şi în armonie deplină cu oamenii, cu Cosmosul şi cu Dumnezeu. A trăi cu conştiinţa de europeni în egalitate de şanse împreună cu marea Familie regală a Europei înseamnă oare a trăi ca într-o Stupină cu 27 de familii de albine lucrătoare, cu un rege şi o regină solară şi creştină? Dar dacă n-o mai fi bună Stupina asta europeană, s-a gândit cineva că poate un extraterestru ET-Y-X-Z  i-a spart acoperişul şi în cârdăşie cu bondarii vine şi ne fură mereu şi mierea şi hrana albinelor-lucrătoare? Cum să facem să roiască toate aceste 27 de familii de albine lucrătoare într-un Stup nou? Şi apoi cine să prindă Roiul cel mare altcineva decât Regina Mamă? Căci dacă între inimă şi raţiune Regina e o eroare, o eroare suntem şi noi acum, aflaţi deja în comă tehnică şi politică la nivel social-planetar. Că cineva ne “spală creierul” prin “implant informatic” şi vrea să ne bage forţat pe toţi acum într-o singură “Republică Universală”, nu mai încape nici o îndoială. De aceea, nu mai recunoaştem noi acum regele şi regina, protul şi învăţătorul, profesorul şi omul de ştiinţă şi toate valorile culturale şi spirituale pe care le moştenim de mii de ani. De aceea, popoarele sărace îşi uită primordiile şi îşi pierd suveranitatea, pentru că am ajuns acum să nu mai ştim ce înseamnă monarhie, republică, stat naţional, popor liber, independent şi suveran. Pentru că am devenit din cetăţeni liberi, care odinioară formam cetatea şi participam toţi prin asociere la autoritatea suverană, un popor de supuşi, întrucât ne supunem legilor statului, dar fără să cunoaştem legile. Iar astăzi aceste popoare sărace poartă numele de “Republică universală”, condusă din umbră de un Guvern Mondial. Ceea ce este nedemocratic şi în neconcordanţă cu sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, pe care îl  trăim noi acum.

   Ceea ce dă valoarea primordială a unui stat este în primul rând omul, regele şi regina, bărbatul şi femeia lui, care împreună formează familia şi celula de bază al societăţii, şi apoi resursele interne ale statului. Cei care se cred stăpâni pe această Europă şi pe această ţară doar pentru că prin mijloace oculte şi neortodoxe au ajuns în posesia bogăţiilor şi resurselor interne ale statului cu preţul distrugerii în 23 de ani a fondului genetic al Europei şi al poporului român, se înşală amarnic. Căci aşa cum s-a întâmplat în Islanda, va veni şi la noi vremea când toţi aceşti nemernici extraeuropeni vor fi identificaţi şi scoşi din ţară împreună cu capitalul şi băncile străine, iar cei care au colaborat cu ei vor fi judecaţi pentru înaltă trădare şi subminarea a Europei şi statului român prin crimă organizată şi prin genocid economic şi cultural la nivel social-planetar. Nu aşa se conduce şi se guvernează Uniunea Europeană şi statele europene: le distrugi mai întâi fondul genetic al statelor, “resursele intangibile” care sunt oamenii şi întreaga construcţie armonioasă a societăţilor civile europene, şi apoi te declari proprietarul Uniunii Europene şi Stăpân pe bogăţiile şi resursele interne ale bătrânei Europe. Cei care au condus şi guvernat Uniunea Europeană în ultimul sfert de veac, inclusiv România vreme de 23 de ani, sunt responsabili şi vor răspunde în faţa legii în primul rând de toate migraţiile popoarelor sărace din Est în Vest şi din Sud în Nord. În cazul nostru, din România, vor răspunde de emigrarea a cel puţin cinci milioane de români, printre care trei milioane de femei care au emigrat de 23 de ani şi care reprezintă fondul genetic de bază pentru construcţia societăţi civile în ţară şi pentru consolidarea familiei româneşti. Cele două-trei sute de euro trimise lunar familiei sărace rămasă în ţară de aceşti români imigranţi de 23 de ani nu ajută România, ci mai degrabă o distruge, subvenţionând astfel de ani de zile o administraţie şi birocraţie canceroasă şi un guvern corupt şi incapabil să administreze şi să conducă ţara, economic şi cultural.

   În concluzia, dacă aceste migraţii europene nu vor fi bine gestionate sau oprite la timp, Europa va atinge masa critică şi va intra într-un război biologic de exterminare. Europa nu este în criză şi în război economic despre care suntem mereu minţiţi şi înşelaţi cu tot felul de măsuri de Austeritate aberante, ci este într-un război biologic, printr-un program diabolic de “eugenie europeană”. Este posibil ca Europa să fi intrat deja în pragul unui război biologic fără precedent în Europa, printr-un plan de “eugenie europeană” , după modelul de “eugenie chineză”, care ni se ascunde. Fenomenul trebuie cercetat şi investigat de ziariştii din toată Europa. Dacă lucrul acesta a fost posibil, aceasta se datorează numai faptului că nu am ştiut sau nu am vrut să gestionăm corect şi religios migraţiile europene (căci aceste migraţi au şi un substrat metafizic şi religios, de “migraţii spirituale a sufletelor prin trupuri succesive”), şi aici mă refer în primul rând la migraţia femeilor din ţările sărace în ţările bogate ale UE, care ar fi trebuit să se facă printr-un  schimb loial de femei între ţări, aşa cum se făceau în marile triburi din marile imperii. În Culturile matrilocale tradiţionale când două clanuri se uneau într-un grup, singura regulă a exogamiei locale era apartenenţă mirilor de clanuri diferite. Astfel, în unele grupuri exogamia lua încetul cu încetul forma unui contract de schimb de femei: a lua o femeie dintr-un grup obliga grupul la recompensarea celuilalt cu prima ocazie, prin oferirea altei femei. Comparând această situaţie cu ceea ce se întâmplă la noi în “clubul” Uniunea Europeană, aş spune că relaţiile matrimoniale dintre Est şi Vest sunt în majoritatea cazurilor monogame. Excepţie fac numai cei/cele care, având dublă cetăţenie, pot avea şi în Vest şi în Est câte o soţie sau un soţ. De regulă, aici femeile ar trebui să-şi impună punctul de vedere, asigurându-şi astfel noi drepturi şi protecţie sociale, atât în Vest cât şi în Est. Dacă femeile din Europa nu vor lupta pentru aceste drepturi şi protecţie socială, vor ajunge sclavele islamiştilor care asimilează tot mai mult puterea biologică în Europa, prin căsătorii între 5 şi 50 de femei, după care va urma acapararea puterii economice, militare şi politice a Europei. În faţa acestor probleme de familie, analizând toate situaţiile (reprezentate printr-un cod liniar), omul a rămas prins tot în cercul celor trei tipuri de culturi tradiţionale: primul tip, de bază fiind vânătorul (omul politic); al doilea tip corespunde păstorului (clericul): iar al treilea, omul ajuns să fondeze mereu alte state, să inventeze şi să ridice noi Temple (maeştrii gândirii). Din păcate, eu cred că această gândire structualistă este deja perimată acum, iar celula Europei e din ce în ce mai degenerată. De aceea, consider că numai o Cultură matrilocală paşnică ar mai putea schimba radical aşa zisa „nouă arhitectură a Europei”.

   Cât priveşte aceste căsătorii, “naşteri mistice”, “selecţie embrionică” şi noile forme de guvernământ a statelor lumii, prin Culturi matrifocale paşnice, în mod sigur avem nevoie de procedeul referendumului pentru a restabili rânduiala creată de Dumnezeu şi principiile plăcerii anarhice, pentru a restabili acurateţea unei definiţii colective asupra familiei clasice şi a familiei moderne: uniune consimţită în mod liber dintre un bărbat şi o femeie, prin noi Culturi matriarhale, matrifocale şi matrilocale paşnice. Sau printr-o nouă lege a căsătoriilor dintre cele cinci caste, după modelul de inginerie genetică indiană din Cartea Legii lui Manu.

   Ceea ce se întâmplă acum, în Mileniul III, cu gestionarea migraţiilor în ultimul sfert de veac din Uniunea Europeană este de-a dreptul dramatic, dacă nu chiar o tragedie umană care se manifestată cu o agresivitate şi cu o barbarie de neimaginat. Dar ca să explic, ca să nu să creadă că exagerez, voi da exemplul României: Deci, eu, “maestru al gândirii” sau preşedinte de stat, ales prin vot “democratic” pentru două mandate, care reprezint o ţară săracă şi închisă în lagărul comunist timp de 50 de ani, deschid graniţele ţării mele şi timp de zece ani îţi trimit ţie, în ţara ta bogată şi liberă, trei milioane de femei românce, iar tu îmi trimiţi în schimb, prin organismele tale internaţionale precum NOW şi Troica UE, FMI şi BCE, investiţii de 100 de miliarde pe timp de zece ani, din care eu primesc comision 5 miliarde iar tu alte 5 miliarde, ca să putem guverna liniştiţi zece ani fără acordul popoarelor. Înfrângrea suferită la Referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea preşedinteul României, prin votul celor 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea preşedintelui, şi rămânearea acestuia în funcţia supremă în stat, sub protecţia comisarilor din SUA şi din UE, demonstrează exact acest lucru, că suntem guvernaţi nedemocratic, fără votul populaţiei. Or, pentru mine lucrul acesta este foarte grav. Să distrugi fondul genetic al unei ţări, în baza unui plan de “eugenie europeană”, asta înseamnă proxenetism internaţional la nivel social-planetare între două imperii, trei codoşi, câteva târfe de lux şi o matroană impozantă cu părul gri care face jocurile în “triunghiul amoros” şi care deschide-închide “Cercul de Casă Europeană” după bunul ei plac. Să te joci cu fondul genetic a cinci sute de milioane de europeni care reprezintă “Leagănul civilizaţiilor lumii”, este  cea mai mare Sfidare mondială adusă omenirii şi cea mai mare ofensă adusă lui Dumnezeu însuşi. Cu astfel de codoşi demenţi şi lipsiţi de viziune, care după ce încheie tranzacţia (din planul puterii biologice în planul financiar) îşi suprimă şi reţeaua de târfe de lux şi de prostituate, şi cu această matroană impozantă cu părul gri care bea bine, mănâncă bine, doarme bine, face dragoste bine şi nu este nici o clipă atinsă de aripa morţii, aşa zisa Uniunea Europeană nu va fi unită niciodată şi nu va avea o Constituţie a ei prin care să se poată dezvolta într-o armonie culturală, economică şi politică. În contextul de globalizare a lucrurilor şi de noua tribalizare a persoanelor, la nivel social-planetar, doctrina politică de stat hegemon, cum se pretinde acum Germania, nu mai are nici ea nici o valoare în viitor. Căci însuşi statul hegemon, urmând politica de genocid economic şi cultural, la nivelul Uniunii Europene, îşi pierde el însuşi poziţia de lider european şi de “locomotivă economică” a Europei, cu vagoanele tot mai golite de marfă şi aflată pe “linie moartă” în pragul celui mai cumplit război biologic.

   Cu alte cuvinte, Europa nu va fi unită niciodată economic, dacă nu se înfăptuieşte mai întâi o unificare culturală şi religioasă între cele două biserici, ortodoxă şi catolică, care sunt divizate de 1000 de ani. O astfel de unificare culturală şi religioasă, care să poată în final să unească Europa într-un singur stat puternic şi consolidat în structura lui biologică, având o singură Constituţie, a fost concepută în urmă cu 30 de ani de Mircea Eliade (1907-1986), apoi, prin anii ’90, a avut-o în proiect Ioan Petru Culianu (1950-1991), şi mai recent de Günter Grass (poet, nuvelist, dramaturg, sculptor, romancier şi grafician german, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în anul 1999). Noi, toţi oamenii planetari, creăm acum adevărata revoluţie culturală de conştiinţă, pentru a crea o nouă realitatea politică globală. Creăm ce merităm. Lucrul acesta se întâmplă chiar şi pe reţelele de socializare de pe internet, cum e, de exemplu, Facebook-ul. Încăpăţânarea liderilor politici ai Uniunii Europene, fie ei liberali sau socialişti, comunişti sau  capitalişti, ba chiar printre ei şi fascişti ori globalişti globalizaţi, de a uni Europa doar economic, nu şi cultural şi religios, va duce în final la un război civil fără precedent în Europa.

   Iată, pe scurt, patru argumente pentru care Europa va trebui să se unifice mai întâi religios şi cultural şi apoi economic. Nu este exclus ca în anii următori femeile liberale să se unească cu femeile socialiste şi împreună să preia conducerea Uniunii Europene pentru a putea salva cinci sute de milioane de europeni care în acest moment nu au nici o Constituţie iar popoarelor Europei li se aplică măsuri drastice de Austeritate şi li se fac mari presiuni pentru cedarea suveranităţii şi a  teritoriilor prin pierderea graniţelor lor istorice.

      Argumentul religios:

   Cât de mare e Ignoranţa, atât de mare e bogăţia celui lacom. “Dacă ai ochi să vezi. În fiecare loc, oriunde ai merge, vei găsi oameni nedoriţi, neiubiţi, neîngrijiţi, respinşi de societate, complet uitaţi, complet rămaşi singuri. Aceasta este cea mai mare sărăcie a ţărilor bogate...Tu trebuie să fi sfânt în poziţia în care te afli şi eu trebuie să fiu sfântă în poziţia în care m-a pus Dumnezeu. Aşa încât nu e nimic extraordinar să fi sfânt. Sfinţenia nu e luxul câtorva. Sfinţenia este o simplă obligaţie pentru mine şi pentru tine. Noi am fost creaţi pentru aceasta.” (Maica Tereza)

      Argument feminist:

   Ceea ce este sfârşitul lumii pentru un copil care moare de foame, reprezintă un “fluture viu” în stomacul unei femei adevărate. Există femei adevărate, cu un grad de conştiinţă avansată, care se identifică spiritual cu cei peste două miliarde de oameni care trăiesc cu doar un dolar pe zi. Şi există, totodată, femei moarte spiritual, fără să ştie că au murit de mult, care se identifică doar cu consumul excesiv de bunuri materiale. Pacea lumii este la fel de importantă ca şi pacea sufletelor noastre.

      Argument cultural:

      Nu se poate construi o lume materială fără ca aceasta să fie subordonată culturii, fie ea naţională sau universală, pentru aşi regăsi bunăstarea, armonia şi adevăratul sens al vieţii. Orice inversare a acestei ordini spirituale în lucruri şi fiinţe lăsată de Dumnezeu pe pământ, conduce, mai devreme sau mai târziu, la negarea omului. Această piaţă economică, sau economie de piaţă liberă, globalizată, mai mult sau mai puţin, este rezultatul culturii şi nu invers. Cultură ar trebui să fie în fiecare ţară al doilea sector cu greutate în PIB-ul ţării, pentru că este baza industriilor creative şi factorul economic cel mai important. Se poate să creezi bogăţie şi tehnologie înaltă prin intermediul dezvoltării artelor. Banii pe care i-ar putea genera creaţia de idei, prin energia solară, de exemplu prin construcţia generatoarelor electrice fără fir (tahionice, magnetice, cu microunde sau cu “gaz Brown”), ar putea fi la fel de mulţi precum cei generaţi de industria aluminiului sau petrolului. Cu o singură condiţie, banii să nu fie obţinuţi uşor din speculaţie financiare şi economice.

        Argument economic:

   Dacă încerci să controlezi economia se blochează sistemul. Deci nu este posibil să planifici dezvoltarea economică. Dacă “nu faci nimic” pentru a organiza economic, aceasta are darul extraordinar de a se organiza singură. Cu cât o organizezi mai puţin, cu atât merge mai bine. Soluţia: să-ţi foloseşti talentul şi ideile pentru a inventa produse noi. N-ai produse noi, n-ai piaţă, n-ai nimic. Şi ne pierdem în mulţime dacă alergăm alături de ceilalţi. Eu nu pot să alerg după Germania, că nu o voi prinde niciodată. Eu trebuie să inventez produse noi pentru ţara mea, chiar şi mini fabrici şi uzine noi, pe roţi, care să proceseze şi să valorifice tot ceea ce această ţară verde produce în stare naturală, iar guvernul român are obligaţia să-mi asigure patentul, licenţă şi protecţie de piaţă. Dacă nu se întâmplă lucrul acesta înseamnă că guvernul din ţara mea este ilegitim şi incapabil să guverneze şi să administreze o ţară.

   Iată de ce văd întreaga Europă cum se zbate de 23 de ani ca o himeră între Orient şi Occident, între un trecut fantomatic şi un alt trecut fantezist, între dictatura statului magician capitalist şi noua dictatura a statului comunist, sub forma lui mascată, corporatistă, de globalizare forţată a lucrurilor şi de tribalizare a persoanelor. Nici o întâlnire între pământuri, nici un popor ales, nici un sistem care să reziste. Peste tot numai tâlhari, sfinţi, asasini, internetişti crepusculari şi trădători care predică doctrina nihilistă, revolta şi abolirea fiinţei umane. Universul tehnologic, atunci când e cenzurat şi operează prin genocid economic şi cultural, nu face nimic altceva, decât să acţioneze conform unui “program de deprogramare” a statelor  pentru a “elibera” oamenii către nimic. Ajunge un laptop şi o reţea de socializare precum Facebook-ul pentru a rămâne captivi în braţele descărnate ale nimicului care se întinde peste întreaga lume şi înhaţă două miliarde de oameni în doar zece ani.

   Democraţia europeană pe care o suportăm azi nu este interesată de om, de familie şi de valoarea ei primordială, cu atât mai puţin de artă. De 23 de ani, artă a devenit un bun colectiv doar în măsura în care artiştii sunt înregimentaţi de partidele care ne fărămiţează şi de ideologiile care ne ameţesc. Artă e bună numai după ce statul o cumpăra şi o legiferează ca pe o prostituată de lux pentru propria lui distracţie şi pentru a experimenta mereu alte dogme şi doctrine din ce în ce mai primejdioase, aşa cum s-a întâmplat în ultimii şapte ani cu Institutul Cultural Român.

   Iată de ce consider ca toate valorile biologice, culturale şi spirituale, care aparţin de civilizaţia noastră solară, românească şi europeană, trebuiesc inventariate şi păstrate  într-o “Capsulă a timpului”, care să cuprindă “Cele cinci testamente”(testamentul lui Sara şi Agar, testamentul latin, testamentul solar si testamentul lunar) şi codurile genetice pentru fiecare popor solar sau lunar din Europa, ca să ştim câţi suntem din Sara şi câţi din Agar, cât la sută din noi mai suntem îngeri (născuţi din femei solare) şi cât la sută suntem demoni sublunari (născuţi din femei lunare, care îşi au matricea în Diana-Luna Hecate). Aceste procente dacă nu se fac cunoscute acum printr-o Bază genetică reală, omenirea va dispare în maxim două-trei generaţii. Vă spune lucrul acesta un angel de sculptor român căzut din Cerul Hyperboreei într-un Cosmos demonizat – demonizat doar în “spaţiul sublunar” supus corupţiei, nu şi în “spaţiul supralunar” de origine solară – apoi urcat la cer cu Coloana în expansiune infinită, prelungind Coloana fără de sfârşit (al unui alt “Brâncuşi “teleportat fotonic” şi reîntors în ţară prin Coloana infinită, care până la urmă este chiar “Stâlpul Moştenirii”) de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin.

   Acum, vorbesc cât se poate de serios şi mă adresez tuturor europenilor: nu se poate construi o Europă democratică fără ca aceasta să fie subordonată celor trei ministere de bază care conduc lumea: Ministerul religiilor şi al politicilor social-planetare, Ministerul Culturii şi al Artei-transformării şi Ministerul tehnologiilor înalte. Cât despre idealurile înalte, proiecte europene şi idei mari care ar putea transforma lumea, trebuie să spun cu tristeţe că din păcate aceste idealuri democratice, proiecte şi idei nu se pot aplica în forma de democraţia europeană pe care o urmăm noi acum. Ne lipseşte mereu “elementul vital”, sau cum se mai spune “veriga lipsă” din “lanţul genetic”. Ştiţi, mi-a plăcut un răspuns dat de Petre Tutea când distinsul filosof a fost întrebat ce este cu democraţia? „Democraţia? Să fim serioşi, cum să uneşti geniile cu imbecilii?!” a răspuns Petre Ţuţea. Nu se pot uni geniile cu imbecilii rudimentari, dar îngerii cu demonii sublunari se pot uni, cu ajustările genetice de rigoare. Există acum o tehnică de emitere de undă genetică şi tahionică prin care se pot extirpa aceste “gene blestemate” la nivel social-planetar şi vindecă omenirea în proporţie de 80%. Problema este că nu se doreşte acest lucru de forţele oculte. Când vom atinge însă masa critică, vom fi nevoiţi să apelăm la această ştiinţă genetică, însă mă tem să nu fie prea târziu pentru 50% din omenire. Imbecili rudimentari, târfe de lux, matroane impozante cu părul gri şi codoşi frustaţi, disperaţi şi lipsiţi de orice viziune, sunt în toate popoarele, indiferent de etnie. În timp ce femei speciale, genii, îngeri şi demoni supraluri sunt doar în popoare solare. De aceea, în democraţie nu se iau în considerare ideile mari, idealuri înalte şi Adevărul Creaţiei, pentru care mă lupt eu, şi pentru care s-ar părea că mă sacrific degeaba pe altarul “Artei-transformării” dacă nu restabilim “scara creaturală” a valorilor şi prioritatea ideilor şi idealurilor democratice. Democraţia, prin însăşi esenţa ei e lunatică, prinde doar la popoarele lunare nu şi la cele solare. Democraţia lucrează doar cu demonii şi pentru demoni, sub protecţia “minunatei doamne a lunii arginti”, pe numele ei adevărat Diana-Luna-Hecate. Democraţia are acces limitat doar în “spaţiul sublunar” supus corupţiei, în spaţiul supralunar, de origine solară, au acces doar îngerii, mesagerii şi Cârmuitorii Eonici care locuiesc doar în popoarele solare.

   Eu nu vă cer acum să mă credeţi ceea ce vă spun, că există popoare solare şi popoare lunare, cum vă cer preoţii dogmatici care spun: “crede şi nu cerceta”. Nu vă cer nici măcar să vă închinaţi toată viaţa îngenunchiaţi cu faţa-n genunchi pe întunericul ăsta de vorbe, pentru că închinându-vă la dumnezei inventaţi sau la idolii materiei, de oricare ar fi ei, cu chip cioplit sau doar închipuiţi, veţi deveni habotnici, îngenunchiaţi, umili şi tot mai sterili genetic şi spiritual. Vă cer să faceţi terapie prin artă şi să vă cercetaţi propriul vostru suflet până la cunoaşterea de Sine, veţi ajunge astfel la Adevărul Creaţiei, singura alternativă la toată “Istoria ideilor şi credinţelor religioase”. Dacă nu ştiaţi încă faptul că întreaga omenire este bolnavă de credinţe false, este foarte grav doamnelor, domnişoarelor şi domnilor! De această boală grea, moştenire de familie religioasă, profită de mii de ani 90% din preoţii şi politicieni imbecili care conduc lumea prin cultivarea credinţei şi minciunii, prin jaf în dragoste şi crime organizate. Credinţa, fără artă şi ştiinţă, considerată adevăr este patologică! Dacă vă scriu acum că am aflat că Adevărul Creaţiei poate fi singura alternativă în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, nu scriu pentru a vă prosti “intelectul angelic” sau universal, pentru a mă crede, nu o fac să vă îmbolnăvesc de credinţa că există îngeri şi demoni, o fac să înţelegeţi că există în fiecare dintre voi aceste entităţi spirituale care se manifestă prin “intelectul activ”, drept Sursă de energie inepuizabilă care derivă din energia tahionică, şi care este în acelaşi timp sursă a intuiţiilor intelectuale prime conceput ca fiind Suflet viu, parte din Sufletul lui Dumnezeu Creatorul cerului şi al Pământului, al tuturor văzutelor şi nevăzutelor. De aceea, consider că ar fi bine să schimbăm chiar şi Crezul creştin, sau dacă nu schimbat prin părţile esenţiale, în mod sigur modificat şi introdus în el Legea sacră şi Divină, Legea Universală şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi, primordiali: Existenţa, Forma şi Beatitudinea. Dacă nu vom face lucrul acesta, lumea va continua să oscileze doar între cei ce văd şi Ştiu Adevărul Creaţiei, care sunt în proporţie de nici 0,1% şi restul lumii care merg înainte ca orbii ţinându-se de mână spre groapă mizeriei comune. Raportul acesta dintre forţele infernale şi cele cereşti trebuie schimbat în următorii 5-10 ani, dacă vrem să restabilim ordinea în lucruri şi fiinţe şi să evităm un război biologic precedat de un proiect de “eugenie europeană” sau chiar de un război nuclear cu consecinţe ecologice fără precedent în istorie. E greu să alegi între aceste două războaie, între “mătură” şi atom, pentru că riscurile sunt la fel de mari de ambele părţi. Opţiunea mea este, desigur, pentru războiul genetic, pentru a delimita popoarele solare de popoarele lunare şi de a le integra pe acestea din urmă în noile tehnologii solare. Nu se poate ca noi să creăm, să le inventăm şi să le şi realizăm tehnologii solare în proporţie de 100%, (aşa cum le-a realizat Nicolas Tesla, Henri Coandă, Herman Oberth, ca să numesc doar trei mari savanţi români din cei cel puţin 50 de savanţi geniali cât a dat lumii România) şi să beneficieze doar 0,001% din omenire de aceste cuceriri ale ştiinţei moderne. Aceasta înseamnă deja crimă organizată împotriva omenirii, sau mai direct spus, “Un atentat extraterestru comis de ET-Y-X-Z asupra omenirii”, la care scrie acuma intens, într-o nouă ediţie, doctorul militar român Toni Victor Moldovan. De aceea, spuneam că, între războiul biologic şi războiul nuclear, este de preferat să punem pentru început în circulaţie, la nivel social planetar, Generatoarele electrice fără fir, (tahionice, magnetice, cu microunde sau cu “gazul Brown”) şi aparatele de zbor vertical, neconvenţionale, Aerodinele lenticulare realizate 100% încă din anii ‘50-‘70 de Henri Coandă.

   “Când doi orbi se ţin de mână, amândoi cad în şanţ”, ne spune Apostolul Toma. Iată cum lumea oscilează între ştiinţă şi cunoaştere şi credinţele religioase, care însemnează lumina raţională opusă destinului orb. “A crede şi a nu cerceta” este echivalent cu a comite o “crimă cu premeditare”.

   Strămoşii noştri – Atlanţii din Carpaţi şi geto-dacii – ştiau că am fost creaţi pentru a deveni creatori, spre deosebire de restul lumii care îşi puneau bază în tot felul de dumnezei imaginaţi de oameni. Interesul nostru faţă de adevăraţii noştri strămoşi – Atlanţi-hyperboreeni-pelasgi-geto-dacii şi traci, ar putea să producă o reactivare a memoriei ancestrale. Iliada de Homer şi Dacia preistorică de Nicolae Densuşianu sunt cele mai bune  surse a protoistoriei poporului român, pentru reactivarea memoriei noastre ancestrale.

   Noi trebuie să ştim mai întâi ce înseamnă o comunicare ştiinţifică, religioasă şi de artă cu valoare de întrebuinţare universală. Noi trebuie să ştim mai întâi că există o Lege a Universului care nu poate fi călcată cum sunt călcate legile dumnezeilor inventaţi de oameni. Omenirea trebuie să afle că Legile Creatorului sunt ascunse oamenilor patologic credincioşi dar descoperite doar mesagerilor luminii, Cârmuitorilor Eonici şi celor cu judecată înaltă.

    În cazul construcţiei viitoarelor State Unite ale Europei, se pune întrebarea legitimă şi obligatorie pentru toţi europenii: Mai există ţări solare şi ţări lunare în Europa, acum când Uniunea Europeană cere insistent să renunţăm la suveranitate şi încearcă să aplice pentru a doua oară măsuri drastice de Austeritate economică şi financiară, în mod special în ţările din Est? Eu cred că mai există astfel de popoare solare şi lunare, care ar trebui unite pe alte criterii decât acelea militare şi economice. Dar pentru că ele există, cineva vor să le distrugă, dar nu va reuşi. Despre ce uniune şi reîntregire a neamurilor mai poate fi vorba în Europa, când vedem bine cum expansiune teritorială a demonilor sublunari din reţeaua iudeo-masonic-demonică, după ce au transformat SUA dintr-un stat puternic într-o ţară socialistă, au ajuns pe scara Puterii europene la Bruxelles, Troici avem, comisari şi emisari din UE şi din SUA avem în toate ţările, printre ei şi dintre aceia care lucrează pentru Rusia, directive ne trimite UE cu sutele de mii, ca la comuniştii din epoca de tristă amintire, de zici că UE e copia la indigou după uniunea lui Lenin & Troţki, doar că acum e executată în versiunea NOW & OMG Monsanto , extratereştri ET-Y-X-Z şi G.Soros & comp.

   Şi totuşi există încă mari şanse să răsturnăm Căruţa cu proşti din Balcani, din vagoanele golite de marfă conduse pe “linie moartă” de locomotivă Europei de Austeritatea Angelei Merkel. Avem toată ştiinţa în noi şi opţiunea “copy/past” pe „continentul secret” Facebook & Google, prin care ne putem organiza şi apoi să declanşăm cea mai mare revoluţie care a existat vreodată pe pământ: o revoluţie de conştiinţă solară paşnică. O numesc revoluţie de conştiinţă solară pentru că o revoluţie de aia e revoluţie, ca să avem dreptul să schimbăm numele soarelui. Dacă nu ştiaţi, aflaţi acum că la Atlanţi soarele e zeiţă iar luna – zeu! Să schimbăm, aşadar, Soarele negru, bolşevic şi iudeo-masonic-demonic, cu cel de-al treilea soare, Soarele Alb, numit şi „soarele mişcării”, despre care spune cartea sfântă că are ghiare şi se hrăneşte cu inimi omeneşti pentru că vrea necontenit sângele şi Regatul pierdut. Avem un Rege solar în ţară, această înseamnă deja o mare şansă. Însă, pentru a recâştiga Tronul României şi al Europei, primul deziderat al revoluţiei este ieşirea din lagărul socialist european numit UE, reîntregirea graniţelor ţării în hotarele României Mari, apoi începerea negocierilor cu Marea Britaniei şi cu SUA pentru a declara România primul Regat Solar din Terra Mirabilis care va avea capitala în “Atlantis – Oraşul Coroanelor” - sub protecţia Coroanei Angliei. Dacă, Doamne fereşte, va începe o nouă glaciaţiune în Nordul Europei, Coroana Marii Britaniei se va muta în mod sigur în “Fortăreaţa Carpatică”. Cred că prinţul Charles ştie ceva în acest sens şi de aceea îşi caută originile în primul regat din istoria omenirii din “Vatra Atlanţilor” din Carpaţi. Deci este bine să avem în vedere acest lucru. Şi dacă în SUA se va declanşa o revoluţie socială, care se pare că inevitabil se va declanşa, statul american va trebui să aibă şi el un “refugiu strategic” în Europa (că tot au amplasat ei Scutul atomic în RO.), iar noi, românii, le-am putea oferi o găzduire pe măsura puterii lor militare, ca să ştim o socoteală: cu cine mergem la război (biologic, tehnologic şi nuclear) cu Anglia şi SUA sau cu Rusia. Să nu luptăm iar, degeaba, doar făcându-le jocul marilor puteri oculte, iudeo-masono-demonic, cum am luptat în al doilea război mondial pe ambele fronturi cu generalul Ion Antonescu şi după Armistiţiu am fost consideraţi trădători de ambele părţi (sau cum codoşea, un imbecil rudimentar de pe un forum din SUA, că „se uneşte un ţăran beţiv (România) cu o ţărancă proastă (Moldova) ca să lupte pentru drepturile omului în Europa şi în final va câştiga tot reţeaua iudeo-demonic-masonică.” S-o creadă el asta, tăranca aceea “proastă” din Moldova împreună cu tăranul român sunt zeificaţi, sunt zei şi zeiţe solare în structura lor genetică, iar imbecilul asta rudimentare care a afirmat batjocora despre tăranii români este un om fără destin, care nu se va putea ridica nici măcar la calitatea de înger sau demon, darămite la calitatea de zei, mesageri sau Cârmuitori Eonici. Eu numai dacă ridic “Troiţa-Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară” şi o vede, imbecilul ăsta rudimentar cade în genunchi în faţa ei, îşi cere iertare de la aceşti ţărani români şi primeşte “botezul cu “foc sacru” tot atunci. Eu însă sunt convins că îngerii solari îi bat pe demonii sublunari la orice oră din zi şi noapte cu propriile lor arme, fără să folosească armelele lor solare. Demonii sublunari sunt înfricoşători dar n-au putere şi nici arme ca ale noastre să ne bată. Demonii sublunari sunt doar nişte diavoli săraci, duşmani ai democraţiei şi a idealurilor înalte, pentru că sunt sterili, lipsiţi de idei şi n-au “scânteie” şi nici “intelect activ”, n-au strategii şi nici programe viabile, ci doar sunt oportunişti, fură doar programele îngerilor solari şi a demonilor supralunari şi după ce intră în cârdăşie cu nişte politicieni corupţi, imbecili şi rudimentari, strică programele şi apoi ies mereu în faţă cu nişte “programe de deprogramare” a statelor lumii, ies ca tâlharii la drumul mare şi lovesc ca nişte laşi pe la spate.

   Câteva strategii, reguli şi metode de luptă vor trebui precizate din capul locului: nu va mai fi, Doamne fereşte, o revoluţie sângeroasă în Europa, la Bariera atomilor mulţimii. Căci dacă se încearcă numai a se repeta o astfel de revoluţie riscăm să aprindem în orice clipă scânteia războiului nuclear. Va fi un război în primul rând al spionajului economic pentru câştigarea noilor tehnologii solare şi trasarea noilor zone transfrontaliere între „Luna dezmoşteniţilor” de soartă, a oamenilor fără destin care ocupă încă poziţii în sistem în proporţie de 70% şi poziţionarea noilor oameni solari, regali şi printre ei creştini în nouă structură de conducere a Lumii. În final, pentru liniştirea spiritelor dionisiace şi a extremiştilor xenofobi şi rasişti din toată lumea, va fi o „tragedie fără morţi”, cu un final apollinic. Apolinic, pentru că în marile momente de afirmare a Formei, Existenţei şi Beatitudinii doar sufletul apolinic e pregătit să absoarbă ca pe o băutură divină plasma albastră şi idealul de frumuseţe al acestui Pământ care se va transforma din planetă în Stea. Şi va fi o “tragedie fără morţi”, pentru că acum suntem toţi prinşi într-o uriaşă „grotă electromagnetică” precum grecii în „Văgăuna Ciclopului” aşteptându-şi fiecare rândul să fie mâncaţi. Iar noi vom fi uşor dar sigur electrocutaţi prin “atacuri electromagnetice” până ce vom deveni nişte „morţi electrici” pasivi. Şi activi doar cei care mai păstrează în ei “itelectul activ”, cei care cunosc, văd şi Ştiu cum va funcţiona  noul sistem solar creat pe un “pămănt nou” sub un “cer nou”, ba chiar vor şti să se “teleporteze fotonic” la nevoie de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin.

   Fenomenul declinului Europei nu poate fi explicat fără admiterea luptei dintre spiritul apolinic şi spiritul dionisiac, dintre îngerii solari şi demonii sublunari. Însă stoparea acestui declin şi relansarea Noii Europei pe axa ei proprie Centrală, va fi posibilă numai în baza unor date genetice luate din fiecare popor, pentru a şti bine care popoare sunt solare şi care sunt lunare. Abia admiterea acestei lupte genetice şi macrobiologice ne poate lumina asupra fenomenelor sociale de masă la care am asistat (sub formă de cobai) în secolul XX şi care se vor accentua incomparabil în secolul XXI la nivel social-planetar. Problema dacică şi originea poporului român, în baza unor date genetice reale, este parte integrantă din activitatea de autoapărare naturală a rasei solare europene. Războiul raselor şi amestecul lor a făcut ca toate miturile şi religiile să fie la fel de vulgare şi de adevărate, dar abia acum ştiinţa va  demonstra diferenţierea genetică dintre popoarele solare şi popoarele lunare.

   În noul procesul de restructurare a popoarelor solare şi lunare, dinamica luptei dintre îngeri şi demoni va cere ceea ce duşmanii europenilor – „Demonii care au ieşit din mare şi au intrat în porci” - au combătut în al doilea război mondial. Chinezii au înţeles această necesitate biologică şi îşi vor dovedi ascensiunea în faţa unor europeni deprimaţi şi oripilaţi de agresiunea sălbatică din al doilea război mondial şi de ideologia imperialistă antieuropeană. Aşi putea da doar un singur exemplu în acest sens, în cadrul institutului BGI-Shenzhen lucrează intens mai bine de 4.000 de cercetători (printre ei şi străini) la două proiecte alternative: unul de dezvoltare şi selectare a fondului de gene chinezesc (“jiyinku”) din dinastia Han, celalalt, un proiect de eugenie chineză, şi nu numai. Acest “proiect de eugenie” reprezintă deja o ameninţare existenţială reală la adresa civilizaţiei occidentale.

   În concluzie, foarte pe scurt, doresc să arăt cum se poate distruge sau reface un popor solar sau lunar: Se ştie că Puterea Naţionala este un concept ce include puterea economică, militară, culturală şi biologică. Aceasta din urmă îşi are însă rădăcini în “naşteri bune” sau “naşteri rele”, care pot fi considerate din punct de vedere metafizic “naşteri solare” (îngeri) sau “naşteri lunare” (demoni). Să nu credeţi că nu există un “control biologic” şi în astfel de “naşteri mistice” (mai puţin pământene) sau în “naşteri pământene”. Există, ba chiar există laboratoare secrete care practică aceste hibridizări şi încrucişări de astfel de “naşteri mistice”. De exemplu, există cercetători care practică chirurgia genetică şi care secvenţiază genomul a peste 4000 de persoane cu IQ foarte ridicat din întreaga lume, încercând să identifice alelele care prezic un IQ foarte mare. Când reuşeşte să identifice aceste entităţi spirituale care au un astfel de IQ foarte mare, are loc o “selecţie embrionică” care permite că IQ-ul selectat din cei “4000” să fie apoi implantat, prin “implant uterin” sau prin “implant pe creierul bicameral”, în grupuri de până la 1000 de familii cu aşa zisă “conştiinţă avansată, să zicem, până la Gradul 12, Gradul 32 sau chiar Gradul 64. De regulă, între Gradul 60 şi Gradul 64, se petrec, uneori, aceste “naşteri mistice”. E ceea ce eu numesc, metaforic, o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane, acompaniată în corzi şi stringuri, de “chimvale şi alăute”, cu 60 de Octave sau cu 64 de Octave. În astfel de practici, de “selecţie embrionică”, făcută doar la nivel extraeuropean, competitivitatea globală a Occidentului ar putea fi eliminată în maxim două  generaţii. Cam lucrul acesta se întâmplă cu noi acum, la nivel social planetar. De aceea, spuneam că fără o bază genetică reală nu vom avea poate niciodată o viaţă normală în marea familie europeană şi un echilibru în fiecare familie, ca să putem trăi în armonie deplină cu oamenii, cu Cosmosul şi cu Dumnezeu.

   V-am scris despre aceste “naşteri mistice” şi “selecţie embrionică”, ca să un mai spuneţi că, “eu sunt mic, nu ştiu nimic, tata în pod beleşte oaia”, ca să ştim cum se distruge sau se reface un popor solar sau lunar, ca să ne putem privi uni pe alţii cu ochi de înger sau demoni şi să înţelege odată că, îngeri sau demoni, pietre sau sori, vii sau morţi, avem nevoie uni de alţii, ba chiar suntem obligaţi acum să trăim “cu viii şi cu morţii laolaltă” cum bine spunea poetul necuvintelor Nichita Stănescu. “Am trecut şi eu printre voi, fiinţe monstruoase, dar un prea aveam prin ce trece, şi nici cu cine, şi nici cu ce, petrece.”, spunea poetul în vremurile de tristă amintire din aşa zisă “epocă de aur”. Nu-i aşa că începeţi deja să vedeţi cu ochii minţii această Mare Trecere? O vedeţi, în mod sigur cu ochii, mai greu e cu inima şi cu sufletul vostru de plumb, pe care nu prea mai are cine să vi-l scoată acum. Cum bine spunea Platon: “Ştiinţa nu o bagi în om, ci o scoţi din om. Iar ca să i-o scoţi, mai întâi trebuie să-i scoţi plumbul din suflet. Nefericitul poet, Bacovia, ştia el ce ştia, de tot vroia în urmă cu  o sută de ani să ne scoată din “Sicriele de plumb”. În acelaşi timp Lucian Blaga ne scria “la orizontul misterului” – “Poemele luminii”.

   Soluţia europeană este posibilă. Pentru că Europa a fost, este şi va fi Leagănul civilizaţiilor lumii. Este cea mai mare minciună să spui că Europa nu are un fond genetic capabil de a se regenera, când ştim bine că din acest Leagăn european şi până la urmă din acest “Chivot genetic” a expansionat  Atlanţii din Carpaţi, cele “Cinci testamente”, “Aletheia” şi toate Ideile de Adevăr din Grecia antică, când ştim bine ca, aşa cum afirma Henri Coandă, “dacă şi alte popoare ar fi dat atâtea genii şi oameni de ştiinţă câte a dat România altfel ar fi arătat azi configuraţia lumii de azi”. Este însă necesară o prietenie solară extinsă cu celelalte popoare, pentru a putea opri expansiunea popoarelor lunare, printre acestea multe popoare islamice şi ariene. În acelaşi timp este necesară aplicarea unei strategii proeuropene de acţiune solară în care valoarea centrală să fie omul european, care este de origine solară şi regală. În viitor trebuie să vedem acţiunea de redacizare a României ca un proces de regenerare simultană a acelei părţi din naţiunea română care este autentică purtătoare de gene solare cu descendenţă dacică. Dacă nu vom înţelege şi nu ne vom grăbi să regenerăm rasa europeană solară, noi, care ne considerăm europeni solari vom ajunge să ne sinucidem treptat în propria noastră Casă europeană conform voinţei extraeuropenilor, în mod special al islamiştilor.

   În concluzie, faceţi un recesămant serios în UE, puneţi cele cinci sute de milioane de europeni pe calculator, daţi o rentă minimă celor care nu au nimic, pentru a preveni efectele unui potenţial război civil european, cu urmări grave în întrgul  sistem social-planetar. Declaraţi oficial sfârşitul Capitalismului. Paradisul prin distrugerea omenirii, aceasta este esenţa oricărei utopii. Eliberaţi popoarele de toate utopiile comuniste, capitaliste şi fasciste. Opriţi genocidul economic şi cultural, eliminaţi cenzura tehnologică solară şi lăsaţi popoarele să se dezvolte singure prin autosuficienţă economică şi culturală. Cerul Cristalin şi acest sferoid viu pe spinarea căruia locuim şapte miliarde de oameni, vă va mulţumi şi va rodi de bunătate. Sau, dacă îl mai hărţuiţi mult, de oboseală îşi va scutura de două ori spinarea lui de Creastă albastră şi jumătate din copiii lui rebeli vor intra cu pământ cu tot sub apă, aşa cum se va întâmpla cu America şi cu Nordul Europei.

   sculptor, Constantin Milea Sandu

   PS: Pentru a şti de la început despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos.

   Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis şi Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynome, Mnemosyne, Iele, Valkirii, etc.)


Niciun comentariu: