Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

vineri, 18 noiembrie 2011

CELE DOUA FETZE ALE MONEDEI NUMITA INCREDEREA...IN OMUL PLANETAR

                CELE DOUA FETZE ALE MONEDEI NUMITA INCREDEREA...IN OMUL PLANETAR
  Cand partenerul sau partenere de viata isi ia lumea in cap si  pleaca in strainatate…cautand alti Munti de Speranta pentru un trai mai bun…iar tu ramai singur Acasa ca o jumatate de om…cand partenerul de afaceri te vinde pe doi bani pentru ca i s-a ivit ” o oportunitate de afacere mai buna in alta tara ”… cand prietenul sau prietena iti intoarce spatele... ca si cand toate experientele traite impreuna atatia ani ar fi fost doar o “branza cu parfum intr-un burduf de caine mandru si jigarit”…si mai ales cand un om ( alege tu care dintre acestia: omul de la zeu, omul crestin, omul din om, sau omul fara destin ), pe care te bazai in viata cand ai pornit la drum, te loveste in cap cu o bucata de destin de esenta tare exact atunci cand aveai cea mai mare nevoie de ajutorul lui… e semn ca trebuie sa iti pui intrebarea legitima si obligatorie: in care dintre acesti oameni merita sa ai INCREDERE ?

   Firesc ar fi sa ai increderea in omul planetar. Acesta ar trebui sa fie acum darul cel mai de pre
t pe care i-l poate oferi un om altui om. Caci toti suntem mai inainte de toate fiinte umane al unui singur Sat Planetar. Omul intreg=Templu* intreg . Ori Templu intreg nu poate fi decat cerul-pamantesc: barbat si femeie. Adica, androginul perfect. De aceea, un singur om este echivalent cu intregul act de creatie, dar in acelasi timp este echivalent si cu distrugerea intregului pamant.  Caci noi am ajuns sa locuim pe un “ loc fara de loc”, intr-un “ topos atopos “, pe o planeta care in orice clipa poate sari in aer. Uitam mereu ca suntem prima si ultima generatie de pamanteni care a dobandit forta nucleara si capacitatea de a arunca in aer oricand aceasta Planeta.
   Nici banii, nici timpul si nici placerea nu se pot ridica la nivelul si la puterea si la forta acestui om planetar, fara o distributie egala a bogatiilor pe pamant. Motivul e simplu: in razboiul modern informational si timpul si banii si placerea, si toate acestea la un loc,  pot fi obținute acum cu usurinta de la oameni, in raport de 1 %  fata de restul lumii. Iata de ce sub nici o forma de Guvernare Mondiala nu se mai poate obtine acum INCREDERE in acest 1% dintre cei  care detin toate bogatiile acestei lumi. O relatie de incredere intre oamenii planetari se construieste cu talent si stiinta vie, nu cu scenarii de razboaie economice si fraticide, construind mereu aceiasi utopie a Paradisului prin distrugerea oamnirii prin genocid cultural.
   Sansa unica de a salva aceasta Planeta este recunoasterea valorile culturale universale, pentru a ne putea inalta spiritual impreuna, alaturi de toti oamenii de pe pamant. Devenim cu adevărat oameni vii, intregi la mine si la trup, doar atunci cand suntem vazuti si recunoscuti in adancul sufletului de cel putin inca o fiinta de lumina din preajma noastra. Acea fiinta de lumina, pe care o numim indeobste prieten sau prietena are rolul sa ne ajute sa ne inaltam dincolo de ce credem ca e posibil, dar are si puterea acum sa ne loveasca in cap si in inima, tocmai pentru ca pentru prima data in istorie avem acces la Baza de date genetice a Universului tehnologic in care traim.
     In mod sigur, omenirea va suferi in scurt timp cele mai mari transformari din istoria sa. Universul tehnologic in care suntem acum toti, dar absolut toti, angrenati este un mecanism diabolic de nestapanit. Caci universul tehnologic este o eliberare a omului catre nimic: nu va trece nici cinci ani si, pe pamant, vor fii sute de milioane de oameni care vor tanji dupa munca si pensii si nu le vor mai gasi nicaieri. Si atunci… ce ai de facut atunci cand toate bancile de fabricat bani dau faliment, pentru ca nu mai functioneaza economia de piata libera si nimeni nu mai produce bunuri materiale cu acoperire in bani ? 
   Sau , mai grav, ce ai de facut atunci cand devi ca o leguma umblatoare si vorbitoare, a carui marcare genetica va fi la fel de simpla ca si cea a legumelor adevarate, marcate deja prin noul Codex Alimentarius ? Sau cand  se intrerupe curentul electric pe planeta, pentru ca din nestiinta  facem gauri in stratul de ozon, iar la confluenta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru soarele se supara pe noi si ne strica toate instalatiile ? Raspunsul teoretic e simplu: iti asumi aceasta catastrofa ecologica si mergi mai departe fara nici o responsabilitate umana. Raspunsul practic e si el simplu, dar probabil ca nu poate fi aplicat in momentul catastrofei ecologice, ci dupa ce catastrofa trece iar tu, iesind din ascunzatoare, incepi sa-ti cauti supravetuitorii pe o planeta locuita de fantome si libarci…

    
Renuntati la a va mai imbata singuri cu apa rece spunandu-va ca "asta noua nu ni se poate intampla" pentru ca deja vi s-a intamplat toate acestea, numai ca nu realizati inca. Nu ne trezim, pentru ca in noul proces de globalizare a lucrurilor si de tribalizare a persoanelor intr-un singur Guvern Mondial inca mai exista in fiecare clan din fiecare tara cate o Matroana impozanta cu parul gri, care mananca bine, bea bine, doarme bine, face dragoste bine, si nici o clipa nu este atinsa de aripa mortii. Aceasta Matroana conduce, de fapt,  lumea intreaga de la centru la margine, si de la marginile lumii spre toate centrele de putere a popoarelor inlantuite si inghitite in sfera de putere a universului tehnologic spre a ne elibera catre nimic…

   Deci, ce ai de facut in mod concret ca sa eviti aceasta posibila catastrofa ecologica ?  Cand iti alegi o familie, o breasla, un clan, un trib, o tara sau un continent unde sa traiesti pe pamant,  asigura-te prima data ca, in afara de faptul ca iti place sa traiesti ca un om liber, ai o Constitutie universala a drepturilor omului care iti asigura o protectie sociala minima si INCREDEREA de a calatori si a locui  oriunde pe aceasta Planeta Pamant. Iata de ce consider ca cele două fete ale monedei numita INCREDEREA in omul planetar sunt acestea: O constitutie universala a drepturilor omului, considerata a fi Capul si Centrul de Coordonare al Lumii intregi, si o Lege universala a casatoriilor mixte dintre caste, considerata a fi Inima Reginei de pe intraga Planeta Pamant.

   Si daca aceasta moneda numita INCREDEREA in omul planetar vine acum cu viteza spre tine dintr-un cosmos demonizat,  rostogolindu-se in spirala din “spatiul supralunar” in “spatiul sublunar” pe Axa pamantului, care este in acelasi timp si Axa Cerului Cristalin, va trebui cu orice pret sa cunosti aceasta noua AXA care este chiar Coloana AND-ului nostru primordial, avand doua nivele de comanda: unul fizic-material, celalalt energetic-informational, insa legate in mod intim unul de celalalt, care se influenteaza unul pe altul si reflecta permanent o Stare modificata a constiintei noastre, reconstruind astfel o noua specie umana. Iar personajul in cauza este chiar omul planetar.
   Iata de ce valoarea monedei numita INCREDERE in omul planetar este chiar aceasta Coloana AND-lui nostru primordial, pe care un singur om de pe Planeta Pamant, avand acces la tehnica de emitere de unda genetica de celula Stem, poate sa-I sparga dublu lant genetic, sa rupa in doua Coloana AND-lui uman, sa-i schimbe sensul de lumina polarizata, sau chiar sa arunce in aer aceasta Planeta cu toate maruntaiele de pe ea. Iata de ce am afirmata mai sus ca un singur om este echivalent cu intregul act de creatie al lumii, dar in acelasit timp tot el este echivalent cu puterea de distrugere a intregii specii umane de pe Planetei Pamant.
   “ …Dar priviti-ma in ochi si veti vedea ca garoafele-s rosii si din pricina mea…” ne spune poetul Geo Dumitrescu. Parafrazandu-l, spun si eu: Dar priviti-va cu ochiul stang in ochiul drept si veti vedea ca Planeta se-nvarte si din pricina voastra… prin Portile Stelara deschise unul altuia catre cer…si prin “ Coloana soarelui de vis “…turnata in trupul tau de pamant sacru, luminos si fertil… imbracat in matasea verde al sufletului meu marin… “ Tzarmul s-a rupt de mal si te-a urmat… ca o umbra…(ca o unda )…ca un sarpe dezarmat “ …” Unde esti tu, lumina mea ?... De ce sufletul meu nu te mai vede, si te cauta plangand ?… Regina mea de negru si de sare…Daca eu sunt facut din pamant, pamantul de ce sa nu fie facut din mine ? ”
   Cea mai mare gresala umana ar fi sa ne facem iluzii ca am putea guverna Planeta, evaluand cele doua fetze ale monedei numita INCREDERE dupa competenta si caracter, sau dupa carisma, atunci cand moneda se rostogoleste zornaitor pe cant... Fara o analiza serioasa a datelor noastre genetice, carisma, competenta si caracterul, chiar si luate impreuna, e cea mai triste masca sub care se ascunde Marea Minciuna de adormit “Copilul care joaca Dame”. Caci atunci cand iti vinzi capul cu pretul inimii si inima cu pretul capului, nu faci altceva decat sa-ti dai foc singur la valiza si, luandu-ti adio de la lume si de la bani, sa arzi ca o lumanare aprinsa la ambele capete; nu faci decat sa aprinzi cu propria ta “ lumanare “ orase si tari, iar cu “valiza torpila” sa arunci in aer intreg Pamantul.
   Exista, totusi ,oameni puternici pe acest pamant, care nu si-au vandut capul cu pretul inimii si nici inima cu pretul capului. Acestia sunt cei care tin Cumpana lumii in care traim cu viii si cu mortii laolalta in cea mai scumpa viata de pe Planeta Pamant, care inca se invarte in jurul Axei Sale, dar care implica o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an, ducand pe ea sapte miliarde de oameni.  Mai mare responsabilitate si INCREDERE ca aceasta nu exista pe Pamant decat in oamenii care si-au pastrat mintea si inima intreaga si care reusesc sa traiasca in armonie cu natura, cu oamenii, cu Cosmosul si cu Dumnezeu.  Iar ca sa iti dai seama de lucrul acesta, nu exista alta cale decat sa le cunosti datele lor genetice, pentru a afla ce sange au in “corpul gol al inaltimilor” si din ce casta provin.  
 
   Daca nu vom reusi sa aflam in scurt timp cine e om de la zeu, cine e om crestin, cine e om din om, cine e om fara destin, cine e pasare si cine animal din padure, vom fi mereu vanduti pe arginti, calcati in picioare, zdrobiti, macinati de invidie si ura si chinuiti de foame si de crize mondiale, si in cele din urma omorati si aruncati la groapa de gunoi a mizeriei comune. Cu omul fara destin nu te insoti, pentru ca acesta poarta in el o “gena” blestemata care functioneaza pe principiul “ spune-mi pe cine sa ucid”. Omul fara destin este omul fara suflet, el iti vinde acum informatia ta genetica si CNP-ul tau biometric cu care navighezi acum pe computer pe cerul deschis al Internetului. Si asa incep executiile, crima organizata si razboaile civile din care se aprind orase si tari pe tot pamantul.
   Pe de alta parte, exista “ omul din om”, nascut din femeia care naste una din cealalta acelasi copil. Acestia sunt “copiii lui Marx”, care provin din clasa muncitoare, a caror destine se confunda cu cele doua aristocratii muncitoresti, comunista si capitalista. Acestia oameni au competenta necesara sa livreze doar prolet-cultism, nihilism modern si marxism vulgar, pentru ca sangele lor ( LNH-ul ) e in mare parte degenerat. In general, oamenii care provin din clasa muncitoare nu recunosc valorile culturale universale, sunt oameni ai urii care merg inainte ca orbii si, tinandu-se de mana, cad din santz in santz, fara sa recunoasca ca, de fapt, tocmai ei imping omenirea in prapastie spre groapa mizeriei comune. Toata stiinta lor se reduce la a tzine lumea in intuneric si negatiei.
   Exista insa in lume multi oameni religiosi, care cred fiecare in Dumnezeul lor, in Isus, in Buda, in Mahomed, sau in cele doua Talmuduri si in Cabale.  Ei ies la inaintare cu o singura fatza a monedei – sabia fanatismului – si lasa capul si inima ( competenta si caracterul ) in planul secund, vanzandu-si fiecare Dumnezeul lor pe arginti, ca pe niste marfuri de duzina, facandu-si din religie doar un opiul pentru a stapanii popoarele inghitite in sfera de putere religioasa si politica a intregii lumi. Cu astfel de oameni poti sa lucrezi, sau sa te asociezi, dar sa nu ai incredere totala in ei pentru ca au un caracter sectar si pana la urma te vor vinde si pe tine pe arginti, asa cum l-au vandut pe Isus in crestinism.
   Multi il invinuiesc pe Dumneazeu pentru ceea ce li se intampla in viata. Dar nici unul nu se intreaba ce a facut el pentru a se trezi la noua “ stare modificata a constiintei ”, ce a facut el ca sa putem trai toti pe pamant in armonie deplina cu natura, cu Cosmosul si cu Dumnezeu. Dumnezeu ne-a dat libertatea, prin “liberul arbitru”, pentru ca noi toti sa ne luptam in libertate pentru Dumnezeu. Oamenii religiosi au uitat sa se smereasca doar in fata lui Dumnezeu si se smeresc acum in fata asa-zisilor “ unsi ai Domnului pe pamant”, si nu ma refer aici doar la preoti ci si la cei care ne conduc si ne influenteaza destinele, din toata lumea. De mult timp capii bisericilor cat si al popoarelor nu mai sunt supusi ai Domnului ci ai lui Lucifer. De multa vreme ei lucreaza impotriva cugetului si trupului omului.
 
   In sfarsit, mai poti intalni azi si oameni de la zei, care au si talent si  stiinta si un caracter frumos si matur, ei apartin in cea mai mare parte de “ puterea celor fara de putere” a celor multi. Acesti oameni de la zei sunt cei care iubesc fara masura lumea aceasta si incearca cu toate puterile lor sa scoata lumea la lumina din intuneric si negatie, pentru ca ei  cred cu adevarat in evolutia naturala a viului, cred in fiinte de lumina, cred in Arta-transformarii si in universul tehnologic in care sunt implicati chiar prin propia lor jertfa.
   Marea lor calitate este aceea ca reusesc prin Arta-transformarii  - Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni distincti : existenta, forma si beatiutudinea -  sa faca medierea energetica in Marea Trecere, in ambele sensuri: din universul tehnologic in care suntem eliberati catre nimic… in evolutia naturala a viului prin creatie de fiinte de lumina cu rezonante biofotonice… si invers proportional cu patratul distantei dintre Pamant si Soarele Urias in care salasluieste Divinitatea in Cubul dumnezeului bibilic. 
   Acesti oameni de la zei iti intind Mana Destinului cu naturalete si eleganta, in Mana lor se afla o moneda stralucitoare si secreta numita Gral pe care fiecare om de geniu o bate cu efigia sa, dar la care putini oameni au acces, pentru ca toata stiinta si talentul lor tine de taina si de mister…de Mister in Unu, de Mister in Doi, de Mister in Trei... si cam atat, mai departe de aceste trei mistere nu se mai pot da alte explicatii nici macar prin “ cuvinte de cod “… mai departe de aceste trei mistere exista semne arbitrare si simboluri consacrate ale Renasterii, la care putini oameni au acces. Sau, cum spunea mai demult un renumit medic care practica chirurgia genetica: “ Eu nu cred in adevarul explicatiilor, cred insa in adevarul operatiilor…”
   Asa ca cel mai bine este sa alegei omul potrivit dupa samanta de Inteligenta Luminoasa sau dupa Madonna Inteligenzza, dar pastrand, bineinteles, linia conturului care urmareste frumusetea ingereasca, din care se naste neincetat materia primordiala a creatiei ce se perpetueaza prin codul tau genetic. In ultima instanta tu ai liberul arbitru ca sa-ti alegi ingerul sau demonul pe care il doresti. Daca te lasi insa sedus sau sedusa de “ bisturiul chirurgului” si de sunetul zornaitor al banilor care se rostogolesc spre tine din abundenta prin toate bancile din lume, nu da vina pe chirurg, sau pe criza monedei, si nici pe INCREDERE, ci asuma-ti responsbilitatea pentru comoditatea si usurinta cu care te-ai lasat operata estetic si bancar de demonii sublunari in mijlocul carora ai ales sa traiesti.

   Daca tratezi alegerea prieteniilor din cercul acestor oameni de “ elita” si de afaceri ca pe un joc de Noroc, Saracie si Bogatie, va trebui sa intelegi acum ca oricat de sus ai arunca moneda INCREDERE , ea va cadea de 99 de ori cu o singură fa
ța in sus, si o singura data va ramane pe cant…rostogolindu-se zornaitor si virtual din fereastra in fereastra spre cele doua inimi de ebonita ale milionarilor de carton cu suflet de plub… pana ce va fi prinsa undeva, numai D-zeu stie cum…daca va mai fi prinsa… in crapatura unei stanci la marginea unui canion, gata oricand sa se prabuseasca in adancuri de necunoscut.
   Deci,  daca cade pajura e stema cu ingerul bun din inima ta si inseamna Noroc si Bogatie… dar ai putea fi dezamagit sau dezamagita de calitatea sangelui proaspat al strainului trimis…in Satul tau planetar din tara ta natala. De aceea se spune ca intotdeuna “capitalul strain” este “ sangele proaspat” dupa care striga toti capitalistii din toate Camerele Reprezentantilor Lumii, inclusiv Lumea a Treia din care fac parte acum toate minoritatile din lume.  Dar care in proportie de 99 % vor ajunge sa traiasca in cea mai crunta saracie, daca nu vom alcatui cat mai repede o Constitutie universala a drepturilor omului si o noua Lege a casatoriilor mixte dintre caste.

   Daca cade moneda pe parte banului nu te iluziona ca vei mai ajunge vreodata bogat sau bogata, caci banul inmultit peste limita decenta de care tu ai nevoie inseamna pana la urma saracia mediului in care traiesti  tot mai mult neecologic, in razboiul dintre matura si atom. Si ai putea fi agasat sau agasata de faptul ca oricat de bogat ai fi material iti mai lipseste un “ element”, (  matura sau atom ) fara de care capul si inina ta nu mai functioneaza asa cum trebuie in evolutia naturala a sufletului tau viu. Aminteste-ti ca Norocul sau Bogatia este doar o senzatie pe care o pierzi atunci cand iti vinzi capul cu pretul inimii si inima cu pretul capului, iar tu ramai tot mai steril sau sterile din punc de vedere spiritual.
   Asa ca ai grija ce oameni iti alegi si cu cine te insotesti in viata: Cauta oameni care au suflet frumos, talent nascut si stiinta viului in ei. Caci bine zicea filozoful Platon din Grecia anitica : “ sufletul, talentul si stiinta nu le bagi in om, ci le scoti din om “.  Din omul care se naste cu aceste calitati genetice. Asa incat daca iti lipsesc din nastere aceste calitati, nu prea ai sanse sa le inveti de la profesori sau de la mai stiu eu maestru care iti preda nu o materie, ci un spirit la care tu, din pacate, nu ai acces. De unde rezulta faptul ca uni oameni raman doar cu materia ( invatata, tocilar ), altii cu spiritul ( contrafacut si “ curat-muradar” ), iar cei mai putini cu Arta-transformarii starilor modificate ale constiintei.

  
Si mai ales, nu te lasa sedus sau sedusa de zornaitul banilor murdari... spalati in “ Lacrimi si sfinti “ . Prieteniile de durata lunga nu rezista pe baza de cont in banca mondiala sau in FMI, provenit din bani murdari, castigati fara munca cinstita si creatie de idei. Uita-te la cat talent si cata stiinta are omul de langa tine, nu la cat e de mare contul lui in banca… asta in afara de cazul in care cauti doar un amator sau o amatoare de distractie si placeri care sa te stoarca de vlaga si de talent, iar tu sa dezbati doar superficial despre starea natiunilor lumii, fara sa intreprinzi ceva concret, de exemplu, sa te implici serios in alcatuirea unei Legi a guvernamintelor mixte, sau de o noua Lege a casatoriilor dintre caste.

    Din pacate, din amestecul acestor caste vei gasi tot mai putini  oameni care au
si suflet frumos si suficient talent si destula stiinta ca sa iti fie prieteni adevărati ( probabil doi sau trei intr-o viata de om ). Cand ii gasesti, onoreaza-i, cu tot sufletul si cu toata credinta, asa cum se cuvine. Sunt cei care te pot ajuta cu adevarat sa devii un om viu, mai bun si mai autentic decat ceilalti “ morti electrici”. Oamenii de la zei sunt cei care stiu sa iti dezvaluie defectele si deformatiile profesionale de caracter, fara sa iti raneasca sentimentele nobile. Sunt cei care vor fi langa tine in orice moment, conectati telepatic printr-un supraconductor biofotonic, tocmai atunci cand tu refuzi sa le recunosti valoarea lor energetica, sau nu vrei, sau nu sti, cum sa intri in rezonanta cu ei. Sunt cei care chiar acum reconstruiesc noua Holograma energetica a AND-ului primordial, pe “ fregventa Modonna Inteligenzza “.
   Oamenii de la zei sunt cei care te inspira sa te cunoati la nivelul de comanda energetica informationala, si vor sa vindece omenirea economic si cultural prin terapie cu unda genetica de celula stem, pentru ati reactiva tie scanteia divina, sufletul viu si intelectul activ, ca sa nu mai traiesti doar la nivel verbului “ a avea” sau intrebandu-te mereu, precum omul fara destin : “ spune-mi pe cine sa ucid ? “ , sau : “ eu ce castig din afacerea asta ? “.  Oamenii de la zei sunt cei care pe langa faptul ca te plac, iti onoreaza si sufletul si talentul si stiinta divina. Iti doresc sa ii atragi in viata ta pe cei doi, sau poate trei oameni care au si suflet frumos si talent si stiinta divina. Traind in universul lor luminos, vei ajunge sa iti vezi propria ta aura si sa fi cu adevarat fericit, fericita.
* Templu : este un loc de meditatie si de reculegere în care cel ce iubeste este simbolul sufletului, cea iubita este Inteligenta-angelica sau Madona intelligenza, iar sarutul lor – in limba italiana “morte di bacio” - este chiar unirea extatica dintre Good angel si Fiica dragostei.

Niciun comentariu: