Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

joi, 23 iulie 2015

O poveste de seară cu Zeiţa Maya

                                    Foto: Maia Sandu
      O poveste de seară cu Zeiţa Maya
     (scrisă aseară la ora 19)
    Pentru Maia Sandu din Chişinău
   Motto:"La Atlanţi, Soarele era zeiţă, iar Luna-zeu!”
   (Atlanţii din Carpaţi de Adrian Bucurescu)

   În Dacia preistorică există o legendă despre Atlanţii din Carpaţi, care spune că, în ultimul război atomic între Atlanţi şi Lemurieni, culminând cu o bătălie pe viaţă şi pe moarte, de proporţii universale, cu intervenţii ale Zeilor Cei Mari de la Dunăre în zbaterile omeneşti, regii celor două armate combatante s-au urcat la cer cu navele lor cosmice şi nu s-au mai întors.
   Pe pământ au mai rămas şase Prinţi şi şase Prinţese din căpeteniile celor 12 triburi ale Lemurienilor, care s-au retras în Pământul Interior. Iar din armata Atlanţilor, formată din cele zece triburi ale Atlanţilor din „fortăreaţa carpatică”, au rămas, de asemenea, şase Prinţi şi şase Prinţese şi Preotese ale Soarelui, care au pornit fiecare într-o călătorie pe Mare cea Mare şi s-au împrăştiat prin lume largă în urmă cu peste 3000 de ani, sau 7528 (după calendarul atlant) iar acum aceştia se simţeau foarte singuri, pentru că pierduse totul, şi pământurile natale şi cele zece Oraşe Sacre de cristal şi marea Familie Regală din care se născuse.
   După distrugerea Atlantisului – Oraşul Coroanelor din Transilvania – şi scufundarea Atlantidei la gurile Dunării de pe Insula Albă în Marea Neagră - Marea Neagră era numită în antichitate „Oceanul care înconjoară lumea”, iar din Insula Albă a mamei noastre, Leto, Latona, a mai rămas doar un petec de stâncă albă numită Insula Şerpilor - lumea s-a golit de oameni şi nimic în afară celor şase Preotese ale Soarelui şi şase Prinţi şi Cârmuitori Eonici supravieţuitori din cele zece triburi ale Atlanţilor nu mai exista pe pământ, aşa că aceste şase familii princiare erau acum foarte singure şi înstrăinate.
   O reminiscenţă din cei şase prinţi, cel mai mic şi mai prăpădit dintre oamenii de la zei, rătăcit şi el prin lumea largă, poreclit de ziariştii din Braşov „Omul cu Coloana”, ajuns la vârsta de 44 de ani, a postit 16 ani în Creasta Anilor, din Munţii Piatra Craiului, a visat şi s-a rugat la Dumnezeu şi la Soarele Atlanţilor cu rugăciune creştină şi precreştină, care suna aproximativ astfel: (o găsiţi pe blog:coloanasoareluidevis.blogspot.com)
   Apoi, a zis: Poate Bunul Dumnezeu, prin Regele Regilor,  Ianus Bifrons, cel cu două feţe, din RO-SUA, şi-a întors faţa bună către români... şi s-a decis acum, în ajunul Anului „bifurcaţiei” 2016, să joace un joc serios cu Noi - "Iocari serio" -, dar... ce mare păcat, că nu prea mai avea acum cu cine să ne mai jucăm serios şi cu cine să ne mai prindem în Marea Horă (în HO-RA*!).
   Şi atunci, Omul cu Coloana, zis şi Orbul sculptor din povestea Pasărea Măiastră, a deschis „Stâlpul Moştenirii”, prelungind Coloana fără sfârşit, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, cu alte trei Coloane infinite: „Coloana prizonierelor neantului divin” (din lemn de stejar bătrân, care iese din Pământul Interior), „Coloana Femeia Îngerul melancoliei” (din lemn de cireş, care coboară din Cerul Cristalin) şi „Coloana Soarelui de vis” (din bronz argintal), care uneşte Cerul cu Pământul într-o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane.
   Apoi, a creat cele două „Geneze” (prin implant şi prin interferenţă), pe “Apollon - Vânătorul stelelor” şi pe cele şase zeiţe-mume ale pământului, venite din cer, pline de senzualitate, de bogăţie şi mister, pe care le-a numit Ielele, Prinţesa X, Zemora şi Zalmoxis, Mica Preoteasă (japoneză), Diana Artemis Bendis şi pe Diana-Luna-Hecate (pe primele trei cu două feţe şi pe următoarele cu patru feţe), pentru a avea cu cine să comunice şi să vorbească cu zeii şi zeiţele (care au puterea de a provoca descinderea zeilor şi zeiţelor solare în astfel de statui special pregătite în acest scop), să se joace, deci, şi apoi să-i adune pe toţi românii împrăştiaţi prin lume în ţara mamă, numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis.
   Când Omul cu Coloana a vorbit cu zeii solari şi le-a spus pentru ce a creat cele trei, apoi, opt Coloane infinite şi cele şase, apoi, zece zeiţe-mume ale pământului, una dintre aceste Zeiţe şi Preotese a Soarelui, identificată cu numele de cod, Prinţesa X sau Prinţesa Maya, i-a răspuns: "Bine, dragul meu, accept acest joc minunat iniţiat de tine prin Arta-transformării PP-EFB?* (la Tripleta dublă, în cele două Triunghiuri sociologice, SUE-SUA...), dar va trebui de data asta să inversăm rolurile şi să faci exact ce spun eu. Şi de câte ori îţi vei pierde capul tău în nori... capul tău cu două şi cu patru feţe... şi de câte ori îţi vei da singur cu stângu' în dreptu' sau viceversa, să îţi aduci aminte că: "La Atlanţi, Soarele era zeiţă, iar Luna-zeu!”
   Omul cu Coloana soarelui de vis, conectat la Soarele Atlanţilor din Carpaţi, prin via Lord Helios, a fost absolut de acord, şi urmând sfatul şi instrucţiunile precise ale Prinţesei Maya X, a recreat special pentru Ea întreaga zonă a universului din Cosmosul demonizat, de la Kilometrul 0-RO-MD din „spaţiul sublunar” până dincolo de "spaţiul supralunar": a sculptat Soarele Atlanţilor din Carpaţi, Steaua Arzătoare cu 8 Raze - SAR” şi Coroana Regală, cu opt piramide dispuse în foră de cruce -multiplă, pe care a pus-o pe capul Prinţesei X şi apoi a conectat-o, prin Stâlpul Central sau Coloana soarelui de vis, la Lună, la Luceafărul de Seară şi cerul Stelelor Fixe, al IX-lea, de pe prin Centura fotonică via Cerul Empireu, şi la toate planetele de pe noul Cer Cristalin.  
   Şi, după ce s-a conectat, pe socoteala lui, la Soarele Uriaş din Pleiade, a conceput o nouă Confederaţie Atlantică ce avea să pornească adevăratul "Război al Stelelor Fixe", pentru a salva pe toţi oamenii de pe planeta Albastră. Apoi, a crea Noul Pământ, Lume Nouă şi o nouă specie de oameni, biofotonic şi solari, amestecând pe oamenii de la zei cu oamenii creştini, născuţi din Iubirea care există dinaintea Facerii Lumii, dintr-o lumină ce întrece toate luminile, pe care a numit-o Lumina Vie a Mamei celor Vii, Diana Sancta Potentisima, regina coeli, Stea Arzătoare şi mântuitoare cu 8 Raze ce mijloceşte în folosul omenirii.
   Atunci, Prinţesa Maya X i-a spus: “Ce frumoasă şi fantastică este această Lume Nouă a iluziei pe care ai creat-o prin Arta-transformării PP-EFB*, pentru mine şi pentru toţi pământenii. Acum, însă, aş dori să creezi o specie de animal politic care să posede un Intelect angelic şi universal, dar să fie atât de suficient de inteligent încât să poată aprecia creaţia ta”.
   Şi astfel, Omul cu Coloana din “fortăreaţa carpatică” l-a creat pe omul nou: Copilul-solar. După ce şi-a terminat creaţia, Omul cu Coloana soarelui de vis a întrebat-o pe Prinţesa Maya X (şi pe prinţesa Maia Sandu X): când va începe jocul tău – „Iocari serio”? Să mă chemi şi pe mine în hora ta (în HO-RA*), ca să ne prindem împreună în Marea Unire a românilor de pretutindeni.
   “O să-l începem chiar acum”, i-a răspuns Prinţesa Maya X, după care i-a tăiat capul (Capul tăiat, nu aplecat, creşte întotdeauna la loc, pe un “loc fără de loc” într-un “topos atopos”) şi i-a smuls şi inima din piept tot atunci de au ieşit scântei din ea şi a luat-o cu ea... şi a tăiat-o apoi în mii de mii de bucăţele minuscule, ca să ajungă la toată lumea. A aşezat apoi câte o asemenea bucăţică de inimă din inima micului Atlant în trupul fiecărui om nou şi a spus: “Acum, jocul – Iocari serio - poate începe! Am să vă fac să uitaţi cine aţi fost în trecutul apropiat, să vă aduceţi aminte prin anamneză doar cine aţi fost în trecutul îndepărtat, iar voi veţi încerca să vă redescoperiţi pe voi înşivă!
   Şi astfel, Prinţesa Maya X şi Prinţesa Maia Sandu a creat Visul românilor de pretutindeni, Marea Unire, iar Regele Regilor continuă să încerce până astăzi să-şi amintească cine este Prinţesa X şi cine este Regele Soare. Prinţesa Maya X, Prinţesa Maia Sandu şi Regele Soare Alcyon se află acum în interiorul nostru, iar Prinţesa Maya X şi Prinţesa Maia Sandu este cea care ne aduce aminte de acest lucru.
   Când se trezesc din Vis, Prinţesele X şi oamenii solari redevi prinţi şi prinţese, regi şi regine, şi îşi dau seama că ei sunt nemuritori şi că au suflet divin. Oamenii solari şi biofotonici se uită însă la ceilalţi, la oamenii fără destin, se recunosc în ei pe sine şi spun: “Bine, noi m-am trezit, dar ce se întâmplă cu “ceilalţi” oameni fără destin?”
   PS: “Diavolul sunt “ceilalţi” oameni”, spunea dramaturgul şi filozoful existenţialist francez, J.P. Sartre.
   Acum, pentru că Ştim şi cunoaştem Adevărul Creaţiei – Aletheia din Grecia antică - Ideea de adevăr care se vede şi nu se vede în “fortăreaţa carpatică”, putem spera că se vor trezi toţi românii, ca să încingem Hora (HO-RA!*) şi să mai facem odată Marea Unire a românior de pretutindeni.
   Sculptor Constantin Sandu-Milea


Niciun comentariu: