Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

vineri, 18 noiembrie 2011

Despre o Constitutie universala a drepturilor omului

 Despre o Constitutie universala a drepturilor omului

  Vreau sa cercetez daca in lumea de azi, dupa comunism si capitalism,  este posibil, pentru prima data in istorie, sa alcatuim o Constitutie universala a drepturilor omului. Aceasta ne-ar putea ajuta sa depasim aceste mari crize prin care trece omenirea, sa evitam alte razboaie economice si fratricide, si in cele din urma sa reusim  impreuna sa facem Marea Trecere, in sens invers, de la evolutia universului tehnologic - in care suntem toti prinsi acum, si barbatii si femeile si copiii,  cu viii si cu „mortii electrici” laolalta, ca intr-o panza de paianjan - la evolutia naturala a viului si a creatiei de fiinte de lumina, cu rezonante biofotonice. Adica, mai bine spus, vreau sa cercetez cum s-ar putea face Marea Trecere in universul Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudinea.

    Este, oare, posibil acum, dupa infrangerea comunismului si capitalismului, sa alcatuim pentru prima data in istorie o Constitutie universala a drepturilor omului ?  Si cine ar trebui sa alcatuiasca o astfel de Constitutie universala, care sa ne ajute in viitorul apropiat sa facem impreuna marea trecerea din triada: materie-stelara, informatie-genetica, energie-cuantica, in triada: creatie-de-idei, procreatie-genetica si casa-casatoriilor dintre caste ?  Da, chiar asa, avem nevoie de o noua Lege a casatoriilor dintre cele trei caste. Caci acestea sunt cele trei fericiri pe care le cauta tot omul din lumea de azi: creatia, procreatia si casa. Si in toate trei, fara nici un fel de indoiala, exista Dumnezeu. Sunt intrebari legitime si obligatorii acum pentru fiecare locuitor al Planetei Terra, care vrea si doreste cu adevarat sa devina un om liber si fericit.

   Acum, sa fim seriosi, ori ne bucuram toti de aceste libertati si drepturi fundamentale ale omului, pentru a creea un singur Sat Planetar, ori pana la urma nu se mai bucura nimeni pe pamant, si oprim acest proces extrem de dureros de globalizare a lucrurilor si de tribalizare a persoanelor intr-un singur Guvern Mondial. Cu alte cuvinte, conform principiului Hologramei energetice, ori intram cu toti in constiinta amaratului astuia de Continent secret ( sau Continenta Integrala ) euro-afro-asia-america-australia, prin cei doi Poli magnetici al Terrei, sau prin mai stiu eu ce alte intrari si iesiri prin Cerul Cristalin, la confluenta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru; ori murim toti gramada, prin foame, frig, frica, intuneric si negatie, pe un pamant care in orice clipa poate sari in aer.
   Voi fi intrebat, desigur: sunt eu vreun pintz, ori vreun zeu-inger sau demon legiuitor, ca sa scriu despre constiinta si politica ? Raspund ca nu, si tocmai de aceea  scriu despre constiinta cosmica si politica mondiala. Daca as fi printz sau demon-legiuitor nu mi-as mai pierde timpul acum sa va spun ce trebuie sa faceti voi ( care va aflati deja in paradisul Guvernului Mondial si guvernati lumea prin utopia Paradisul prin distrugerea omenirii prin genocid cultural ), as face pur si simplu o Constitutie universala a drepturilor omului, sau mi-as da demisia si as lasa pe alti Profeti sa faca Legi care sa conduca lumea aceasta, care se afla pe pamant fara centru iar in cer intr-un razboi al focului stelar.

   Ideia pe care vreau sa o prezint acum este de fapt simpla si veche de cand lumea. O gasiti in legislatia lui Licurg, in Cartea legii lui Manu si in  ideia de adevar din Grecia antica. Aceasta Ideie se cheama Aletheia. Si este, daca vreti, adevarul care nu se vede de orice muritor. Dar cum lucrurile simple sunt greu de facut, ar trebui acum sa ne reinventam noi zei si zeite solare care sa dea legi noi oamenilor. Se pare ca acum  dreptatea, adevarul si iubirea vine de la Dumnezeu prin zeii-ingeri solari al fiecarui popor compatibili genetic cu lumea stiintei, artei si religiei, iar minciuna si ura vine prin zeii-demoni sublunari si razboinici, guvernatori  al  popoarelor inghitite deja in sfera de putere a Guvernului Mondial.

    Eu cred cu taria ca adevarul si iubirea va invinge minciuna si ura. Si ca in viitorul apropiat vom declansa cea mai periculoasa revolutie spirituala a constiintei cosmice care a existat vreodata pe pamant. Acum e momentul sa intram in Jocul serios al adevarului din cele sapte-zece Carti sacre, si prin de-reificare secretelor din aceste Carti sa putem scoate stiinta din relativitatea generala, cultura universala din subordinea lumii materiale si religia si armata de sub tutela statului. E tarziu, dar trebuie sa reforma cu orice pret „ statul leviatan „ din temelie si sa reconstruim in intregime genomul uman, pentru a afla ce suntem, cine suntem, de unde venim si unde mergem.

   Iata de ce este imperios necesar alcatuirea unor legi noi care sa guverneze existenta, lumea, planeta si cele doua universuri in care traim acum cu totii, cu viii si cu „ mortii electrici „ laolalta. Este vorba de cele doua universuri: unul al Artei-transformarii, iar celalalt este universul tehnologic prin care suntem eliberati catre nimic. Caci eliberarea tehnologica este o eliberare catre nimic: nu va trece nici cinci ani si vor fi, pe pamant, sute de milioane de someri si pensionari care vor tanji dupa munca si pensi si nu le vor mai gasi nicaieri. Fara o Constitutie universala a drepturilor omului, lumea de maine va arata mai rea decat visele cele mai negre al profetilor. Din fericire, datorita internetului, oamenii au inceput deja sa vada aceste  profetii. Dar nu cred in ele, pentru ca exista o bariera a Marii Ignorantei peste care atomii multimii nu pot trece in acest moment greu al sfarsitului istoriei unei mari inselatorii umane.
 
   Acum, pentru ca inca mai plutim in ceata Uniunii Europene pe axa Londra- Washington, si continuam sa orbecaim prin intuneric intre Occident si Orient, iar eu v-am plictisit destul cu metafizica mea intoarsa pe dos, voi incerca in finalul acestui articol sa fac cateva propuneri concrete de legi pentru ameliorarea umanitatii. Alcatuirea lor va fi, fara indoiala, facuta de acei magistrati cu vocatie juridica in sensul dorit. Dorit nu de atomii multimii, ci de acele femei speciale care au deja o constiinta avansata. Primul pas ar fi sa alcatuim cat mai repede o Constitutie universala a drepturilor omului, aplicabila prin ONU, care sa prevada o redistribuire, pe cat posibil egala, a bogatiilor materiale pentru toate tarile de pe glob.

   Al doilea pas ar putea fi alcatuirea unei legi de protectie sociala, minima, pentru toti locuitorii de pe glob, distribuita pe calculatorul electronic prin noile retele de socializare, pentru a incheia definitiv procesul diabolic de sclavie si de xploatare a omului de catre om. Al treilea pas ar puta fi o noua lege a casatoriilor mixte dintre cele trei caste, dupa modelul Cartii Legii lui Manu, cu modificarile de rigoare, bineinteles, cu noile paturi genetice si mai stiu eu ce alte geneze prin implant si geneze prin interferente, prin implanturi uterien si alte implanturi pe creierul bicameral... etc.

   Si nu in ultimul rand, poate cea mai importanta dintre legi, ar fi o lege a guvernamintelor mixte, prin care fiecare natiune sa-si formeze adevarate femei vizionare, legislatoare si profesioniste, pe care sa le trimita, la cerere, in misiune diplomatica in alte tari pentru a forma acolo guverne mixte, pentru a alcatui legi noi si a reforma in intregime statele degenerate in celula LNH –lui acestora. Iar atunci cand PIB-ul unei tari nu va creste pana la nivelul mediu al clasei mijlocii la nivel mondial, sa fie imediat schimbati legislatorii si reprezentantii guvernamantului mixt trimisi in tara respectiva.

   Astfel, toate conflictele dintre familii, clanuri si natiuni s-ar putea rezolva in cel mai scurt timp, dezechilibrele dintre PIB-urile tarilor sarace si PIB-urile tarilor bogate, asa cum se intampla acum in UE intre Grecia si Germania, s-ar echilibra si natiunile ar reveni la stare de normalitate.
Orasele din Grecia antica si republicele moderne din perioada renasterii Italiei si-au facut un obicei de a lasa alcatuirea legilor si a guvernelor in seama strainilor, si rezultatele au fost foarte bune la timpul respectiv. Este cunoscut faptul in istorie ca, atunci cand se reunesc in aceleasi persoane masculine autoritatea legislativa si puterea suverana, toate republicele, monarhiile si imperiile au decazut pana in faza finala de declansare a razboaielor mondiale, de inginerie si epurare genetica.

   In prima faza, la noi in tara, Ion Tiriac ar putea fi cel mai in masura sa alcatuiasca un astfel de guvernamant mixt format din reprezentanti straini. De altfel, domnul Ion Tiriac intr-un interviu recent a si spus acest lucru: „  daca ar fi sa primesc functia de prim-ministru  asi alcatui guvernul din japonezi, nemti, englezi, olandezi, suedezi, poate si cativa asiatici, si cu acestia as rezolva criza din Romania. „ Partea legislativa, nu stiu de ce, de data asta, intuitia imi spune ca ar fi mai bine sa o lasam femeilor, pentru ca in urmatorii 40 de ani puterea de decizie va apartine in in proportie de 90%  femeilor.

    Sa faca femeile legea casatoriilor dintre caste, si legea casei comune europene pentru toata lumea, si alte coduri penale si civile, care sa sape intr-atat de adanc in inimile oamenilor incat sa poata sa raspunda nevoilor imediate ale acestor popoare, inlantuite genetic si amestecate de-a lungul istoriei unei mari inselatorii umane, apoi zdrobite, tescuite, macinate, rupte in bucati si divizate in oameni de la zei, in oameni crestini, in oameni din oameni si in oameni fara destin. Toti,  ratacitori acum, cu zeii lor in spinare, intr-un intuneric care nu se mai sfarseste, cautand o lume noua pe un pamant fara centru iar in cer intr-un razboi al focului stelar.

   Personal, consider ca numai o astfel de Constitutie Universala a drepturilor omului ar putea sa vindece omenirea de toate nevrozele, de toate spaimele si de toate conflictele dintre familii, clanuri si natiuni.
Nu stiu ce mai asteptam, probabil, un teatru de razboi al focului stelar, in Balcani, prin scutul planetar recent instalat in Europa de americani. Sau asteptam sa ne explodeze toate stelele in cap, ca sa vada si sa simta odata tot romanul cum se fixeaza calciul in oase la moartea unei Stele, cand cineva iti rasuceste cutitul drep in inima. Caci nu mai e mult pana cand vom vedem cu totii cerul rasturnat si deasupra alte stele, precum focurile altor oameni-zei  locuind in cer - ca sa putem porni si noi odata la drum cu zeii nostri in spinare spre Statia finala – Sfantul Soare – fara bilet de intoarcere.

Niciun comentariu: