Scrisoare de intenţie



"Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatra şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi." (Panait Istrate)

Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,

O Zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!

ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a crea şi dezvolta o platformă online, site “TERRA MIRABILIS HABITAT – Comunitate autosustenabilă – PROCESSIO PER CONVERSIO – Ediţie Solară – Prietenii aurice şi proteice în artă şi ştiinţă”, în cadrul căreia să publicăm împreună la o Editură Virtuală o serie de articole şi cărţi cu tematica mai sus amintită, printre acestea cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM) Primul volum este deja publicat, începând cu 9 decembrie 2013, pe revista Confluenţe literare, în opt “Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X”. Iar următoarele două volume urmează să le public, în coautorat, sau chiar cvadriautorat, semnate de mai mulţi colaboratori şi prieteni ai Artei-transformării PP-EFB.
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog contul meu în lei şi în valută.
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea nu poate supraveţui.
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea
Tel: 0744994454

Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800

vineri, 18 noiembrie 2011

Ramaneti flamanzi. Ramaneti nebuni

Ramaneti flamanzi. Ramaneti nebuni 
   Iubeste cu toata puterea credintei, forteaza Mana Destinului cat poti, incearca sa faci tranzactii de orice fel, foloseste-ti talentul, toate mijloacele stiintei, tot farmecul  si toate fantasmele pentru a putea lua banii de la cei bogati si a-i da celor saraci, Oprindu-ti, bineinteles, partea ta care ti se cuvine, dar nu mai mult decat limita decenta, daca vrei sa nu fi calcat in picioare si omorat de hoardele de popoare inlantuite si infometate, care abia am coborat din trenul istoriei unei mari inselatorii umane, si care se indreapta acum cu toata forta spre tine.
   De la marginile lumii spre toate centrele de putere. De la periferie spre centru. Si din centrul de putere spre nicaieri.  Adica din raiul inimii in raiul nimanui. Si din iadul smereniei in iadul desnadejdii. Adica din raiul sangelui in raiul Americii. Dar cand sangele se da drept inima, apar toate razboaiele si revolutiile, doamnelor, domnisoarelor si domnilor… consuli generali, senatori si deputati, asa sa stiti !
   De ce credeti ca Printesa Daiana a fost atat de iubita de atatea popoare ?  Evident, pentru ca ales sa-i slujeasca pe cei slabi si saraci . Aceasta este cea mai marea minune a credintei  crestine: “lumina din lumina” prin care cel puternic s-a hotarat sa-l slujeasca pe cel slab.
    Va implor, sjujiti-I pe cei slabi si flamanzi ! Caci a lor va fi imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit. Aceasta este misiunea cea mai nobila a noastra in lumea de azi, in istoria unei mari inselatorii umane.  “ Ramaneti flamanzi. Ramaneti nebuni “ . Moarte lui Steve Jobs ar trebui sa ne dea de gandit la toti.
  Da stiu, este foarte greu, aproape imposibil, mai ales acum pe timp de criza mondiala, sa le mai luam banii de la cei 1 % care au acumulat toata bogatia acestei lumi. Dar alta sansa nu exista in acest moment greu al istoriei, pentru a mai diminua putin prapastia dintre bogati si saraci, din groapa mizeriei comune spre care se indreapta acum toata omenirea.  De fapt, nu mai e nici un secret ca omenirea a intrat in cel mai crunt razboi intre fortele infernala si cele ceresti. Un razboi intre ingeri si demoni, care se petrece chiar acum in mintile, in inimile si in sufletele noastre purtatoare de informatii de unda genetica replicativa.
    In mod sigur, omenirea va suferi in scurt timp cele mai mari transformari din istoria sa. Universul tehnologic in care suntem acum toti, dar absolut toti, angrenati este un mecanism diabolic de nestapanit. Universul tehnologic este de fapt o eliberare a omului catre nimic: nu va trece nici cinci ani si veti vedea sute de milioane de someri si pensionari care vor tanji dupa munca si pensii si nu le vor mai gasi nicaieri. Trist, dar adevarat.

Niciun comentariu: